FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Eu sunt vinovat si o admit" (ProSport)!

«123»
Tupac Amaru09.11.2007 20:02

1. Psihopatul isi face mea culpa? Hai sictir, mizerie umana, ai nevoie de votanti pentru alegerile in Parlamentul Europei...

2. Olaroiu a avut rezultate formidabile la Steaua? Da, pe munca lui Protasov! Dupa care, cand a ramas singurul responsabil (sau, ma rog, carpa lui Becali), radea tamp de suporteri, facea bilutze si astepta sa se termine un nou meci, dupa noi chinuri in care mingea nu mai voia sa intre in atze...datorita ghinionului, datorita vremii, datorita suporterilor, datorita avioanelor, datorita incalzirii globale, datorita lui Bin Laden, datorita....oricum, el era scos din calcule, el nu era de vina pentru nimic....Doamne, si cand ma gandesc ca unii regreta acele vremuri si pe acest pseudoantrenor...Harap Alb, hai du-te ma baiatule si mai pupa o data mana sultanului....

danimarcu09.11.2007 20:21

Nu mai stie circarul de Jiji ce sa mai faca sa isi recastige electoratul!

Bai boule, eu nu te votez nici daca castiga Steaua Liga Campionilor!

pentru ca esti o mizerie,iar mizeriile trebuie curatate ,pentru o viata mai buna!...

@godfather86

@think again

Atata vreme cat specimene ca voi ne mai bantuie,Steaua va ramane in moarte clinica!

Sa va dea Domnul un conducator ca Jiji,voua tuturor celor ce il sustineti,si sa traiti toti alaturi de el si de Oli pe o insula pustie!...

CaTaLiNsm StElIsTu09.11.2007 20:34
bah nu il mai acuzatzi atata pe Gigi ca daca e sa o luam asa cine a facut sa ajungem in primavara europeana dupa multzi ani??nu cumva oierul ala de Gigi pe care azi il criticati care nu ati gresit niciodata ala sa il acuzati pe Gigi mai bn lasati-l sa faca ce vrea sa vedem ce o sa faca o sa aduca jucatori buni si Steaua o sa ia cel putin locul 2 anul asta sau nu dupaia se vede voi vedeti doar partea goala a paharului ca Steaua eu vad partea plina ca Steaua a ajuns o echipa pe la care a trecut real Lyon sevilla arsenal Betis liverpoll midlesborough lens hertha berlin sampdoria si asta de cand a venit Becali chiar daca el vorbeste prostii si asta nu va da dreptul sa il criticati fiecare isi tine parerea pentru el eu recunosc ca nu imi place ceea ce face el dar nu il acuz pentru asta e stresat si el cu alegerile si cu mai multe si orgoliul lui oricum nu e pierdut campionatul nici pe departe pentru ca Steaua nu e chiar la o asa mare distanta fata de CFR!!!!

electrosocurile va rog...trebuie sa-l readucem la viata!...:))...:-j...

mda..ce-i drept intr-un fel are dreptate,si anume:acela ca Steaua a facut performanta si in anii de cand Jiji e "pastor"...dar asta nu insemna ca i se datoreaza lui(celui care"imprumuta"Steaua).

predatorpulse709.11.2007 20:46

Becali nu merita sa fie aparat de nimeni,poate doar de familia lui. Nu mai bagati in fata tampenia aia cum ca fara Becali am fi fost morti,ca Becali a resuscitat Steaua etc. A cumparat clubul de un mosulet senil,si anume Paunescu,si l-a luat la fel de legal cum a facut si averea sa,adica fraierind pe unii si pe altii,cam singurul lucru pe care stie sa il faca,norocul lui e ca traieste in Romania unde asemenea ilegalitati sunt permise.

