FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultima carte

«123»
fcsteaua.ro29.10.2007 11:12

Marius Lacatus la Steaua. Atatia ani am asteptat sa-l revedem in culorile ros-albastre, iata ca visul s-a implinit... Din pacate este doar un vis urat! Nu acesta este acel Lacatus pe care il vroiam si il asteptam. Stiu ca multi spun ca era o oferta pe care nu o putea refuza. Eu spun ca dimpotriva, se putea si trebuia s-o refuze. In numele sansei de a antrena Steaua, a acceptat compromisul. Pana la urma asta nu e asa de grav, insa faptul ca a acceptat compromisul cu un astfel de personaj sinistru precum Becali, e foarte grav!

Lacatus nu va rezolva problemele Stelei, acestea vor fi eventual fardate.Steaua nu va progresa in veci, atata vreme cat e condusa de un om care ii e strain. Acceptand sa lucrezi cu un om care a spus: " sa-si ia simbolurile acasa, ca n-am nevoie de ele", automat inseamna ca nu te consideri un simbol nu? Ma intreb ce caracter poate avea un om care accepta sa lucreze cu zambetul pe buze pentru cineva, care a improscat cu noroi in oameni cu care ai impartit atatea? Laca, ai impartit cu Hagi sau Balint vestiarul, ati plans si v-ati bucurat impreuna, cum poti sa accepti sa lucrezi acum cu omul care i-a jignit asa? Si macar de-ar fi vorba doar de ei...

Laca, stii prea bine ce reprezenti in inimile noastre. Nu stiu cat esti sau nu de bun antrenor. Nu asta conteaza acum. Stiind ce reprezinti ma asteptam ca tu sa fii cel care sa fie emblema vocilor noastre si sa-l refuzi categoric pe cioban.N-ai facut-o... Laca, acceptand sa lucrezi cu el,inseamna ca nu dai doi bani pe cei care au fost jigniti de acest om si care in acelasi timp te idolatrizau.

Imi pare rau. Imi pare rau pentru ce esti si mai ales pentru ce puteai sa fii. Ai ales sa fii ultimul cartus al ciobanului( si nici macar al lui) in lupta acestuia cu cei care te iubesc si nu te-au uitat niciodata. Din dragoste pentru Steaua, spui ca ai acceptat imediat. Dar noi nu suntem Steaua, draga Marius? Noi cat reprezentam din Steaua ta, daca nici macar pe ganduri nu ai stat? Noi te vom ajuta, vom continua sa te incurajam, atat pe tine cat si pe jucatorii tai, iti vom acorda creditul pe care noua nu ni l-ai dat, dar pe care l-ai acordat unui om pentru care esti doar publicitate electorala pentru cateva voturi in plus! Cand nu va mai avea nevoie de tine, te va arunca asa cum a facut si pana acum. Dar noi vom fi mereu aici si te vom ierta... Sa nu uiti asta Marius!

Imi pare inca o data rau, speram sa nu fie asa, dar m-ai dezamagit. Ti-o spune baiatul care mai poarta si acum tricoul cu numarul 7, in onoarea idolului sau, Marius Lacatus.

Mihai Somanescu

andyro29.10.2007 11:23

Este exact ceea ce simt si eu. Lacatus e un paravan, un mijloc, la fel cum a fost si Hagi. Ceea ce e mai grav e ca stie lucrul asta si nu pare sa il deranjeze. Vad un Hagi reloaded, si singurul avantaj al lui Lacatus e faptul ca vin alegerile, Hrebe stie de ce.

Chiar nu mai am ce sa comentez, articol excelent.

P.S. Mihai, imi transmite un vechi prieten al tau (al carui nume incepe cu M si se termina cu iaus) pe YM ca (poate pentru prima oara) e total de acord cu tine.

