FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Odihneste-te in pace, Gabriele

«123»
fcsteaua.ro11.11.2007 23:45

Gabriele Sandri, suporter al echipei Lazio Roma, un cunoscut DJ al capitalei Italiene, a fost ucis ieri de catre fortele de ordine in urma unei confruntari cu suporterii lui Juventus Torino.

Conform raportului oficial, a fost gasita arma politistului care a provocat tragicul eveniment, si aceasta se presupune a se fi descarcat din greseala.

Odihneste-te in pace, Gabriele!

Astristul12.11.2007 00:11

Odihneasca-se in pace!

S-a mai dus o stea ca sa ne vegheze din cerul biancocelest!

Pacat de el, asa de tanar.... :sad2:

Cuvintele sunt de prisos in acest moment .... :sad2:

R.I.P.

FORZA LAZIO !!!

NON MOLLARE MAI !!!

GuessWhoo12.11.2007 00:43

R.I.P.

ACAB !

SebaSS12.11.2007 02:17

Norocul vostru ca suntem OAMENI si intelegem ca a fost un accident!

RIP

ULTRASZ0R12.11.2007 04:34

TREBUIE MEDIATIZATA SITUATIA sau cacaciosii astia de la noi or' sa creada ca e omoda sa "omori accidental" un suporter...... sa le desenez cineva jandarmilor despre ce e vorba aici .. incep sa ma tem...... ALL COPS ARE BASTARDS :steag_steaua_ro:

elias_custura12.11.2007 05:46

Jandarmi... nu stiu sa tina o arma in mana! dar imi pare rau ca totusi a fost un accident!

AKM-4712.11.2007 05:52

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

MR.KILLER.ULTRAS12.11.2007 06:38

A.C.A.B.

Ultras_Fever12.11.2007 07:00

sigur ca a fost un "regretabil accident" mai ales ca acel suporter nici macar nu era intre cei care se bateau! stau si ma gandesc cum dreaq a vrut ala sa traga in aer si l-a nimerit pe lazial care era in masina! asta da"accident"!

acest incident este regratabil mai ales ca este al 2-lea ultras care moare impuscat de politie in acest an, dupa cel de la Paris!

mermel12.11.2007 07:02

R.I.P Gabriele.....A.C.A.B

andr3y12.11.2007 08:12

A.C.A.B.

vladfcs200712.11.2007 08:30

odihneste-te in pace Gabriele...

FORZA LAZIO ROMA...

R.I.P.

sa te odihnesti in ceruri...

DOAMNE AJUTA!!!

LAZIO!!!!!!!!!!!

LeoKinG12.11.2007 08:36

Rest In Peace Gabriele!!A.C.A.B.

AdrianUltras2512.11.2007 08:50

bineinteles ca arma s-a descarcat din gresala.

asa e de fiecare data.

legea se aplica doar pentru noi.pentru ei, nu!

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

no_problem12.11.2007 09:06

http://www.skylife.it/html/skylife/spor ... mpico.html

"e incredibil ce se intampla in italia,daca aveti posibilitatea intrati pe siteurile italiene,sunt multe orase unde confruntarile dintre suporteri si politie continua si la aceasta ora,la roma e dezastru si se pare ca politia s a retras in cazarmi,a fost ocupat sediul federatiei italine ,atacata televiziunea rai si 2 cazarmi de politie,orasul e de necontrolat" (alt forum)

La Bergamo si Taranto(serie B) suporterii au incercat sa invadeze terenul de joc pentru a opri meciul. Au urmat apoi ciocniri violente cu fortele de ordine in afara stadionului.

La Milano, lazialii si interistii au organizat un mars catre se diul televiziunii RAI. In fata lor se putea citi pe un mesaj: "pentru Raciti ati oprit campionatul, moartea unui fan nu va intereseaza"

f_torres12.11.2007 09:07

Forza Lazio Roma

vlad_cj12.11.2007 09:13

R.I.P. GABRIELE!

A.C.A.B.

ssinpadureacualune12.11.2007 09:26

Si era in masina cu prietena,incredibil!!!!!!!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Cand a murit politistul au luat-o razna,au oprit campionatul,deplasarile,unele si acum fiind interzise,dar acum a fost o greseala.Va fi razboi in Italia,sunt sigur de asta.Ave Lazio!!!