Ceea ce voi nu realizati este ca fara MM Stoica si fara Zenga Steaua nici nu isi incepea ciclul de performanta,daca Becali conducea doar el de la inceput,cum face acum,eram in prapastie mult mai devreme. Singurele lucruri pentru care merita laudat becalul sunt refacerea gazonului si pastrarea jucatorilor in tara prin salarii mari. In rest,in proportie covarsitoare a facut lucuri negative pentru clubul pe care l-a cumparat,dintre care spun doar cateva:

-evaziunea fiscala pe care o face pe fata la Steaua,nu m-ar mira sa se spele bani la Steaua mai ales ca il vad si pe giovani din nou pe langa jijel.

-faptul ca a vrut sa vanda palmaresul celui mai galonat club din Romania,doar ca sa scape de bodu si de datoriile fostei asociatii Steaua(stiti voi tot acel scandal)

-nu da 2 bani pe suporteri,a cumparat cativa lideri de galerie,l-a bagat pe zmarandescu sa bata oameni prin tribune bineinteles pe cei ce nu sunt de acord cu cioban

-a transformat clubul intr-un vehicul electoral,eu unul m-am saturat sa dau pe png-isti in jurul stadionului,a mai fost si acel episod penibil cand a dus echipa pe scena la bacau de parca erau niste oi "on display". Cred ca stiti cu totii ca Becali e controlat politic de niste grupuri obscure,altfel cum va explicat ca de fapt patronul Stelei e hrebe.

-isi umileste constant angajatii si tine o adevarat dictatura la Steaua. Penibilul da verdicte meci de meci asupra jucatorilor,si ii face ori zei ori ii face albie de porci,daca asta e management modern eu ma dau cu capul de perete. pentru ca stiu ca au salarii mari jucatorii suporta asta dar pe ascuns cred ca toti il injura,voi cum v-ati simti daca ati fi tratati ca niste oi.

-desi se pare ca ar avea o avere de aproximativ 700 milioane de dolari,becalul de cand a venit a bagat f putini bani comparativ cu restul echipelor mari din estul Europei. Sa zicem ca da cam 10-12 milioane pe an,desi nu as putea spune ca ii investeste pentru ca am aflat de curand ca el imprumuta Steaua cu bani si ca detine doar o parte din club si probabil restul actiunilor le-a impartit pe la nepoti. Totul ca sa scape de taxele statului.

-am ajuns la ultimul punct si poate cel mai grav: asocierea Becali-Steaua. Datoria mass-mediei vandute,in mintea multora Steaua a ajuns egala cu Becali,iar cum Becali e un model de grobianism,lipsa de bun-simt si toate cele imaginea Stelei a avut de suferit. Tot ce construia echipa prin rezultate acasa si in Europa era contrabalansat de iesirile penibile si schizofrenice ale ciobanului.

Cei ce il aparati mai ganditi-va odata. Baga ciobanul bani,dar sunt bani murdari si sunt putini.

Puneti-i in locul lui Stoica si Zenga(cei ce conduceau efectiv echipa,chiar daca Becali dadea din gura si atunci,Stoica ii spunea ce jucatori sa aia dupa ce se consulta cu Zenga),pe cei ce conduc echipa astazi,anume teja,hrebe si ceilalti lingai pe langa Becali, si o sa constatati ca Steaua ar fi continuat pe trendul descrescator din perioada Piturca.

Plus ca eu unul traiesc cu o frica ca s-ar putea sa se intample ceva rau clubului pentru ca multe suspiciuni planeaza asupra ultimelor 2 titluri ale Stelei si in obtinerea locului 2 de anul trecut.

Ce o sa mai comentati daca clubul nostru ar fi retrogradat din cauza ilegalitatilor lui Becali?

Ganditi-va inainte sa-l aparati. Singura modalitate in care becalul ar putea mai potoleasca suporterii ar fi sa se retraga in umbra,sa dea bani,sa lase niste profesionist sa se ocupe de club si nu slugi,sa le traseze obiective si in momentul in care acestia ar esua sa-i concedieze.

