FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua-Dinamo.Un meci de 1 solist.

«1234»
Virgil05.04.2005 06:16

Trecând peste meciul cu Bistrita,ne vom astepta jucatorii pe Templul Fotbalului Românesc.Primul meci pe iarba verde de acasa,de la partida contra spaniolilor.Sa-i primim cu un stadion plin ca si atunci când ninsoarea abundenta a însemnat amânare si probabil sansa "galbenilor" de a nu parasi terenul învinsi.

Meciul cu Dinamo din acest retur poate fi socotit ca având o la fel de mare importanta ca cel din Cupa UEFA.Pentru ca învingându-i,îi vom lasa si mai mult în urma si le vom arata cine sunt adevaratii campioni ai acestui sezon.

Desi a câstigat 3 meciuri din 3 în acest retur,Dinamo nu a convins.Pentru ca a avut practic meciuri fara adversar.Din ceea ce au jucat a reiesit ca sunt o echipa fragila.Apararea e într-adevar de kko,mijlocul putin mai bun,iar înaintarea traieste doar din loviturile libere executate de Niculescu.O echipa de mijlocul clasamentului daca Dinamo ar fi o echipa din provincie.Mutati-o la Craiova sau la Timisoara si o sa vedeti ca nu exagerez de loc.

In ceea ce ne priveste pe noi,daca pe Zenga nu vor tremura chilotii,îi va aseza bine în teren pe jucatori si îi va lasa sa joace,vom avea si spectacol.

Cu noi alaturi,Steaua va câstiga fara drept de apel si-i va face din nou de rusine pe catzei.Ca în tur pe caricatura aia a lor de stadion. :lol:

FORZA Steaua!

Virgil05.04.2005 06:30

Câinii îsi fac curaj.Cititi si minunati-va ce aberatii pot sa rosteasca.

Sa le-o dam peste bot cu toata responsabilitatea.

JUCATORII SI Andone NE ASIGURA: "MERGEM LA VICTORIE!"

SAPTAMANA Steaua v Dinamo Jucatorii dinamovisti si antrenorul Ioan Andone au inteles mesajul pe care fanii dinamovisti il repeta la fiecare meci: "Sa demonstrati c-aveti valoare, mergeti in Ghencea, calcati-i in picioare". Astazi, toti la unison au declarat ca mergem la victorie in Ghencea.

"Un egal nu ne ajuta cu nimic" - Bogdan Stelea

"Vom merge la victorie, va fi mult mai usor pentru noi daca vom castiga. Suntem pregatiti sa jucam fotbal, nu calcam pe nimeni in picioare pentru ca n-avem cum, nu suntem luptatori de K1. Vom face tot posibilul sa-i facem fericiti pe suporteri, asta asteapta de mult timp, deoarece un meci cu Steaua nu se compara cu nimic. Este cel mai tare meci al campionatului" - Florentin Petre

"De inscris, cred ca vom inscrie. Problema este sa evoluam asa cum am facut-o in ultimele doua jocuri si sa nu dam sanse adversarului sa aiba ocazii de gol. Nu ne-ar multumi un egal, noi mergem sa castigam. Ne intereseaza sa invingem. Suporterii sa aiba incredere ca vom face totul pentru a castiga. Rivalitatea este mare si cred ca fanii vor veni in numar mare" - Ioan Andone

VENITI PE Ghencea DIN Stefan cel Mare/

stefan_cel_mare05.04.2005 06:41

Tu iti faci curaj virgil, nu cainii. Trec peste primul tau post plin de venin la adresa lui Dinamo si iti aduc aminte ca daca noi nu am convins atunci voi ar trebui sa jucati in "C". Inca traiti cu ideea ca voi meritati titlul anul trecut si Dinamo a tras sforile si a luat campionatul. Adu-ti aminte de meciurile slabe facute de Steaua la piatra neamt si galati, ca sa nu mai voebesc ca ati luat bataie in Stefan Cel Mare. Sau adu-ti aminte de gafele deja celebre ale lui Radoi. Daca va place sa va considerati victime ale lui Dinamo atunci sper sa va considerati asa si dupa meciul de sambata.

