FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gica Hagi il desfiinteaza pe Becali !

«123»
fcsteaua.ro15.10.2007 21:21

Prezent la emisiunea "Nașul", de la B1 TV, Hagi nu a evitat sã vorbeascã despre Gigi Becali și despre relația sa cu acesta.

"Pãcat cã am avut o gîndire asupra unei persoane cãreia i-am fãcut numai bine în viațã. De cînd m-am nãscut nu am purtat picã nimãnui. Dacã e cineva în viața mea pe care am ajutat, el (Gigi Becali) a fost cel pe care l-am ajutat cel mai mult. Nu e nimic întîmplãtor din ceea ce s-a întîmplat la Steaua. Toate gloriile Stelei și cei care au fãcut performanțã la Steaua au plecat. Între mine și Gigi Becali, totul s-a terminat! S-a terminat! E bine cã m-am lãmurit asupra unei persoane. A fãcut cu mine la fel ce a fãcut și cu Lãcãtuș, cu Iordãnescu, cu Pițurcã, cu Balint, cu Tudorel Stoica, cu Dumitriu, cu toți. Personal m-am lãmurit de caracterul unei persoane pe care am cunoscut-o acum 20 de ani. Este o lecție de viațã!".

"M-a folosit. Are o sclipire, știe sã foloseascã oamenii. A știut sã mã foloseascã și înainte de '89 și dupã."

"El pomenește tot timpul despre cineva care e sus și care o sã ne vadã. Ce explicație poate avea în fața familiei despre jignirile pe care mi le-a adus?"

"Încrederea într-un om dureazã pânã la un moment dat. Aici nu se mai pune problema de Steaua. Viața merge înainte."

"Gigi spunea ca Steaua cu Hagi începea sa rugineascã, eu cred ca el e cel care duce Steaua spre ruginã. Sã nu se mai laude cu ce au fãcut alții. Toate gloriile Stelei au fost jignite, inclusiv cei care au facut performanțe cu echipa în ultimii ani, președinte de club, antrenor sau jucãtor. Sunt declarații ale sale care se bat cap în cap. În luna septembrie declara ca am adus profesionalism și disciplinã la echipã. Am fost lãudat pentru schimbãrile fãcute în timpul meciurilor. Apoi au urmat atacurile. Credeam ca acel succes îl va face sa se schimbe".

"De cînd am venit la echipã am cerut 100%, doar trei jucãtori: Zapata, Rada și Zaharia. Bineînțeles cã l-am dorit și pe Mihãițã Pleșan, cãutam optarul echipei. La începutul drumului am zis cã am venit cu cea mai mare plãcere la Steaua, a fost o mare responsabilitate, aveam un obiectiv clar: calificarea în Liga Campionilor. Dacã nu ajungeam acolo începeau probleme financiare la club și multe altele. La Steaua oricine vine trebuie sã cîștige tot: Cupa, campionatul și calificarea în Liga Campionilor. Eu vã spun cã pentru Gigi Becali în afarã de bani nu conteazã nimic! ªi mai e ceva. Becali e unicul patron din lume care le spune fanilor: Afarã din stadion".

Gazeta Sporturilor

Joga Bonito15.10.2007 21:29

Hagi, tata cine te-o pus sa-l imprumuti pe Becali, pe atunci un cioban inofensiv cu 100 de miare? Prostia ta ne-o adus aici!

Ca fotbalist ai fost fenomenal, dar ca om te asemeni cu Becali, nu degeaba esti nasul lui...

SSK15.10.2007 21:34

Intre omul Hagi si omul Becali exista mult prea putine asemanari. Ma lasa masca felul in care unii pot crede contrariul.

danimarcu15.10.2007 21:37
Hagi, tata cine te-o pus sa-l imprumuti pe Becali, pe atunci un cioban inofensiv cu 100 de miare? Prostia ta ne-o adus aici!

Ca fotbalist ai fost fenomenal, dar ca om te asemeni cu Becali, nu degeaba esti nasul lui...

[...]!...

Joga Bonito15.10.2007 21:40

Ultima fraza simt ca imi e adresata mie, si nu prea imi plac aluziile astea... Te inseli. Sunt multe asemanari, poate am exagerat, dar raman multe trasaturi comune specifice "machedonilor".

korynna15.10.2007 21:41

@joga bonito

Mi se pare deplasat sa-l asemeni pe Hagi cu Becali din orice punct de vedere.A recunoscut ca a facut o greseala si acum a platit-o cu lacrimi amare.A fost o emisiune "grea",cel putin pentru sufletul meu.Poate pentru ca l-am pus pe Hagi pe un piedestal si nu pot analiza obiectiv ceea ce priveste tot ce are legatura cu el,dar dragostea nu poate fi decat subiectiva,iar tot ce a facut el pentru fotbalul romanesc nu ma poate face decat sa-l indragesc.In plus in seara asta a dat inca o data dovada ca este un om cu personalitate si,cel putin mie,imi impune respect.

