Cat de mult imi place cand se apuca oamenii si critica...la venit la stadion numai cand vine Laca sa ne salveze apare lumea, dar cu FC Vaslui sau cu poame din astea doamne fereste...ne strangem toti aici si criticam de zor fratilor! Hai totusi sa incerc sa iti raspund:
La mijlocul terenului jucam cu DOUA-TREI REZERVE (Croitoru, Ov. Petre) si o jumatate de titular (Lovin).
Te rog frumos sa nu uiti de Radoi si PLESAN cand spui ca nu avem mijlocasi centrali printre primii 2 in tara. Da, este adevarat la momentul asta nu avem jucatori APTI de locul 2, dar campionatul e lung si in retur vor reveni.
Pe laterale este o mare harababura, dar din nou ataci unde nu trebuie. Nu e vina lui surdu ca e petarda, la fel cum nu e vina lui Neaga ca e atacant innascut si nu mijlocas stanga. Nici vina sarmanului Ochirosii nu e ca, dupa ce a dat un super-gol cu rrapizii si si-a castigat locul in inimile noastre a fost trimis pe coclauri unde si-a gasit nasul intr-un cotonogar idiot. Se pare insa ca noi il avem pe Cristocea(mijlocas stanga) chiar degeaba. Pe dreapta iarasi, il avem pe Badoi, un jucator bun, dar Banel pare ca are abonament de titular 93 de minute pe meci. Chiar nu trebuie inlocuit nicodata? Chiar cand e clar din prima repriza ca o centreaza numai in plopi si cand e singur cu portarul nu e in stare sa o puna jos?!?!?!?! Iarasi, fundasii laterali sunt un dezastru, si NU POT SA INTELEG. Am avut super fundas dreapta APT pentru meciul din aceasta seara (Golanski) si nu a fost folosit?!?!! Il zapacim pe cel mai in forma fundas lateral din lot (emeghara-trecut de pe stanga-postul lui-pe dreapta) pentru a-i face loc babalacului de Petre Marin care nu mai poate decat sa piarda mingea la orice atingere. NESU domnilor ce are? O fi el tampit ca Banel dar macar il tin picioarele!!!
In atac este vraiste, pustietate...citim in buletinul medical ca sarmanu Vali Badea e obosit (desi nu cred ca a apucat 2 meciuri ca titular), Iacob si Zaharia par doua palugi care se dau cap in cap iar Dica domnilor, Dica este pus la mijloc unde, in loc sa dea goluri, trebuie sa incerce sa construiasca jocul unei echipe formata din rezerve si anti-fotbalisti. Thereau in schimb, autor a 10 goluri, spune ca nu mai vine la noi pentru ca nu i s-a platit salariul...INCREDIBIL!!! Si totusi exista oameni pe aici pe site sau pe la stadion, care au replica "macar ciobanul baga bani, ca Copos Borcea nu baga blablabla"
Domnilor, echipa Steaua de astazi nu poate castiga decat prin AMBITIE (cata poate sa-i insufle Lacatus), joc la hei-rup si pe greseli defensive ale adversarilor super-naivi (am avut un post dupa meciul cu Otelul unde am rugat lumea sa tina minte cu cine am jucat...nu stiu daca l-a citit cineva).
Se fac GRESELI TACTICE domnilor, greseli in alcatuirea echipei, greseli la schimbari, greseli la titulari, greseli la asezarea jucatorilor in teren pe posturi care nu le sunt familiare. De acest departament, iertati-ma, dar raspunde antrenorul. Il voi iubi pe Lacatus mereu, dar in acest moment sper sa pierdem la doar 2 goluri diferenta cu sevilla, ca sa plec de pe stadion suparat, dar macar cu demnitate. Turul este compromis, sper la un miracol in retur cu recuperarea jucatorilor...atat.
Apropo, s-au dus deja 3 meciuri in UCL domnilor, 3 meciuri si 0 puncte. Deja este timpul sa demonstram ca nu facem figuratie acolo! Sa punem niste PUNCTE pe tabela si in grupa, m-am saturat de "invinsii frumosi", sau "cei care au luptat dar au pierdut la limita"!!! Si cred ca si voi la fel. Haideti sa venim totusi toti la stadion miercuri, si sa ii impingem pe la spate pe acesti baieti. Da, sunt jumatate de echipa de rezerve si jucatori mediocri....dar sunt ai nostri si au nevoie de sprijinul nostru.
Forza Steaua. Forza Lacatus 7