PS. Care iarba verde?! :lol:

Virgil05.04.2005 06:46
PS. Care iarba verde?!  :lol:

Daca o vezi cumva în rosu-alb,da fuga la oftalmolog.Pentru ca precis suferi de daltonism. :mrgreen:

stefan_cel_mare05.04.2005 06:51

Asta e singurul comentariu pe care poti sa-l faci la ce-am scris mai sus?

Virgil05.04.2005 06:54

Nu raspund la provocari.Detest provocatorii. :(

stefan_cel_mare05.04.2005 07:00

Daca ai fi cat de cat obiectiv si ai citi cu atentie primul tau post ai observa adevaratul provocator!

Virgil05.04.2005 07:01

Iata în continuare îndemnurile catre ai lor si cuvintele de rasfat pe care ni le adreseaza noua,pe Dinamo-online.net

CUMPARATI BILETE SI DE LA Steaua!

SAPTAMANA Steaua vs Dinamo Pentru ca acum mai mult ca niciodata au nevoie de noi! Pentru ca acum mai mult ca niciodata trebuie sa continuam traditia deplasarilor inceputa in anii 90. Pentru ca acum trebuie sa dominam totul in Ghencea. Pentru ca acum PCH are nevoie de o peluza plina in Ghencea, TREBUIE SA MERGEM TOTI IN Ghencea! Din 1996, de la infiintarea grupului NG, i-am umilit continuu! Sa o facem si acum! Fanii dinamovisti vor primi doar 3.200 de bilete la Peluza a doua a steadionului Steaua. Ele vor fi puse in vanzare prin intermediul Societatii Suporterilor Dinamovisti, iar de joi, 7 aprilie, se vor gasi la casele stadionului Dinamo! Insa nu e suficient! Cu totii trebuie sa mergem si la casele stadionului Steaua si sa cumparam toate biletele care se pun in vanzare pentru Peluza a doua!

La derby-ul de duminica seara se poate intra si cu Legitimatia de Suporter eliberata de Peluza Catalin Hildan. Detinatorii acestor legitimatii vor primi gratis un bilet pentru Peluza a doua. Costul unei legitimatii de suporter este de 200.000 de lei si prin intermediul ei puteti participa si la toate deplasarile cainilor! Pentru mai multe detalii privind biletele pentru meciul de duminica, puteti suna la numarul: 0742.103.367

STELISTII AU DEVENIT ISTERICI INAINTEA DERBY-ULUI! VEZI AICI IMAGINI SOCANTE CU COMPORTAMENTUL DE OI TURBATE AL LUI Dorinel Munteanu SI Mirel RATOI!

Virgil05.04.2005 07:21

Iata cu câta nerabdare asteapta si ei meciul.Si cu cât interes si nerabdare ne asteapta pe noi,corespondentii lor.

Sarmanii,nu stiu ce jale îi asteapta.Cea mai neagra zi din viata lor.

Pentru ca Dinamo va fi umilita.Vom matura cu ei gazonul proaspat crescut.

Ogar afgan

--------------------------------------------------------------------------------

Conectat la: 09 Feb 2005

Trimis: 1:34 am 04-04-2005 Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

)) ..........voi deja in febra? .......ce sa mai zic de mine ......sunt disperat......doamne .........sa fereasca Dumnezeu pe stelistul pe care il prind pe strada in ziua meciului .........daca nu ii omor pe toti sa ma scuipati in gura .......

sper sa invinga Dinamo ...dar in ciuda acestui lucru cred ca va fi un egal ...........dar nu se stie ....vom traii si vom vedea.........

Un unu din SUD[/b]

Dansan05.04.2005 07:22

Virgile, te rog eu nu mai extrage "perlele de intelepciune" de pe dol...Nu se merita ...un site plin de musetel, si alte alea...lasa-i in cloaca lor , nu mai aduce si pe aici mizeriile astea...

Virgil05.04.2005 07:31

Da.Cred ca ai dreptate.Eu le socoteam motive de râs si bunadispozitie.Dar nu merita nici macar atentie.Pentru ca e greu sa te apleci foarte mult pentru a-i vedea.Sunt jos,jos de tot.