PS:Puteai sa spui de la inceput ca ai ceva cu aromanii.

Joga Bonito15.10.2007 21:43
Esti varza!...

[...]! Leaga frate 3-4 cuvinte, argumenteaza... Sau iti cer prea mult? Faceti diferenta intre fotbalistul Hagi si omul Hagi...

SSK15.10.2007 21:45

Este uimitor cum un om care se exprima atat de saracacios poate totusi sa exprime idei atat de adevarate si de un maxim bun simt.

Din seara asta imi aduc aminte: "Sunt doua lucruri pe care nu poti sa le iei: autoritatea antrenorului si personalitatea jucatorului. Daca le-ai luat pe-astea, nu poti face performanta.

Iar astea vin din excelenta educatie a lui Hagi si din marea sa experienta de viata.

Joga Bonito15.10.2007 21:45

Cred ca o sa sughit maine toate ziua... Ce sa fac, mo mancat sa scriu comentariul. Shit happens... :P

nemilosul15.10.2007 21:47

daca tu ii dadeai bani la un boschetar de pe strada,iar ala din banii tai isi face avere si ajunge hitler 2 ---tu esti de vina???

de unde sa stie Hagi ca boschetarul care vindea branza prin vestiar o sa ajunga miliardar

nu e nici cea mai mica asemanare intre [...] de Becali si regele Hagi

Editat de moderatori!

danimarcu15.10.2007 21:50

@Joga Bonito- o sa-ti adresez mai mult de 3-4 cuvinte cand o sa meriti!

Cum altfel as putea sa-l numesc pe unul care "judeca" in felul asta?

RedStar15.10.2007 21:55

Dar Hagi uita sa spuna ca dupa o luna de pregatire echipa nu lega o pasa, nu era organizata, jucatorii erau pusi pe posturi aberante, un singur gol din actiune.

Cu Arsenal au fost si mai multi absenti.

Hagi e pus ca poza in dictionar in dreptul cuvantului SCUZA.

Becali s-a purtat murdar cu el, dar daca macar recunostea ca jucatorii umblau brambura pe teren, ca nu stiau pe unde sa se aseze, l-as fi inteles. De asta cobora Dica sa-si ia mingea, de bine ce erau organizati.

Sa se duca in Turcia, a sasea demisie il asteapta.

Ce nu inteleg eu, daca tot spune ca Becali s-a folosit de el, si el nu si-a dat seama, inseamna ca nu prea stie sa citeasca oamenii, atunci cum poate sa citeasca caracterele jucatorilor?

nucu15.10.2007 21:57
Cred ca o sa sughit maine toate ziua... Ce sa fac, mo mancat sa scriu comentariul. Shit happens... :P

cred ca acu regreti ca l-ai scris pentru ca ti-ai dat seama ce prostie ai scris.... nu pentru ca o sa te injure lumea, pe buna dreptate, pentru enorma prostie scrisa, altadata gandeste si tu macar putin inainte sa scrii :)

ad1ultras15.10.2007 22:08

asa este bravo Hagi Becali e un cioban [...] care face de ras Steaua si este unicul patron care le spune la fani sa iasa din stadion:steag_steaua_ro: Jos cu Becali!!! du-tee de la Steaua ne faci de ras

alexblaja15.10.2007 22:13

Hagi face acum ce ar trebui sa faca orice mare stelist: il ataca pe jijiot acolo unde-l doare, la imagine. Becali cu o imagine proasta nu este nimic. Acum ar fi momentul ca toti marii stelisti, fosti jucatori, antrenori sau oameni celebri care au avut legatura cu Steaua sau care simpatizeaza Steaua sa se uneasca si sa faca acelasi lucru: sa puna umarul la distrugerea imaginii Voievodului!

ad1ultras15.10.2007 22:22

Joga Bonito dupa ce ajungi la performantele lui Hagi sa-l critici pana atuncia shhhhhht :steagcruce:

Hagi despre Gigi Becali: "Un om fals!"

de Dan Udrea , Andrei Crãițoiu

Hagi s-a dezlãnțuit într-un atac violent la adresa lui Gigi Becali. "Regele" l-a pus la zid pe Becali, despre care a spus cã nimic nu îl intereseazã în afara banilor. Emisiune explozivã asearã la Nașul, pe B1 TV. Invitat Gicã Hagi. Tema emisiunii: perioada petrecutã de Rege la Steaua, dar mai ales relația tensionatã pe care a avut-o cu Gigi Becali. La 25 de zile distanțã de momentul în care a pãrãsit banca Stelei, Hagi a lansat atacuri fãrã precedent la adresa fostului sãu patron.

