FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorii Slaviei: exemplu de respect maxim pentru suporteri

«123»
sauce25.10.2007 06:59

Ai nostri ar trebui sa se puna in genunchi in fiecare zi la fiecare antrenament si inainte si dupa meci la cat de jalnic joaca in ultimi 2 ani...unii(cu mici exceptii)cred ca joaca in genunghi la cat de patetici sunt(surdu,dinamovistul Croitoru.Iacob etc)

no_problem25.10.2007 07:44

E VB DE RESPECT OAMENI FARA CREIER CARE NU INTELEGETI NIMIC!

E vb ca in unele locuri din lumea asta jucatorii inteleg CA NU EI SI BANII PATRONULUI sunt totul. E vb ca unii jucatori se simt de rahat cand aduc o pata neagra pe istoria unui club. E vb de respect pentru oamenii aia pe care ii vad mereu, pe sute de stadioane, langa ei. E vb de respect pentru dragostea oferita nu lor, ci unui club. Dragoste care, va place sau nu, sta la baza acestui sport. PASIUNEA SUPORTERILOR a facut acest sport mare.

Ce trebuiau ma sa faca??? Sa plece la vestiare ca romanii uitandu-se si urat peste umar???

Le-a fost rusine ba de baietii aia pentru ca era vb de o infrangere care va ramane in istorie. pentru mine e intr-adevar remarcabil, un gest pe care nu multi "fotbalisti-fotomodel" l-ar putea face.

Cinste lor.

Cinste vechilor si fotbalului de odinioara.

**** cond, fotbalistilor pentru care banii sunt totul.

mirceaor25.10.2007 07:46

Intr-adevar,un gest impresionant.

Cu toate acestea, Full Time : Arsenal - Slavia 7-0 .

MoWeed25.10.2007 07:46

@kramer1270

ce tot zici acolo? Sahtioru chiar a pus probleme Milanului, CSKA Moscova a luat gol pe o greseala monumentala a portarului, grecii au preluat conducerea fiind in inferioritate numerica din minutul 15. Noi am jucat extrem de prost. Gol din intamplare si nici o ocazie clara de gol. O fi Sevilia castigatoarea UEFA dar totusi macar sa fi legat 2-3 pase consecutive. Noroc ca am scapat cu 2 daca jucau ca in primele 20 min tot meciu nu scapam fara 4-5:(.

@baron

Gestul jucatorilor de la Slavia arata respect fata de fani. Drogati, manelisti sau cum le mai zici tu sunt oamenii care insotesc echipa pe banii lor si care o incurajeaza. Suporterii sunt mai importanti decat jucatorii care vin si pleaca ca niste angajati. Dar tu nu poti intelege asta probabil crezi ca Becali e un mare om si un mare caracter, ca ZerOli a facut bine ca l-a invatat sa se bage in echipa, si la prima contraperformanta nu vei mai tine cu Steaua(cum au facut oile alea care au dat foc fularelor Stelei dupa meciu cu Boro)

yo_marius_xxx25.10.2007 07:55
Le-a fost rusine ba de baietii aia pentru ca era vb de o infrangere care va ramane in istorie. pentru mine e intr-adevar remarcabil, un gest pe care nu multi "fotbalisti-fotomodel" l-ar putea face.

Manchester Utd.-A.S. Roma 7-1, Juventus-Olympiakos 7-0 si sa nu uitam de Deportivo-Milan 4-0 dupa ce in tur fusese 3-0 pentru Milan)

ori jucatorii astia sunt nesimtiti,ori eu "nu am creier" cum ai spus tu...

se pare ca tie ti-ar face placere ca dupa fiecare infrangere sa vina jucatorii la tine si sa-si ceara scuze ca au fost mai slabi ca Walcott,Fabregas etc...... nu intelegi se pare ca orice om are anumite limite iar jucatorii Slaviei si le-au aratat in meciul cu Arsenal...

Astristul25.10.2007 08:09

E vorba si de alta civilizatie. Astia abia vin sa salute galeria, daramite sa ne arate respect dupa ce noi am stat de atatea ori pe ploaie sau ninsoare sa vedem cum ei pierd meciuri!

forzateaua

Virgil25.10.2007 08:13

Daca o sa priviti atent imaginea, o sa observati ca jucatorii Slaviei stau de fapt pe vine nu in genunchi.

axl2325.10.2007 08:18

@Virgil

Asta vroiam sa zic si eu, stau pe vine, nu in genunchi. Oare ce vor sa mimeze?

