FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Craiova 1 - 0

«1234»
SuperSteaua10.11.2007 21:02
Tin sa remarc inca o data interesantele mutari si indicatii tactice ale lui Laca: a scos un mijlocas stanga si l-a introdus pe acest post pe Vali Badea, varf de meserie, iar in ultimul minut le-a spus celor care bateau cornerul sa traga de timp, intr-o partida jucata acasa, cu o echipa care se va bate la retrogradare...

Ce ar mai fi de comentat? Jenant!

Mutarile cele mai indicate de situatia de moment. Numai ca nu vrei tu sa vezi asta, pentru ca ai pata pusa pe "calitatile de antrenor" ale lui Lacatus.

Eu chiar am incredere in el!

Nu ti se pare 1-0 scor periculos in minutul 93 ?

Era jenant sa tragem de timp la faza aia, daca aveam jucatori ca Lacatus in teren.

JENANTI SUNT CEI MAI MULTI DINTRE JUCATORI!

Luccifer10.11.2007 21:03
@Luccifer,comentariul a fost de cacao,cum e mereu la antena1. Si nu folosesc cuvinte mari,dar Lovin chiar a fost pus ca un fel de playmaker,daca te-ai uitat la meci el a incercat mereu sa deschida pe dreapta la Nicolita sau incerca pase in adancime,dar cu exceptia uneia de vreo 40m restul au esuat lamentabil. Nu stiu ce a gandit Lacatus cand a jucat cu 2 inchizatori acasa si de asemenea nu stiu ce cauta Nicolita titular cand baiatul nu dribleaza,nu stie sa centreze sub presiune,sta 20 de secunde doar ca sa isi puna mingea etc. Badoi ar fi mult mai bun decat Nicolita,si chiar daca nu ar fi merita macar incercat,de cand Nicolita e de neinlocuit?

Cristocea merita sa fie titular pentru ca alaturi de emghara a fost astazi unul dintre cei mai buni jucatori pe teren. Cei 2 alaturi de Dica(mare absent astazi) sunt singurii care stie sa controleze o minge si sa dea o pasa filtranta. Cei trei trebuie sa fie mereu titulari.

Jocul sufera in continuare dar macar azi am castigat,impotriva unei craiove cu o aparare f haioasa.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Perfect de acor, cu o singura nemultumire...aia de la Pro TV...cei mai jalnici...Laca impaca si capra si varza..nu a fost Surdu (doamne ajuta)...a aparut Cristocea...dar Nesu?!?! Unde e Golanski?!...ii doresc lu` fekali un infarct brusc!

c.ronaldo1710.11.2007 21:06

Neaga - atacant reprofilat mijlocas stanga.

Surdu - atacant reprofilat mijlocas stanga.

Badea - atacant reprofilat mijlocas stanga.

A devenit o obsesie.. Si daca ma gandesc ca Dica a jucat la FC Arges si mijlocas stanga..

fane_casieru'10.11.2007 21:07

@piece - aproape toti antrenorii cred ca fac asta in minutul ala.

Dragos_stelistu_200710.11.2007 21:08

partea buna a lucrurilor...am luat 3 puncte...a jucat badoi in sfarsit si la fel si Cristocea....partea proasta a iesit emeghara si a intrat carnatul de Petre Marin :steag_steaua_ro:

steauafan10.11.2007 21:09

macar am mai luat 3 puncte cu jocul asta de kakao, ne tinem in plasa liderului pana la iarna cand vin koishpe brazilieni, argentinieni, atacanti si mijlocasi de UCL, toti unul si unul, alesi de scouterul-antrenor-psiholog-jucator-viitorpacientlaspitalu9-fekali, care vor juca pe ceasuri si galeti cu pamant din pipera intru cinstea si slava afc klanubecali

in padurea cu alune...

Alin B.10.11.2007 21:10

http://www.youtube.com/watch?v=u2YxKYCseZA

Dupa ce am avut ocazia sa vad un asemenea jucator in Ghencea.... acum e un chin sa mai urmaresc meciurile Stelei. Nu am mai fost pe stadion in acest sezon si nici nu voi mai veni. Sa vin sa urmaresc jucatori de geniu precum Croitoru, surdu etc !? GENIUL a fost alungat din Ghencea in ciuda faptului ca isi dorea enorm sa ramana la Steaua.

Managerul lui Elton, Alex Duarte: ' Elton ii iubeste pe suporteri " Cum sa uiti un asemenea jucator !?

Luccifer10.11.2007 21:11
partea buna a lucrurilor...am luat 3 puncte...a jucat badoi in sfarsit si la fel si Cristocea....partea proasta a iesit emeghara si a intrat carnatul de Petre Marin :steag_steaua_ro:

...partea buna e ca e Laca...parea proasta e ca e fekali

AdrianUltras2510.11.2007 21:12

SuperSteaua

ce mutari, cand?

