Somanescule, in sfarsit un articol cu care sunt de acord in proportie de 110%.
Am mai avut noi disputele noastre, insa trebuie sa-mi scot palaria in fata acestui articol!
Bravo!
Somanescule, in sfarsit un articol cu care sunt de acord in proportie de 110%.
Am mai avut noi disputele noastre, insa trebuie sa-mi scot palaria in fata acestui articol!
Bravo!
A citit o parte din posturile anterioare.Am si eu o intrebare. Ciobanului nu ii pasa de ceea ce credem noi, l-a pus pe Lacatus antrenor(nu o sa imi dau cu parerea despre calitatile lui de antrenor) indiferent daca noi am vrut sau nu.
CREDETI CA Lacatus MERITA, A FACUT EL DESTULE PENTRU Steaua CA SA FIE SUSTINUT NECONDITIONAT DE NOI ?
Daca raspunsul la intrebarea asta e DA orice discutie si dezbatere sunt inutile pana cand Laca nu va avea macar putin timp sa isi faca treaba.
Daca raspunsul este NU atunci le sugerez celor care raspund nu sa isi stearga contul de acest site si sa sustina alta echipa.
P.S. Eu vreau ca Laca sa reuseasca la Steaua (la fel cum am vrut sa reuseasca si Hagi) asa ca la meciul de miercuri eu voi fi pe stadion si voi striga atat cat pot eu Lacatus Lacatus.
Forza Steaua si sa ne auzim cu bine.
L-as intreba pe autorul articolui daca il crede pe Lacatus un idiot care a venit la Steaua fara sa se gindeasca bine inainte, mai ales dupa ce s-a intamplat cu Hagi... Pentru ca asta ar insemna ca nu-l apreciaza prea mult, chiar daca ii poarta numele pe tricou.
Da, POATE ca din punct de vedere moral, nu e chiar nimerita venirea lui. Sau POATE ca e tocmai ce trebuie.
Asta fara a discuta capacitatile lui de antrenor...
Desi sunt de acord cu unele lucruri spuse in articol, acesta mi se pare superficial.
Eu sper sa iasa ceva bun din toata povestea asta. Ganditi-va, pana acum era foarte greu ca cineva sa poata sa-l atinga pe cioban. Cel putin, de unul singur, nici un mare nume al Stelei nu ar fi putut. A incercat Hagi, o legenda, si am vazut cu totii ce a patit. Dar acum, presat de propria prostie, oierul poate ca ne va face un serviciu. A venit Lacatus, a venit Duckadam, sper sa vina si Ienei. Cand sunt multi, puterea creste. Incet incet, poate o sa reuseasca acesti stelisti adevarati sa rastoarte buturuga. Sper sa nu cedeze la primele atacuri ale ciobanului, si sa se infiga cat mai puternic in functiile care le vor avea. Si incet incet, poate o sa inlature ciuma de la echipa. Acum, presat de suporteri si de presa, Becalli va trebui sa se tempereze, asa ca acum se poate actiona. Noua conducere va trebui sa se impuna, si incet incet va trebui sa submineze tiranul. In prima faza sper ca se vor impune in vestiar si in tactica echipei, apoi in campania de transferuri, si incet incet poate vor gasi si un actionar mare, care sa-l distruca pe gandac si sa-i ia locul. Nu putem decat sa speram, si sa-i sustinem pe acesti oameni pana in panzele albe, pentru ca intr-adevar, sunt "ultima carte".
hai frate trezeste-te...cand o sa se intample tot ce ai zis tu aici eu iti ridic statuie in fata stadionului
Costesin noul director executiv al Stelei?????
WHO THE **** IS THAT????