Blureman29.10.2007 11:32

Tot respectul pentru Lacatus,a ales sa lupte nu sa priveasca din afara...va fii ultimul cantec de lebada pentru Oier, daca Lacatus nu va reusi...restul sunt vorbe de discutii ;)

mlacatus29.10.2007 11:32

Da, asa e! Nu pot decat sa subscriu! Ce-ar fi fost ca Laca sa refuze complicitatea si cooperarea cu un astfel de om care parca mai ieri zicea concret despre Marius ca...:" a renuntat la bautura!" si cu alte cuvinte acum este OK ! Pentru noroiul ce la aruncat tuturor valorilor steliste ar fi fost chiar o bomba ca Marius sa-l refuze, da! Acum ca a venit desigur il vom sustine, este idolul nostru si face parte din marea noastra familie stelista ca nimeni altul. Doamne-ajuta sa ne poata....ajuta!

dorel8229.10.2007 11:40

din unele puncte de vedere sunt de acord. Laca nu va schimba mare lucru in relatia patron - Steaua. am mai spus acest lucru: daca ai tumoare la creier nu iei medicamente, tumoarea trebuie extirpata. la Steaua sunt probleme mari, grave, pe care nu stiu cine le-ar putea remedia. dar sper ca spiritul lui Laca, ajutat de o vorba buna a lui Jenei sa poata face ceva. totusi, nu cred ca Lacatus trebuia sa refuze Steaua. vorba lui del piero cand a retrogradat juve: pe o doamna nu o parasesti la greu. Marius nu trebuia sa o refuze

htoma29.10.2007 11:51

Chiar daca a facut un compromis sa accepte acest post intr-un moment foarte dificil Marius stie ca spritul Stelei il iubescte caci si el iubeste spiritul Stelei Marius daca a accepta sa bata palma cu un om fara scrupule a facut-o pentru ca iubeste Steaua mai mult decat multi dintre suporterii declarati e ca si cum ai sta si ti-ai lasa familia sa sufere pentru ca e manipulata de cineva si nu ai intervenii. (sper sa nu ma insel, SPER DIN TOT SUFLETUL CA Lacatus A PASTRAT IN INIMA CEEA CE SIMTE SI NU SE VA LASA INTIMIDAT DE BANII SI FUNCTIA LUI Gigi)

Imi place sa cred ca Laca a aratat ca e dispus sa riste tot pentru a salva Steaua si pentru asta trebuie sprijinit iar daca patronul va incerca sa il striveasca atunci noi cei care iubim Steaua trebuie sa incepem din nou ofensiva asupra lui Gigi iar Lacatus din cate il stim e un luptator deci daca Laca nu renunta si Gigi va continua ce in aceeasi maniera trebuie sa plece Gigi nu Laca, nu cred ca Steaua nu isi gaseste un finantator care are si suflet daca Gigi pleca si chiar cu bani mai putini si cu inima Steaua poate sa o duca bine caci daca este liniste la echipa rezultatele curg, insa jucatorii daca o sa fie tot numai dupa bani si dispusi sa distruga tot pentru al tine pe patron langa ei ca le-a marit salarile sa le fie rusine la acesti fotbalisti care acepta bani cand joaca cum joaca. Despre Marius sunt convins ca dupa aceasta saptamana cu miscari administrative se va impune dar noi cei care IUBIM Steaua SI CE A FACUT Laca PENTRU Steaua TREBUIE SA FIM LANGA ECHIPA

Laca NU ARE VOIE SA FIE INDEPARTAT DE LA ECHIPA SI NU TREBUIE SA RENUNTA!

SUCCES Laca!

juhnior29.10.2007 11:53

atat de frumos dar si atat de urat venirea lui Laca la Steaua eu unul voi face tot posibilul si cred ca toti stelistii vor incerca sa faca tot ce se poate face pentru ca Marius sa reuseasca la Steaua insa nu tre sa-l uitam nici pe jegosul de Gigi si sa-l desfiintam in continuare sa-l huiduim si sa-l injuram si cred yo ca acelasi tratament merita si o parte din jucatori pentru care Steaua a devenit numai o forma rapida de inbogatire si numai atat

jarhead29.10.2007 12:02

Parea din articol este corecta si ratiunea cu greu va lasa pe cineva sa gandeasca altfel.

Iubindu-l pe Lacatus prefer sa-mi impun sa cred - contrar tuturor evidentelor - ca Lacatus face un sacrificiu colosal in aceste momente, sacrificiu facut si de Hagi la randul lui.

Blureman29.10.2007 12:21
Este exact ceea ce simt si eu. Lacatus e un paravan, un mijloc, la fel cum a fost si Hagi. Ceea ce e mai grav e ca stie lucrul asta si nu pare sa il deranjeze. Vad un Hagi reloaded, si singurul avantaj al lui Lacatus e faptul ca vin alegerile, Hrebe stie de ce.