Virgil25.10.2007 08:20

Cine poate sti in afara de jucatorii si suporterii Slaviei? :biggrin: Pozitia in sine mi se pare una de relaxare.

axl2325.10.2007 08:25

Ramane totusi un gest frumos, poate jucatorii Slaviei sunt mult mai apropiati de suporteri decat ai nostri, nu cunosc situatia de la clubul lor. Si-mi pare normal un astfel de gest pentru cei care au facut deplasarea in Anglia, nu?

sunchaser25.10.2007 08:50

Problema e ca pe ai nostri de-abia ii mai vezi sa vina sa ne salute dupa un meci, ca na sunt obositi sau e frig afara,

stelutawillis25.10.2007 09:04

Frumos gestul fotbalistilor de la Arsenal.

Dar totusi Steaua nu a pierdut cu 7-0 niciodata asa ca nu trebuie sa-i judecam prea aspru...

forzza Steaua

roby_spartacus25.10.2007 10:26

Fantastic !! SI daca ii batea cu 20-0 tot ii iertau pentru gestul care l-au facut, arfistii nostri ncii nu ne apauda dupa meciuri ce sa mai zici sa ne ceara iertare!! FELICITARI celor de la PRAGA respect !! INVATATI STELISTILOR nu va mai luati dupa cioban

MIREL6RADOI25.10.2007 10:56
http://youtube.com/watch?v=ToKMLUA6ww0 imagini video cu momentul inchinului.
korynna25.10.2007 11:28

Adevarul e ca dupa o infrangere atat de usturatoare ei s-au gandit la suporterii lor si gestul atat de frumos a facut ca diferenta de scor sa paleasca in fata devotamentului lor.Daca la meciul cu dinhamo din retur jucatorii nostri faceau gestul asta infrangerea nu mai conta.

predatorpulse725.10.2007 11:55

Eu nu vreau sa inghenucheze,ci sa stea in picioare si sa joace fotbal,pentru ca majoritatea din echipa s-au lasat de sportul asta de demult. E adevarat ca multi dintre ei sunt mercenari,pentru ca asta e moda in fotbal,nu se mai joaca cu inima ci cu portofelul. Problema este ca jucatorii nostri nu stiu ce stema poarta pe piept. Mercenar inseamna teoretic ca e un profesionist,si ar trebui sa joace bine si la sanatatea Cluj si la Manchester united.

Eu unul prefer oricand un mercenar profesionist care sa joace bine(sa zicem Thereau) decat un jucator sufletist dar care sa fie limitat(cum ar fi Nicolita).

Jucatorii Stelei ar trebui intai sa joace si apoi sa inghenucheze daca este cazul sa o ia rau de tot.

Jucatorii Slaviei au inghenucheat din respect pentru suporteri,cultura cehiei e o oricum peste a nostra,acolo e civilizatie,ei isi dau seama ca suporteri=sufletul echipei,in fond pentru cine joci? Sigur joci pentru salariu,dar joci si pentru un club,pentru ideea de performanta iar cand vezi ca nu reusesti pleci,iti ceri scuze sau inghenunchezi.

Daca nu ma insel,jumatate din vedetele nostre nici nu vin sa dea banalul salut la galerie la sfarsitul meciului,asa ca ce sa mai vorbim. Oamenii dau bani sa-i vada,unii iau si bataie pentru ca sunt stelisti,alti merg in deplasari scumpe unde sunt ignorati de favoriti,iar pe mioritici nostri jucatori ii doare fix in pix de sustinatorii lor.

Uite un exemplu recent: Desi e pe locul 2 in grupa CL si a batut pe valencia,antrenorul lui rosenborg si-a dat demisia pentru ca e la 16 pc de locul 1 in campionat.

Pop quiz: ce antrenor era la vreo 15 pc de primul loc si scartaia in Europa si totusi nu-si dadea demisia? Stiti voi cine,dar nu mai dau nume pentru ca nu vreau sa inceapa iarasi o polemica stupida pe forum. Cred ca va este clar ca daca noi eram pe 2 in grupa de CL,Becali spunea ca are cel mai mare antrenor din lume,Banel facea 100 milioane,Dica 200 milioane si el era trimisul lui D-zeu pe pamant....

Asta e diferenta dintre noi si civilizatia scandinava,din respect pentru suporteri si pentru ca situatia din campionat e nasola,omul si-a dat demisia. La noi s-ar fi tras de el "hai domne ca in europa e bine,in campionat o rezolvam noi,mai bagam niste indirecte,niste sacose cu bani si iesim campioni".

AStept si eu sa vad o reactie de bun-simt si onoare in fotbalul nostru ca antrenorului de la rosenborg.