Daca tot n-avem sanse sa scapam de cioban,macar sa speram ca a invatat ca nu poate sa conduca singur clubul(pentru ca Adi Ilie e de fata,antrenorul e irelevant iar Argaseala e un sclav pe plantatie) si sa aduca niste profesionisti,desi personal cred ca e o speranta de 2 lei.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

EuroSTELIST09.11.2007 20:48

Cea mai mare ipocrizie pe care putea s-o admita latifundiarul e cea din titlul articolului. Daca ar fi constient de cat de cancerigena e prezenta lui la carma echipei, in secunda asta ar pleca in Siberia (ca tot se dadea mare urs, candva). Pacat ca in realitate nu e "urs", ci "ursS"...

CaTaLiNsm StElIsTu09.11.2007 21:34
Becali nu merita sa fie aparat de nimeni,poate doar de familia lui. Nu mai bagati in fata tampenia aia cum ca fara Becali am fi fost morti,ca Becali a resuscitat Steaua etc. A cumparat clubul de un mosulet senil,si anume Paunescu,si l-a luat la fel de legal cum a facut si averea sa,adica fraierind pe unii si pe altii,cam singurul lucru pe care stie sa il faca,norocul lui e ca traieste in Romania unde asemenea ilegalitati sunt permise.

Ceea ce voi nu realizati este ca fara MM Stoica si fara Zenga Steaua nici nu isi incepea ciclul de performanta,daca Becali conducea doar el de la inceput,cum face acum,eram in prapastie mult mai devreme. Singurele lucruri pentru care merita laudat becalul sunt refacerea gazonului si pastrarea jucatorilor in tara prin salarii mari. In rest,in proportie covarsitoare a facut lucuri negative pentru clubul pe care l-a cumparat,dintre care spun doar cateva:

-evaziunea fiscala pe care o face pe fata la Steaua,nu m-ar mira sa se spele bani la Steaua mai ales ca il vad si pe giovani din nou pe langa jijel.

-faptul ca a vrut sa vanda palmaresul celui mai galonat club din Romania,doar ca sa scape de bodu si de datoriile fostei asociatii Steaua(stiti voi tot acel scandal)

-nu da 2 bani pe suporteri,a cumparat cativa lideri de galerie,l-a bagat pe zmarandescu sa bata oameni prin tribune bineinteles pe cei ce nu sunt de acord cu cioban

-a transformat clubul intr-un vehicul electoral,eu unul m-am saturat sa dau pe png-isti in jurul stadionului,a mai fost si acel episod penibil cand a dus echipa pe scena la bacau de parca erau niste oi "on display". Cred ca stiti cu totii ca Becali e controlat politic de niste grupuri obscure,altfel cum va explicat ca de fapt patronul Stelei e hrebe.

-isi umileste constant angajatii si tine o adevarat dictatura la Steaua. Penibilul da verdicte meci de meci asupra jucatorilor,si ii face ori zei ori ii face albie de porci,daca asta e management modern eu ma dau cu capul de perete. pentru ca stiu ca au salarii mari jucatorii suporta asta dar pe ascuns cred ca toti il injura,voi cum v-ati simti daca ati fi tratati ca niste oi.

-desi se pare ca ar avea o avere de aproximativ 700 milioane de dolari,becalul de cand a venit a bagat f putini bani comparativ cu restul echipelor mari din estul Europei. Sa zicem ca da cam 10-12 milioane pe an,desi nu as putea spune ca ii investeste pentru ca am aflat de curand ca el imprumuta Steaua cu bani si ca detine doar o parte din club si probabil restul actiunilor le-a impartit pe la nepoti. Totul ca sa scape de taxele statului.

