FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Craiova 1 - 0

«1234»
fcsteaua.ro10.11.2007 18:40

Steaua: Zapata - Emeghara, D. Goian, Baciu, Nesu - Nicolita, Lovin, Ov. Petre, Cristocea - N. Dica, Zaharia

Antrenor: Marius Lacatus

U Craiova: Bornescu - Dananae, D. Stoica, Mitchell, Rose - Prepelita, Saceanu, Velcovici, Wobay - Tanasa, Fl. Costea

Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua a castigat la limita (1 - 0) meciul din Liga 1 cu Universitatea Craiova.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Banel Nicolita in minutul 27. Acesta a reluat cu o lovitura de cap centrarea perfecta venita de la Vasilica Cristocea.

Suporterii stelisti nu au fost prezenti in numar mare pe stadion, atmosfera fiind dezolanta. Numarul mic se datoreaza atat conditiilor meteo vitrege cat si starii de nemultumire generala fata de atitudinea jucatorilor care imbraca acum tricoul ros-albastru.

Steaua va intalni luni pe Pandurii Tg. Jiu (restanta). Meciul va incepe la ora 20:30 si va fi transmis de Antena 1.

Click aici pentru casuta meciului

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

raul stelistu10.11.2007 18:45

Ii batem pe taranii astia cu 2-O...................hai sa fim seriosi nu va lasati indusi in eroare cu jocul impotriva Sevilei.

In meciul Sevilla-Real sevilienii i-au umilit pe madrileni avand vreo 6 ocazii imense pe langa cele 2 goluri marcate in timp ce extraterestrii n-au miscat nimic.................no comment.

Forza Steaua :steag_steaua_ro:

White_R10.11.2007 19:03

Incredibil gol Banel ! Al 6-lea probabil din cariera ! Uluitor !!!

Dragoshel10.11.2007 19:05

Nimic nu jucam frate, pana acum dadeam 2000 de goluri... Nu sunt in stare a lega 3 pase ma..

vladfcs200710.11.2007 19:28

deja o viziune mi s-a indeplinit...am zis: "doua goluri Banel unul Zapata" ...sper sa se intample si celelalte 2 pana la sfarsit...

romy_stelista10.11.2007 19:30

pentru raul stelistu: REAL = galacticii nu extraterestii...aia sunt jucatorii Barcelona...

Luccifer10.11.2007 19:39
deja o viziune mi s-a indeplinit...am zis: "doua goluri Banel unul Zapata" ...sper sa se intample si celelalte 2 pana la sfarsit...

vlad, esti vlad de la zob?ca daca esti, atunci maine ma postez in bar la tine si nu mai plec pana nu pleaca fekali de la Steaua...

SS Lazio10.11.2007 19:40

Jenant. Banel,Petre,Lovin= maini moarte. Nesu,eme si Zaharia mai fug cate ceva,iar Dica se implica in joc. Atat.N-avem spontaneitatea si explozia din meciul cu Galatiul

Se pare ca atunci sustinerea noastra mult mai mare,data de o prezenta mult mai mare, a impulsionat intreaga echipa. Cu timpul se va vedea ca galeria e sufletul echipei.

Si ar trebui naibii sa nu ne mai luam la harta cu toti frustratii fara liceu si care se cred viteji si revolutionari ,gen u Craiova,Poli tm,u Cluj. NU trebuie sa ii bagam in seama defel! De ce sa ne coboram la nivelul lor? Ce au facut ei ca sa ajunga la nivelul nostru?Le dam apa la moara.

Suna patetic deja scandarea cu "la olteni ***la olteni" parc-am fi dinamovisti... :|

Tav10.11.2007 19:41

Slabuti...dar avem 1-0

Prea abuzam cu pasele alea peste fundasii lor

Cred ca am fost prinsi in offside de vreo 7-8 ori

Ce se intampla cu Badoi?

Chiar nu-l mai baga de loc?

