Joga Bonito dupa ce ajungi la performantele lui Hagi sa-l critici pana atuncia shhhhhht 
Hagi despre Gigi Becali: "Un om fals!"
de Dan Udrea , Andrei Crãițoiu
Hagi s-a dezlãnțuit într-un atac violent la adresa lui Gigi Becali. "Regele" l-a pus la zid pe Becali, despre care a spus cã nimic nu îl intereseazã în afara banilor. Emisiune explozivã asearã la Nașul, pe B1 TV. Invitat Gicã Hagi. Tema emisiunii: perioada petrecutã de Rege la Steaua, dar mai ales relația tensionatã pe care a avut-o cu Gigi Becali. La 25 de zile distanțã de momentul în care a pãrãsit banca Stelei, Hagi a lansat atacuri fãrã precedent la adresa fostului sãu patron.
"Nu eu, ci el ruginește Steaua"
"Nu mai pot sã înghit, totul are o limitã. Gata, am spus stop. Denigreazã tot ce înseamnã glorie a Stelei. Toți, toți. Notați: Hagi, Lãcãtuș, Iordãnescu, Pițurcã, Balint, Lițã, Boloni. El a spus despre mine cã pun ruginã pe echipã? Fals. El e cel care face asta și care va duce Steaua de rîpã", și-a început Hagi atacul. "ªtiți ce e Gigi Becali? Singurul patron din lume care le-a spus și probabil le va mai spune fanilor <>. Dacã îmi mai arãtați unul care sã facã așa..., dar nu existã, el e unic", a continuat Gicã.
"Nu putea sã doarmã cã nu ia milioanele din Ligã"
Tonul lui Hagi a devenit apoi unul violent. Discuția ajunsese la bani. "Vã spun eu de ce el se comportã așa. Simplu, pentru cã are bani. La el totul înseamnã bani. Pentru el conteazã doar banii. El se gîndește numai la bani, la bani și iarãși la bani. De-asta am și rãmas dupã returul cu BATE Borisov, m-am gîndit cã aducîndu-i milioanele de euro din cauza cãrora nici nu putea sã doarmã noaptea, o sã se linișteascã", a adãugat fostul tehnician al Stelei.
"Lacrimile lui erau de crocodil"
"Ce a fost timp de 20 de ani între mine și el s-a terminat. Definitiv. Relația naș-fin? Nu mai existã. A știut sã mã foloseascã și înainte și dupã '89, însã îi transmit sã mã uite și într-o zi o sã-l vadã Dumnezeu. Spunea cã i-au dat lacrimile cînd întreg stadionul mi-a scandat numele la primul meci în Ghencea. Da, erau lacrimi de crocodil, iar el juca teatru, teatru ieftin, pentru cã el nu e uman", a mai punctat Hagi.
"Dupã meciul retur cu BATE știți ce trebuia sã-i spun? Þi-am adus 10 milioane de euro, îți plac atît de mult, ia de aici banii"
Gicã Hagi
"A spus cã nu mã înțelegeau jucãtorii? Mãi sã fie! Adicã Zapata, Rada și Zaharia, care veniserã de douã zile, m-au înțeles perfect și alții nu? I-a bãgat pe jucãtori la înaintare"
Gicã Hagi
"Norocul meu cã n-am apucat sã iau bani de la el, cã acum venea și... I-am zis sã bage banii la juniori și sã nu mai lase copiii sã se antreneze în parcarea stadionului, iar el sã se laude cu milioanele din Ligã"
Gicã Hagi
Bãsescu l-a încurajat
Gicã Hagi a mai fãcut o dezvãluire asearã. "Înaintea meciului de la Praga, primul din grupa Champions League, mi-a dat telefon Traian Bãsescu. Mi-a urat baftã, a ținut sã mã încurajeze și sã fiu tare în continuare. Eu deja luasem decizia de a pleca", a spus Hagi.
Becali n-a fost lãsat în emisiune
Dupã ce Hagi l-a desființat, Becali a dorit sã intervinã în emisiune, sunînd în redacția B1 TV. Moderatorul Radu Moraru a anunțat pe post cã "domnul Becali ne-a sunat și vrea sã intre în direct însã așa cum cînd el a fost invitat, n-am luat pe nimeni la telefon și acum voi face la fel".
"Hagi spune tîmpenii"
Asearã tîrziu, la ora 23:12, Gazeta l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i lua un punct de vedere. N-a rãspuns, însã dupã fix 5 minute el a telefonat înapoi. Pe un ton foarte calm, Becali a vorbit douã minute. "De cine vroia Hagi sã asculte, dacã nu de mine, care sînt patron? Vorbește numai aberații, numai tîmpenii, numai prostii. ce sã mai vorbesc eu cu ãsta cînd zice numai aberații? Nu se poate sã facã ce vrea el la Steaua pentru cã eu sînt patron, iar poate fi doar angajat", a spus Becali, în timp ce pe fundal se auzea vorbind Hagi, care încã nu ieșise din emisiune.
Neaga desființat!
Gigi Becali nu a fost singurul pus la zid de Hagi. ªi Neaga a fost o țintã. "Ricã a zis de mine cã eu n-am știut sã-l pregãtesc? Problema e la el. A jucat 10-11 meciuri și n-a tras un șut pe poartã. Sã se analizeze singur și sã se întrebe de ce un puști ca Bicfalvi a tras 5 șuturi la poartã deși a jucat jumãtate din cît a fãcut-o el, iar Zaharia a marcat 5 goluri", l-a atacat Hagi pe Neaga.
Jucãtorii: "Nu noi te-am lucrat"
"Cînd am plecat, le-am spus jucãtorilor așa în viațã sã vã luptați întotdeauna pentru douã lucruri, sã nu vã ia nimeni gîndirea și personalitatea. Ei mi-au zis așa: Gicã, sã nu crezi cã noi te-am lucrat. Îi cred, ei au fost bãgați la mijloc", a mai dezvãlui Hagi asearã.
WWW.GSP.RO
REACÞIILE CITITORILOR
"Becali a demonstrat cã este frate cu Diavolul. Tot timpul Hagi a fost un om extraordinar cu un suflet foarte mare. Bravo Gicã!"
go away
"Hagi te respectãm pentru tot ce ai fãcut la Steaua. Te așteptãm sã te întorci în Ghencea, și sã-l dai afarã pe Becali pentru cã nu meritã clubul ãsta. E janic"
liviu78
"Becali știe sã distrugã. Alceva nu a învãțat sã facã în toatã viața lui. E pãcat de Hagi cã a fost umilit și a plecat din Ghencea"
Maria_Alexandra
"Îi dau un singur sfat lui Gicã. Sã se ducã la orice echipã din lumea asta, dar niciodatã la Steaua atîta timp cît patron va fi oierul, pentru cã nu meritã sã fie umilit"
vasile_bacãu
sursa : gsp ... ma bucur ca v-ati dat seama cine este acest beecali ...