-am ajuns la ultimul punct si poate cel mai grav: asocierea Becali-Steaua. Datoria mass-mediei vandute,in mintea multora Steaua a ajuns egala cu Becali,iar cum Becali e un model de grobianism,lipsa de bun-simt si toate cele imaginea Stelei a avut de suferit. Tot ce construia echipa prin rezultate acasa si in Europa era contrabalansat de iesirile penibile si schizofrenice ale ciobanului.

Cei ce il aparati mai ganditi-va odata. Baga ciobanul bani,dar sunt bani murdari si sunt putini.

Puneti-i in locul lui Stoica si Zenga(cei ce conduceau efectiv echipa,chiar daca Becali dadea din gura si atunci,Stoica ii spunea ce jucatori sa aia dupa ce se consulta cu Zenga),pe cei ce conduc echipa astazi,anume teja,hrebe si ceilalti lingai pe langa Becali, si o sa constatati ca Steaua ar fi continuat pe trendul descrescator din perioada Piturca.

Plus ca eu unul traiesc cu o frica ca s-ar putea sa se intample ceva rau clubului pentru ca multe suspiciuni planeaza asupra ultimelor 2 titluri ale Stelei si in obtinerea locului 2 de anul trecut.

Ce o sa mai comentati daca clubul nostru ar fi retrogradat din cauza ilegalitatilor lui Becali?

Ganditi-va inainte sa-l aparati. Singura modalitate in care becalul ar putea mai potoleasca suporterii ar fi sa se retraga in umbra,sa dea bani,sa lase niste profesionist sa se ocupe de club si nu slugi,sa le traseze obiective si in momentul in care acestia ar esua sa-i concedieze.

Daca tot n-avem sanse sa scapam de cioban,macar sa speram ca a invatat ca nu poate sa conduca singur clubul(pentru ca Adi Ilie e de fata,antrenorul e irelevant iar Argaseala e un sclav pe plantatie) si sa aduca niste profesionisti,desi personal cred ca e o speranta de 2 lei.

MARE DREPTATE AI!!!MARE DE TOT!!!Cam acesta e adevarul iar restul"scenariile"...Noi toti i-l credem prost pe Becaliot dar va spun eu ca nu e asa...e poate cel mai destept om din Romania cand vine vorba de interesu-i propriu.Nu leaga el o fraza da mintea ii merge cand e vb de el.Chestia ca el face pe "victima"ca vezi D-ne a ascultat de unul sau altul sunt defapt scenarii de-a lui sa iasa din diverse tertipuri pe care le incearca,nici decum erori sentimentale sau comvingeri desarte cum le numeste el.Si cum spunea si<predatorpulse7>,sa nu ne pomenim pana la urma ca patim ca cei din Italia,mai ales ca gura ii umbla cam mult lui Jiji si intr-un final tot se va dovedii ceva chiar daca el e sigur ca asta nu se va intampla...dar puna la urma dupa cum spunea acelasi predatorpulse7:FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

godfather8609.11.2007 22:09

@CaTaLiNsm StElIsTu

Trendul descrescator din perioada Piturca

:)))))))))))

Vaid capu tau. Piti a construit echipa Stelei care a facut ulterioarele perofrmante si era pe un trend descrescator

:)))))))))

CaTaLiNsm StElIsTu09.11.2007 23:16

@godfather86

godfather86...cu tot respectul...poti sa imi arati si mie citatul pe care mi-l asimilezi??!Din cate stiu nu sunt amnezic si nici nu sufar de pierderi de memorie,iar eu unul nu am negat niciodata importanta lui ne'a Piti ca antrenor si"reformator"la Steaua,pentru ca dupa parerea mea practic de la el sa plecat spre marile succese.

