FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe culmile disperarii...

«123»
korynna13.11.2007 16:44

@alexgafenco

jj a facut mai mult rau decat bine,cu siguranta multi suporteri s-ar lepada de parcursul satisfacator european in schimbul unui finantator demn de Steaua,care ar mentine spiritul si implicit echipa ar fi acolo unde merita.Se pare ca esti una dintre victimele becaliotului,trebuie insa sa intelegi ca tot ceea ce a facut a fost pentru imaginea lui,pentru voturi.El este marul discordiei in tot ceea ce tine de Steaua.Personal sustin inceperea protestelor,nu e corect ca doar jucatorii(distrusi tot de el)sa aiba de suferit.Momentan nu s-ar schimba situatia Stelei daca ar pleca "psihologul",dar in timp s-ar putea reusi o reconstructie,bineinteles cu ajutorul unor profesionisti.

PS:"principala"nu are grad de comparatie,mai arunca cate o privire pe ceea ce ai scris inainte sa postezi,poate observi niste greseli.

dax4713.11.2007 16:51

Ce sa ne dorim ? Aceasta e intrebarea... pentru noi, ca suporteri.

Sa ne dorim sa-si revina pseudojucatorii de la Steaua si sa ocupam si noi un loc de Intertoto acolo, dar sa ramanem cu fecalul la carma ?

Sau sa ne dorim sa prindem B ul si poate asa vom avea sanse sa scapam de oier. Cu proteste, violente de strada, maybach incendiat, geamurile de la casa sparte, rahat aruncat pe acoperisul casei, etc. Idei mai sunt.

Sa fim realisti. Steaua e inca o mina de aur. Ea produce bani oricum, chiar daca pierde. Chiar si asa are audienta mai mare decat restul la un loc.

Singura solutie - sa facem o revolutie !

nepotuuu13.11.2007 17:06

@alexgafenco...sau cum te-oi numi

invata sa scri si apoi posteaza aici...in legatura cu articolul...f bun....pacat....pacat ca e adevarat....nu stiu de ce mai mergeti la meciuri....nu merita....de la rpimul pana la ultimul....de la Dica pana la Becali....pacat de zapata si mai sunt cativa....MERCENARILOR!!!!

Becali PLEACA CU TOT NEAMU TAU DIN CONDUCERE!!!!!!!

crafft13.11.2007 17:40

eu sunt Toma necredinciosul,eu cred ca in spatele aparentei lipse de imaginatie,a echipei,se afla maleficul cioban,ma gandesc asa -Lacatus e mai rau ca Hagi,lumea nu il iubeste ca pe Hagi,il idolatrizeaza,nici nu se mai pune problema cine este in centrul atentiei,in fata potentialilor "alegatori", dar ,macar, s-a impacat fortat cu "huliganii ,drogatii si hahalerele" (care,curios,numai ei mai vin la meciuri si mai si incurajeaza mercenarii).bun,acum tre`sa revina in centrul atentiei,tre` sa scape de el,dar cum?daca repeta faza cu Hagi ,se sinucide pur si simplu,deci? simplu! jucatorii pot face asta.IMI ESTE IMPOSIBIL sa cred ca jucatori ca :Dica,zaharia,Badea, nu pot ,macar ,sa SUTEZE la poarta,nu zic sa inscrie,spun sa nimereasca poarta,e prea pe fata,asadar, nu numai lipsa de rezultate ci si jocul execrabil,practicat de jucatori ne va face ,sigur,sa ne dorim plecarea lui Laca si la cum il stiu pe Laca,va pleca singur,fara sa io ceara cineva,pe asta se si bazeaza ciobanu,o sa spuna "am adus pe cine ati vrut voi si ati distrus echipa in care am bagat atatia bani",inteligent nu?oricum banii din Liga si ia luat,sezonul la compromis cu pedrazini. la cate a facut asta il cred in stare de orice,e tare urat ce se intampla acum ,a ,vine si "distrugatorul de mituri"marele giovani,care pe unde a trecut a semanat panica,bafta si numai bine Stelistilor adevarati in aceste momente grele

CaTaLiNsm StElIsTu13.11.2007 18:12

Bai deci nu imi vene sa cred cum unii inca i-l mai pupa in fund pe Becaliot....Voi chiar credeti ca daca la Steaua nu era Jiji noi eram falimentari?Sa fim seriosi...un club cu performantele Stelei i-si gaseste intr-o saptamana magnat......Voi chiar credeti ca Jiji a bagat banii in fotbal...sa fim serios...el a facut o investitie care acum ii aduce profit si imagine!