E clar, a innebunit OAIA!
tot timpul sunteti nemultumiti!!!!!!!!!!!!!! sunteti penibili.... cred ca nu sunteti stelisti ,astia care tot carcotesc pe diferite teme. Nu aveti alte treburi fratilor sau sunteti frustati? A venit FIARA.....BUCURATI-VA SI PUNCT...... CE MOURINIO A FOST MARE ANTRENOR INAINTE SA CASTIGE CU PORTO...NU? Atunci? Lasati-l sa-si faca treaba!!!!!!!!!!!!!!! Forza Steaua!!!!!!!! ![]()
Costesin... ?WHO THE **** IS THAT????
fostul secretar general al Universitãții Craiova
Pai atunci e ok. Ne-am scos!
in in in in ......forza Costeesiiiiin...
In numele Galeriei Iesene Steaua Para Siempre vorbesc si spun ca Hagi e singurul antenor demn de Steaua. Nu stiu ce aveti cu el. A dus echipa in Champions League? Da. Si atunci? Ce nemultumiri aveti? Hai inapoi.. :x:X:x
fostul secretar general al Universitãții Craiova
Craiova care a ajuns in B? Craiova care e la retrogradare?.. Noul agent 007?
Tre sa fie vreun geniu ascuns acest Costesin!
Daca Lacatus nu va face performanta nu va fi vina lui ci a lu beeeeecali , nici Hagi nu este vinovat pentru cele intamplate,eu asa cred,deoarece el a pus foarte mult suflet si a facut totul pentru binele suporterilor si a echipei,pe cand Becali a facut tot posibilu sa il incurce. si la meciul cu sevilia a zis ca daca Steaua pierde toata vina este a lui dupa meci na pomenit nimic de asa ceva. 0Surdu care a fost 0 si a gresit 20 de faze din 10 a jucat doar datorita lui nimeni nu cred ca poate sa zica ca 0surdu merita sa joace.Daca el vrea sa fie antrenor sa se faca la fifa98 sau alt joc nu la Steaua.Sper ca Laca sa aiba unpic d noroc si sal sustinem ca merita,iar pe cioban sa-l facem sa isi doreasca sa nu fi fost patron la Steaua ! Iubesc tot ce este legat de Steaua dar nu si Becali si am tot respectu pentru suporteri care sunt antibecali
sper sa reziste!! forza Lacatus
D-le Somanescu, dvs m-ati dezamnagit pe mine si alti zeci de suporteri cu articolele pe care le scrieti. ne aducem aminte cu totii de ..."Lectia lui Bostina" ...si am mai putea gasi exemple.
1. Sper ca Marius Lacatus nu va ceda nervos in timpul meciurilor asa cum a facut-o Hagi. N-am vazut pe nimeni care sa poata gandi limpede in timpul in care este surescitat la maximum.
2. Sper ca Marius Lacatus va gasi metodele necesare de a fi 'stapan' in vestiar. Si sa-l puna dracu' pe vreun jucator sa-l manance de kur si pe Lacatus asa cum a facut-o cu Hagi ...
3. Sper ca Marius Lacatus nu va declara imediat dupa terminarea unui meci extrem de slab cum ca e multumit de prestatia jucatorilor si de joc. Nea Mariuse, vorbeste asa cum ar vorbi un castigator al Cupei Campionilor ! Nu le crea alibiuri jucatorilor. Nu-ti crea alibiuri nici dumitale. A gresi e omeneste dar a nu recunoaste ca s-a gresit ii foloseste doar oierului, nu si Stelei.
Sincer sa fiu, e un pic cam prea vehement articolul. Bai M care incepi tu si te termini cu iaus, tu mai bine salveaza-ti timpul sa-ti rup fundu la FM2008 in loc sa-ti dai cu parerea pe aici =))
Revenind on-topic, ne intoarcem la paranoia aia de care vorbeam ieri: daca Hagi sau Lacatus il refuzau pe Jiji, insemna ca nu sunt stelisti. Daca il accepta, inseamna ca sunt fraieri, slugi, etc. Va sfatuiesc sa rasfioti arhiva site-ului in vara trecuta, cand Hagi si Dan Petrescu l-au refuzat pe oier, pentru ca apoi sa vina Olaroiu. Sa vedeti cate opinii negative au fost atunci vis-a-vis de faptul ca doua glorii steliste au refuzat sa preia Steaua, "o oferta care nu se refuza indiferent de situatie".