Iar data viitoare poate esti mai atent sau cel putin arati putin mai mult respect fara de parerile altor persoane;oricare ar fi acestea!

predatorpulse710.11.2007 00:22

Fraza pe care godfather86 ti-o atribuie e din postul meu anterior in care spuneam ca in perioada lui piti trendul a fost descrescator. Godfather are dreptate in sensul ca piti a format o mare parte din echipa preluata de Zenga,dar piti a luat doar un titlu in 4 ani si sper ca nu ati uitat cand se striga "Piti,Piti lasa-ne,lasa-ne". Nu cred ca piti e bun de antrenor dar e bun de selectioner. Piti a stiut ce jucatori sa aduca la Steaua,dar n-a reusit sa formeze o echipa formidabila desi daca ne-am uita in spate acea echipa pare extraordinara fata de cea de astazi.

Pentru a fi un antrenor bun trebuie sa ai in primul rand jucatori buni,in al doilea rand sa-i pui in teren astfel sa dea cel mai bun randament si in al treilea rand sa te adaptezi repede la realitatea din teren pentru ca joci din 3 in 3 zile. ca selectioner joci odata la cateva luni si ai timp la dispozitie sa gandesti mai bine meciul,sa selectionezi jucatorii in forma si sa incerci sa incropesti o echipa nationala competitiva.

Cred ca se vede diferenta in palmaresul lui piti: La Steaua in 4 ani are un singur titlu iar la nationala are 2 calificari din 2 incercari. Desi piti n-a avut mari rezultate ca antrenor la Steaua,sper sa mai traiesc ziua in care sa vad un antrenor care sta 4 ani la Steaua(cu rezultate bune bineinteles) nu 6 luni-1 an ca acum.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

CaTaLiNsm StElIsTu10.11.2007 00:57

Pai mi-am dat seama de asta insa fraza cu pricina nu-mi aprtine,eu nu am facut altceva decat sa iti dau dreptate mergand pe aceasi idee...in fine...cap s-avem;minte ce ne trebuie...

Si eu astept acea perioada in care un antrenor va sta pe banca Stelei(pe merit)cel putin4ani...ca altfel ii putem schimba dupa fiecare insucces iar astfel nu vom reusi niciodata sa cladim un lot omogen si puternic.Forza Steaua si...la mai mare!

"patronul Stelei a declarat cã l-a numit pe Lãcãtuș în funcția de antrenor pentru a-i liniști pe suporteri. "Ați vazut cã eu am fãcut ce a vrut peluza. L-a vrut pe Lãcãtuș, l-am adus pe Lãcãtuș, numai sã nu mã mai înjure. Iar acum, galeria nu mã mai înjurã", a adãugat Becali. "sursa GSP.Asa ca baietii de la peluza sa se pregatesca sa i-si asume vina in cazul in care Laca nu confirma.E'.a-ti vazut cat e de usor pentru Jiji sa astupe gura cuiva iar pe urma sa se absolvesca de orice vina?

Tupac Amaru10.11.2007 06:50

Aparatori ai lui Piti, terminati cu aberatiile.

O sa incerca sa va potolesc, reamintindu-va ca:

1. Piti a coabitat vreo 4 ani foarte bine cu Becali, iar la aducerea psihopatului in Ghencea a contribuit din plin si el - Becali il considera "tovarasul" sau;

2. A plecat ca un las, lasand echipa fara antrenor cu cateva zeci de ore inaintea campionatului;

3. Am castigat un campionat (foarte greu si cu un mare noroc!) si o cupa cu el la timona, dar din 8 posibile! Procentaj 25%, cam putin pentru un "mare" antrenor!

4. Ce echipa a format? A adus numai piticanii si numai olteni? Cam astea erau criteriile lui de selectie!

5. Este un tip extrem de dubios, vanitos, distant, ciufut etc - intotdeauna m-am gandit ca prietenia lui (de zar, de poker) cu clanul mafiot Becali i-a scazut foarte mult credibilitatea.

6. E bun poate de selectioner, ne-a calificat de 2 ori la competitii finale cu echipa de seniori. Amintiti-va insa ca acelasi lucru l-a reusit si cu cea de tineret, unde a reusit "performanta" de a se clasa pe ultimul loc la CE din Romania, parca in 1998. Piturca nu e antrenor, el nu a format echipe (sau le-a format, dar prost!) pe nicaieri pe unde a activat, el a selectionat jucatori si i-a reusit combinatia, ca la barbut! Comparatia nu este deloc fortata.

