FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gica Hagi il desfiinteaza pe Becali !

«123»
RedStar16.10.2007 09:06

Ceva foarte important s-a omis. Adrian Ilie a ramas alaturi de Gigi Becali. Daca pleca si el atunci puteam sa spun ca Hagi are 100% dreptate, iar Becali e nebun de legat. Dar atat timp cat Ilie a ramas la Steaua imi rezerv dreptul de a spune ca Hagi face un spectacol trist si ieftin.

zloty16.10.2007 09:30

cata dreptate a avut Hagi despre Neaga ,dupa ce ca nu joaca nimica mai are si tupeu sa comenteze zlugoiu ala??? mars in MM inapoi la chinezoi poate cu aia te "intelegi" mai bine

fedora16.10.2007 09:46
Dar atat timp cat Ilie a ramas la Steaua imi rezerv dreptul de a spune ca Hagi face un spectacol trist si ieftin.

In locul tau nu mi-as rezerva nici un drept tinand cont ca plangi in fiecare noapte dupa sclavul plecat la arabi. Faci pe antrenorul atragandu-ne atentia ca a ajuns Dica sa coboare sa-si ia mingi, trecand cu vederea situatii mult mai absurde de pe vremea sclavului, ca sa nu mai vorbesc de ametirea posturilor (pe Bostina numai portar nu l-a bagat), bubuirea mingilor si inedita formula 1-9-0-1 cu Boro.

onlySteaua16.10.2007 10:02

Eu chiar nu pot pricepe cum unii inca nu pot sau nu vor sa vada purul adevar. Ce mama dracului ar trebui sa se mai intample pentru a se convinge ca dobitocul asta distruge Steaua? Si vai cum o face! Numai scandaluri, numai injurii, numai circ.

Alti "ilustrii" cunoscatori in tainele antrenoratului si-au si dat cu parerea: "se vede ca Steaua joaca altceva de cand a plecat Hagi". Amatori de doi bani. Ce antrenor poate schimba radical stilul de joc al unei echipe in doar o saptamana? Nu e cel putin interesanta atitudinea jucatorilor care brusc musca din teren intr-un meci cu Mioveniul?

E exact ca si in politica asta de tot rahatul, se fac tot felul de speculatii pentru a fi evitata problema majora, CIOBANUL.

Putoarea asta de branza dinspre Ghencea ma scarbeste.

Mori ciobane!

moro6816.10.2007 10:22
Adrian Ilie a ramas alaturi de Gigi Becali. Daca pleca si el atunci puteam sa spun ca Hagi are 100% dreptate, iar Becali e nebun de legat. Dar atat timp cat Ilie a ramas la Steaua imi rezerv dreptul de a spune ca Hagi face un spectacol trist si ieftin.

Adi Ilie a ramas langa cioban ca oricum in alta parte nu il primeste nimeni, nu are nici un rezultat.

Daca ar fi fost demn, ar fi plecat alaturi de Gica.

Atat timp cat a ramas la Steaua a dat dovada ca a complota impreuna cu ciobanul paranoic impotriva lui Hagi.

A fost un Iuda, care s-a dezis de invatatorul lui.

Halal

pentru. onlySteaua:

E clar ca oierul si-a angajat oameni sa bage dume, adica sa ne prostesca pe fata.

Cei care scriu asemenea enormitati, ca Steaua joaca altceva dupa plecarea lui Hagi habar n-au de fotbal, sant slugile analfabetului paranoic care tine cu tot dinadins sa desfiinteze istoria Stelei.

Chiar sa nu ne dam seama ca ciobanul vrea sa faca "o noua ordine" la Steaua, ca v-a distruge pe oricine vorbeste despre istoria si traditia Stelei.

Prima dovada a fost umilirea lui Hagi, sa vedem cine v-a urma.

androsteaua16.10.2007 11:00

doamne ce prost e Becali

neli16.10.2007 11:01
Adi Ilie a ramas langa cioban ca oricum in alta parte nu il primeste nimeni, nu are nici un rezultat.

Daca ar fi fost demn, ar fi plecat alaturi de Gica.

Atat timp cat a ramas la Steaua a dat dovada ca a complota impreuna cu ciobanul paranoic impotriva lui Hagi.

A fost un Iuda, care s-a dezis de invatatorul lui.