Am exagerat,dar promit ca pentru acest topic am spus cam tot ce aveam de spus despre ei.Mai mult nu se poate.Pentru ca nu e de unde.

Motanu D05.04.2005 08:06
[...]Inca traiti cu ideea ca voi meritati titlul anul trecut si Dinamo a tras sforile si a luat campionatul.  

[...]

Daca va place sa va considerati victime ale lui Dinamo atunci sper sa va considerati asa si dupa meciul de sambata.

PS. Care iarba verde?!  :lol:

Dinamo fara "sfori" e ca un caine orb... Inainteaza in intuneric, nu stie unde e o poarta si unde e alta, se impiedica ametit de aburii alcoolui din cluburile de manelisti si asteapta pinalti-ul izbavitor... (Ala dat de Constantin a fost primul primit degeaba dupa mult timp. Asta nu inseamna ca l-am fi meritat...)

Victime, dar cine spune ca suntem victime ?! Victime sunt cei de la Iasi care in meciul cu Dinamo nu au putut si nici nu au vrut, victime sunt cei de la Apulum si Craiova pe care o sa-i bateti la scor si... victime veti fi voi dupa meciul din Ghencea.

P.S. Gafele lui Radoi sunt celebre pentru ca sunt rare. Atunci cand apararea unei echipe gafeaza etapa de etapa atunci gafele devin banale. Iar daca nu ma crezi, intreaba-i pe Iordache si Tamas si-ti vor explica ei cum e cu rutina greselii...

Cat despre "iarba verde" asta, asa e, lipseste. De la noi iarba verde, de la voi valoarea. ...

Si sa stit ca dupa meci, va lasam sa va pregatit de CupaUEFA Intertoto...

stefan_cel_mare05.04.2005 08:21

Motanu tu cel putin incerci sa vii cu argumente si asta apreciez.....virgil nu incearca decat sa inflameze atmosfera. Chiar aveti impresia ca la voi nu sunt oameni care gandesc ca ogar afgan? Orice padure are si uscaturi.

serban2305.04.2005 09:10

in alta ordine de idei meciul o sa fie arbitrat de elvetieni cu busacca la centru , care parca ne-a arbitrat su cu villarreal, nu?

Motanu D05.04.2005 09:48
Motanu tu cel putin incerci sa vii cu argumente si asta apreciez.....virgil nu incearca decat sa inflameze atmosfera. Chiar aveti impresia ca la voi nu sunt oameni care gandesc ca ogar afgan? Orice padure are si uscaturi.

Ok, orice padure are si uscaturi; si nu am sustinut niciodata ca nu avem si noi oameni care par cazuti din stele... Vreau doar sa intelgi ca Virgil nu este decat un suporter fanatic al Stelei care actioneaza in consecinta, nicidecum nu se incadreaza la "oameni care gandesc ca ogar afgan" !!!

Revenind la Dinamo (ma refer la echipa si nu la suporteri), am o intrebare: unde e padurea ca eu nu vad decat uscaturile ?!

stefan_cel_mare05.04.2005 11:25
Revenind la Dinamo (ma refer la echipa si nu la suporteri), am o intrebare: unde e padurea ca eu nu vad decat uscaturile ?!

Acum esti chiar haios! Tocmai voi discutati zilele astea pe forum despre uscaturile de la Steaua. Si sunt atat de multe ca nici eu nu am reusit sa vad padurea - adica vreun jucator care sa iasa in evidenta.

Virgil05.04.2005 11:28
... Vreau doar sa intelgi ca Virgil nu este decat un suporter fanatic al Stelei care actioneaza in consecinta, nicidecum nu se incadreaza la "oameni care gandesc ca ogar afgan" !!!

In nici un caz nu sunt fanatic.

Pentru ca fanatism conform DEX = atasament excesiv,patimas,pentru o convingere,o persoana,etc.,dublat de o totala intoleranta fata de convingerile altora.

Sunt atasat de Steaua,e adevarat.O iubesc.Dar nu am fost intolerant fata de altii.Si am dovedit-o deseori pe acest forum.