Eu vreau sa-mi deschida si mie cineva ochii (Miaus, andy, MihaiSo) si sa-mi spuna un pic asa fantasmagoric, ce se intampla (bun) daca Lacatus refuza Steaua? Ca eu nu vad unde ar fi fost beneficiul ...
Uite hai sa o iau si altfel: sa zicem ca Hagi vara trecuta a facut bine cand l-a refuzat pe oier. Dan Petrescu a facut bine. Facea bine toata lumea sa-l refuze. S-a gasit pana la urma asa zisul vostru "sclav" Olaroiu sa vina? S-a gasit. Uitandu-va acum in urma, ce preferati: ca a refuzat Hagi si a venit Olaroiu, sau sa fi preluat Hagi inca de atunci pe Steaua?
Hai sa fim seriosi, sunt total impotriva lui Jiji, tot ce inseamna el si ce face el, dar refuzul lui Lacatus ar fi insemnat fix 0 intr-o asa zisa lupta cu Jiji ... la fel cum 0 reprezinta si neprezentarea la stadion. Ceausescu nu a fost indepartat prin neprezentare, asta doar asa, ca sa va reamintesc ...
P.S.: si chiar asa frate, ca a mai zis cineva, saitu' asta se cheama fcsteaua.ro si nu scoateti o vorba despre accidentarea lui Ochirosii ... cat e de grava, care e treaba, un interviu cu el cum se simte la Buzau, etc ... pai daca NOI ne tratam echipa (jucatorii) asa, ce pretentii sa avem de la Oier?
Nu am vazut si eu pe aici nimic despre:
- starea jucatorilor precum Golanski, Cristocea
- interviu cu un Golanski, Zapata, sa se simta si oamenii primiti bine si bagati in seama
M-am trezit asa deodata la U Cluj cu Nesu in teren ... nici nu stiam ca mai traieste ... pe bune acum, un sait al suporterilor ar trebui sa contina mai multe informatii ... mai mult decat opinii personale si articole ... nu bagati placa aia cu "facem asta din placere pe timpul nostru, iti convine bine, nu, du-te in alta parte ..." ca in felul asta deveniti niste Jiji Becali mai mici, pana la urma asa declara si el "fac ce vreau EU pe banii mei, e echipa MEA, sunt banii mei si ai nepotilor stranepotilor mei, nu va convine, iesiti afara din stadion" ... nu gasiti asemanari ;-)? ... pe bune, solutii sunt, trebuie sa mai si vreti un pic si lucrurile se vor misca ...
asta e viata!! Steaua a ajuns intr-o situatia in care nici nu mai stii care e mai vinovat ca altu!!(bineinteles Becali e cel mai vinovat-insa pe langa el se plimba oameni poate la fel de vinovati)
Nu cred ca problema este corect pusa !!! Si eu gandeam ceva la modul asta , insa asa cum a spus radutheodor, daca Lacatus refuza, era in interesul echipei ???? Pleca Becali daca il refuza Lacatus ? Incepea echipa sa castige meci dupa meci cu PEDRAZINI ????? Iii venea mintea la cap lui Becali ????
Dimpotriva, avea mai mult spatiu de manevra !!
Oricand putea spune : baa, nu vedeti ca simbolurile nu-s in stare sa-si asume responsabilitatea???
Acum exista chiar posibilitatea ca Ienei sa faca echipa cu Lacatus ceea ce ar fi un mare castig pentru noi si pentru echipa, club !!!