Halal

pentru. onlySteaua:

E clar ca oierul si-a angajat oameni sa bage dume, adica sa ne prostesca pe fata.

Cei care scriu asemenea enormitati, ca Steaua joaca altceva dupa plecarea lui Hagi habar n-au de fotbal, sant slugile analfabetului paranoic care tine cu tot dinadins sa desfiinteze istoria Stelei.

Chiar sa nu ne dam seama ca ciobanul vrea sa faca "o noua ordine" la Steaua, ca v-a distruge pe oricine vorbeste despre istoria si traditia Stelei.

Prima dovada a fost umilirea lui Hagi, sa vedem cine v-a urma.

ce destept esti tu ????? preferi sa ramana jucatorii singuri cu ciobanul ? cineva trebuie sa fie langa ei cand ciobanul "se scutura de puricii de pe limba", cineva nu trebuie sa fie lash, sa ii consoleze sa-i incurajeze, cu suporteri ca voi e vai de ei, l-ati pus la zid pe o.Petre si nu ati avut dreptate asa ca ciocu mic.......

il_scorpio16.10.2007 11:42

Concluzia mea este ca: Becali este cel mai mare dobitoc din lume, iar Hagi are tot atatea veleitati de antrenor cate am eu sa fiu pilot de formula 1. Poate mai putine....

Razvypitesti16.10.2007 12:23

Becali nu gândește cum trebuie iar Hagi e antrenor de divizia D

raul stelistu16.10.2007 13:59

Bai c***** care-l jigniti pe Gica,oricat de prost antrenor ar fi (desi ma indoiesc) nu aveti dreptul sa-l jigiti pentru ca ii o legenda a fotbalului,nu o legenda romaneasca ci una internationala.Si cel mai important ii ca este un stelist adevarat cum putini sunt.''Casa mea este Steaua'' si alte declaratii de genul asta imi inmoaie inima(de stelist adevarat nu png-ist pupincurist).

Mori ciobane cu familia ta de kkt

Forza Steaua Forza fostelor glorii alungate de cioban

raduku16.10.2007 15:07

Becali...o mizerie de om...ceea ce a facut este lipsit de etica morala... nici un fin, nu cred ca ar fi facut nasului ceea ce a facut Becali... se pare ca a cazut in cap de la meciu cu javrele...in continuu razboi cu noi, cauta cearta cu toata lumea... trebuie sa plece...

Gica Hagi intotdeauna va fi in inimile noastre, indiferent de ce zice becalii ca nu a facut sau ca a facut... a reusit sa ne califice in CL pentru a 2 a oara...

sper sa nu il dea prea curand pe Goian...

sa vedem ce o sa fie la meciu cu sevilla

nskc16.10.2007 15:48

Numai respect pentru Hagi....si cine nu simte asta e cel mai mare idiot posibil...nu stiu cine mai e ca el..din partea mea are tot respectul..dar nu inteleg cum altii spun numai porcarii...cine este Hagi..??omul care iubeste Steaua mai mult decat oricine..Omul care a datpt Steaua mai mult decat oricine...cum poti sa nu vezi asta..cum poti sa spui ca are un caracter infect..?cand el a oferit totul...pentru ea..ii place f mult fotbalul si asta e viata lui..asta l a costat..cat despre hotel :) va asigur ca nu da doi bani pe el..de el se ocupa sotia lui...am cunostinte care lucreaza acolo si au numai respectul lor .ca om nu ca fotbalist...stiti ce i a zis sotiei de hotel? tu l ai vrut tu ocupa te de el...acum ziceti..cine e dupa bani..??pentru cine conteaza banii..??

Asta e defectul lui..iubeste prea mult fotbalul ;)

Chestie care e peste posibilitatile de intelegere ale altora......Becali si mai stiu io cine.....

Atat am avut de zis..

andyro16.10.2007 15:59
Ceva foarte important s-a omis. Adrian Ilie a ramas alaturi de Gigi Becali. Daca pleca si el atunci puteam sa spun ca Hagi are 100% dreptate, iar Becali e nebun de legat. Dar atat timp cat Ilie a ramas la Steaua imi rezerv dreptul de a spune ca Hagi face un spectacol trist si ieftin.