Faptul ca uneori îi bag în acid pe rivali,se datoreaza faptului ca si ei procedeaza la fel.Nu neaparat pe acest forum,unde daca deschid gura mai mult decât trebuie pot fi redusi la tacere.

Cititi si voi din curiozitate forumurile lor,asa cum fac si eu,si o sa vedeti ca am dreptate.Intrati la nimereala la oricare:la câini,la pasarile acelea negre precum ciorile,la frunzele de platan,chiar la prapaditii de la Poli Timisoara,si o sa vedeti ca nu mint deloc.

Iti multumesc pentru încercarea de ajutor Motane,dar nu o accept.Sunt un suporter al Stelei,ca oricare dintre voi.Nici mai bun,nici mai rau.In nici un caz fanatic.

Sunt convins ca fiecare dintre voi simtiti la fel ca mine SI TOT CA MINE ATI PROCEDA DACA Steaua AR FI BALACARITA.

Consider deasemenea ca nu trebuie sa dam explicatii pe forumul nostru,în legatura cu manifestarile noastre de iubire fata de Steaua si de antipatie fata de cei care ne vorbesc constant de "bine",unor simpatizanti ai acestora.

In rest numai de bine si vorba aia:

FORZA

PS Observ cu stupoare ca acel suporter alb-rosu,caruia i s-a dat nas,a avut obraznicia sa-si afiseze un avatar cu însemnele sobolanilor din Stefan cel Mare.

Cred ca e cazul sa suporte consecintele,pentru ca deja pe mine ma irita.

stefan_cel_mare05.04.2005 11:48

care e problema ta virgil?! tu vrei sa auzi decat laude si atat? e absolut normal sa-mi pun sigla lui Dinamo daca sunt dinamovist

Virgil05.04.2005 11:52
care e problema ta virgil?! tu vrei sa auzi decat laude si atat? e absolut normal sa-mi pun sigla lui Dinamo daca sunt dinamovist

Si reddog si-a pus-o.Oare de ce nu o mai are?I-o fi interzicând regulamentul?Tu de ce nu-l citesti?Si cu semnatura aia a ta nu ne jignesti?Gândeste-te putin.

Ai liber sa scrii orice mizerie despre "cultul" de Borcea,dar când vine vorba de ce tine de Steaua,abtine-te!

stefan_cel_mare05.04.2005 11:55

Daca as considera ca va jignesc afisand sigla lui Dinamo, n-as pune-o. Este sigla oficiala a clubului si trebuie sa va obisnuiti cu ea. Semnatura mea nu are de-a face cu Steaua. E vorba strict de Gigi

Motanu D05.04.2005 12:29
Daca as considera ca va jignesc afisand sigla lui Dinamo, n-as pune-o. Este sigla oficiala a clubului si trebuie sa va obisnuiti cu ea. Semnatura mea nu are de-a face cu Steaua. E vorba strict de Gigi

Problema e alta: sigla lui Dinamo nu ne jigneste doar pe noi, stelistii, ci intreg fotbalul romanesc. La fel de jignitoare este si alturarea numelui unui mare conducator politico-militar cu numele echipei Dinamo

(singurul lucru comun este pasiunea pentru licorile bahice... ca despre vitejie...)

Cat despre Gigi, iti dau dreptate, dar uiti ca o stana contine si caini. Daca tu il consideri pe el patronul vostru... eu nu mai am nimic de adugat.

In nici un caz nu sunt fanatic.  

Pentru ca fanatism conform DEX = atasament excesiv,patimas,pentru o convingere,o persoana,etc.,dublat de o totala intoleranta fata de convingerile altora.  

Sunt atasat de Steaua,e adevarat.O iubesc.Dar nu am fost intolerant fata de altii.Si am dovedit-o deseori pe acest forum.  

Faptul ca uneori îi bag în acid pe rivali,se datoreaza faptului ca si ei procedeaza la fel.Nu neaparat pe acest forum,unde daca deschid gura mai mult decât trebuie pot fi redusi la tacere.  