N-avem ce sa-i iertam lui Lacatus, fiindca el n-a gresit cu absolut nimic acceptand postul de antrenor, a facut asta pentru Steaua, nu pentru Becali ,IAR ACUM 99% DIN SUPORTERI SI DIN SUFLAREA STELISTA ii vor acorda sprijinul neconditionat, sunt aproape sigur ca nu v-a face vreun compromis cu Becali, e suficient sa-si faca treaba asa cum trebuie si incet incet Becali v-a deveni un simplu spectator!!!
Citesc tot felul de opinii ca se v-a proceda cu el cum s-a procedat cu Hagi !! Nu cred asa ceva !!!! Hagi a patit la fel si la Timisoara ,acolo nu mai era Becali !!!
Hagi nu trebuia sa-si dea demisia !!!!Hagi trebuia sa astepte sa-l demita ,dar oare nu cumva a simtit ca mai tarziu rezultatele o vor face in locul lui Becali ????
Orice meserie incepe cu ...ucenicia,cu munca de jos, cum poti sa vrei sa intri la liceu fara sa incepi cu clasa intai ???? Tot respectul pentru Hagi dar la capitolul antrenorat , cred ca trebuie tratat altfel aspectul asta ......imi spune si mie cineva daca stie vreun caz in care un antrenor ...incepator a inceput direct cu nationala si a mai avut si rezultate ????
Echipa este deja intr-o situatie jalnica,Lacatus vine intr-un moment in care un soc este bine venit ,felicitari Lacatus ca n-ai stat pe ganduri,si mult succes in continuare !!!!!!!!!!!!!!
Impecabil articolul. Imi pare rau ca Lacatus a ales compromisul in dorinta lui de a antrena Steaua. Parca e un copil, e clar ca a fost pus acum antrenor din motive exclusiv electorale si de imagine. Oare Laca chiar nu se respecta?
Cand a fost presedinte, Laca a mers la Becali si i-a spus ca vrea sa faca si el "ceva". Becali i-a replicat: Laca, nu te pricepi tu, stai in banca ta. Apoi acelasi Becali catre presa: Nu poti pune orice papagal sa faca anumite chestii. Cum e Laca, iti aduci aminte?
P.S.: si chiar asa frate, ca a mai zis cineva, saitu' asta se cheama fcsteaua.ro si nu scoateti o vorba despre accidentarea lui Ochirosii ... cat e de grava, care e treaba, un interviu cu el cum se simte la Buzau, etc ... pai daca NOI ne tratam echipa (jucatorii) asa, ce pretentii sa avem de la Oier?
Nu am vazut si eu pe aici nimic despre:
- starea jucatorilor precum Golanski, Cristocea
- interviu cu un Golanski, Zapata, sa se simta si oamenii primiti bine si bagati in seama
M-am trezit asa deodata la U Cluj cu Nesu in teren ... nici nu stiam ca mai traieste ... pe bune acum, un sait al suporterilor ar trebui sa contina mai multe informatii ... mai mult decat opinii personale si articole ... nu bagati placa aia cu "facem asta din placere pe timpul nostru, iti convine bine, nu, du-te in alta parte ..." ca in felul asta deveniti niste Jiji Becali mai mici, pana la urma asa declara si el "fac ce vreau EU pe banii mei, e echipa MEA, sunt banii mei si ai nepotilor stranepotilor mei, nu va convine, iesiti afara din stadion" ... nu gasiti asemanari ;-)? ... pe bune, solutii sunt, trebuie sa mai si vreti un pic si lucrurile se vor misca ...
Ba fix placa aia o s-o bagam. Pana cand, din abnegatie si devotament, n-o sa te oferi tu sa fii reporterul nostru de teren, "de la fata locului", noi astia voluntarii si dezinteresatii n-avem timp sa ne documentam si sa alergam dupa stirile de ultima ora. Tot ce putem face este sa va redam informatiile publicate in ziare (care fac asta fiindca asta e treaba lor) si sa le comentam, prin opinii personale si articole.