Ma mir ca l-a bagat pe Cristocea

rLz10.11.2007 19:41

incredibil.. cat de simpla a fost faza golului .. asemanatoare cu cea alui diego capel si capul lui kanoute.

cred ca e cea mai simpla faza de gol care am vazut-o la Steaua in ultima vreme .. fara complicari fara pase inapoi.

desi aparent jucam bine.. va spun sincer, suntem praf si singurul motiv pentru care pare ca jucam bine este ca u.Craiova sunt chiar mai slabi ca noi in unele momente :))

ati vazut cum ne-au dominat inainte de pauza..

Luccifer10.11.2007 19:43

SS Lazio perfect de acord...dar totusi fekali trebuie injurat...ai auzit comentariul pe antena 1?!?! galeria Stelei a decis sa il sustina pe Lacatus...patetic...Lacatus a decis sa sustina Steaua bai baieti (pentru toti cei care cred ca Laca nu e stelist)...

SS Lazio10.11.2007 19:48

Problema nu consta in asta fiindca noi niciodata nu am pus in discutie acest lucru,niciodata nu i-am reprosat nimic lui Lacatus....astea sunt provocari de-ale presei romane si de-ale lui Becali,[care,bineinteles,trebuie injurat],ineptii,inventii,minciuni,prostii. Lacatus mereu s-a bucurat si se va bucura de suportul tuturora chiar daca vom pierde fiecare meci cu 0-10.

Si cu ceea ce spui cu privire la Becali sunt de acord.Daca am inlocui timpul irosit pe injuraturi pentru adversarii proaspat veniti din serie b cu scandari anti-Becali ar fi perfect.

predatorpulse710.11.2007 19:48

Concluziile dupa prima repriza ar fi urmatoarele:

-jocul inca sufera,dar putem sa batem pentru ca Craiova are o aparare varza,ce naiba si Nicolita a avut timp sa-si faca mingea si sa centreze de nu stiu cate ori,el care o controleaza din 15 miscari.

-Lacatus m-a dezamagit cu 2 inchizatori si pentru ca l-a pus pe Lovin playmaker. N-am nimic cu Lovin,dar Lovin nu e makelele sa fie si inchizator si sa dea si pase geniale.

-Cristocea trebuie sa fie titular meci de meci,nu neaparat pentru ca a dat centrarea de gol ci pentru ca e unul dintre putinii jucatori tehnici si Vasilica a dezamagit mult mai rar decat altii care joaca titulari meci de meci. Oricum e mai bun decat surdu,Croitoru,Neaga si alti jucatori asa-zisi tehnici din lotul nostru.

-Banel Nicolita trebuie sa fie rezerva si badoi trebuie sa joace in locul lui. Si va rog nu ma luati cu faptul ca a dat gol si ca alearga mult. Golul acela e 90% al cuplui Cristocea-nesu si intr-adevar alearga mult si de multe ori alearga degeaba. Banel stie sa centreze doar din corner,uitati-va cat timp pierde sa-si controleze mingea si cand o imblanzeste in sfarsit o centreaza ori in plopi ori aiurea. In prima repriza n-a nimerit nici un om in careu cu vreo centrare desi a avut destule sanse sa o faca.

-trebuie sa mai dam neaparat un gol pentru ca Craiova are un atac f tehnic si sigur ne vor da un gol pentru ca apararea noastra e greoaie.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Khalid10.11.2007 19:53

Emeghara si Cristocea surprize placute, singurii care au jucat fotbal in prima repriza!

Cristocea_10.11.2007 20:14

Ce ziceti de Costea?. Ah am uitat, nu e brazilian. Asa ca nu are valoare de Steaua.

vladfcs200710.11.2007 20:41
vlad, esti vlad de la zob?ca daca esti, atunci maine ma postez in bar la tine si nu mai plec pana nu pleaca fekali de la Steaua...

da...si eu sper sa plece "oierul" asta de Becali...

fansteaua4610.11.2007 20:44

am avut terenul suspendat ?

vladfcs200710.11.2007 20:45

eee.....a castigat Steaua...bravo Banel...dar totusi au jucat foarte prost... :wacko: ...in fine...sper ca in meciul viitor cu Pandurii sa poate macar un 2 sau 3 la 0...si eu tot sper la un gol a lui Zapata...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! steag3

AdrianUltras2510.11.2007 20:46

am jucat penibil!