Si totusi nu pot sa nu ma gandesc la gaborii de la noi,aducandu-mi aminte de replica unuia care controla la intrare la meciul cu Craiova.Il controla p unu in fata mea si il intreaba ce are in buzunar si ala respunde telefonul,apoi il intraba ce are in buzunaru celalalt si ala ii spune iar celalat telefon ca am doua,iar gaboru mirat:"ia uite domne,unii au 2 si io nu am niciunu" replica care a continuat sa o spuna controlandu-ma si pe mine,mirarea lui fiind in continuare foarte mare.Apoi la intrarea in peluza unul din prietenii mei nu a fost lasat sa intre pentru ca avea prea multe brelocuri la chei si a tb sa le lase pe jos,recuperandu-le la sfarsitul meciului,beneficiind de asistenta redusa.Asta prin comparatie cu ce a fost aseara la caini cu tortele...un prieten de-al meu dinamovist spunadu-mi de dimineatza despre ce va urma.Ideea este ca au bagat alea de dimineatza in stadion,pentru ca au fost sute,nu puteau sa intre sute de oameni cu ele la "ma intelegi",poate zeci,dar nu sute...deci la ei conducerea ii ajuta,ii acopera (vezi Borcea aseara la fanatik) si LA NOI NU T LASA CU CHEI!!!!!!!!!!!!!!!!!

habarnam8512.11.2007 11:03

R.I.P

Lazial pina la MOarte

A.C.A.B

MarkCortez12.11.2007 14:15
Si era in masina cu prietena,incredibil!!!!!!!Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Cand a murit politistul au luat-o razna,au oprit campionatul,deplasarile,unele si acum fiind interzise,dar acum a fost o greseala.Va fi razboi in Italia,sunt sigur de asta.Ave Lazio!!!

Si totusi nu pot sa nu ma gandesc la gaborii de la noi,aducandu-mi aminte de replica unuia care controla la intrare la meciul cu Craiova.Il controla p unu in fata mea si il intreaba ce are in buzunar si ala respunde telefonul,apoi il intraba ce are in buzunaru celalalt si ala ii spune iar celalat telefon ca am doua,iar gaboru mirat:"ia uite domne,unii au 2 si io nu am niciunu" replica care a continuat sa o spuna controlandu-ma si pe mine,mirarea lui fiind in continuare foarte mare.Apoi la intrarea in peluza unul din prietenii mei nu a fost lasat sa intre pentru ca avea prea multe brelocuri la chei si a tb sa le lase pe jos,recuperandu-le la sfarsitul meciului,beneficiind de asistenta redusa.Asta prin comparatie cu ce a fost aseara la caini cu tortele...un prieten de-al meu dinamovist spunadu-mi de dimineatza despre ce va urma.Ideea este ca au bagat alea de dimineatza in stadion,pentru ca au fost sute,nu puteau sa intre sute de oameni cu ele la "ma intelegi",poate zeci,dar nu sute...deci la ei conducerea ii ajuta,ii acopera (vezi Borcea aseara la fanatik) si LA NOI NU T LASA CU CHEI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spaga lor ca au bagat torte. U de ce nu bagi ? Si nu inteleg ce te intereseaza, mai ales in acest topic, cum si ce fac cainii.

SS Lazio12.11.2007 14:30

Cand a murit jandarmul in confruntarea dintre sicilieni,lovit fiind de fanul echipei Livorno parca, bubuia site-ul nostru de mesaje de genul : "GATA CU HULIGANII DIN BRIGAZI","LA PUSCARIE CU TOTII","criminalii","vagabonzii","huliganii","nenorocitii","infamii","extremistii"....etc,etc

Toata lumea era extrem de inflamata,de enervata,era o revolutie prorpiu-zisa de tastatura.

Acum... sunt de zece ori mai putine mesaje . Bineinteles ca politistul are circumstante atenuante,bineinteles ca totul a fost accidental si involuntar,doar era politist cu familie,respectabil,nu?Nu era un "huligan ascuns in spatele unui steag".

De abia acum se vede cat de stramb judeca,cat de partinitori ,incorecti si ordinari sunt majoritatea celor care-si dau cu parerea despre galerii si peluze si despre fenomen in general.

Problema nu consta in lipsa de justete si in subiectivismul majoritatii celor care posteaza pe FC.Steaua,ci in faptul ca PRESA SI TOATA MASS-MEDIA JUDECA LA FEL,ADICA PARTINITOR,parca intentionat in a pune Ultrasii,suporterii intr-o lumina proasta.

Pana cand nu se va judeca cu aceeasi unitate de masura [adica inca vreo 200 de ani], nu ne ramane decat sa ne opunem,sa fim total impotriva instrumentului de opresiune numarul 1 dintr-o societate:jandarmeria,si bineinteles impotriva manipularii in masa[presa].

Odihneasca-se-n Pace!

ALL COPS ARE BASTARDS!

FORZA LAZIO!

axl2312.11.2007 14:54

Odihneasca-se in pace!

hellas_berceny12.11.2007 15:28

un saluto leale alla roma laziale.

FORZA LAZIO.

A. C. A. B

Razvypitesti12.11.2007 15:50

Incidentul a avut loc la ora locala 9:00, cand tifosii laziali au atacat cativa suporteri ai lui Juventus, la un service auto de pe Autostrada A1.

Este acolo unde meritã...ce cãUTA sã atace pe fanii lui juve. Decât vii pe strãzi sã atace oamenii mai bine morți!!!! BRAVO

ARKA12.11.2007 15:59

Doamne, cat de ***** esti.

«123»