Becali e o zdreanta care a profitat mai mult decat a investit in clubul acesta,un om fara scrupule care a vrut sa se debaraseze fara resentiment de istoria clubului doar pentru o datorie ce o avea clubul la stat,e un talhar care sa imbogatit pe spinarea poporului prin trucaje cu terenuri,e un om de nimic fara care Steaua ar trage o binemeritata gura de aer proaspat dupa ani in carte a fost inecata incet-incet de mizeria acestui cioban.

Singurul scenariu care imi vine acum in minte cu care cred ca Steaua ar reimvia ar fi acela in care Tiriac ar fi finantator(desi are si el acatele lui)si de conducerea clubului s-ar ocupa in totalitate Ilie Nastase iar Ienei ar fi direct tehnic,e doar parerea mea...

Nu vreau sa scriu mai multe pentru ca frustrarea si indignarea mi-ar putea afecta ratiunea insa asa nu se mai poate...

Tupac Amaru13.11.2007 18:12

Becali, retine ca lumea nu te injura, ci iti doreste MOARTEA!

Si tie, si verilor tai, si tuturor celor asemenea voua.

Da Doamne sa moara tot neamul Becali!

iov13.11.2007 18:56
Becali, retine ca lumea nu te injura, ci iti doreste MOARTEA!

Si tie, si verilor tai, si tuturor celor asemenea voua.

Da Doamne sa moara tot neamul Becali!

La loc cu "verdeatza" si "liniste" sunt deocamadata, dar eu le doresc vesnica pomenire curand.

Amin!

chino13.11.2007 19:06

topicuri @@@@@@ pe subiecte @@@@@@ si comentarii @@@@.

mergem inainte koae si de pe locul 7 si de pe 15. nus stelist doar daca is pe podium.

iar astia ce doriti moartea la oameni, habar n'aveti de viata, complexati de mici.

juhnior13.11.2007 19:15

dezastru asta este acum la Steaua...... voi credeti ca muistu de cioban o sa plece daca noi il rugam frumos?.. nu fratilor jegosu asta ne-a adus unde a vrut el afara din stadion !!!!!!!! din stadionul nostru.....face ce vrea **** lui cu Steaua in tribuna nu mai este nimeni sa-l injure pentru el e perfect !!. offffff jegosu dreaq!! mai nou l-a adus si pe bisnitaru de giovani ..... o MARE parte din vina insa o avem noi pentru ca prea usor am renuntat (chiar daca mi-e greu sa recunosc dar in domeniu asta cainii sunt peste noi chiar si ciorile in ultima vreme ) in loc sa mergem pe stadion sa facem 'revolutie ' am preferat sa nu mai mergem de parca asta o sa schimbe cu ceva situatia, in loc sa-i luam la **** pe jucatori noi i-am aplaudat............. nu se mai poate asa !!!!!haideti pe stadion cat mai multi sa ne luam echipa inapoi si sa-i aratam mizeriei unde este locul lui ca nu poate sa faca el din Steaua ce vrea el

cu Steaua pana la moarte

seasonstraveler13.11.2007 19:18
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
diego_cj13.11.2007 19:28

Am mai spus-o si ma repet: oricat l-am face prost, incult, cioban, etc etc.. Jiji ne-a f..t de 2 ori.. pe noi desteptii...o data cu Hagi si a doua oara cu Laca... am zis dupa amandoua mutari, ca nu trebuie sa incetam protestele (cine nu crede sa vada ce am postat), dar noi ca niste 'adevarate oi" (si ce ma dispera acest apelativ) am pus botul ca fraierii.. si acuma punem vina pe jucatori... iar de cioban pe stadion nu se mai aude nimic... Liderii de galerie stiu de ce, nu? Mastercardul lui Jiji...

