FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Dinamo.Un meci de 1 solist.

«1234»
Motanu D05.04.2005 18:09
Va rog sa incetati cu porcariile. Cititi regulamentul si mai discutam. Chiar nu mi se pare corect sa-l aplicam doar pentru unii.

Ok d-le Admin aveti dreptate. Am sarit calu', iar avertismentul este pe deplin meritat. Numai ca nu am intentionat sa jignesc pe nimeni ci doar am semnalat o inexactiitate... Cuvintele raman insa, si, cum am mai zis, sanctiunea este cat se poate de corecta. Keep up the good work...

DOL05.04.2005 21:35

mda... vroiam doar sa va spun ca ne face placere ca ne preluati articolele si le dati mai departe spre informarea corecta a tuturor microbistilor... ati putea pune direct un link, ar fi mai usor :D

nu de alta, dar simt din tonul vostru o oarecare naturalete cu care navigati prin site-ul nostru...

---------------------

nici anul asta nu se va juca Supercupa Romaniei... ce pacat!

Motanu D05.04.2005 22:06
mda... vroiam doar sa va spun k ne face placere ca ne preluati articolele si le dati mai departe spre informarea corecta a tuturor microbistilor... ati putea pune direct un link, ar fi mai usor :D

nu de alta, dar simt din tonul vostru o oarecare naturalete cu care navigati prin site-ul nostru...

---------------------

nici anul asta nu se va juca Supercupa Romaniei... ce pacat!

Si ce treaba are asta cu topicul curent ? Cat despre supercupa, corect este: "nici anul asta nu veti castiga Supercupa Romaniei"

Motanu D05.04.2005 22:49

Cat despre DOL, trebui sa recunosc ca nu gresesti cand spui ca a devenit o referinta. Este cel mai bun exemplu despre cum NU trebuie sa arate site-ul suporterilor unei echipe...

Cat despre Dinamo, de vreme ce am observat ca intrati aici in cantitati industriale, am sa aprind si eu o lumanare pentru ideea de sportivitate care la aceasta echipa (bine ca nu si la fani..) a murit de multa vreme...

Virgil06.04.2005 06:49

O idee buna.Ca un bun crestin o sa aprind si eu una.

Ma gândesc ca o aprind totusi degeaba.Pentru ca daca nu a existat,nu avea cum sa moara...

Eventual sa se nasca.Cine stie?Incercarea moarte n-are.

serban2306.04.2005 09:24

cica sa taci din gura si sa nu te iei de ei, dar uite ce are tupeu sa declare cohn, dupa magariile pe care le-au facut:

"Bine că nu e Augustus Constantin din partida de la Alba Iulia. Două greşeli imense numai în favoarea unei singure echipe: Steaua.", asta in legatura cu arbitrii straini. iar de rapid zice ca au jucat "in familie" cu CFR .

eu cand vad atat nesimtire mi-se urca sangele la cap...in loc sa bage capu in pamant si sa taca dracu din gura ,ca se simte vinovat ,el ii invinuieste pe altii de pacatele la care e lider si pe care le face mai des ca "preacurvitul"

ce m-am enervat...mama lor de nesimtiti...huaaaaaa

stefan_cel_mare06.04.2005 09:48

Serbane, ar trebui sa fii nervos pe echipa ta ca nu joaca nimic si in acelasi timp fericit ca Radoi a scapat iar fara sa ia rosu desi o merita de mult! Esti in stare sa afirmi ca augustus Constantin nu va ajutat la alba iulia?

sorin_77706.04.2005 09:53

Pentru dinamovistii care intrati in templul fotbalului romanesc:

Inscrieti-va in Intertoto cat mai este timp, poate asa o sa jucati si voi 3 meciuri in cupele europene.

Si o rima de final:

Steaua este in atac,

Luati-va la voi prozac!

sorin_77706.04.2005 09:55

pentru "stefan_cel_mare":

Dar tu esti in stare sa afirmi ca ati avut adversari in acest inceput de retur?

stefan_cel_mare06.04.2005 10:23

Afirm ca nu am avut adversari si afirm ca nici la meciul de duminica nu o sa avem! :lol:

Motanu D06.04.2005 11:43
Afirm ca nu am avut adversari si afirm ca nici la meciul de duminica nu o sa avem!  :lol:

Duminica veti avea adversari intreaga Romanie. Mai mult, neputinta voastra va fi cel maai mare adversar pe care-l veti avea !!!