7. E bine sa ne amintim de Piti ca un fost mare jucator. Ca antrenor e zero barat, nu mult peste reperul nulitatii absolute, l-am numit aici desigur pe Harap Alb!

st_194710.11.2007 08:03

@predatorpulse

un om care gandeste limpede

Pentru a fi de acord cu persoana i te poti adresa direct fara a mai cita tot postul.

godfather8610.11.2007 08:46
Aparatori ai lui Piti, terminati cu aberatiile.

O sa incerca sa va potolesc, reamintindu-va ca:

1. Piti a coabitat vreo 4 ani foarte bine cu Becali, iar la aducerea psihopatului in Ghencea a contribuit din plin si el - Becali il considera "tovarasul" sau;

2. A plecat ca un las, lasand echipa fara antrenor cu cateva zeci de ore inaintea campionatului;

3. Am castigat un campionat (foarte greu si cu un mare noroc!) si o cupa cu el la timona, dar din 8 posibile! Procentaj 25%, cam putin pentru un "mare" antrenor!

4. Ce echipa a format? A adus numai piticanii si numai olteni? Cam astea erau criteriile lui de selectie!

5. Este un tip extrem de dubios, vanitos, distant, ciufut etc - intotdeauna m-am gandit ca prietenia lui (de zar, de poker) cu clanul mafiot Becali i-a scazut foarte mult credibilitatea.

6. E bun poate de selectioner, ne-a calificat de 2 ori la competitii finale cu echipa de seniori. Amintiti-va insa ca acelasi lucru l-a reusit si cu cea de tineret, unde a reusit "performanta" de a se clasa pe ultimul loc la CE din Romania, parca in 1998. Piturca nu e antrenor, el nu a format echipe (sau le-a format, dar prost!) pe nicaieri pe unde a activat, el a selectionat jucatori si i-a reusit combinatia, ca la barbut! Comparatia nu este deloc fortata.

7. E bine sa ne amintim de Piti ca un fost mare jucator. Ca antrenor e zero barat, nu mult peste reperul nulitatii absolute, l-am numit aici desigur pe Harap Alb!

Nu imi vine sa cred ca exista un om care gandeste asa. Nu stiu de unde scoti aberatiile astea.

Daca nici piti nu e antrenor.......

Nu mai sti ce fotbal juca Steaua in returul ultimuli campionat cu el?

Cum poti sa spui ca nu a format echipe cand echipa cu care am luat titlul a fost creata de el in returul primului sau campionat????????????????

Incredibil!!! Atunci ce sa mai zicem de Protasov care chiar nu a format nimic si nu a avut nici mare branzad e rezultate.

Pfffff

mARSHALL10.11.2007 12:41
Nu imi vine sa cred ca exista un om care gandeste asa. Nu stiu de unde scoti aberatiile astea.

Daca nici piti nu e antrenor.......

Nu mai sti ce fotbal juca Steaua in returul ultimuli campionat cu el?

Cum poti sa spui ca nu a format echipe cand echipa cu care am luat titlul a fost creata de el in returul primului sau campionat????????????????

Incredibil!!! Atunci ce sa mai zicem de Protasov care chiar nu a format nimic si nu a avut nici mare branzad e rezultate.

