12,de ce?ti-ai deschis scoala particulara?cat despre greseli...mi le asum!nu caut scuze,data viitoare voi incerca sa fiu mai atent.(desi nu e prima data cand"o comit")
Nu,nu mi-am deschis scoala particulara dar nu prea se vede ca ai 12 clase.
12,de ce?ti-ai deschis scoala particulara?cat despre greseli...mi le asum!nu caut scuze,data viitoare voi incerca sa fiu mai atent.(desi nu e prima data cand"o comit")
Nu,nu mi-am deschis scoala particulara dar nu prea se vede ca ai 12 clase.
stelistub
de parca nu becalii a adus-o in starea asta.....
dau de tot mai multi fani becalieni.
incredibil!
baaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
VINA pentru CEEA CE SE INTAMPLA LA Steaua E IN TOTALITATE A LUI becaliiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
JUCATORII SUNT IN STAREA ASTA DATORITA LUI.
DATORITA LUI AVEM CATE UN ANTRENOR LA 2 SAPTAMANI.
DATORITA LUI NU MAI MERGE LUMEA LA STADION.
MORI CIOBANE!!!!!!
exact asta as fi spus si eu...gand la gand!!!
tote nenorocirile au fost provocate de Becali!
si forma proasta a jucatorilor...care nu-si mai stiu valoarea reala(nu ca unii ar avea prea multa, dar...)
si purtarea tuturor lingailor din club(il includ aici si pe Adi Ilie...cu parere de rau...)
si absolut tot, tot, tot...
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Vezi ca exista un topic special pentru glume...
@radutheodor :100% adevarat!
Si i-as mai adauga la lista ta pe Paskany si patronul Urziceniului...
nu te-am inteles
Mi se pare destul de evident ca ciobanu s-a aciuat in fotbal ca sa faca bani, nu voturi. De ce spun asta? Pentru ca el se gudura cu iaurturi pe langa echipa nationala inca de prin anii 90. Cand manca cu mainile goale pã stadion acum 7 ani, facandu-si veacu pe langa Steaua, nu exista Gigi ca om politic. Omu a avut intotdeauna idee sa stoarca bani prin fotbal. Primu contact care l-a avut cu Steaua a fost schimb de terenuri cu MAPN fratilor ... daca azi Tariceanu sau Basescu ar cumpara un club de fotbal, ar fi clar ca ar face-o pentru voturi, insa pe vremea aia Gigi era nul ca om politic ... probabil ca la un mom dat, atunci cand a pus mana pe PNG, si-a tras partid ca sa ajunga imun ca si parlamentar si atunci i-a venit idea geniala: hopa, sunt deja sus pe cai la Steaua, mi-am luat partid, ia sa asociez eu astea doua chestii ... ia uite, las intrarea libera la meciuri, zic ca e cadou de la Gigi si PNG. Iau un campionat, cadou de la Gigi si PNG si uite asa ne-am trezit acum 3 ani ca nu puteam sa spunem ceva de Gigi ca sareau toate oile sa te manance de viu "ce-ai bã handicapatule cu Jiji, e prea tare, a facut ceva pentru Steaua, tu ce ai facut bã jegosule pentru echipa asta ca sa zici ceva de Jiji?" ... cam asta era trendu acum 3 ani fratilor, sa nu o mai dam dupa cires ... ca nu l-a contestat nimeni pe oier cand a luat Steaua si l-a indepartat pe Pitzi (care nu e si el simbol stelist, stau sa ma intreb?). Si-a bagat si pe Mustata 1/2 clase lider de galerie si de acolo pana la ciobanizarea Romaniei nu mai era decat un pas, tragea-mi-ash palme ... ma mai intreb de ce a prins asa de bine comunismu in Romania mancatziash ...