"Nu eu, ci el ruginește Steaua"

"Nu mai pot sã înghit, totul are o limitã. Gata, am spus stop. Denigreazã tot ce înseamnã glorie a Stelei. Toți, toți. Notați: Hagi, Lãcãtuș, Iordãnescu, Pițurcã, Balint, Lițã, Boloni. El a spus despre mine cã pun ruginã pe echipã? Fals. El e cel care face asta și care va duce Steaua de rîpã", și-a început Hagi atacul. "ªtiți ce e Gigi Becali? Singurul patron din lume care le-a spus și probabil le va mai spune fanilor <>. Dacã îmi mai arãtați unul care sã facã așa..., dar nu existã, el e unic", a continuat Gicã.

"Nu putea sã doarmã cã nu ia milioanele din Ligã"

Tonul lui Hagi a devenit apoi unul violent. Discuția ajunsese la bani. "Vã spun eu de ce el se comportã așa. Simplu, pentru cã are bani. La el totul înseamnã bani. Pentru el conteazã doar banii. El se gîndește numai la bani, la bani și iarãși la bani. De-asta am și rãmas dupã returul cu BATE Borisov, m-am gîndit cã aducîndu-i milioanele de euro din cauza cãrora nici nu putea sã doarmã noaptea, o sã se linișteascã", a adãugat fostul tehnician al Stelei.

"Lacrimile lui erau de crocodil"

"Ce a fost timp de 20 de ani între mine și el s-a terminat. Definitiv. Relația naș-fin? Nu mai existã. A știut sã mã foloseascã și înainte și dupã '89, însã îi transmit sã mã uite și într-o zi o sã-l vadã Dumnezeu. Spunea cã i-au dat lacrimile cînd întreg stadionul mi-a scandat numele la primul meci în Ghencea. Da, erau lacrimi de crocodil, iar el juca teatru, teatru ieftin, pentru cã el nu e uman", a mai punctat Hagi.

"Dupã meciul retur cu BATE știți ce trebuia sã-i spun? Þi-am adus 10 milioane de euro, îți plac atît de mult, ia de aici banii"

Gicã Hagi

"A spus cã nu mã înțelegeau jucãtorii? Mãi sã fie! Adicã Zapata, Rada și Zaharia, care veniserã de douã zile, m-au înțeles perfect și alții nu? I-a bãgat pe jucãtori la înaintare"

Gicã Hagi

"Norocul meu cã n-am apucat sã iau bani de la el, cã acum venea și... I-am zis sã bage banii la juniori și sã nu mai lase copiii sã se antreneze în parcarea stadionului, iar el sã se laude cu milioanele din Ligã"

Gicã Hagi

Bãsescu l-a încurajat

Gicã Hagi a mai fãcut o dezvãluire asearã. "Înaintea meciului de la Praga, primul din grupa Champions League, mi-a dat telefon Traian Bãsescu. Mi-a urat baftã, a ținut sã mã încurajeze și sã fiu tare în continuare. Eu deja luasem decizia de a pleca", a spus Hagi.

Becali n-a fost lãsat în emisiune

Dupã ce Hagi l-a desființat, Becali a dorit sã intervinã în emisiune, sunînd în redacția B1 TV. Moderatorul Radu Moraru a anunțat pe post cã "domnul Becali ne-a sunat și vrea sã intre în direct însã așa cum cînd el a fost invitat, n-am luat pe nimeni la telefon și acum voi face la fel".

"Hagi spune tîmpenii"

Asearã tîrziu, la ora 23:12, Gazeta l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i lua un punct de vedere. N-a rãspuns, însã dupã fix 5 minute el a telefonat înapoi. Pe un ton foarte calm, Becali a vorbit douã minute. "De cine vroia Hagi sã asculte, dacã nu de mine, care sînt patron? Vorbește numai aberații, numai tîmpenii, numai prostii. ce sã mai vorbesc eu cu ãsta cînd zice numai aberații? Nu se poate sã facã ce vrea el la Steaua pentru cã eu sînt patron, iar poate fi doar angajat", a spus Becali, în timp ce pe fundal se auzea vorbind Hagi, care încã nu ieșise din emisiune.

Neaga desființat!

