Hagi ar trebui sa mai taca si sa-si vada de hotelul de la Mamaia daca la aia se pricepe. si sa nu mai amestece lucrurile...
Ma tem ca si unii de pe forum ar trebui sa taca.
faptul ca l-a ajutat pe Becali acum 20 de ani nu inseamna ca ar fi trebuit in continuare sa suferim milioane de suporteri ai Stelei doar ca sa-si dovedeasca pana la capat incompetenta si sa ratam toate obiectivele pe care le avem anul asta.
din pacate, Hagi nu s-a nascut pe Copacabana, ci la Sacele.
si apropos, e ridicol cand il aud cum zice ca el i-a adus lui Becali 10 milioane de dolari. in primul rand, faptul ca am ajuns sa jucam cu Bate se datoreaza rezultatelor antrenorilor precedenti, nu lui. in al doilea rand, noi am trecut de Bate nu datorita lui, ci in ciuda incompetentei lui.
Se datoreaza si lui si rezultatelor din anii precedenti.
sincer, cu cat il aud pe Hagi mai mult cu atat mi se face mai greata de el. a fost un jucator exceptional, dar are un caracter mizerabil.... si n-are nici o treaba cu antrenoratul. sa nu uitam ca ne-au trebuit 7 ani ca sa iesim din groapa in care ne-a bagat el la nivel de nationala dupa dubla cu Slovenia din 2000.
Poate nu ai remarcat ratarile marilor vedete care jucau atunci. Dar de, unii dintre noi este destept a se citi PAPAGALI.
si apropos, sa nu uitam ca el l-a dat jos pe Piturca de la Nationala, dupa ce acesta o calificase la Euro fara infrangere, doar fiindca Piturca se certase cu fratii Becali fiindca nu mai era de acord sa bage in echipa jucatorii in functie de interesele impresarilor. asta arata inca o data caracterul lui Hagi.
Aici trebuie sa ii acordam o bila neagra lui Hagi. Orice legatura cu fratii "mafioti" Becali merita o bila neagra.
Acesti paraziti au distrus fotbalul romanesc.
sper sa se duca in plm la Trabzonspor sa-si dovedeasca si pe acolo incompetenta si sa le inchida gura naivilor care din ura de altfel justificata fata de Becali nu vad ca Hagi a fost cel mai prost antrenor al Stelei din ultimii 20 de ani.
endorama, iti respectam parerile, de fapt parerea.
Acum LASA-NE. LASA-NE!!!