Doamne, si pentru ce suma s-or vinde tarfele astea din mass-media de au inceput sa scrie din alea cu "Primii doi golgheteri ai Argentinei sunt doriti de Steaua, care e gata sa dea multe milioane de dolari pentru oamenii care joaca in nationala alaturi de Messi, Crespo si Tevez. Presa argentiniana anunta ca Steaua a trimis oferte prin fax" ... ti-ai dracu de **** penibile ... MURITI ODATAAAAA CANCER AL Romaniei, TOTI TOTI TOTI NEGRESIT NU VA VOM PLANGE PE NICI UNU, toti Miticii, Sandeii, patroneii de echipe, arbitrashi penibili, ziaristi, politicieni ... si cand zic asta, stau sa ma gandesc, oamenii astia nu se ridica din popor? Si nu ajungem la concluzia ca nu conducatorii sunt problema, ci poporul?
Pai hai sa calculam: politicienii sunt corupti, hoti, nenorociti, ucigasi. Toti. Ziaristii sunt ****. Jucatorii sunt mercenari. Ultrasii au devenit semi-criminali, impreuna cu jandarmeria. Ce mi-e ca te omoara un jandarm, ce mi-e ca te omoara un ultras. Bine, diferenta e ca de pistol mori mai repede decat de bata si lant. Doctorii sunt corupti, iti cer spaga sa te vindece. Profesorii nu mai dau doi bani pe educatia ta. Jmecherii sunt jmecheri, au gip si daca nu reusesc sa te calce si sa te omoare cu gipu, se dau jos si o fac. Si punand cap la cap, cine mai ramane fratilor cinstit? Cine mai e ala normal? Hopa ... poate ne raspundem la intrebarea asta ... dar e cam dureros raspunsu ...
Suntem un popor bolnav.
nu te-am inteles
Poate pentru ca esti prea tanar!...
Am considerat ceea ce ai spus tu despre liderii de galerie, cum ca ar fi incoruptibili,ca fiind o gluma foarte reusita...
... MURITI ODATAAAAA CANCER AL Romaniei, TOTI TOTI TOTI NEGRESIT NU VA VOM PLANGE PE NICI UNU, toti Miticii, Sandeii, patroneii de echipe, arbitrashi penibili, ziaristi, politicieni ... si cand zic asta, stau sa ma gandesc, oamenii astia nu se ridica din popor? Si nu ajungem la concluzia ca nu conducatorii sunt problema, ci poporul?
Pai hai sa calculam: politicienii sunt corupti, hoti, nenorociti, ucigasi. Toti. Ziaristii sunt ****. Jucatorii sunt mercenari. Ultrasii au devenit semi-criminali, impreuna cu jandarmeria. Ce mi-e ca te omoara un jandarm, ce mi-e ca te omoara un ultras. Bine, diferenta e ca de pistol mori mai repede decat de bata si lant. Doctorii sunt corupti, iti cer spaga sa te vindece. Profesorii nu mai dau doi bani pe educatia ta. Jmecherii sunt jmecheri, au gip si daca nu reusesc sa te calce si sa te omoare cu gipu, se dau jos si o fac. Si punand cap la cap, cine mai ramane fratilor cinstit? Cine mai e ala normal? Hopa ... poate ne raspundem la intrebarea asta ... dar e cam dureros raspunsu ...
PURIFICARE.
Dupa al doilea razboi daco-roman, Dacia Felix a fost colonizata si dupa cum se stie Traian+Decebal=Love, din partea lu Decebal au ramas majoritatea femei( curve dupa unii cronicari ai vremii), colonistii romani fiind reprezentati in mare parte din prizonieri de razboi de pe alte meleaguri, puscariasi si multi alti condamnati pe alte plaiuri, deci...
Oricum vorbind serios, ai dreptate dar nu avem ce sa facem ![]()
din partea lu Decebal au ramas majoritatea femei( curve dupa unii cronicari ai vremii), colonistii romani fiind reprezentati in mare parte din prizonieri de razboi de pe alte meleaguri, puscariasi si multi alti condamnati de pe alte plaiuri, deci...
Amice esti in mare eroare. Colonizarea romana se facea cu ajutorul veteranilor de razboi, care la sfarsitul celor multi ani de lupte (chiar si 20) primeau un lot de pamant din teritoriile cucerite. Ca acesti veterani nu erau toti romani asta e altceva, dar cel putin erau romanizati. La colonizare au ajutat si dezertorii din Armata romana, erau si astia destui si preferau sa vina in fosta Dacie decat in nordul neprimitor sau Africa salbateca. Cat despre puscariasi si alti condamnati, n-aveau romanii alta treaba decat sa arunce cu forta de munca prin toata Europa, cand aveau atata nevoie de ea. Si trebuie sa ai in vedere ca ei nu doreau sa COLONIZEZE Dacia, nu COLONIZAU nicio provincie, doar o mulgeau.