Dica out

Nicolita out

s-a vazut ce a facut Cristocea

pe partea stanga

un mijlocas de picior stang

a dat o centrare buna

incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de ce nu a jucat Cristocea pana acum?

de ce nu joaca badoi?

suntem slabi!

Gloria Buzau a jucat mai bine ca noi.

Simion e peste Dica!

Luccifer10.11.2007 20:47

predatorpulse7 vad ca ti-a mers comentariu` la suflet..playmaker, Cristocea titular...

sef, nu jucam nimic...jucam cu Craiova, nu cu real...

sa plece jekali...sa avem pe cineva pe care chiar il doare de fotbal...emeghara si zapata, cu ceva greseli, normale, sa le zicem, singurii jucatori...

SS Lazio...doar pe fekali trebuie sa il injuram...ca el i-a adus...

Vlad...sunt Rares, ala din Fire, si vezi ca o sa ma mut la tine in birt, daca tu esti :D

DelPiero1010.11.2007 20:54

Patetic...cred ca Tudorel Stoica,Boloni,Fane Petcu se uita oripilati cand vad ca urmasii lor sunt Lovin,Nicolita...si ar mai fi!Avem o echipa de tot rahatu'...

Piece of Mind10.11.2007 20:55

Tin sa remarc inca o data interesantele mutari si indicatii tactice ale lui Laca: a scos un mijlocas stanga si l-a introdus pe acest post pe Vali Badea, varf de meserie, iar in ultimul minut le-a spus celor care bateau cornerul sa traga de timp, intr-o partida jucata acasa, cu o echipa care se va bate la retrogradare...

Ce ar mai fi de comentat? Jenant!

vladfcs200710.11.2007 20:56

Zapata e omul meciului din nou...a fost in ultimele 4 meciuri...e mai mereu!!!bravo lui!!!

FORZA Steaua pana la MOARTE!!! :steag_steaua_ro:

predatorpulse710.11.2007 21:00

@Luccifer,comentariul a fost de cacao,cum e mereu la antena1. Si nu folosesc cuvinte mari,dar Lovin chiar a fost pus ca un fel de playmaker,daca te-ai uitat la meci el a incercat mereu sa deschida pe dreapta la Nicolita sau incerca pase in adancime,dar cu exceptia uneia de vreo 40m restul au esuat lamentabil. Nu stiu ce a gandit Lacatus cand a jucat cu 2 inchizatori acasa si de asemenea nu stiu ce cauta Nicolita titular cand baiatul nu dribleaza,nu stie sa centreze sub presiune,sta 20 de secunde doar ca sa isi puna mingea etc. Badoi ar fi mult mai bun decat Nicolita,si chiar daca nu ar fi merita macar incercat,de cand Nicolita e de neinlocuit?

Cristocea merita sa fie titular pentru ca alaturi de emghara a fost astazi unul dintre cei mai buni jucatori pe teren. Cei 2 alaturi de Dica(mare absent astazi) sunt singurii care stie sa controleze o minge si sa dea o pasa filtranta. Cei trei trebuie sa fie mereu titulari.

Jocul sufera in continuare dar macar azi am castigat,impotriva unei craiove cu o aparare f haioasa.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

il_scorpio10.11.2007 21:00

Noroc ca am batut pentru ca jocul a fost clar sub asteptari. Pana sa marcam am mai miscat ceva, apoi nimic. Mai ales dupa pauza jocul a fost catastrofal.

Daca tot enumerau unii surprize placute l-as trece aici pe Lovin care a jucat binisor, mai ales ca a jucat pe o pozitie mult mai ofensiva ca alta data si nu ma asteptam la prea multe de la el pe acea pozitie. Chiar mi-a placut mult.

Pe de alta parte Cristocea nu m-a impresionat asa de mult ca pe altii. Intr-adevar e cu 10 clase peste Surdu, dar totusi nu a fost asa nemaipomenit. Sunt curios sa vad viitoarele sale evolutii.

«1234»