FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Dinamo.Un meci de 1 solist.

«1234»
Virgil11.04.2005 17:32

Asa cum afirmam în titlul acestui topic,un meci de "1" solist.

Am fost mai buni exact cu cât trebuia pentru a-i lasa în urma.

Timp bun,tribune pline,meci interesant,galerii adevarate,un gol Dica,travaliu imens si util Dorinel,un Martin în forma,un crainic al stadionului 200% stelist,etc,etc,etc.

Viitorul suna bine!

FORZA

dbd12.04.2005 03:04

cum adica 200 % stelist... ???

dar imi spune si mie cineva un numar sigur de cati dinamovisiti au venit ? eu stiu de vreo 3000 dar am intalnit unu pe mirc care spune : n-ai vazut frate ca era stadionul plin de caini...8000 am fost...

e adevarat ?

Virgil12.04.2005 08:51
Afirm ca nu am avut adversari si afirm ca nici la meciul de duminica nu o sa avem!  :lol:

Hai sa vad,acum ce mai afirmi?Ca ati jucat fara adversari si ati pierdut?Un fel de ai alergat singur si ai iesit al doilea?A cui culme era asta?

Stai linistit pe site-urile voastre,nu te mai amesteca printre granzi.

`L4ur4`12.04.2005 09:40

de cand cu rezultatele Stelei care o mentin mereu pe primul loc reddog a uitat sa si latre :wink: ....E cumva doar o iluzie sau chiar ne-a parasit?!? :wink:

dbd12.04.2005 12:54

cred ca are treba...dar cand va intra sunt sigur ca ne va felicita ! el nu-i d-asta rau !

`L4ur4`13.04.2005 10:27

sincer nu cred ca reddog va felicita Steaua pt victorie si asta din mai multe motive:

1:a fost un mare derby in care a jucat echipa lui favorita:Dinamo

2:infringerea aceasta ii cam scoate din lupta pt titlu

3:au pierdut 3 puncte importante

4:era un meci de orgolii

Poate in alte conditii ar fi felicitat echipa Stelei dar in aceasta situatie nu prea cred :wink: Si probabil ca acum e undeva sa se roage ca rapidul sa bata Steaua desi cred ca acela care macar gandeste acest lucru isi pierde timpul degeaba!!! :D

FORZA Steaua 4EVER!!!!!!!!!! Si sa dea Dumnezeu ca Dinamo sa piarda azi in cupa :wink:

Motanu D13.04.2005 10:39
sincer nu cred ca reddog va felicita Steaua pt victorie si asta din mai multe motive:

1:a fost un mare derby in care a jucat echipa lui favorita:Dinamo

2:infringerea aceasta ii cam scoate din lupta pt titlu

3:au pierdut 3 puncte importante

4:era un meci de orgolii

Poate in alte conditii ar fi felicitat echipa Stelei dar in aceasta situatie nu prea cred :wink: Si probabil ca acum e undeva sa se roage ca rapidul sa bata Steaua desi cred ca acela care macar gandeste acest lucru isi pierde timpul degeaba!!! :D  

FORZA Steaua 4EVER!!!!!!!!!! Si sa dea Dumnezeu k Dinamo sa piarda azi in cupa :wink:

Eu cred ca reddog, daca va mai intra, va felicita Steaua. E stelist pana la moarte, conform rangului, si e singurul dinamovist de bun-simt de pe acest forum (nu vreau sa jignesc pe ni,meni dar astae adevarul...)

Cat despre Dinamo, eu stiu, poate nepotii nepotilor mei vor prinde o victorie a lor in Ghencea... National ii va bate in Cupa. Sarmanul Andone...

Rapidul NU va bate Steaua. Si sunt sigur ca reddog, la fel ca orice dinamovist sanatos din punct de vedere mental, stie acest lucru. O sa le para rau ca au venit in Ghencea; vor zice ca daca nu se prezentau luau mai putine...

`L4ur4`13.04.2005 11:06

sa dea Dumnezeu asa sa fie: Steaua sa castige tottul si Dinamo sa ia bataie de la toti atat la propriu cat si la figurat:) :wink:

dbd13.04.2005 13:11

dar ce se inatampla de nu mai intra ?

Motanu D13.04.2005 13:20
dar ce se inatampla de nu mai intra ?

E clar, l-au prins hingherii !!! :twisted:

dbd13.04.2005 13:31

e posibil...mie mila de el ! saraku !

:lol: :cry: :wink: asta e ...!!!

`L4ur4`15.04.2005 07:45

l-a prins Basescu pe reddog :wink:

reddog21.04.2005 20:01

Ati vrea voi. Am fost cam ocupat cu linsul ranilor dupa meciul minunat, spectaculos, disputat contra voastra. Oricum, Laura, felicitari pentru rezultat.

`L4ur4`22.04.2005 07:57

Mersi frumos reddog!!! Felicitari si voua pt meciul cu National din Cupa desi cred ca iti dai seama ca fara ajutorul lui Serea nu va mai calificati in finala :wink:

dbd22.04.2005 12:49

da scuze am uitat sa te felicit pentru meciul cu national ...felicitari !

reddog24.04.2005 20:44

Asta de 5-1? Cred ca va spargeti de atata fericire. Merci de felicitari.

Nero24.04.2005 22:52
Asta de 5-1? Cred ca va spargeti de atata fericire. Merci de felicitari.

Trebuie ca esti tare suparat azi... sper sa mai revii pe forum, stii cum e, doare putin si trece :lol: Ce-i drept, in ultima vreme, va cam doare... :twisted:

reddog24.04.2005 22:54

Nu scapati voi de mine asa usor, stai linistit. Normal ca sunt suparat. Dar luam Cupa si mai imi trece. Va batem in Supercupa si e ca si uitat aproape. :wink:

`L4ur4`26.04.2005 09:36

reddog :"Nu scapati voi de mine asa usor, stai linistit. Normal ca sunt suparat. Dar luam Cupa si mai imi trece. Va batem in Supercupa si e ca si uitat aproape. "

HAHAHAHA!!!!! auzi mai reddog tu inca mai crezi in basme si la varsta asta?!?

dbd26.04.2005 12:44

chiar ca reddog crede in basme si in de alea care se termina totul cu rau pentru ei !

misha28.04.2005 09:41
reddog :"Nu scapati voi de mine asa usor, stai linistit. Normal ca sunt suparat. Dar luam Cupa si mai imi trece. Va batem in Supercupa si e ca si uitat aproape. "

HAHAHAHA!!!!! auzi mai reddog tu inca mai crezi in basme si la varsta asta?!?

reddog e prea mare ca sa mai creada in basme

cand a scris mesajul cred ca visa prea frumos

reddog06.05.2005 21:42

S-ar putea sa fi visat, cred ca ne vom disputa Supercupa cu Rapidul. De visul asta ce mai spuneti? :wink:

Motanu D07.05.2005 05:11
S-ar putea sa fi visat, cred ca ne vom disputa Supercupa cu Rapidul. De visul asta ce mai spuneti? :wink:

Reddog, ti-am mai spus, va fi o supercupa Steaua - Farul...

reddog10.05.2005 22:39

Ia uite si gluma zilei...Ne auzim deseara, cand vom stii sigur cine e castigatoarea cupei.

S-ar putea sa fie si un event. :wink:

Neaga8811.05.2005 08:39

hai ca deja o dai in fantasme ! :P ...

«1234»