Pfffff

am vazut la stiri faza cu piti plecand de la stadion , si un imbecil de om care ihi cere sa se intoarca la Steaua , ba chiar il implora ... gandesti lafel ?

amintestetzi doar cat ne`am dorit sa plece , amintestetzi cat de mult ne`am rugat sa plece ... sau pe vremea aia nu erai stelist ?? piti e un antrenor de duzina ... nu unul foarte mare . are meritul de a impune respect in vestiar si asa castiga meciurile , vezi echipa nationala ... vezi un joc stralucit ? vezi ceva nou ? eu nu ... Protasov a fost intradevar un antrenor mare , la el s-a vazut stilul .

parerea mea este ca Laca trebuie sustinut 100% in acest moment , imi este frica de unii dintre voi , recunosc ca in seara aia cand l`am vazut pe acel individ cerand pe piti am luat foc .. va urasc pe toti care ganditi asa .. il avetzi pe Laca aici si cereti un alt antrenor ? sa vina piti ? rusine sa va fie oameni de nimik ... sunteti stelisti ? judecati cu capul ..

Joga Bonito10.11.2007 12:46

NU e interviul oligofrenului!

E "prelucrat"...

godfather8610.11.2007 13:02
am vazut la stiri faza cu piti plecand de la stadion , si un imbecil de om care ihi cere sa se intoarca la Steaua , ba chiar il implora ... gandesti lafel ?

amintestetzi doar cat ne`am dorit sa plece , amintestetzi cat de mult ne`am rugat sa plece ... sau pe vremea aia nu erai stelist ?? piti e un antrenor de duzina ... nu unul foarte mare . are meritul de a impune respect in vestiar si asa castiga meciurile , vezi echipa nationala ... vezi un joc stralucit ? vezi ceva nou ? eu nu ... Protasov a fost intradevar un antrenor mare , la el s-a vazut stilul .

parerea mea este ca Laca trebuie sustinut 100% in acest moment , imi este frica de unii dintre voi , recunosc ca in seara aia cand l`am vazut pe acel individ cerand pe piti am luat foc .. va urasc pe toti care ganditi asa .. il avetzi pe Laca aici si cereti un alt antrenor ? sa vina piti ? rusine sa va fie oameni de nimik ... sunteti stelisti ? judecati cu capul ..

Nu am zis ca vreaus a plece Laca. Am zis doar ca Piti a facut treaba. Si eu ca si toti stelistii vreau sa reuseasca Laca.

Aici era vorba de altceva.

vladfcs200710.11.2007 13:10

bravo tie...acum ai vazut ca e totul numai vina ta??....of..."oierule" eu cred ca esti pierdut cu capul...mai bine vinzi echipa si vine alt patron...poate schimbati si manageru'...mai schimbati jucatori mai luati si o sa avem o echipa...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! dica10

stelistub10.11.2007 13:20
bravo tie...acum ai vazut ca e totul numai vina ta??....of..."oierule" eu cred ca esti pierdut cu capul...mai bine vinzi echipa si vine alt patron...poate schimbati si manageru'...mai schimbati jucatori mai luati si o sa avem o echipa...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! dica10
Sa-l apreciem ca si-a dat seama ce a facut,poate isi va repara gresala GLORIA BUZAU 2-1 Poli 1921 Stiinta min 56
Tupac Amaru10.11.2007 17:08

Bai godfather86!

Tu esti Olaroiu, nu-i asa?

Bandit mic! I-ai furat munca lui Protasov, l-ai pupat in partile dosnice pe psihopat si acum vii sa ne spui cat de bun erai tu la Steaua!

Uite, imi amintesc o chestie misto pe care ti-a facut-o Piti - ti-a tras un sut in kur si nu te-ai mai oprit decat la Timisoara.

Hai, vezi ca incepe rugaciunea de seara, du-te la moschee si asteapta-l pe seic sa iti intinda mana...sau kurul, oricum, tu le pupi pe toate...

Oradeanu10.11.2007 17:43

MORI MORI MORI berbecali!

Oieru' *****!!!

godfather8610.11.2007 18:04
Bai godfather86!

Tu esti Olaroiu, nu-i asa?

Bandit mic! I-ai furat munca lui Protasov, l-ai pupat in partile dosnice pe psihopat si acum vii sa ne spui cat de bun erai tu la Steaua!