Gigi gandacule DA-TI DEMISIA!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

nucleo_200225.10.2007 12:31
Daca o sa priviti atent imaginea, o sa observati ca jucatorii Slaviei stau de fapt pe vine nu in genunchi.
@virgil Cred ca tu nu intelegi !!!!! E un gest pe care l au facut si merita respectati ! Noi cand am fost la Parma am ramas ca prostii in peluza si nesimtitii de atunci ca altfel nu pot sa le zic au plecat la vestiar cu exceptia la 2,3 . Cand mergi 4,5,6,7,8 mii de km pentru 90 de min atunci o sa intelegi. Pana una alta trebuie apreciati ca isi respecta suporterii ;) . Bafta ! p.s. sper sa nu patim ca ei la Londra :)
Jimmy25.10.2007 13:28

Cand am vazut ce au facut cei de la Slavia.. am ramas perplex.. un gest..care m-a lasat fara cuvinte... Respect celor de la Slavia....2 lucruri vreau sa mia zic, 2 exmeple :

1. RYAN GIGGS dupa ce au castigat finala in fata celor de Bayern acum cativa ani.. spunea ca " nu noi trebuie sa fim respectati si suporterii nostri care merg cu noi in toata lumea si cheltuie bani .. noi suntem platiti pentru . asta si suntem platiti foarte bine " --

2. Surdu...un no name in fotbalul autohton ..acum putin timp dupa meciul de la Focsani. niste copi 4, 5 la numar se rugau de el sa le dea un autograf ..el nici nu ii baga in seama..cand la un mom. dat unul din ei a spus ca se pune in genunchi numai sa ii dea un autograf.....INCREDIBILA NESIMTIRE (oricum ii rup capul daca il vad pe strazi )

84ava25.10.2007 14:26

Vreau sa il vad pe mioriticul nostru cioban ingenuncheat in fata noastra la londra si atunci o sa ii dam la cioc toti la propriu noi din picioare el pe branci...

bang bang!!!

Getodacu25.10.2007 14:27

ai nostri au primit in schimb ceasuri Cartier...

Alexica25.10.2007 15:13

Oare ii vom vedea si noi pe Dica si compania facand asa ceva????

Mereu Superiori!!

84ava25.10.2007 16:09

Apropo de ceasurile Cartier ati vazut ce fetze de sclavi aveau toti cand ieseau de la "palat",niste mercenari imputzitzi asta sunt toti cu nea Gigi nea Gigi...Poate singurul care a iesit demn de acolo in pozele alea era Pedrazzini si pe buna dreptate zic eu...Unde e un Ilie Dumitrescu,Hagi,Dan Petrescu...

pui de dac 11225.10.2007 17:50
ce sa faca astia mah? niste ingamfati care au furat tricoul ros-albastru'! jucatori nu mai au respect!!

stai putin ca nu e deloc asa; nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala.

in afara de surdu si Cristocea, 2 panarame care si-au batut joc de meciul de la praga, iar acuma surdu a fost invisible man la sevilla, eu de restul lotului sunt cat de cat multumit..e usor sa il injuram acuma pe Dica pentru ca e in forma mai slaba, ar insemna insa sa uitam de meciul de la Kiev si de cate si mai cate.

una e sa joci contra lui arsenal si sevilla si alta e sa joci contra lui elfsborg sau anorthosis.

cat despre gestul cehilor..mie mi se pare cam aiurea. Mai bine jucau ei fotbal in alea 90 de min, si nu stateau ca Ceahlaul in meciurile cu Dinamo :steagcruce::steagcruce:

authentik25.10.2007 18:18

din pacate jucatorii au dovedit ca sunt parveniti. lipsa de caracter, mentalitate si mandrie.

ionutz_interzis25.10.2007 19:00

Mie mi se pare gestu jucatorilor slaviei..asa iesit din comun...adica pe undeva au dreptate..sa se puna in genunchi..dar frate...eu unu stiu ca daca lupti ...si se vede ca lupti..nu cred ca mai este nevoie sa te pui in genunchi!dar problema e alta....sunt sigur ca la urmatorul insucces al Stelei..dar sa fie un insucces mare...de proportii...jucatorii se vor pune in genunchi..pentru a obtine mila publicului...si implicit iertarea publicului!mie imi e asa de frica de meciu de pe emirates!parca am mergte sa ne bagam intr`un uragan!e fantastic cum joaca englezii..si ne vor asrata asta!nici daca vom baga autocarul in poarta...la propriu vb..tot nu putem scapa de geniile lor van persie,fabregas,hleb, adebayor!dar mai departe lupta Steaua!

«123»