Mai, la mine se aude cu intreruperi lungi si dese, dar s-ar putea sa fie si de la netul meu, care nu-i in toate mintile, adica, cum s-ar spune, n-are toate tiglele pe casa.
Mai, la mine se aude cu intreruperi lungi si dese, dar s-ar putea sa fie si de la netul meu, care nu-i in toate mintile, adica, cum s-ar spune, n-are toate tiglele pe casa.
hai ma ca le gasesti pe odc, cred ca si pe google daca scrii "cantece Steaua" sau da un pm, dar nu acuma ca sunt busy... si ti le dau io..
De ce in ultimu timp nu ati mai aprins deloc radiou .... ca imi place mult sa ascult la el ..... ca oricum la meciuri ma uit la TV ![]()
Nu a primit licenta de la CNA.
http://fcsteaua.ro:8000/live.m3u
Astazi, Gabi Safta va comenta pentru dumneavoastra meciul Steaua - Sevilla. Pana atunci, puteti testa transmisia asigurata de DJ Ripper ![]()
muzica la cererea ascultatorilor...dar bag numai ce vreau eu....pana diseara la meci ![]()
se accepta si dedicatii ![]()
"pentru toti cei care ma cunosc"
"pentru voi"
acum avem muzica de scandal...
ripãre... nu merge!
deocamdata nu se transmite nimic, transmisia o sa inceapa, probabil, in jur de ora 9.
pana la meci muzica 
@Rippere - Un Dolanescu ceva ?
Baga niste farse d`ale lu` Buzdugan. Ne pregatesti moral..
deci nu avem farse...si nici dolanescu avem numai muzica de scandal ca sa ne pregatim :laugh: :laugh:
@ripper - hai tata ca se poate....macar o Irina Loghin...offf..offf...mai...maaaiiii.
gutza si prietenii, fane :laugh: :laugh:
@ripp. - ai tupeu ? :laugh: :laugh: :laugh:
Povesti de Ion Creanga :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
@ripp. - Gataaaa... am plecat.Ramaneti voi cu Creanga.
mai trebuie sa asteptam putin pana ajunge Gabi safta la stadion...cum ajunge incepem transmisiunea.
i-am dat drumul...Hai Steaua
va rog sa imi semnalati daca sunt probleme cu transmisia audio. Multam
A fost ok.
S-a auzit bine.
Safta a fost ca de obicei la inaltime. ![]()