Uite, imi amintesc o chestie misto pe care ti-a facut-o Piti - ti-a tras un sut in kur si nu te-ai mai oprit decat la Timisoara.

Hai, vezi ca incepe rugaciunea de seara, du-te la moschee si asteapta-l pe seic sa iti intinda mana...sau kurul, oricum, tu le pupi pe toate...

Sa ma pupi tu in ###### ba #########.

Daca ar fi dupa voi .......

Da din fericire nu e . Voi sunteti decat niste chibiti care habar nu au de fotbal. Nici nu stiti cati jucatori are o echipa de fotbal.

Vai de mama voastra de $$$$$$$

endorama10.11.2007 20:00
Printre altele:

"o sa merg personal sa-i urmaresc"

Wow! Pai atunci e clar...Chiar ma intreb, oare ce rol mai au restul sclavilor pe la club? Si vezi ca mai sunt cativa renumiti pupincuristi, care au limba mult mai mare decat actualii tai sclavi. De ce nu-i angajezi si pe ei?

(hint: sotia unuia sta bine merci in libertate dupa ce a omorat o familie chiar pe trecerea de pietoni)

"E vina mea ca a plecat Olaroiu"

Asta-i unul dintre putinele lucruri bune din ultima perioada. Steaua a inceput sa joace atat de mizerabil inca de cand era el antenor. In plus, lingaul de olita ti-a bagat in cap aerele astea de mare antrenor, imputitule! Si din pacate, "curentul" olita nu a disparut din Ghencea odata cu plecarea lui. De o gramada de ori ai recunoscut ca "Oli mi-a spus ca x da randament mai bun pe postul y" sau ca "m-am consultat cu olita inaintea meciului si el mi-a spus...". Sa nu mai amintesc de jucatorii care-i avea mult prea laudatul olita la indemana. Si nu in ultimul rand, ce cauta carpa in vestiar inaintea unui meci atat de important ca cel cu Sevilla?

"Nu are voie sa faca niciun pas gresit, ca se duce si campionatul."

Si cine sa-l ajute? Surdu, "Duracell"? Sau poate fosta "cobra"? Lingaul de Argaseala? Vreun nepot de-al tau? Rugaciunile tale de la muntele Athos?... Probabil olita.

"o sa lupt cu toate fortele ca sa câstigam titlul"

Deja imi vine sa vars. E exact aceeasi senzatie ca la finalul sezonului trecut.

SUPER comentariul asta....

Ovidiu_IASHI_Steaua11.11.2007 07:04

STAI LINISTIT CIOBANE...NIMENI NU TE VOTEAZA....

Cum sa zici ca ai facut o greseala ca a plecat Olaroiu...cand chiar el a distrus echipa...

Cum sa zici ca iti pare rau ca l'ai adus pe Hagi....cand chiar TU l'ai umilit si nu l'ai lasat sa isi faca treaba

ESTI O JIGODIE...PLEACA DIN Ghencea

Steaua - pana la moarte

androsteaua11.11.2007 10:10

poti sa zici ce vrei oierule...yo tot nu te votez

freddye15.11.2007 15:39
Nu inteleg ce aveti cu Olaroiu cand el a avut rezultate senzationale in Ghencea.

Se vede diferenta dintre anul trecut si anul acesta. Pacat. Mare pacat ca majoritatea fanilor nu inteleg acest lucru. Dar cu timpul il vor intelege.

Oli te asteptam inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!1

din pacate Becali emana atita prostie monumentala incat daca s-ar putea cuantifica ,s-ar ridica un munte mai inalt ca ATHOS.Culmea e ca inca ne mai crede prosti si ca-l mai votam.LULU frate!!!!! Pentru ce frate,ca sa ajunga boul asta presedine,varu-sau prim-ministru iar copii nostri sa invete obligatoriu limba makedona in scoala????

«123»