FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultima carte

«123»
radutheodor30.10.2007 22:08
Radule, cand toti nebunii astia de redactori nu primesc bine sugestiile tale atat de bine-intentionate inseamna....nu stiu...o fi si ceva cu sugestiile tale, nu?

Ovidiule, dar de ce trebuie neaparat ca niste sugestii sa fie primite, fie bine, fie rau? E de ajuns un raspuns: ok, sugestiile au fost notate, o sa dezbatem si vom decide daca vreuna din ele va fi pusa in practica vreodata sau nu ...

Fara nici un fel de alte explicatii ca facem ce facem pe timpu nostru si din astea. V-am mai zis eu: nu ma laud fratilor ca imi cresc copilul, ca ii schimb scutecele, ca ii dau lapte sa bea, ca ii cumpar haine ... ca de asta l-am facut si de asta sunt tata ... de asta ati acceptat aceasta provocare, sunteti aici la site si faceti ceva bun ... dar nici nu mai spuneti ca "este site-ul suporterilor", pentru ca judecand de multe ori dupa ce se intampla este mai mult "site-ul vostru".

Apreciez ce faceti, cat se poate de sincer ... si nu am nevoie de explicatii de ce nu puneti in practica anumite sugestii, fie ca vin de la mine fie ca vin de la altcineva ...

SSK30.10.2007 22:36

Ok, s-a notat.

amache31.10.2007 09:09
:steagcruce: a ales cu sufletul "FIARA" te vom iubi mereu Laca!!
dannutz01.11.2007 15:11

Nu stiu cine are, daca are , cineva dreptate din toata polemica asta dar nu cred ca e normal ca jucatori importanti sa dispara si sa apara in vizorul suporterilor fara sa stim nimic. Nu stiu daca nu va implicati voi, sau asa cum ati declarat nimeni nu va ofera nici o informatie.

E bine ca macar avem unde sa discutam, chiar daca si in contradictoriu cateodata.[/i]

«123»