Chiar nu mai am ce sa comentez, articol excelent.

P.S. Mihai, imi transmite un vechi prieten al tau (al carui nume incepe cu M si se termina cu iaus) pe YM ca (poate pentru prima oara) e total de acord cu tine.

Auuu...ce spui tu prietene?? Lacatus paravan? Il urmaresc de la 12 ani,un luptator innascut pentru Steaua..mai repede isi taie o mana decat sa tradeze Steaua sau sa fie paravan..Laca paravan..niciodata prietene!

O Fiara care a muscat din adversari pentru Steaua nu va fii niciodata un mijloc sau paravan pentru nimeni..nici macar pentru familie..cu atat mai putin pentru un Jeg

Un sufletist ca el nu cred sa mai avem la Steaua vreodata...jucatorul spectacol..jucatorul care ii urca pe garduri pe adversari..pentru Steaua

gabriel_04pyb29.10.2007 12:32

Am spus-o si-o repet: Lacatus este doar un paravan! Becali se va implica la echipa ca si pana acum, va iesi cu tot felul de declaratii belicoase, n-o sa-i pese de absolut nimeni, si-si va bate in continuare joc de tot ce reprezinta Steaua mai frumos: trecutul ei glorios, palmares, foste glorii dar mai ales suporteri! Noi nu reprezentam pentru el mai mult decat spitele de la bicicletele fetelor sale!

Sa spun ceva si de jucatori! Se pare ca majoritatea dintre ei s-au imbuibat, nu mai au nici un fel de motivatie, deci nicio tragere de inima pentru echipa. Privindu-i cum joaca la Cluj, nu mi-am putut stapani un sentiment de aversiune si de frustrare pentru niste jucatori (oare?) care au facut si fac in continuare figuratie, ca de altfel de vreo cateva luni! Nu pot decat sa-i propun lui GB sa-i premieze: daca dupa meciul de la Sevilla le-a facut cadou cate un ceas Cartier de 5000 de euro fiecarua, ce-ar fi ca dupa meciul de la Cluj sa le dea cate un Audi A8? Merita baietii, dupa un asemenea efort!

ssinpadureacualune29.10.2007 12:45

De acord.Problemele vor fi doar fardate.Lacatus trebuia sa refuze,insa acum nu se mai poate face nimik.Trebuie ajutat.

Mai este o chestie insa,in tot scandalul asta cu Becali s-a trecut prea usor peste atitudinea jucatorilor...a multora dintre ei.Eu spun ca ar tb sa ne indreptam ochii putin si la mercenarii nostri dragi.Cam c se intampla cu Dica,Neaga,Badea...etc???Dc nu mai joaca nimik,dc nici macar nu mai alearga????????Ce mai vor???Au totul,ce mai vor???Bani au primit mai mult decat trebuia,sustinuti au fost,iarasi,mai mult decat trebuia...antrenori "blanzi" au avut....ce mai vor????

andyro29.10.2007 12:50

@gabriel_04pyb, ssinpadureacualne

E greu de comentat prestatia jucatorilor. In mod clar (zic eu) exista un nucleu mai mult sau mai putin dur acolo, dar in majoritatea cazurilor nu cred ca e vina lor. Gandeste-te ca majoritatea sunt la al 4-lea antrenor in 6 luni, fiecare antrenor avand propriile conceptii tactice, modalitati de antrenament, asteptari, pozitii pe care vede un jucator, etc. Altii au venit de cateva luni, au schimbat coechipieri, prieteni, (citeam un articol la un moment dat despre Badoi intitulat "Lupul singuratic", stil de joc, stil de manangement al clubului si au fost "aruncati" titulari din primul minut. Unii au rezistat, altii nu.

Mai mult, sunt folositi de cioban pentru a canaliza furia suporterilor (vezi Ovidiu Petre, Surdu - care o repet, n-are alta vina decat aceea ca n-are valoare - NU el e "vinovat" ca joaca in fiecare meci). Pe langa toate astea, daca maine se trezeste ciobanul ca x n-are valoare, cariera lui x (la Steaua) s-a terminat - neincluderea in lot, Steaua II, metode de presiune. De adaugat ca jucatorii (cum citeam intr-un ziar acum ceva timp) se suspecteaza unul pe celalalt ca ar "turna" la cioban...si cred ca putem avea o imagine completa asupra atmosferei din lot de acum. Si in conditiile astea, nici nu ii condamn pentru modul in care joaca, ma indoiesc ca Ronaldinho ar avea mai mult randament in mocirla de acolo (si nu, nu ma refer la starea terenului).