FANATIK RED-BLUE06.04.2005 12:00

Ghencea, sinonim cu umilinta voastra.14 ANI!! DE IMPOTENTA CASTRATILOR . FORZA Steaua!!

P.S.DOAMNE greu mai trec zilele astea .......

Virgil06.04.2005 12:34
... Numai ca nu am intentionat sa jignesc pe nimeni ci doar am semnalat o inexactiitate... Cuvintele raman insa, si, cum am mai zis, sanctiunea este cat se poate de corecta. Keep up the good work...

Multumesc pe aceasta cale prietenului Motanu,care a sesizat inexactitatea comisa de mine si a corectat.

Intr-adevar nu sobolani am vrut sa spun ci soricari.Acea specie de câini,care nu are altceva mai bun de facut decât sa prinda soareci.

Sunt convins ca "prietenii" nostri alb-rosii si-au dat seama ca am vrut sa spun soricari si nu s-au mirat prea tare.

Duminica,în Templul Fotbalului Românesc,vom face prapad printre soricari.

Soricari pregatiti-va!Veti avea zile amare dupa meciul cu colosii din Ghencea.

Motanu D06.04.2005 12:58
Intr-adevar nu sobolani am vrut sa spun ci soricari.Acea specie de câini,care nu are altceva mai bun de facut decât sa prinda soareci.

In general Motanu' prinde soareci... :D:D:D .Iata inca un motiv pentru care nu-i pot suferi pe acesti indivizi... Nici macar de concurenta nu sunt buni :D :D :D

serban2306.04.2005 13:16
Serbane, ar trebui sa fii nervos pe echipa ta ca nu joaca nimic si in acelasi timp fericit ca Radoi a scapat iar fara sa ia rosu desi o merita de mult! Esti in stare sa afirmi ca augustus Constantin nu va ajutat la alba iulia?

ma da ce tupeu ai...auzi echipa mea nu joaca nimic...pai cine a jucat cu villarreal in otpimi in UEFA???

iar ala daca ne-a ajutat nu sunteti voi aia care ar trebui sa comentati pt ca repet ar trebui sa bagati capul in pamant si sa fiti multumiti ca nu va dau astia afara din divizia a, nu sa acuzati...si sa stii tu ca in general arbitrii ajuta echipele mari... pe voi nu prea va ajuta, corect? dar va ajuta altii lafel de mici ca voi...

asa ca vezi pe cine sustii , sa nu ajungi si tu printre uscaturile din padurea aia de ai pomenit-o, care oricum e mica si mai toata uscata

dbd06.04.2005 13:18

adica te referi la Steaua bai istoricule ?!?!

bai vezi ca aici intervin si eu ... cum adica nu joaca nimic...hai ca sa nu ma enervez...vedeti voi dupa meciul Steaua-Dinamo... :evil:

stefan_cel_mare06.04.2005 13:42

si daca te enervezi ce-ai sa faci? sunt satul de scuza voastra cum ca Dinamo blatuieste peste tot. acuzatii pot sa aduc si eu destule....DOVEZILE lipsesc si lipsesc pentru ca nu ai ce dovedi

dbd06.04.2005 14:02

deci nu vreau sa ne certam dar nu te lua nici tu de mine...si nici eu de tine...

Motanu D06.04.2005 14:30
si daca te enervezi ce-ai sa faci? sunt satul de scuza voastra cum ca Dinamo blatuieste peste tot. acuzatii pot sa aduc si eu destule....DOVEZILE lipsesc si lipsesc pentru ca nu ai ce dovedi

Dovezile nu lipsesc. Doar ca sunt prea multi orbi care nu vor sa le vada...

dbd06.04.2005 15:43

lasa-l maotane...ca pe urma ne scrie George la amenzi...

Virgil06.04.2005 17:56

-Ce ai sa-i spui unui suporter dinamovist cu ambii ochi vineti ?