Acuma stam si o frecam pe net... ca de obicei.. Sper ca macar la alegerile din noiembrie sa-l dam pe cioban de pamant cu realitatea...

Nu te votam cancerule!!!! Piei odata!!! Hai sictir..

1uLy4Nn13.11.2007 19:47

nu cred ca sefii de galerie s-au pretat la banii lui Jiji..iubirea pentru Steaua este mult mai mare decat mastercardul ciobanului...

seasonstraveler13.11.2007 19:50

Tanti mama lu' Gigel!

Nu pot sa accept ca un retardat precum Gigel poate sa-si bata joc de 5 mil de suporteri! Imi este greu sa cred ca Gigel, care IQ-ul mai mic decat euglena verde, emite pretentii de om de afaceri si politician! Imi este imposibil sa inteleg cum sa existe un roman, unul singur, care sa voteze un mascarici! Pentru ca Gigel asta este… un golanash cu aere de filantrop, un parvenit cu alura de boschetar, un pungash cu pretentii de gangster…. un pachiderm!

Tanti mama lu' Gigel, chemati-l acasa! Nu ne doare cand ne umileste cu pomeni, nici cand tortureaza limba romana… nu ne doare cand se vede conducator (insulta adusa inteligentei unui popor) si nu ne chinuie onomatopeele primatului… da' de ce sa distruga Steaua?

O camarila politica si tribala a distrus economia, sportul, cultura, traditia, istoria, identitatea… am ajuns sa fugim din tara pentru a cauta libertatea mult clamata… si cand eram plecati sau eram acasa…. aveam placerea supravietuirii prin sport… prin echipa de suflet!

Tanti mama lu' Gigel, de ce nu-i spuneti ca face rau? El e retardat, nu are controlul propriilor reactii si nici nu asculta ce spun cei din jur… dar ar trebui macar mama sa-si asculte! Ne este mila de el. Poate ca Gica, Giovani sau Victor nu se jucau cu el cand era mic… ei au crescut… el e tot mic!

Tanti mama lu' Gigel, sa-i spuneti ca noi ne-am saturat! Ne-a furat jucaria si ne-a furat povestea frumoasa… ne-a furat Steaua! Tanti mama lu' Gigel, poa' sa se joace cu hrebe si cu Mircea, cu traian si cu vadim… da' sa lase Steaua pentru suporteri… apropierea lui de Ghencea este o blasfemie!

Tanti mama lu' Gigel, payback day is coming!!!!!!!!!!!!