Dar repet: asteptam sa te autopropui. Eu voi fi primul tau sustinator.
Eu voi fi al doilea sustinator. Ce vremuri trecute! Reportaje de la fata locului, amicale din Cipru cu corespondent langa teren, etc. Hai Radu, ca poti!
@SSK, @axl
Voi nu reusiti sa luati o sugestie ca pe o sugestie. Intr-o tara de exemplu, de 23 de milioane de locuitori, nu toti sunt presedinte, nu toti sunt mecanici, nu toti sunt medici ... fiecare isi are locul lui. Ca sa reduc un pic dimensiunile, cand 25.000 de spectatori se duc la meci pe Ghencea, exista un singur patron, Il Comandante, exita doar 11 jucatori pe teren la Steaua, etc. Tu axl, chiar daca Dica iti zice "daca esti asa bun si nu iti place de mine ca sunt lent, intra tu si joaca", asta nu se poate, pentru ca nu astea sunt rolurile.
Eu v-as sugera sa invatati sa acceptati ca Ratza Nebuna e un user al site-ului care va da niste sugestii pe care daca va place, le luati in considerare, daca nu, nu. Cateodata nu v-ar stricat doar sa cititi, sa bagati la cap si sa taceti si gata, lucrurile sa mearga mai departe, pentru ca incep sa vad ca in multe situatii voi sunteti cei care starniti polemicile, pentru ca va simtiti obligati sa raspundeti de fiecare data ... mai lasati si voi de la voi.
Daca vreti si puteti sa imbunatatiti continutul saitului, ar fi bine, daca nu, nu. Eu nu vreau lucruri pentru care nu sunt facut, pe care nu mi le doresc si pe care nu le-am cerut. Chiar daca scriu mai bine ca voi si chiar daca as putea sa fac analize mai pertinente decat voi, NU VREAU SA FAC asta si luati-o ca atare, sunt un simplu user.
Deschideti-va orizonturile gandirii, nu va mai uitati la lucruri cu ochii inchisi si va prefaceti ca ele nu exista ... deschideti ochii si veti vedea si alte lucruri in fata voastra ...
Tine de voi. Eu va urez succes, de castigat va avea miscarea stelista, nu radutheodor, nici axl si nici SSK.
Bafta. Va tin pumnii ;-)
@radu
Nu stiu, parca prea le iei pe toate in serios.
@radu
Si eu voi fi cel de-al treilea sustinator al tau. Pe bune acum: ceea ce ne ceri tu nu crezi ca tine mai degraba de un site oficial? Inteleg ca vrei mai multe informatii, dar fii realist: chiar crezi ca au venit jucatorii la noi sa le luam interviuri si n-am vrut noi? Ai citit aici pe site, ce reactie a avut Adrian Ilie la ideea unui interviu? Crezi ca jucatorii pot sa vorbeasca cu site-ul suporterilor? Aceeasi suporteri care il injura pe patronul lor!
Ai vazut ce declaratii stereotipe se dau in ziare, crezi ca ne-ar spune noua ceva senzational? Sau poate crezi ca Neaga care e coleg de camera cu Ovidiu Petre, ar reactiona minunat la ideea de a da un interviu celor care ii injura colegul? hai sa fim seriosi.
Sigur ca normal ar fi ca jucatorii sa fie deschisi cu suporterii lor, dar asta nu se va intampla decat intr-un club cu o mentalitate sanatoasa, iar cata vreme exista g.b., asa ceva nu va fi.. Cred ca principala menire al unui site al suporterilor e sa dea ocazia acestora sa-si exprime opiniile si comentariile, intr-un mod civilizat. Pana una-alta, asta facem.
Am inteles ...
Radule, cand toti nebunii astia de redactori nu primesc bine sugestiile tale atat de bine-intentionate inseamna....nu stiu...o fi si ceva cu sugestiile tale, nu?