-Nimic,i-ai spus deja de doua ori.

-Cum poti omorî un câine rosu când bea apa?

-Ii trântesti capacul de la wc în cap.

-Care e diferenta dintre un dinamovist si o trambulina?

-Când sari pe o trambulina îti scoti bocancii.

-Un betiv urcându-se într-un tramvai,vomita pe un dinamovist.

Dinamovistul îi spune:

-Ce faci bai porcule?

-Tu vorbesti ba,nu vezi cum arati?

Virgil07.04.2005 06:44

În 1981 a fost promovat în lotul de arbitri pentru Divizia A. Peste doi ani era deja delegat la un meci Steaua - Dinamo și vreme de 13 ani, pînã în 1995, cînd s-a retras din activitate, a arbitrat în fiecare sezon cel puțin un derby al fotbalului românesc. Ion Crãciunescu a acceptat sã vorbeascã despre cum erau chemați arbitrii la minister înaintea meciurilor, cum l-a cunoscut pe Valentin Ceaușescu și ce sfat i-a dat acesta, dar și care erau jucãtorii cei mai recalcitranți și cei mai corecți.

- Domnule Crãciunescu, era greu de arbitrat un meci Steaua - Dinamo?

- Erau la mijloc orgolii imense și, sincer vã spun, puteai sã crãpi înaintea unui asemenea meci pentru cã erau forțe mari de tot. Ne chemau la Ministerul Sportului pentru a ține ședința tehnicã și acolo ne ziceau: "Tovarãși, sã dãm dovadã de corectitudine, fair-play, sã fie liniște și pace".

- Vã aduceți aminte vreo întîmplare haioasã?

- Urma sã fiu asistent alãturi de ªtreng, iar la centru era Dan Petrescu. Ne-am dus la stadion, dar Dan Petrescu nu mai apãrea. Nea Ion Alexandrescu a zis sã jucãm o partidã de șah. Am tot jucat și arbitrul n-a apãrut pentru cã a anunțat cã e bolnav. Atunci, conform regulamentului, ªtreng trebuia sã arbitreze, pentru cã era mai bine plasat ca mine, dar Vasile Ianul și Ion Alexandrescu au decis ca eu sã oficiez. M-am echipat, am strîns din dinți și am ieșit în infernul de pe Ghencea cu 30.000 de spectatori.

"Îmi venea sã fug de pe stadion"

- Care a fost cel mai greu derby pe care l-ați arbitrat?

- Toate. Nu existã Steaua - Dinamo ușor. Însã o partidã din martie 1989 mi-a rãmas în minte. Atunci am fãcut una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea. Se juca pe Ghencea. Era 1-1. Prin minutul 70, Cãmãtaru dã cu șpițul în minge dupã ce eu fluierasem. Ca sã arãt eu cît de șmecher și dur sînt, scot imediat cartonașul galben, știind cã atacantul dinamovist nu mai are nici unul. Îl arãt și în acel moment Lãcãtuș a venit fugind spre mine spunîndu-mi cã trebuie sã-l elimin. Imediat m-au lãsat genunchii și cînd m-am uitat pe carnețel și am vãzut cã e al doilea, am fost la un pas sã explodez. Îmi venea sã intru în pãmînt sau sã fug de pe stadion.

- ªi ce s-a întîmplat pînã la final?

- L-am mai eliminat și pe Vaișcovici pentru cã m-a înjurat și spre norocul meu, între ghilimele, a dat Steaua gol în ultimele minute și s-a terminat 2-1. Vã dați seama ce iureș a ieșit, cã dacã ar fi rãmas 1-1 nu era nici o problemã.

"Valentin Ceaușescu mi-a spus sã fiu mereu corect"

- Pe Valentin Ceaușescu l-ați cunoscut?

- Da, dupã un meci Steaua - Dinamo din 1988. Se terminase 3-3, eu fusesem asistent și dinamoviștii marcaserã douã goluri pe partea mea, iar cei de la Steaua ceruserã ofsaid.

- V-a reproșat ceva dupã meci?