I-auzi bai, a devenit marele conducator Adrian Ilie etalon de moralitate la Steaua. Si nu asa, ci indeajuns de puternic incat sa ne faca sa credem aberatiile lui Becali. Ce-a facut bai Ilie asta de cand a venit ? Concret si punctual. Transferuri 0 (Golanski&pustiu' = MM, Zapata&Rada&Zaharia=Hagi, Neaga=Neaga), idei puse in practica 0.

Ah, ma scuzati, s-a sacrificat si a ramas sa ii apere pe jucatori de Becali. Haha.

cristian8616.10.2007 16:22
Hagi ar trebui sa mai taca si sa-si vada de hotelul de la Mamaia daca la aia se pricepe. si sa nu mai amestece lucrurile...

Ma tem ca si unii de pe forum ar trebui sa taca.

faptul ca l-a ajutat pe Becali acum 20 de ani nu inseamna ca ar fi trebuit in continuare sa suferim milioane de suporteri ai Stelei doar ca sa-si dovedeasca pana la capat incompetenta si sa ratam toate obiectivele pe care le avem anul asta.

din pacate, Hagi nu s-a nascut pe Copacabana, ci la Sacele.

si apropos, e ridicol cand il aud cum zice ca el i-a adus lui Becali 10 milioane de dolari. in primul rand, faptul ca am ajuns sa jucam cu Bate se datoreaza rezultatelor antrenorilor precedenti, nu lui. in al doilea rand, noi am trecut de Bate nu datorita lui, ci in ciuda incompetentei lui.

Se datoreaza si lui si rezultatelor din anii precedenti.

sincer, cu cat il aud pe Hagi mai mult cu atat mi se face mai greata de el. a fost un jucator exceptional, dar are un caracter mizerabil.... si n-are nici o treaba cu antrenoratul. sa nu uitam ca ne-au trebuit 7 ani ca sa iesim din groapa in care ne-a bagat el la nivel de nationala dupa dubla cu Slovenia din 2000.

Poate nu ai remarcat ratarile marilor vedete care jucau atunci. Dar de, unii dintre noi este destept a se citi PAPAGALI.

si apropos, sa nu uitam ca el l-a dat jos pe Piturca de la Nationala, dupa ce acesta o calificase la Euro fara infrangere, doar fiindca Piturca se certase cu fratii Becali fiindca nu mai era de acord sa bage in echipa jucatorii in functie de interesele impresarilor. asta arata inca o data caracterul lui Hagi.

Aici trebuie sa ii acordam o bila neagra lui Hagi. Orice legatura cu fratii "mafioti" Becali merita o bila neagra.

Acesti paraziti au distrus fotbalul romanesc.

sper sa se duca in plm la Trabzonspor sa-si dovedeasca si pe acolo incompetenta si sa le inchida gura naivilor care din ura de altfel justificata fata de Becali nu vad ca Hagi a fost cel mai prost antrenor al Stelei din ultimii 20 de ani.

endorama, iti respectam parerile, de fapt parerea.

Acum LASA-NE. LASA-NE!!!

lupi16.10.2007 19:48
Becali...o mizerie de om...ceea ce a facut este lipsit de etica morala... nici un fin, nu cred ca ar fi facut nasului ceea ce a facut Becali... se pare ca a cazut in cap de la meciu cu javrele...in continuu razboi cu noi, cauta cearta cu toata lumea... trebuie sa plece...

Gica Hagi intotdeauna va fi in inimile noastre, indiferent de ce zice becalii ca nu a facut sau ca a facut... a reusit sa ne califice in CL pentru a 2 a oara...

sper sa nu il dea prea curand pe Goian...

sa vedem ce o sa fie la meciu cu sevilla

perfecta dreptate

agu16.10.2007 20:04

Doar Dumnezeu mai scapa Steaua de Becali ...

RedStar16.10.2007 20:32
I-auzi bai, a devenit marele conducator Adrian Ilie etalon de moralitate la Steaua. Si nu asa, ci indeajuns de puternic incat sa ne faca sa credem aberatiile lui Becali. Ce-a facut bai Ilie asta de cand a venit ? Concret si punctual. Transferuri 0 (Golanski&pustiu' = MM, Zapata&Rada&Zaharia=Hagi, Neaga=Neaga), idei puse in practica 0.

Ah, ma scuzati, s-a sacrificat si a ramas sa ii apere pe jucatori de Becali. Haha.