Lorentzo_77713.11.2007 20:13

Mda,...,este jenant sa ma uit la un meci al Stelei cu una din favoritele la retrogradare urmand ca rezultatul final sa fie 0-0 !!! Stau si ma intreb daca nu cumva ar trebui sa ne schimbam obiectivele de anul acesta si principalul sa fie mentinerea in Liga 1 !!! Stiu,..,este trist,jur ca sunt cu lacrimi in ochi !!! Este cel mai negru sezon al Stelei de cand am inceput sa o sustin cand abia implinisem 6 ani !!! Da,sunt de 12 ani Stelist si asa voi ramane indiferent in ce divizie sau Liga sau cum Dumnezeu ii zice am juca,dar si asa nu pot remarca jocul de curtea scolii pe care il practica echipa noastra iubita !!! Cunosc un pusti care are vreo 13-14 ani care cel putzin d.p.v. tehnic il depaseste de 10 ori pe Surdu !!! Joca la Apulum Alba Iulia la juniori,...,da oricum nu iar place oierului ca si ala ii mic de inaltime !!! Dar totusi,...,lamuriti-ma si pe mine va rog : CE CAUTA SURDU LA Steaua ??? Omul ala nu a facut nimic de cand a venit in Ghencea !!! De Iacob nu imi permit sa ma i-au pentru. ca imi amintesc si ce a facut bun pentru Steaua,si a facut multe !!! Rica la fel,...,dar au facut (de remarcat timpul trecut al verbului),...,asta nu inseamna ca acuma daca nu mai joaca nimic trebuie tinuti doar pentru. ce au facut in trecut !!! Sa le multumim frumos pentru. tot ce au realizat la Steaua fara sa ii huiduim si sa aducem pe cineva in locul lor care sa joace ca ei (in urma cu cateva sezoane) sau chiar mai bine (avand in vedere ca Berbecali inca e crediror al Stelei nu imi fac sperante ca se va intampla asa ceva curand) !!! Poate o sa se i-a vreun user de pe site pentru. ce am spus acuma si probabil ca imi va spune ca nu stiu nimic despre Steaua avand in vedere ca inca nu am 18 ani impliniti (mai am 4 luni) si ca tin cu Steaua de doar 12 ani care este o perioada foarte scurta in comparatie cu alti useri de pe site care tin cu Steaua poate si de 40 de anis au mai mult,…,tot respectul pentru. ei,dar nu cred ca sunt singurul care observa chestiile astea rele la Steaua Contemporana !!! De la 2 sezoane in care s-a atins apogeul football-ului romanesc post-revolutionar,am ajuns acuma sa batem un record negtiv !!! Este clar ca in iarna cel putin jumatate de echipa ar trebui sa plece in frunte cu Surdu (nu a facut nimic de cand a venit si nici nu da semene ca poate sau ca vrea sa faca ceva vreodata) si urmat de Iacob si Neaga (ii respect dar li sa cam dus vremea),Dica (nu mai e motivat sa joace la noi),Goian(sa plece acum pana e in forma sa il i-a o echipa mare) si inca cativa (P.Marin, Nicolita, etc.) si sa vina in locul lor jucatori tineri dornici sa se afirme si eventual unul pe la 27-30 de ani care sa fie cat de cat calit si cu experienta sa le transimta tinerilor din experienta sa si sai motiveze mai mult !!! In concluzie Steaua are nevoie de o revolutie adevarata si primii care trebuie sa cada sunt cei din conducere (Fecali, A.Ilie, Argaseala ,…,in nici un caz nu ma refer la Laca) !!! Haideti cu totii sa strigam si sa murim pentru. culori !!! Suntem Stelisti si suntem alaturi de echipa si la bine si mai ales la greu !!! FORZA Steaua,cred in renasterea Stelei Magice,dar suporterii trebuie sa faca primul pas pentru. ca aceasta renastere sa fie posibila (primul pas = revolutia si indepartarea actualei "conduceri") !!! Cu Steaua Pana La Moarte,…,Si Dupa !!! FORZA Steaua !!! fular-campionii fularsteau2 :steagcruce:

MarkCortez13.11.2007 20:45

Sfatul meu e sa nu va infeirbantati asa si sa aveti rabdare. Vin alegerile europarlamentare si dl. Jiji nu o sa ia nici macar 2 %, in conditiile in care acum 2 ani cred ca avea lejer 15%. Asa cum a urcat vertiginos in topuri, asa o sa si coboare. Diferenta e ca, odata coborat, nu va mai ajunge niciodata la 15% si nici macar 10%. Oamenii au inteles, unii mai devreme altii mai tarziu, ce fel de om este.

Si o rugaminte: stiu ca este greu, poate pentru unii imposibil, dar v-as ruga sa incercam sa nu-i mia injurati pe jucatori - evident cu excetpia lui Surdu - pentru ca vina lor este mult mai mica decat e oierului. E imposibil ca Dica, Goian, Petre Marin, Lovin, Badea, Iacob, Cristocea, Banel sa fi uitat fotbal: pur si simplu atmosfera a ajuns in asa hal de tensionata incat jucatorii sunt blocati psihic. Eu mi-as dori sa-i sustinem, pe cat posibil pentru ca, repet, nu ei au cea mai mare vina.

danilo13.11.2007 20:58
Bai deci nu imi vene sa cred cum unii inca i-l mai pupa in fund pe Becaliot....Voi chiar credeti ca daca la Steaua nu era Jiji noi eram falimentari?Sa fim seriosi...un club cu performantele Stelei i-si gaseste intr-o saptamana magnat......Voi chiar credeti ca Jiji a bagat banii in fotbal...sa fim serios...el a facut o investitie care acum ii aduce profit si imagine!