@Blureman, asta ma doare si pe mine, prietene :).

vanfootball29.10.2007 12:59

Sa ne aducem putin aminte...Ce au spus fanii cand Hagi a refuzat sa lucreze cu Becali si s-a dus la Timisoara? "Hagi nu e stelist, ne-a refuzat..." etc. Iar cand a venit la Steaua, aceeasi fani spuneau ca "nu trebuia sa accepte sa lucreze cu unul ca Becali".

Cum credeti voi ca putea Lacatus sa refuze Steaua? Era visul vietii lui sa se intoarca in Ghencea, iar asta putea fi ultima lui sansa. Nimeni nu poate refuza asa ceva. Stie ce il asteapta, stie ca berbecul il va presa sa bage pe cine vrea el si stie ca va iesi pe usa din dos, ca si altii inaintea lui. Voi ati refuza banca Stelei, daca ati fi in locul lui? Eu, nu! As prefera sa fiu acolo, sa pot face ceva, sa-l tin pe Becali departe de echipa si sa-mi fac treaba, chiar daca as stii ca o sa fiu dat afara dupa 3 zile. E de datoria lui sa fie acolo, sa lupte cu Becali, sa ii arate (ca si Hagi) ca nu poate face carpe din fostele glorii steliste. Iar cand i se va intampla si lui Lacatus ce i s-a intamplat lui Hagi, PNG-ul va ajunge undeva pe la 0,2 %, iar increderea in Becali va scadea la 1-2%. Cred ca Becali va avea doar 2 optiuni: sa il lase pe Lacatus in pace si sa se departeze de vestiar sau sa il dea afara si sa se sinucida politic (e la moda expresia:)).

As fi vrut ca Lacatus sa nu accepte, dar sunt sigur ca foarte multi stelisti nu ar fi interpretat asta ca o palma data lui Becali, ci ca un refuz indreptat impotriva Stelei (s-ar fi inventat multe scuze: ca s-a temut, ca a vrut salariu prea mare, ca nu vrea sa se inhame la o treaba atat de grea etc).

Cu cat Becali va intra in conflict cu mai multe legende ale Stelei, cu atat mai aproape ii va fi sfarsitul la carma Stelei. Iar conflictul cu Marius Lacatus va izbucni cat de curand, fara indoiala.

Bafta, Marius!

PS: Pana la proba contrarie, refuz sa cred ca Lacatus va accepta "sfaturile tehnico-tactice" ale vanzatorului de lactate. Asadar, exclud ideea ca va fi "antrenor secund". Poate ca timpul va mai darama un mit, dar pana atunci il sustin pe Lacatus.

Blureman29.10.2007 13:00
mache29.10.2007 13:01

Lasand la o parte aberatiile vizavi de intentiile si ocazia ce i s-a ivit lui Lacatus as avea o singura intrebare de pus : de ce nu s-a dus nimeni din partea suporterilor sa discute in prealabil cu Laca sa vada ce are de spus ?? De ce trebuie sa criticam orice decizie pe care o ia Lacatus, Hagi sau orice alt stelist ?? Doar din prisma ciobanului? Eu sincer nu l-as baga in seama in luna care urmeaza... Oricum nu votez decat ce-mi place oricat ar incerca grobianul sa castige procente la europarlamentare prin aducerea nr 7 ...

Bine ai revenit Laca...

Forza Steaua!

satmundi29.10.2007 13:21

eu cred ca iti pare rau ca esti stelist ... daca nici Laca ,atunci cine? pai unde e locul celui mai mare stelist ever ? rusine

THC XTC south29.10.2007 13:26

Foarte bine comentat acest articol,ca de altfel mai toate dar doar atat?.....vorbe vorbe vorbe.....injuraturi si nici o solutie!.....De cand a inceput acest scandal ca Jiji doar sa vb sa injurat comentat etc.....Dar oficial nu sa facut nimik pentru inlaturarea ciobanului.....Haideti fratilor sa facem ceva niste proteste adv sa numai venim la meci sa stam in fata casei acestui cioban incult nushtiu dar sa facem ceva ca doar se vb....Venirea lui Lacatus sunt sigur ca nu va ajuta la nimik este o problema grava.....trebuie facut ceva dak chiar vrem ca adv sa plece de la echipa ciobanul!......

