FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Craiova 1 - 0

«1234»
elias_custura12.11.2007 06:47

Am castigat meciul din cauza unei greseli ai apararii adverse... se intelege! Si totusi am jucat acasa fratilor!!!

devotee12.11.2007 10:50
Nu va mai certati atata.O solutie simpla au gasit-o cei de la Werder Bremen, un club subtirel pentru Bundesliga: "mehr Punkte, mehr Geld". Adica, mai pe romaneste, p..a puncte, p..a bani. steag1

Hmmm... mehr=mai mult... Deci "mehr Punkte, mehr Geld" s-ar traduce "mai multe puncte, mai multi bani". Adica pe romaneste, mai multi bani - mai multe puncte. Iar pentru cioban ar fi cam asa: "vrei mai multe puncte, baga dreacu mai multi bani"...

:steagcruce:

bobochyka1712.11.2007 13:15

Nu am vazut meciul ca a fost furtuna si eram la tara, n-am avut lumina. Il are cineva inregistrat integral?

Dragoshel12.11.2007 13:16

il gasesti pe tracker dand click AICI nu iti trebuie decat un cont pe tracker, si Bitcomet.

vierme_200912.11.2007 13:22

fularsteau2 fularultras Eu nu iis sustin pe cei care il critica pe Lacatus ........e adevarat ca pana acuma nu a avut cine stie ce rezultate dar totusi trebuie sa ne amintim ca este la Steaua doar de 2 saptamani....cum a spus-o si el nu poate schimba jocul echipei peste noapte...totusi in teren eu cred ca se vede ca jocul Stelei s-a schimbat in bine(chiar daca nu f mult) .......Lacatus trebuie sustinut si ajutat sa isi faca ecjipa pe care o doreste...Sper sa nu supar pe nimeni dar in momentul de fata nu exista nici-un jucator la Steaua care se poate spune ca joaca ceva...poate totusi un zapata sau un nesu emeghara.....Dica insa de la care inca se mai asteapta imposibilulne demonstreaza ca varful sau a fost si ca acum nu va face decat sa coboare din punct de veder al formei......Goian inger si demon pentru Steaua pana acum..iar de ceilalti chiar nu mai merita sa zic nimic.........Poate veni si Murinho la Steaua ca fara jucatori nu va putea face nimic..............steau in momentul de fata are cel mai putin valoros lot dintre cele 3,4 echipe candidate la titlu...Bineinteles ca aici principala vina o are oierul care stie sa primeasca neoferind in schimb nimic.....Pana ce ciobanul nu va realiza ca pentru a face performanta trebuie sa mai faci si altceva decat sa dai din gura ,sa angajezi si sa demiti antrenori asa numa de dragul de a face ceva.....Lu JJ ii convine cand merge la supermarket cumpara paine si o trece pe ,,firma" primind astfel tva-ul inapoi fularsteau2 fularultras Doamne scapane de el :(

«1234»