Becali e o zdreanta care a profitat mai mult decat a investit in clubul acesta,un om fara scrupule care a vrut sa se debaraseze fara resentiment de istoria clubului doar pentru o datorie ce o avea clubul la stat,e un talhar care sa imbogatit pe spinarea poporului prin trucaje cu terenuri,e un om de nimic fara care Steaua ar trage o binemeritata gura de aer proaspat dupa ani in carte a fost inecata incet-incet de mizeria acestui cioban.

Singurul scenariu care imi vine acum in minte cu care cred ca Steaua ar reimvia ar fi acela in care Tiriac ar fi finantator(desi are si el acatele lui)si de conducerea clubului s-ar ocupa in totalitate Ilie Nastase iar Ienei ar fi direct tehnic,e doar parerea mea...

Nu vreau sa scriu mai multe pentru ca frustrarea si indignarea mi-ar putea afecta ratiunea insa asa nu se mai poate...

"unii inca i-l mai pupa","i-si gaseste","sa imbogatit","trucaje cu terenuri","ar reimvia".Scuza-ma ca te intreb.Cate clase ai?

st19raul13.11.2007 21:26

@Alex (Piece)

anul trecut Rosenborg nu a fost in Liga(a avut mari probleme in campionat) oricum conteaza mai putin, da' anul asta au facut o figura foarte frumoasa in Liga 7 pct deja si sanse mari de a prinde locul 2 intr-o grupa cu Chelsea schalke si valencia:)

Astristul13.11.2007 21:59
topicuri @@@@@@ pe subiecte @@@@@@ si comentarii @@@@.

mergem inainte koae si de pe locul 7 si de pe 15. nus stelist doar daca is pe podium.

iar astia ce doriti moartea la oameni, habar n'aveti de viata, complexati de mici.

Asa ar trebui sa fim cu totii. Ca atunci cand jucam bine tot timpul era Ghencea plin, acuma, bagam motive peste motive. Ca e frig, ca nu-l sufar pe Gigi (stati linistiti nici eu dar n-are legatura cu dragostea mea pentru Steaua), ca e scump biletul (poate in UCL, dar in Liga 1 eu zic ca oricine isi permite sa dea 5-10 lei pentru Steaua)!

Steaua poate sa joace si in Liga a 8-a, s-o dezafilieze de la Federatie si s-o inscrie la amatori, eu tot cu Steaua o sa tin!

:steagcruce:

radutheodor13.11.2007 22:00

Pun pariu ca daca la iarna face 2-3 transferuri reusite, da afara doi trei contestati de peluze, prinde locul 2 apasand la butoane si joaca iar la anul in CL, iar nu mai auzim contestatari pe aici?

Pun pariu ca o sa aud placa aia cu "hai ca s-a prins Gigi cu noi nu se poate pune, in sfarsit s-a dat pe brazda si face ce trebuie"?

Asta n-o sa se schimbe niciodata si nu ati inteles ca el nu a folosit Steaua atat pentru voturi, cat pentru spalare de bani. Voi chiar nu intelegeti ca Borcea, Turcu, Iancu, Pinalti si alti mafioti sunt in politica doar pentru imunitate? Sunt doua chestii separate: toti jegosii astia de patroni de echipe din Liga 1, in anul 2007, folosesc cluburile ca sa scape de datorii la stat. Cum? Nimic mai simplu: imprumuta cu 10 milioane de euro clubul Steaua, clubul Steaua da salariile jucatorilor, plateste intretinerea terenului, etc (alte cheltuieli legate de bugetu' pe un sezon) si apoi "uita" clubul asta FC Steaua sa mai plateasca si impozite pe salariile jucatorilor sau impozite la stat pe alte cheltuieli. In schimb, FC Steaua da inapoi lui Becali suma de 10 milioane de euro cu care a fost imprumutata, Becali are la loc 10 milioane de euro, iar datoriile sunt in contul clubului FC Steaua. Asa se face ca Bodu vroia sa dea in judecata pe FC Steaua si nu pe Gigi, cerand, acum 2 ani, nu mai putin de 11 milioane de euro datorie la stat !!!!!!!!!!!