yo_marius29.10.2007 13:26

oare cum s refuze Laca Steaua??? echipa care e in inima lui??

pentru. autorul articolului:Marius Lacatus a venit antrenor la Steaua nu la Fc Steaua,iar daca tu nu vezi asta imi pare rau ca unul ca tine scrie articole aici....ceea ce spui tu,ca Lacatus ar fi trebuit sa nu vina antrenor, scuza-ma ca-ti spun,dar e o mare prostie!!!! Lacatus nu a venit pentru Becali,ci a venit pentru echipa pe care o iubim cu totii!!!!iar daca pentru tine Becali=Steaua imi pare foarte rau (ma repet) ca scrii articole aici...

LATER EDIT: foarte bine scrie vanfootball!!!!!!

DelPiero1029.10.2007 13:50

Laca nu putea sa refuze Steaua!E viata lui!Laca e cel mai stelist dintre stelisti...nu-i va merge becaliotului cu marele Laca,ar risca f. mult(chiar si viata!) daca va incerca sa-l injoseasca pe Marius...

nerazzurro29.10.2007 14:17

nu te-ai saturat sa tot scrii despre Becali!......bafta Marius!.....iti multumesc c-ai avut curaj sa accepti propunerea!

adster29.10.2007 14:40

Eu sper sa iasa ceva bun din toata povestea asta. Ganditi-va, pana acum era foarte greu ca cineva sa poata sa-l atinga pe cioban. Cel putin, de unul singur, nici un mare nume al Stelei nu ar fi putut. A incercat Hagi, o legenda, si am vazut cu totii ce a patit. Dar acum, presat de propria prostie, oierul poate ca ne va face un serviciu. A venit Lacatus, a venit Duckadam, sper sa vina si Ienei. Cand sunt multi, puterea creste. Incet incet, poate o sa reuseasca acesti stelisti adevarati sa rastoarte buturuga. Sper sa nu cedeze la primele atacuri ale ciobanului, si sa se infiga cat mai puternic in functiile care le vor avea. Si incet incet, poate o sa inlature ciuma de la echipa. Acum, presat de suporteri si de presa, Becalli va trebui sa se tempereze, asa ca acum se poate actiona. Noua conducere va trebui sa se impuna, si incet incet va trebui sa submineze tiranul. In prima faza sper ca se vor impune in vestiar si in tactica echipei, apoi in campania de transferuri, si incet incet poate vor gasi si un actionar mare, care sa-l distruca pe gandac si sa-i ia locul. Nu putem decat sa speram, si sa-i sustinem pe acesti oameni pana in panzele albe, pentru ca intr-adevar, sunt "ultima carte".

onlySteaua29.10.2007 14:54

Va asigur ca nici eu nu eram de acord cu revenirea lui Laca in aceste circumstante dar, meci de meci ii scandam numele. Meci de meci afisam banere in genul "Asteptandu-l pe Lacatus", ii aratam mereu dragostea, el ne-o impartaseste, iar acum cand el, chemat insistent de noi revine in Ghencea, ce facem? Incepem sa-l contestam? Sa-i reprosam ca nu a procedat corect? Sa-i reprosam CA NE-A ASCULTAT!?!?

Protestul impotriva putregaiului poate continua fara absolut nicio problema. Din tot circul cu Hagi ar fi trebuit sa fi invatat cate ceva in primul rand noi, suporterii. NU TREBUIE SA NE OPRIM!

Bafta multa Laca!

Forza Steaua!

andyro29.10.2007 15:39

@onlySteaua

Ca sa poata continua "protestul impotriva putregaiului", acel protest trebuie mai intai sa inceapa.

onlySteaua29.10.2007 16:25

@andyro

Cam ai dreptate. Nu e tocmai inexistent, dar.... Din pacate!

ANTIgigi29.10.2007 16:27

Andy...si aceste manifestatii sunt tot un fel de protest impotriva jugodiei. Chiar daca nu e chiar modelul tip de protest ca la carte, dar totusi e o modalitate de a-ti face cunoscuta opinia. Si se vede ca il deranjeaza, chiar daca nu recunoaste mereu.

Timpul le va rezolva pe toate...

«123»