Indiferent de cate solutii pentru primul 11, printre care s-ar afla cei accidentati sau posibili transferati la iarna, e foarte greu sa spune o formula de joc cu un 11 in acest moment. Nu stiu ce vom face cu Sevilla miercuri, dar sper macar sa fie in avantajul nostru ca jucam acasa...nu ca in alte dati. Chiar daca sunt optimist nu as vrea sa ne vedem condusi din min. 15!
Varianta mea:
Zapata - Golanski(*), Goian, Rada - Emeghara - Ov.Petre - Badoi, Dica, Bicfalvi, Nicolita(*) - Badea
*:- sa speram ca Golanski poate fi recuperat pana la meciul cu Sevilla, desi daca ne luat dupa buletinul medical...slabe sanse.
- in locul lui Banel l-as trece pe Neaga, dar nu cred ca o sa lipseasca Nicolita vreodata din primul 11 (se stie de ce)...doar daca o sa fie menajat, la un meci cu Sevilla...
Badoi: Nu inteleg de ce Badoi e lasat in afara lotului, probabil ca daca ar avea 4-5 meciuri consecutive in care sa fie titular si-ar reveni la forma buna pe care o avea la Rapid. Sa vedem ce planuri are Lacatus cu el.
Dica: Sper sa prinda o zi mare miercurea viitoare, ca fara el atacul este mort! Si sa incerce sa se lupte pentru mingii, sa nu-i fie frica sa nu cumva sa se accidenteze iar.
Badea: Sa vedem daca a avut dreptate atunci cand l-a menajat la meciul cu Poli Timisoara, dar nici Badea nu mai joaca cine stie ce...sa nu faca peste 10 offside-uri la meci, atat cer.
Bicfalvi: Decat Lovin, prefer pe Eric care vede mai bine jocul si are sutul mai bun decat al lui Lovin (nu neaparat ca a inscris in meciul cu Poli Iasi, dar Lovin incearca de o viata intreaga sa marcheze cu suturi de la distanta si 60% din ele sunt pe langa poarta, restul 40% sunt date usor si portarul le poate intercepta)
Succes Steaua miercuri!!! Sa fie stadionul plin! 2-0!