Gigi Becali nu a fost singurul pus la zid de Hagi. ªi Neaga a fost o țintã. "Ricã a zis de mine cã eu n-am știut sã-l pregãtesc? Problema e la el. A jucat 10-11 meciuri și n-a tras un șut pe poartã. Sã se analizeze singur și sã se întrebe de ce un puști ca Bicfalvi a tras 5 șuturi la poartã deși a jucat jumãtate din cît a fãcut-o el, iar Zaharia a marcat 5 goluri", l-a atacat Hagi pe Neaga.

Jucãtorii: "Nu noi te-am lucrat"

"Cînd am plecat, le-am spus jucãtorilor așa în viațã sã vã luptați întotdeauna pentru douã lucruri, sã nu vã ia nimeni gîndirea și personalitatea. Ei mi-au zis așa: Gicã, sã nu crezi cã noi te-am lucrat. Îi cred, ei au fost bãgați la mijloc", a mai dezvãlui Hagi asearã.

WWW.GSP.RO

REACÞIILE CITITORILOR

"Becali a demonstrat cã este frate cu Diavolul. Tot timpul Hagi a fost un om extraordinar cu un suflet foarte mare. Bravo Gicã!"

go away

"Hagi te respectãm pentru tot ce ai fãcut la Steaua. Te așteptãm sã te întorci în Ghencea, și sã-l dai afarã pe Becali pentru cã nu meritã clubul ãsta. E janic"

liviu78

"Becali știe sã distrugã. Alceva nu a învãțat sã facã în toatã viața lui. E pãcat de Hagi cã a fost umilit și a plecat din Ghencea"

Maria_Alexandra

"Îi dau un singur sfat lui Gicã. Sã se ducã la orice echipã din lumea asta, dar niciodatã la Steaua atîta timp cît patron va fi oierul, pentru cã nu meritã sã fie umilit"

vasile_bacãu

sursa : gsp ... ma bucur ca v-ati dat seama cine este acest beecali ...

w3bmaster16.10.2007 00:20

Ii dau dreptate 100% lu Hagi ....

endorama16.10.2007 03:11

Hagi ar trebui sa mai taca si sa-si vada de hotelul de la Mamaia daca la aia se pricepe. si sa nu mai amestece lucrurile...

faptul ca l-a ajutat pe Becali acum 20 de ani nu inseamna ca ar fi trebuit in continuare sa suferim milioane de suporteri ai Stelei doar ca sa-si dovedeasca pana la capat incompetenta si sa ratam toate obiectivele pe care le avem anul asta.

si apropos, e ridicol cand il aud cum zice ca el i-a adus lui Becali 10 milioane de dolari. in primul rand, faptul ca am ajuns sa jucam cu Bate se datoreaza rezultatelor antrenorilor precedenti, nu lui. in al doilea rand, noi am trecut de Bate nu datorita lui, ci in ciuda incompetentei lui.

sincer, cu cat il aud pe Hagi mai mult cu atat mi se face mai greata de el. a fost un jucator exceptional, dar are un caracter mizerabil.... si n-are nici o treaba cu antrenoratul. sa nu uitam ca ne-au trebuit 7 ani ca sa iesim din groapa in care ne-a bagat el la nivel de nationala dupa dubla cu Slovenia din 2000.

si apropos, sa nu uitam ca el l-a dat jos pe Piturca de la Nationala, dupa ce acesta o calificase la Euro fara infrangere, doar fiindca Piturca se certase cu fratii Becali fiindca nu mai era de acord sa bage in echipa jucatorii in functie de interesele impresarilor. asta arata inca o data caracterul lui Hagi.

sper sa se duca in plm la Trabzonspor sa-si dovedeasca si pe acolo incompetenta si sa le inchida gura naivilor care din ura de altfel justificata fata de Becali nu vad ca Hagi a fost cel mai prost antrenor al Stelei din ultimii 20 de ani.

sorin_daniel16.10.2007 04:56

@endorama,cred ca esti genul de om foarte usor de manipulat,probabil esti si un fan Gigi dar ti-e greu sa recunosti......daca ti-e greata du-te tata si te trateaza.....cat despre naivi sunt sigur ca naivul esti tu%,fara suparare si poate ai sa inveti candva sa-i respecti pe cei care iubesc Steaua.

moro6816.10.2007 06:04

Bey endorama esti nul.

Altceva nu stii decat sa-l vorbesti de rau pe Hagi, esti un nimik, la fel ca ciobanul de la care lingi branza.

Toti cei care l-au vazut jucand pe Hagi stiu ce spun.

