din Romania trebuie neaparat adusi Bogdan Stancu si torje. poate si tatarusanu ca rezerva lu zapata. in rest trebuie repatriati jucatorii imprumutati ca Simion Iacob Tudose ochi.
de afara e o varietate destul de mare.
...si vrajitoarea si 'esculescu' de la chimia...
Ce sa faca Tatarusanu la Steaua acum ?te intreb la modul cel mai serios! Sa ii care manusile lui Rufay si sa se plafoneze? Un portar are nevoie de meciuri jucate titular in jocuri oficiale pentru a creste in valoare,nu sa stea pe banca(un jucator de camp poate fi rezerva pentru ca mai intra in repriza a doua si poate inlocui un titular printr-o prestatie f buna si sa confirme mult mai repede,pe cand un portar trebuie sa astepte o accidentare a titularului si ajunge de multe ori sa isi doreasca raul colegului pentru a juca el...sa recunoastem ...viata de portar de rezerva e cam naspa)Personal imi place de el si cred ca e cel mai valoros portar tanar roman,dar nu e momentul sa vina acum la Steaua(era momentul inainte de Zapata.... deci cred ca el ar fi cea mai buna solutie din interior ca succesor al lui Zapata).
Ce facem acum ?B Stancu si Torje? Cine sunt astia?...Romeo Surdu 2 si Bicfalvi 3...Ei sigur vor scoate Steaua din rahat...
Pai ce joaca echipa acum ? :
...deci no coment... colac peste pupaza mai pleaca si Dica si probabil si Goian... Eu nu cred ca Becali la cele 3 miliarde de $ sau euroi (averea estimata de presa) spera sa se imbogateasca din fotbal cu jucatori tineri romani din care sa zicem ca ajunge sa ia bani frumosi pe 2 din 15...iar restul de 13 sa alcatuiasca noua echipa de locul 13 din campionat...Eu cred ca e timpul ca el sa investeasca in jucatori medii ca valoare din campionatele din America de Sud evaluati acum in jurul a 4-6 milioane de euroi ....sa aduca vreo 4-5 din astia ca sa salveze echipa in primul rand si apoi eventual sa ii tranfere pe sume mari pentru ca eu sunt sigur ca sudamericanii sunt foarte cautati de vest (uitati-va cati sunt in cele mai puternice echipe...cred ca vreo 40% din toti jucatorii). Ei daca vin la Steaua sunt sigur ca vor confirma pentru ca au o mentalitate de invingatori si de-abia asteapta o sansa de a juca in europa,iar jucatori evaluati la peste 4 milioane nu au cum sa nu confirme la noi!
Thereau si Elton? - jucatori buni ,dar sincer cu cred ca ar mai linge unde au scuipat asa ca puteti sa uitati de ei...toata lumea isi doreste ca ei sa se intoarca , insa nu cred ca ar fi posibil(cel putin in cazul Elton care e iubit acolo unde este)
Dupa mine sudamericanii sunt clar solutia cea mai buna,dar repet: de la 4 mil in sus...Ei vor aduce calitatile care ne lipsesc acum : viteza,tehnica si determinare...iar cei ceilalti care vor ramane se vor modela si ei dupa cei veniti.
Oricum daca nu in iarna,la vara sigur oierul va investi sau va vinde echipa...pentru ca cei de la CFR sunt exemplul de care avea nevoie fotbalul romanesc,iar in conditiile in care clujenii vor investi serios si la vara e clar ca nu ar mai avea Becali alta alternativa!