Trebuie sa va treziti la realitate: Gigi isi cumpara voturi prin case la Vadu Rosca, prin sponsorizari ale participantilor la Dansez pentru tine, prin inundarea posturilor TV si a ziarelor, etc. Prin Steaua omu DOAR SPALA BANI ca activitate principala si mai ciupeste cateva voturi, ca activitate secundara ... nu sta el in voturile celor de pe stadion (care sunt 20.000), cand el are nevoie de vreo 700.000 de voturi la parlamentare ...

Asta e, nu asteptati sa treaca alegerile ... Becali nu se va desparti de Steaua decat mort sau in arest, si Steaua luata cu forta de catre stat ... alta solutie nu e. Vreti nu vreti, fie sustineti echipa in conditiile date, fie ne luam campii si aia e ...

danimarcu13.11.2007 22:29
nu cred ca sefii de galerie s-au pretat la banii lui Jiji..iubirea pentru Steaua este mult mai mare decat mastercardul ciobanului...

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Vezi ca exista un topic special pentru glume...

@radutheodor :100% adevarat!

Si i-as mai adauga la lista ta pe Paskany si patronul Urziceniului...

CaTaLiNsm StElIsTu13.11.2007 23:08
"unii inca i-l mai pupa","i-si gaseste","sa imbogatit","trucaje cu terenuri","ar reimvia".Scuza-ma ca te intreb.Cate clase ai?

12,de ce?ti-ai deschis scoala particulara?cat despre greseli...mi le asum!nu caut scuze,data viitoare voi incerca sa fiu mai atent.(desi nu e prima data cand"o comit")

axl2314.11.2007 06:39
Un amendament: nu e corect "daca dai multimii paine si circ, ai parte de liniste," ci "daca dai prostimii paine si circ, ai parte de liniste,".

Un alt amendament: Nu e vorba de multime sau de prostie, e vorba de plebe. Atat timp cat toti suntem plebei, ne place painea si circul. Si cand vreunul dintre noi ajunge mai sus, patrician sau senator, tot de paine si circ are parte, numai ca primeste un loc mai bun in coloseum.

danielblaze14.11.2007 08:06

bravo radutheodor ..ce ai scris tu este o varianta foarte posibila si cat de cat aproape de adevar si miezul problemei!Suntem de mult timp invinsi ca suporteri , Gigi e un mafiot din toate punctele de vedere ...Cand peluzele au protestat nu au castigat nimic si mai aveam putin si nici nu mai intram la meciuri ,Gigi e de neatins.M-as bucura sa vad un mesaj , o forma de protest din partea tribunelor impotriva patronului la meciurile care urmeaza dar vine pauza de iarna si cand incepe returul toate acestea vor fi uitate ..ca asa e romanul neputincios fraier prost ...

cri57ian14.11.2007 09:05
va rog sa ma credeti....nu il mai inghit pe acest berbec! a ajuns la limita ..da cati oameni tre sa ranesti pentru a-ti da seama cat de dobitoc esti? chiar e atat de greu sa-si dea seama ca NICIUN STELIST NU il MAI INGHITE?? i s-a zis si la TV si prin ziare ....dar pe el il doare in blana ......macar daca ar iubi Steaua 0,00001% ......ar pleca ........nu am cuvinte sa-l caracterizez ...om fara pic de caracter ..de fapt e crescut la tara intre oi!
alessa14.11.2007 11:34

de abia astept alegerile alea la care participa si acest cioban,si atunci sa vedeti cum Gigi nu va lua nici 2% dintre voturi,si acele voturi fiind puse de nustiu ce sustinator al lui beeecali.cum ar fi martalogul asta de SHAGY sau nu stiu cum il cheama.ca la cat de cretin e pun pariu ca va vota cu Jiji.si de abia astept ca la un meci anume dupa campania electorala sa-i facem si in ciuda,ofticandu-l ca sa pus rau cu noi....................................Gigi *****ULE MARS DIN Ghencea

«123»