- Eram cu Iordãnescu, antrenorul de atunci al Stelei, și ne uitam pe casetã, pentru cã el spunea cã ar fi fost ofsaid. În camerã a intrat Valentin Ceaușescu. Îl vedeam pentru prima datã atît de aproape. A închis ușa și a zis direct: «Nu vã mai uitați pe casetã, golurile lui Dinamo au fost corecte». Apoi, a venit la mine și m-a bãtut pe umãr. ªtiți ce mi-a zis? «Bãiete, s-o ții tot așa, sã fii cinstit în continuare. Sã știi ceva, nimeni nu va avea ce sã-ți facã dacã vei fi corect». Pentru mine a fost o lecție.

- Dar chiar nu v-a cerut sã-i faceți vreun favor Stelei?

- Rețineți, niciodatã nu mi-a dat vreun telefon sã-mi cearã sã ajut Steaua și nici dupã meciuri n-a venit sã-mi reproșeze ceva. Un tip incredibil, de un bun-simț ieșit din comun. Din ce am auzit, el se aprindea foarte tare în timpul jocurilor, dar la final se calma și era decent.

--------------------------------------------------------------------------------

"Pițurcã era cel mai cuminte, Boloni cãuta mereu scandal"

Ion Crãciunescu a spus cã unul dintre cei mai cuminți jucãtori, dacã nu chiar cel mai fair-play din acele vremuri, era actualul selecționer al echipei naționale, Victor Pițurcã. "Un exemplu de cum trebuie sã se comporte un fotbalist în timpul unei partide. Vã spun cinstit, cã erau meciuri în care nici nu simțeam cã Piți este pe teren. În schimb, la polul opus se afla Boloni. Era o fiarã, fãcea mereu scandal, cãuta sã creeze probleme. Indiscutabil, a fost cel mai dificil jucãtor pe care l-am arbitrat în întreaga mea carierã", și-a adus aminte actualul șef al arbitrilor.

7 aprilie 2005/GSP

Celtic07.04.2005 10:22
"Valentin Ceaușescu mi-a spus sã fiu mereu corect"

- Pe Valentin Ceaușescu l-ați cunoscut?

- Da, dupã un meci Steaua - Dinamo din 1988. Se terminase 3-3, eu fusesem asistent și dinamoviștii marcaserã douã goluri pe partea mea, iar cei de la Steaua ceruserã ofsaid.

- V-a reproșat ceva dupã meci?

- Eram cu Iordãnescu, antrenorul de atunci al Stelei, și ne uitam pe casetã, pentru cã el spunea cã ar fi fost ofsaid. În camerã a intrat Valentin Ceaușescu. Îl vedeam pentru prima datã atît de aproape. A închis ușa și a zis direct: «Nu vã mai uitați pe casetã, golurile lui Dinamo au fost corecte». Apoi, a venit la mine și m-a bãtut pe umãr. ªtiți ce mi-a zis? «Bãiete, s-o ții tot așa, sã fii cinstit în continuare. Sã știi ceva, nimeni nu va avea ce sã-ți facã dacã vei fi corect». Pentru mine a fost o lecție.  

- Dar chiar nu v-a cerut sã-i faceți vreun favor Stelei?

- Rețineți, niciodatã nu mi-a dat vreun telefon sã-mi cearã sã ajut Steaua și nici dupã meciuri n-a venit sã-mi reproșeze ceva. Un tip incredibil, de un bun-simț ieșit din comun. Din ce am auzit, el se aprindea foarte tare în timpul jocurilor, dar la final se calma și era decent.

Si uite cum se naruie legendele false, promovate ani la rand de cei care traiesc in frustrare si vad cai verzi pe pereti.

Ei chiar nu baga la tartacuta ca marea performanta nu se face decat jucand pe teren?

Nu avem nevoie decat de 1-0. Atat.

sorin_77710.04.2005 20:11

si 1-0 a fost... ATAT... si trei (3) puncte... si La revedere catei... Ne vedem la urmatoare umilinta pe care o veti trai.

:lol: :lol: :lol:

dbd11.04.2005 15:07

au facut botul mic...coada intre picioare...urechile pleostite...culoarea li s-a topit si s-au intors la cusca lor ! :lol:

«1234»