Hagi juca 3 meciuri pe saptamana la 3 cluburi diferite, dormea doar in avion, nu stia altceva decat fotbal, fotbal , fotbal, in viata lui nu a pus tigara in gura, sau dus viatza extrasportiva, de fapt imi racesc gura de pomana, n-am cu cine.

Tu l-ai vazut jucand pe Neaga, cu asta vei ramane cand vei ajunge sa-ti aduci aminte de trecut.

Si cu amintirea ciobanului care a desfiintat Steaua.

Zici ca Hagi are un caracter mizerabil.

Il ajuta pe cioban sa-si vanda branza la club, ii da bani sa plece de la stana, peste ani il asculta si-i face placerea sa-i bage jucatorii pe care-i viseaza ciobanul peste noapte, in timp ce el mananca kkt si-l critica prin presa, asta numesti tu caracter mizerabil.

Hagi trebuie inteles ca a iesit la atac, era normal, a indurat destul cat a fost la Steaua, atunci a vorbit doar patronul peste tot, in presa

Hagi se v-a duce la turcii cere-i stau la picioare, ca noi nu stim sa ne apreciem valorile.

De fapt nu ma mira nimic, cu jeguri ca tine si ciobanul, in scurt timp vom uita ca am avut valori ca Nadia Comanici si Ilie Nastase.

Si te mai dai si stelist, cred ca pentru tine istoria Stelei incepe cu venirea ciobanului si atat timp cat v-a fi patron la Steaua nu vei cunoaste niciodata bucuria pe care-am trait-o cei care se confundau cu Steaua incepand cu anii 80 pana a venit piaza rea.

neli16.10.2007 06:12

hagiiiii ne scapi de Becali ? nu, pentru ca stii tu de ce ! si stim si noi multi de ce ! ca antrenor nu ai valoare de Steaua, dar ca fost fotbalist jos palaria in fata ta desi ......, poate dupa 5-6 ani de antrenorat sa te intorci la Steaua ca antrenor ar fi ok.

diego_cj16.10.2007 06:45
Hagi ar trebui sa mai taca si sa-si vada de hotelul de la Mamaia daca la aia se pricepe. si sa nu mai amestece lucrurile...

sper sa se duca in plm la Trabzonspor sa-si dovedeasca si pe acolo incompetenta si sa le inchida gura naivilor care din ura de altfel justificata fata de Becali nu vad ca Hagi a fost cel mai prost antrenor al Stelei din ultimii 20 de ani.

Du-te ma baiatule la PNG ca a inceput programul... din ce a zis Hagi, ce nu este adevarat?? asta sa combati tu.. cu argumente.. daca vrei sa vb despre calitatile lui Hagi ca antrenor mai deschidem un topic.. imi pare rau pentru cei ca tine care nu vad ca ciobanul este principalul pericol al Stelei.. sincer imi pare rau..

suportera_nr.116.10.2007 07:35

Gica Hagi are mare dreptate, acest individ ,caruia nu-i mai pot pronunta nici numele de atata dispret pe care-l am pentru el, duce Steaua spre rugina

steado16.10.2007 07:59
... nu inseamna ca ar fi trebuit in continuare sa suferim milioane de suporteri ai Stelei doar ca sa-si dovedeasca pana la capat incompetenta si sa ratam toate obiectivele pe care le avem anul asta.

Pana una-alta, cu Hagi antrenor, Steaua a realizat cel mai important obiectiv din acest an : calificarea in grupele CL.Si hai sa fim sinceri si obiectivi, fata de jocul practicat de Steaua de azi acest obiectiv e cam tot ce se poate obtine...

Din pacate observ ca exista inca multi care nu realizeaza ca cel mai important lucru pentru Steaua (si pentru orice echipa) este pastrarea traditiei, respectarea valorilor care au existat si exista si care inseamna faima si prestigiul clubului.Fara asta, nu se ajunge decat, treptat, la pierderea IDENTITATII.Asta se intampla acum la Steaua si asta trebuie sa doara in primul rand pe adevaratii suporteri.

JKO16.10.2007 08:33

ma amuza cei care zic de Hagi ca e un prost antrenor. dar de unde stiti? voi sunteti antrenori? unde ati antrenat?

nu uitati ca nici pe vremea lui Oli nu jucam mai spectaculos, iar sezonul trecut a fost un dezastru din punct de vedere al spectacolului ( ar si al rezulatatelor - salvate de punga ciobanului)

daca Hagi ar fi fost un antrenor prost ar fi pierdut meciurile cu 5-0. din contra, majoritatea meciurilor le-a castigat. nu a pierdut rusinos niciun meci la nationala, la galata , la Poli sau la Steaua

«123»