:)))

Cristocea trebuia sa ramana tot meciul

Nicolita out Badoi in

Petre Marin nu trebuia bagat

Dica trebuia scos si in locul lui bagat Neaga

Iar in locul lui Zaharia trebuia sa intre Surdu

ca sa jucam si noi pe jos si in viteza

bagami-as ceva in pasele lungi,jocul pe benzi si centrarile dracului

endorama10.11.2007 21:28

mai da ce trist sezon avem anul asta de am ajuns ca saptamana de saptamana, jucatorul meciului sa ne fie portarul.....

suntem penibili

Flo'o10.11.2007 21:54

Suporterii stelisti nu au fost prezenti in numar mare pe stadion. Ultrasii stelisti au afisat un baner in aceasta privinta: "Asta va e mentalitatea, suporteri doar la performanta".

fratimiu ala l-au afisat oltenii....=)))))))))))scoate repede ca t faci de ras

dax4710.11.2007 21:58

Sa fim super fericiti ca macar am mai castigat si noi un meci. Ca nu prea mai stiam cum este. 1-0 cu un adversar slab. Sper sa nu fi fost blat. Oricum, suntem praf. Cred ca ne-o luam rau in groapa de gunoi. N-avem echipa, si avem prea putini jucatori. Dar macar am castigat. Deschideti sampaniile !

st_194710.11.2007 22:05

Niste nesimtiti nu am cuvinte.Stam ca fraierii in ploaie de la 7 la 10 jumate si in afara de zapata si Lacatus nimeni nu a venit sa ne salute. daca fotbal nu jucaaaati voi din Ghencea sa plecaaaaaaaaati

predatorpulse710.11.2007 22:11

Ce ma enerveaza rahatul asta de stiucan de la tvsport,auzi intrebare la el,cica de ce credeti ca Steaua este abandonata de suporteri? Bineinteles ca cei din studio au raspuns ceva legat de rezultatele echipei,nimeni n-a zis nimic de fecali,dar ce m-a enervat cel mai mult este ca ne-au bagat in aceeasi oala cu Dinamo,rapid si Craiova,stadioane unde suporterii nu prea mai calca.

Stiucane,credeam ca ai doar fata de prost,dar vad ca chiar esti,Steaua a avut ani de-a randul cea mai mare medie de suporteri acasa,si in perioadele bune si in cele rele,cum sa ne pui in aceeasi oala cu dinamu care si cand luat titluri veneau 4-5 mii de oameni in groapa lor sau cu Craiova care de ani buni nu mai aduce oltenii pe stadion(cu exceptia derby-urilor).

Trebuie sa fii un om cu adevarat mizerabil ca sa poti sa indepartezi fanii stelisti de Ghencea,probabil cei mai numerosi fani din tara si indraznesc sa spun ca si unii dintre cei mai loiali.

Fanii nu absenteaza din cauza rezultatelor ci din cauza scarbei zilnice pe care ne-o provoaca ciobanul ce conduce echipa,cel ce face tot ce ii sta in putinta ca sa ne pierdem identitatea stelista si sa adoptam una becaliana.

Imbecili sunt ziaristii nostri...(cu putine exceptii)

Latest news: fecali a oferit 3 milioane pe costea. Doamne ce imbecil,e bun costea,dar cum dracu sa valoreze 3 milioane panarama ce esti? Noroc ca l-a refuzat mititelul. Elton a venit pe un sfert din banii astia si era tocmai bun pentru campionat dar ciobanul nu vroia circ,el vroia eficienta alaturi de olita.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

m1Tz0r10.11.2007 22:12
Suporterii stelisti nu au fost prezenti in numar mare pe stadion. Ultrasii stelisti au afisat un baner in aceasta privinta: "Asta va e mentalitatea, suporteri doar la performanta".

fratimiu ala l-au afisat oltenii....=)))))))))))scoate repede ca t faci de ras

ce sa se mai faca de ras .... ca e un cretin deja ...

anjin10.11.2007 22:30
http://www.youtube.com/watch?v=u2YxKYCseZA

Dupa ce am avut ocazia sa vad un asemenea jucator in Ghencea.... acum e un chin sa mai urmaresc meciurile Stelei. Nu am mai fost pe stadion in acest sezon si nici nu voi mai veni. Sa vin sa urmaresc jucatori de geniu precum Croitoru, surdu etc !? GENIUL a fost alungat din Ghencea in ciuda faptului ca isi dorea enorm sa ramana la Steaua.

Managerul lui Elton, Alex Duarte: ' Elton ii iubeste pe suporteri " Cum sa uiti un asemenea jucator !?