Cititi si voi din curiozitate forumurile lor,asa cum fac si eu,si o sa vedeti ca am dreptate.Intrati la nimereala la oricare:la câini,la pasarile acelea negre precum ciorile,la frunzele de platan,chiar la prapaditii de la Poli Timisoara,si o sa vedeti ca nu mint deloc.  

Iti multumesc pentru încercarea de ajutor Motane,dar nu o accept.Sunt un suporter al Stelei,ca oricare dintre voi.Nici mai bun,nici mai rau.In nici un caz fanatic.

Scuze pentru exagerare... fanaticul sunt defapt eu... Cat despre forumurile altora, sincer, timpul meu e prea pretios ca sa citesc ce cretinitati debiteaza acei indivizi. Asa echipe, asa suporteri, asa site-uri. E tot ce pot zice. Iar daca unii cred ca si aici e la fel, atunci ar fi bine ca d-l admin. sa se sesizeze...

PS Observ cu stupoare ca acel suporter alb-rosu,caruia i s-a dat nas,a avut obraznicia sa-si afiseze un avatar cu însemnele sobolanilor din Stefan cel Mare.  

Cred ca e cazul sa suporte consecintele,pentru ca deja pe mine ma irita.

Aici nu sunt de acord cu tine: cei din Stefan cel Mare sunt J si nu sobolani...

stefan_cel_mare05.04.2005 13:49

Aveti in voi acumulata atata ura ca nu inteleg cum de va suportati! Chiar aveam impresia ca putem discuta si despre fotbal da' vad ca inafara de murdarii de genul sobolani, javre si alte animale nu prea mai stiti nimic.

Pana una alta nu uitati ca sambata jucati cu campioana en-titre, castigatoarea cupei si cu LIDERUL la zi in divizia A....iar dupa meciul de sambata situatia va ramane aceeasi! :lol:

George Stan05.04.2005 13:58

Va rog sa incetati cu porcariile. Cititi regulamentul si mai discutam. Chiar nu mi se pare corect sa-l aplicam doar pentru unii.

sorin_77705.04.2005 14:26

Am citit tot ce era ianinte si am vazut niste contre mai rar intalnite pe forum. Este pe undeva normal pentru ca se apropie singurulul derby din Romania: Steaua - Dinamo (arunca si eu o mica provocare ca doar ma simt ca acasa :D ). Totusi ar trebui sa pastram decenta si bunul simt si sa ne vorbim pe cat posibil in spirit de fair-play.

Trebuie sa recunoastem noi stelistii ne cam ingrijoram de faptul ca Dinamo a plecat cu dreptul in retur spre deosebire de tur si ca a acumulat maximum de puncte posibile pana la derby. Poate pe de-o parte este si faptul ca joaca ceva mai bine, poate ca si adversarii nu au prea existat dar toate astea le vom lamuri duminica la meci. Duminica Dinamo va intalni nu echipa Steaua din meciul cu Bilbao, nu echipa Steaua din meciul cu Valencia, nu echipa Steaua din meciul cu Villareal si cu siguranta nu echipa Steaua din meciul cu Apulum. Steaua va juca altceva, va fi surprinzatoare ca si asta toamna cand nimeni nu se mai astepta sa inscrie prin Cristea in groapa. Asta ar trebui sa ii ingrijoreze pe alb-rosii: Steaua surprinde tot timpul.

Virgil05.04.2005 17:44

A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu FC Dinamo Bucuresti, partida ce conteaza pentru etapa a XIX-a a Capionatului National si care va avea loc pe data de 10 aprilie ora 20:15.

FOTOLII -1.000.000 lei (100 lei noi)

TRIBUNA 0 - 300.000 lei (30 lei noi)

TRIBUNA I - 150.000 lei (15 lei noi)

TRIBUNA II - 100.000 lei (10 lei noi)

PELUZE - 50.000 lei (50 lei noi)

Biletele vor fi puse în vanzare joi, 7 aprilie, ora 12:00, la casele de bilete ale stadionului Steaua

Programul caselor de bilete este:

Joi 7 aprilie: 12.00 - 18.00

Vineri 8 aprilie: 12.00 - 18.00

Sambata 9 aprilie: 10.00 - 16.00

Duminica 10 aprilie: incepand cu ora 12:00

«1234»