Andyro, am defectul sa nu cred tot ce se spune la televizor, chiar daca vorbeste si marele Hagi. Poate lui Adi Ilie i-au fost refuzati toti jucatorii propusi de catre Hagi. Poate Hagi prin aroganta sa l-a determinat pe Ilie sa-si dea demisia.

Ilie a fost un mare jucator al Stelei si al Romaniei. Acum sa aruncam si in el cu rahat ca e prietenul lui Becali?

Chiar asa stau lucrurile? Toti din club care accepta sa lucreze cu Becali sunt niste carpe, iar marele Hagi e fecioara Maria?

Poate ca Ilie stie cel mai bine dintre noi toti adevarata fata a lui Hagi si are destul discernamant sa analizeze daca face bine ca e alaturi de Becali.

Adu-ti aminte cum a fost tratat Adi Ilie de catre fratii Becali cand a renuntat la serviciile lor, nu l-am auzit atunci pe Hagi sa fi facut ceva in sensul asta.

Comportamentul lui Becali e de neiertat, dar nici Hagi nu spune chiar totul. Asta se numeste minciuna prin omisiune.

andyro16.10.2007 21:03

@RedStar

Tot n-am inteles ce il face pe Adi Ilie etalon de moralitate sau/si un manager bun. Daca o dam in diverse nu ajunge nicaieri.

Din aceeasi serie :

Managerul sportiv al Stelei a declarat, în aceastã searã, cã Gigi Becali este cel cãruia se datoreazã succesul "roș-albaștrilor". "Fãrã domnul Becali, eu cred cã Steaua nu era unde este în acest moment. El a bãgat bani și a fãcut ca Steaua sã câștige titluri, sã ajungã sã participe de douã ori în Ligã, a atins și o semifinalã de Cupa UEFA... Îți trebuie mulți bani și Steaua este unde este acum numai datoritã lui", a afirmat Adrian Ilie la "Special".

Nu te doare limba, bai Aditza ?

nemilosul16.10.2007 21:10
Andyro, am defectul sa nu cred tot ce se spune la televizor, chiar daca vorbeste si marele Hagi. Poate lui Adi Ilie i-au fost refuzati toti jucatorii propusi de catre Hagi. Poate Hagi prin aroganta sa l-a determinat pe Ilie sa-si dea demisia.

Ilie a fost un mare jucator al Stelei si al Romaniei. Acum sa aruncam si in el cu rahat ca e prietenul lui Becali?

Chiar asa stau lucrurile? Toti din club care accepta sa lucreze cu Becali sunt niste carpe, iar marele Hagi e fecioara Maria?

Poate ca Ilie stie cel mai bine dintre noi toti adevarata fata a lui Hagi si are destul discernamant sa analizeze daca face bine ca e alaturi de Becali.

Adu-ti aminte cum a fost tratat Adi Ilie de catre fratii Becali cand a renuntat la serviciile lor, nu l-am auzit atunci pe Hagi sa fi facut ceva in sensul asta.

Comportamentul lui Becali e de neiertat, dar nici Hagi nu spune chiar totul. Asta se numeste minciuna prin omisiune.

Adrian Ilie: "Numai datoritã lui Gigi Becali Steaua este unde este acum"

2007-10-16 22:04:00

Managerul sportiv al Stelei a declarat, în aceastã searã, cã Gigi Becali este cel cãruia se datoreazã succesul "roș-albaștrilor". "Fãrã domnul Becali, eu cred cã Steaua nu era unde este în acest moment. El a bãgat bani și a fãcut ca Steaua sã câștige titluri, sã ajungã sã participe de douã ori în Ligã, a atins și o semifinalã de Cupa UEFA... Îți trebuie mulți bani și Steaua este unde este acum numai datoritã lui", a afirmat Adrian Ilie la "Special".

uite pe Adi Ilie marele caracter

toti care au avut caracter au fugit cat mai repede din clubul asta acum au ramas doar pupincuristii

nu am crezut ca 2 oameni la care tineam atat de mult Adi Ilie si Neaga puteau sa ma dezamageasca intr-un timp atat de scurt

p.s. :las-o moarta daca Hagi ar fi castigat ch lg cu Steaua tu tot ai fi gasit un motiv sa il injuri

RedStar16.10.2007 23:11
Adrian Ilie: "Numai datoritã lui Gigi Becali Steaua este unde este acum"

2007-10-16 22:04:00

uite pe Adi Ilie marele caracter

toti care au avut caracter au fugit cat mai repede din clubul asta acum au ramas doar pupincuristii

nu am crezut ca 2 oameni la care tineam atat de mult Adi Ilie si Neaga puteau sa ma dezamageasca intr-un timp atat de scurt

p.s. :las-o moarta daca Hagi ar fi castigat ch lg cu Steaua tu tot ai fi gasit un motiv sa il injuri

Asta e gluma serii, sa castige Hagi CL. Ca jucator nici finala nu a prins-o, Ilie a jucat doua.