Daca era ceva de capul lui ramanea undeva in Europa. Asa a plecat sa faca circ printre camile,maimutica de circ! Forza Steaua Semper Fidelis!...M#*E Jiji.

androsteaua10.11.2007 22:34

am atatea sa spun si am atatea of-uri pe care vreau sa le scriu dupa acest meci,cu toate ca am castigat,nu mai spun nimic pentru ca m-am saturatsa ma vait si aleg varianta linistii! sunt alaturi de Steaua pana la capat dar echipa din ziua de azi demonstreaza ca nu este alaturi de NOI ,SUPORTERII!!

luccaslucian10.11.2007 23:06

Fratilor,ce mi se pare mie cel mai dubios este ca am ajuns sa ne bazam pe portar,sa ne gasim portarul meci de meci cel mai bun jucator din echipa,asta doare...

GuessWhoo10.11.2007 23:15

Am ajuns sa o vedem si pe asta : Lovin playmaker ! Vai de Steaua noastra !

AmuntBoy10.11.2007 23:16

pentru cei care critica jocul, nu mai are rost baieti

pana la iarna asa se va juca nu are nimeni ce sa faca cand jucatorii sunt zero

De la primele meciuri din martie vom putea spune ceva despre Marius ca antrenor pana atunci cadem in penibil pe aici pe forum cum au facut cativa de mai sus

Un singur lucru bun aseara:

Becali, IGNORAT DE PRESA!

Cu toate ca nimeni nu se astepta sa se intimple asta prea curind, Gigi Becali a fost ignorat de presa la finalul meciului de simbata seara. Patronul stelist a iesit de la tribuna oficiala exact in momentul in care Adrian Mititelu oferea declaratii presei. Becali a trecut pe linga grupul de reprezentati ai mass-media strinsi in jurul patronului craiovean, dar a fost ignorat in totalitate. Ajungind linga masina, latifundiarul din Pipera a spus, ca pentru sine: "Asa tata, sa va dea declaratii Mititelu".

onlySteaua11.11.2007 00:57

E cel putin interesant modul in care conducerea incearca sa readuca suporterii la stadion.........

@Alex

Cred ca antrenorul e ultimul de care ar trebui sa ne legam. In ultimul timp Steaua a schimbat o gramada de antrenori si jocul a fost acelasi. Nu acolo-i buba.

stelistub11.11.2007 06:20
pentru raul stelistu: REAL = galacticii nu extraterestii...aia sunt jucatorii Barcelona...
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :tongue:

pentru cei care critica jocul, nu mai are rost baieti

pana la iarna asa se va juca nu are nimeni ce sa faca cand jucatorii sunt zero

De la primele meciuri din martie vom putea spune ceva despre Marius ca antrenor pana atunci cadem in penibil pe aici pe forum cum au facut cativa de mai sus

Un singur lucru bun aseara:

Becali, IGNORAT DE PRESA!

Cu toate ca nimeni nu se astepta sa se intimple asta prea curind, Gigi Becali a fost ignorat de presa la finalul meciului de simbata seara. Patronul stelist a iesit de la tribuna oficiala exact in momentul in care Adrian Mititelu oferea declaratii presei. Becali a trecut pe linga grupul de reprezentati ai mass-media strinsi in jurul patronului craiovean, dar a fost ignorat in totalitate. Ajungind linga masina, latifundiarul din Pipera a spus, ca pentru sine: "Asa tata, sa va dea declaratii Mititelu".

Macar mititelu nu injura si nu critica pe cei de la presa cum face bekkli

Ovidiu_IASHI_Steaua11.11.2007 06:42

" Suporterii stelisti nu au fost prezenti in numar mare pe stadion, atmosfera fiind dezolanta. Numarul mic se datoreaza atat conditiilor meteo vitrege cat si starii de nemultumire generala fata de atitudinea jucatorilor care imbraca acum tricoul ros-albastru. "

Si totusi...nu asta e mentalitatea suporterilor Stelei! Mie personal mi se pare o rusine faptul ca aseara au fost DOAR 1500 de spectatori...nu e normal...numai cateii fac asa atunci cand Dinamo nu merge bine...

noi parca trebuia sa fim la bine si la greu...noi parca trebuia sa fim SIEMPRE SUPERIORI!

sper ca la meciul viitor alta sa fie asistenta....macar pentru Laca! si pentru datoria care o avem fata de culori;)

FORZA Steaua :steagcruce:

morosanu'11.11.2007 08:14

merge?

bravo baietilor pentru victorie,sper ca de luni sa inceapa urcusul,si sa revenim acolo sus. bravo si buzaului!

Lionheart11.11.2007 08:39

Si totusi mai sunt sanse ca Steluta noastra sa castige campionatul, asta in ciuda faptului ca toti vad CFR campioana.

Trebuie sa castigam neaparat restantele cu Pandurii si Gloria si asa ne apropiem la 6 pct de Cluj, ar fi bine sa terminam turul la 5-6pct.Si in iarna sa aiba loc un reviniment al echipei, sa fie adusi jucatori de valoare, macar vreo 3...

«1234»