Din ce stiu mai existau si o multime de daci liberi, provincia romana DACIA nu era identica ca si teritoriu cu Dacia condusa de Decebal.
Nu suntem toti rezultatele "violurilor" soldatilor romani. Nu suntem un popor de 2 lei structural ci am devenit astfel din cauza unor "lideri" care s-au vandut si care se vand.
Oare au ramas doar rebuturile ?
Armata daca reprezenta o foarte mica parte din populatia de gen masculin existenta la momentul respectiv in teritoriul dacic. Unirea triburilor dacice era efemera si in cel de-al doilea razboi multe triburi n-au trimis ajutorul promis. Deci barbati daci erau o multime. Cat despre femei romane, ele au venit ca facand parte din familiile veteranilor, sotii si fiice, plus sclavele aferente, de mai multe nationalitati dar vorbitoare de latina. Cupluri mixte, daco - pseudo romane au aparut cam de la a treia generatie.
Amice esti in mare eroare. Colonizarea romana se facea cu ajutorul veteranilor de razboi, care la sfarsitul celor multi ani de lupte (chiar si 20) primeau un lot de pamant din teritoriile cucerite. Ca acesti veterani nu erau toti romani asta e altceva, dar cel putin erau romanizati. La colonizare au ajutat si dezertorii din Armata romana, erau si astia destui si preferau sa vina in fosta Dacie decat in nordul neprimitor sau Africa salbateca. Cat despre puscariasi si alti condamnati, n-aveau romanii alta treaba decat sa arunce cu forta de munca prin toata Europa, cand aveau atata nevoie de ea. Si trebuie sa ai in vedere ca ei nu doreau sa COLONIZEZE Dacia, nu COLONIZAU nicio provincie, doar o mulgeau.
Colonizare-necolonizare, diferenta de intrepretare, despre veterani ne invatau manualele de istorie normal sub supravegherea organelor mai vechi sau noi ale statului, am gresit poate ca am generalizat dar eronat am citat un pseudoistoric
O.Paler, sa nu ne abatem prea mult de la esential ...Gigi nu se trage nici din patricieni nici din tarabostes. Dacii liberi trag catre unguri acum
)).
@iov, @axl ...
)))))))))))))
Oricum, ca idee, macar sa faca Gigi ce a facut Decebal pe ultima suta de metri ... =)) si apoi sa-l urmeze toti aia de ne conduc, intr-un gest de solidaritate suprema, sa arate ca ei au radacini dacice sanatoase ... =)) si dupaia toti aia care i-au votat p-aia care ne conduc ... =))
Forza Steaua! Intotdeauna Campioni !
Scrisesem o pagina intreaga despre daci, romani, femei romane samd dar mi-a picat netul cand am dat "adauga raspuns". De tot rahatul, acuma nu mai stiu ce-am scris.
Poate pentru ca esti prea tanar!...Am considerat ceea ce ai spus tu despre liderii de galerie, cum ca ar fi incoruptibili,ca fiind o gluma foarte reusita...
nush cat de tanar sunt..am 19 ani. crezi oare ca liderii de galerie s-au pretat la asa ceva? ar fi foarte trist ![]()
@Piece
Asa nu se mai poate ,acum se aude ca va veni in locul luiLACA,Razvan Lucescu.Becali nu e creditor ci un ciorditor ordinar care, din pacate si-a gasit prostii frumos aliniati ,in turma.Iar daca la Steaua va veni si varu-sau,alta scula pe bascula ,eu zic fratilor sa punem mana de la mana toti suporterii si sa cumparam noi Steaua ,pana ce pisaciosul de Jiji n-o va arunca el la gunoi dupa ce a stors-o bine de bani si faima .Asta se va intimpla foarte curand,cand va citi cu atentie sondajele!!!
Pe viitor nu mai cita tot postul si citeste regulamentul