Eu nu vreau sa inghenucheze,ci sa stea in picioare si sa joace fotbal,pentru ca majoritatea din echipa s-au lasat de sportul asta de demult. E adevarat ca multi dintre ei sunt mercenari,pentru ca asta e moda in fotbal,nu se mai joaca cu inima ci cu portofelul. Problema este ca jucatorii nostri nu stiu ce stema poarta pe piept. Mercenar inseamna teoretic ca e un profesionist,si ar trebui sa joace bine si la sanatatea Cluj si la Manchester united.
Eu unul prefer oricand un mercenar profesionist care sa joace bine(sa zicem Thereau) decat un jucator sufletist dar care sa fie limitat(cum ar fi Nicolita).
Jucatorii Stelei ar trebui intai sa joace si apoi sa inghenucheze daca este cazul sa o ia rau de tot.
Jucatorii Slaviei au inghenucheat din respect pentru suporteri,cultura cehiei e o oricum peste a nostra,acolo e civilizatie,ei isi dau seama ca suporteri=sufletul echipei,in fond pentru cine joci? Sigur joci pentru salariu,dar joci si pentru un club,pentru ideea de performanta iar cand vezi ca nu reusesti pleci,iti ceri scuze sau inghenunchezi.
Daca nu ma insel,jumatate din vedetele nostre nici nu vin sa dea banalul salut la galerie la sfarsitul meciului,asa ca ce sa mai vorbim. Oamenii dau bani sa-i vada,unii iau si bataie pentru ca sunt stelisti,alti merg in deplasari scumpe unde sunt ignorati de favoriti,iar pe mioritici nostri jucatori ii doare fix in pix de sustinatorii lor.
Uite un exemplu recent: Desi e pe locul 2 in grupa CL si a batut pe valencia,antrenorul lui rosenborg si-a dat demisia pentru ca e la 16 pc de locul 1 in campionat.
Pop quiz: ce antrenor era la vreo 15 pc de primul loc si scartaia in Europa si totusi nu-si dadea demisia? Stiti voi cine,dar nu mai dau nume pentru ca nu vreau sa inceapa iarasi o polemica stupida pe forum. Cred ca va este clar ca daca noi eram pe 2 in grupa de CL,Becali spunea ca are cel mai mare antrenor din lume,Banel facea 100 milioane,Dica 200 milioane si el era trimisul lui D-zeu pe pamant....
Asta e diferenta dintre noi si civilizatia scandinava,din respect pentru suporteri si pentru ca situatia din campionat e nasola,omul si-a dat demisia. La noi s-ar fi tras de el "hai domne ca in europa e bine,in campionat o rezolvam noi,mai bagam niste indirecte,niste sacose cu bani si iesim campioni".
AStept si eu sa vad o reactie de bun-simt si onoare in fotbalul nostru ca antrenorului de la rosenborg.
Gigi gandacule DA-TI DEMISIA!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.