Becali nu merita sa fie aparat de nimeni,poate doar de familia lui. Nu mai bagati in fata tampenia aia cum ca fara Becali am fi fost morti,ca Becali a resuscitat Steaua etc. A cumparat clubul de un mosulet senil,si anume Paunescu,si l-a luat la fel de legal cum a facut si averea sa,adica fraierind pe unii si pe altii,cam singurul lucru pe care stie sa il faca,norocul lui e ca traieste in Romania unde asemenea ilegalitati sunt permise.
Ceea ce voi nu realizati este ca fara MM Stoica si fara Zenga Steaua nici nu isi incepea ciclul de performanta,daca Becali conducea doar el de la inceput,cum face acum,eram in prapastie mult mai devreme. Singurele lucruri pentru care merita laudat becalul sunt refacerea gazonului si pastrarea jucatorilor in tara prin salarii mari. In rest,in proportie covarsitoare a facut lucuri negative pentru clubul pe care l-a cumparat,dintre care spun doar cateva:
-evaziunea fiscala pe care o face pe fata la Steaua,nu m-ar mira sa se spele bani la Steaua mai ales ca il vad si pe giovani din nou pe langa jijel.
-faptul ca a vrut sa vanda palmaresul celui mai galonat club din Romania,doar ca sa scape de bodu si de datoriile fostei asociatii Steaua(stiti voi tot acel scandal)
-nu da 2 bani pe suporteri,a cumparat cativa lideri de galerie,l-a bagat pe zmarandescu sa bata oameni prin tribune bineinteles pe cei ce nu sunt de acord cu cioban
-a transformat clubul intr-un vehicul electoral,eu unul m-am saturat sa dau pe png-isti in jurul stadionului,a mai fost si acel episod penibil cand a dus echipa pe scena la bacau de parca erau niste oi "on display". Cred ca stiti cu totii ca Becali e controlat politic de niste grupuri obscure,altfel cum va explicat ca de fapt patronul Stelei e hrebe.
-isi umileste constant angajatii si tine o adevarat dictatura la Steaua. Penibilul da verdicte meci de meci asupra jucatorilor,si ii face ori zei ori ii face albie de porci,daca asta e management modern eu ma dau cu capul de perete. pentru ca stiu ca au salarii mari jucatorii suporta asta dar pe ascuns cred ca toti il injura,voi cum v-ati simti daca ati fi tratati ca niste oi.
-desi se pare ca ar avea o avere de aproximativ 700 milioane de dolari,becalul de cand a venit a bagat f putini bani comparativ cu restul echipelor mari din estul Europei. Sa zicem ca da cam 10-12 milioane pe an,desi nu as putea spune ca ii investeste pentru ca am aflat de curand ca el imprumuta Steaua cu bani si ca detine doar o parte din club si probabil restul actiunilor le-a impartit pe la nepoti. Totul ca sa scape de taxele statului.
-am ajuns la ultimul punct si poate cel mai grav: asocierea Becali-Steaua. Datoria mass-mediei vandute,in mintea multora Steaua a ajuns egala cu Becali,iar cum Becali e un model de grobianism,lipsa de bun-simt si toate cele imaginea Stelei a avut de suferit. Tot ce construia echipa prin rezultate acasa si in Europa era contrabalansat de iesirile penibile si schizofrenice ale ciobanului.
Cei ce il aparati mai ganditi-va odata. Baga ciobanul bani,dar sunt bani murdari si sunt putini.
Puneti-i in locul lui Stoica si Zenga(cei ce conduceau efectiv echipa,chiar daca Becali dadea din gura si atunci,Stoica ii spunea ce jucatori sa aia dupa ce se consulta cu Zenga),pe cei ce conduc echipa astazi,anume teja,hrebe si ceilalti lingai pe langa Becali, si o sa constatati ca Steaua ar fi continuat pe trendul descrescator din perioada Piturca.
Plus ca eu unul traiesc cu o frica ca s-ar putea sa se intample ceva rau clubului pentru ca multe suspiciuni planeaza asupra ultimelor 2 titluri ale Stelei si in obtinerea locului 2 de anul trecut.
Ce o sa mai comentati daca clubul nostru ar fi retrogradat din cauza ilegalitatilor lui Becali?
Ganditi-va inainte sa-l aparati. Singura modalitate in care becalul ar putea mai potoleasca suporterii ar fi sa se retraga in umbra,sa dea bani,sa lase niste profesionist sa se ocupe de club si nu slugi,sa le traseze obiective si in momentul in care acestia ar esua sa-i concedieze.
Daca tot n-avem sanse sa scapam de cioban,macar sa speram ca a invatat ca nu poate sa conduca singur clubul(pentru ca Adi Ilie e de fata,antrenorul e irelevant iar Argaseala e un sclav pe plantatie) si sa aduca niste profesionisti,desi personal cred ca e o speranta de 2 lei.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.