Zici ca au ramas pupincuristii. Foarte frumos.

Urmatorii sunt pupincuristi: Massimo Pedrazzini, Adrian Bumbescu, Florea Voinea, Gheorghe Tataru, Vasile Aelenei si altii.

SSK16.10.2007 23:17

RedStar, si eu care puteam sa jur ca vei scrie despre cum l-a terfelit inca o data Becali pe Hagi in seara asta.

Dar uitasem, Hagi este Problema.

RedStar16.10.2007 23:55
RedStar, si eu care puteam sa jur ca vei scrie despre cum l-a terfelit inca o data Becali pe Hagi in seara asta.

Dar uitasem, Hagi este Problema.

Eu nu spun ca Hagi e problema sau Becali e problema. Becali a terfelit multa lume, nu numai pe Hagi. Ce l-ar face pe Hagi special?

Ei se cearta intre neamul lor, au problemele lor, au **** impreuna, au trait impreuna. Sa nu uitam ca Hagi l-a cununat pe Becali. L-a amenintat cu ceva sa o faca? Nu se cearta Regele Fotbalului Romanesc cu Presedintele Stelei. Se cearta Gica cu Gigi. Nici unul nu e usa de biserica.

Dar partea urata e ca la mijloc sunt prinsi angatii clubului care sunt la randul lor jigniti de catre suporteri. Sunt facuti pupincuristi, carpe,oameni fara caracter, etc. Aici ar trebui pastrata distanta fata de cearta lui Gigi cu Gica.

CaTaLiNsm StElIsTu17.10.2007 03:32

O vorba am sa le spun baietilor care tot ii aduc ca argument necontestabil a lui Jiji ca a bagat bani multi la Steaua...pai acum vin si eu ca om prost ce sunt:pai da el cam pentru ce e a venit ca si patron la Steaua???!sa privesca si sa sa scoata profit?De [rca un alt finantator nu se putea gasi...doar lui Jiji i se datoreaza totul...hai sa fim seriosi...Jiji e un om de nimic cu bani multi si-atat....

nemilosul17.10.2007 07:21
Asta e gluma serii, sa castige Hagi CL. Ca jucator nici finala nu a prins-o, Ilie a jucat doua.

Zici ca au ramas pupincuristii. Foarte frumos.

Urmatorii sunt pupincuristi: Massimo Pedrazzini, Adrian Bumbescu, Florea Voinea, Gheorghe Tataru, Vasile Aelenei si altii.

massimo pedrazzini face mai mult ca sigur ce ii dicteaza ciobanul (nici un antrenor din lume nu incepea cu ov Petre,surdu sau Nicolita in teren) decat daca i se baga pumnu in gura deci prin urmare nu il consider antrenor

de asta am castigat la mioveni ca am putut lega si noi 2 pase pe flancuri (daca Nicolita ar da o pase ca , Cristocea

ar deveni a 8a minune a lumii)

ceilalti 4 enumerati de tine probabil nu au contact direct cu ciobanul dar daca au si au ramas atunci ii putem baga in aceiasi oala cu Adi Ilie - si l-am mai putea adauga aici si pe png-istu Duckadam altu care era de parere ca lumea a inceput si se termina cu Gigi fecali

deci e normal ca Becali sa faca de rahat un simbol (pentru 99.999999999% din romani mai putin tu) ca deh sunt machedoni amandoi

daca Goian ar fi machedon si Becali l-ar face de rahat nu e nimic e doar o cearta intre Dorin si Gigi

onlySteaua17.10.2007 07:50
...Ca jucator nici finala nu a prins-o, Ilie a jucat doua...

Inteleg ca nu-l suferi pe Hagi, dar macar fi corect. Uiti cumva de finala din '89 cu Milanul? Normal, acum o sa o intorci ca atunci nu era CL ci CCE...

«123»