FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorin Goian aduce o victorie cat o calificare

«123»
AdrianUltras2514.10.2007 10:32

Goe totdeauna se descurca bine in careu.

nu conteaza care careu.

doar sa fie in careu!

Bravo Goe!

montania14.10.2007 10:37

Vreau si eu sa inteleg un lucru: unde a fost frate offside? Se vede clar ca la sutul lui Chivu totul e corect, apoi mingea e respinsa de portar, deci vine de la adversar, s-au schimbat regulile si nu stiu eu?

E adevarat ca jucatorii Olandei nu au facut tamtam din golul asta, dar presa din Olanda si alte tari numai asa titreza, ca "Romanii au castigat din offside"... ahh ce bine-mi pare ca se oftica. steagro

c.ronaldo1714.10.2007 10:45
Vreau si eu sa inteleg un lucru: unde a fost frate offside? Se vede clar ca la sutul lui Chivu totul e corect, apoi mingea e respinsa de portar, deci vine de la adversar, s-au schimbat regulile si nu stiu eu?

Off-side-ul se ia in momentul in care ultimul roman (Codrea) atinge mingea. La acea faza Goie era in pozitie afara din joc.

Dar sa nu uitam ca si noi am fost dezavantajati acum 2 ani la acel 2-0 de la Rotterdam cand Kuyt a facut in fault grosolan asupra lui Contra si a inscris.

greenyes14.10.2007 12:14

Am citit pe site ul UEFA comentariul meciului. Ahh ce bine m am simtit dupa asta. Doar atat scria, ca noi i am invins pe olandezi, nici pomeneala de offisde, desi a fost, dar era foarte greu de sesizat de catre tusier. M am simtit bine pentru ca: olandezii in calificarile pentru mondiale au castigat cu cehii foarte fraudulos dupa ce arbitrul a inchis ochii la un penalty clar ca lumina zilelor pentru cehi, si mi au revenit in minte calificarile pierdute ajutati fiind din plin de arbitri ( in principal de noi insine dar asta e alta discutie), mana pusa pe minge de Carew, careu pentru el, careu pentru noi in aceeais dubla cu Norvegia in Ghencea insa arbitrul a inchis ochii si altele si altele, asa ca.....ah ce bine e cand ramane pe hartie doar atat: Romania Olanda 1 - 0.

Respect pentru daruire, efort si pentru obiectivul realizat. A fost o tactica pentru un meci de contraatac, plus conditiitle la care ne am expus prin alegerea Constantei a rezultat un meci de uzura, urat. Asta e, daca in meciul amica cu nemtii am vazut fotbal cum nu am mai vazut de mult la nationala noastra sper sa mai vad si de acum inainte iar genul acesta de meciuri sa fie trecute la capitolul necesitati.

Ogararu, Goe, e superi jucatori! Steaua isi pune amprenta si asupra nationalei. Off, de ar exista si la Steaua normalitate mult mai departe am putea fi, mult mult mai departe....chiar faorte aproape de lumea buna a fotbalului profesionist!!!!

Hai Romania! Forza Steaua!

Zerg14.10.2007 12:44
Ce tactica, fratilor?

Noroc chior! Doua faze de poarta si un gol (din ofsaid, dar nu se pune, ca l-am dat noi!).

Apropo, ati auzit vreun olandez plangandu-se de acest lucru?

Trei fotbalisti nu au ce cauta in echipa nationala: Ovidiu Petre, Paul Codrea si Banel Nicolita, care se pare insa ca este impus atat la Steaua cat si la Nationala de CNCD si Soros, adevaratii conducatori ai societatii romanesti (daca ati fost atenti, abrevierea pentru Romania pe ecranele TV este ROM, ati auzit vreaun singur om cu functie de raspundere sa conteste aceasta diversiune ordinara prin care romanii sunt considerati, in mod oficial, tzigani?)

Probabil ca ne vom califica si vom fi ciuca batailor la Euro 2008 (nu cred in Piturca, in continuare!)

Iar "meritele" pentru aceasta calificare vor fi iarasi asumate de gunoaiele ce conduc fotbalul romanesc!

Nu vreau sa comentez postul tau, este opinia ta, ai tot dreptul sa ti'o exprimi. Vreau doar sa te intreb daca vei avea taria si puterea sa intri pe forum peste aproximativ 8 luni cand noi vom comenta cum "Romania se califica mai departe din grupa la Euro 2008" si vei recunoaste: Da am gresit, avem echipa buna si Piturca este un antrenor bun... Doar o intrebare...nimic mai mult :)

P.S. Esti..rasist?

stelea14.10.2007 12:54
Goian nu cu capul a marcat,dar asta conteaza mai putin:Dimportant e ca a marcat:D:DHAI Romania!!FORZZA Steaua!!! :steag_steaua_ro:

Nu e nici un bai . V-a marca la sotia lui )): :steag_steaua_ro:

st_194714.10.2007 14:18
Ce tactica, fratilor?

Noroc chior! Doua faze de poarta si un gol (din ofsaid, dar nu se pune, ca l-am dat noi!).

Trei fotbalisti nu au ce cauta in echipa nationala: Ovidiu Petre, Paul Codrea si Banel Nicolita, care se pare insa ca este impus atat la Steaua cat si la Nationala de CNCD si Soros, adevaratii conducatori ai societatii romanesti (daca ati fost atenti, abrevierea pentru Romania pe ecranele TV este ROM, ati auzit vreaun singur om cu functie de raspundere sa conteste aceasta diversiune ordinara prin care romanii sunt considerati, in mod oficial, tzigani?)

Probabil ca ne vom califica si vom fi ciuca batailor la Euro 2008 (nu cred in Piturca, in continuare!)

Iar "meritele" pentru aceasta calificare vor fi iarasi asumate de gunoaiele ce conduc fotbalul romanesc!

Sa iti amintesc ca Olanda a invins in Albania dupa ce Albaniei i-a fost amanat un gol perfect valabil

(am vazut meciul) ,iar In Olanda tot cu Albania ,Albaniei i-au fost refuzate 2 penaltyuri clare(poate ai vazut meciul)..asa ca nu mai comenta atat iti placea cand ne furau arbitrii cu norvegia si danemarca ,este?

steauacri14.10.2007 14:36
Bv. Goe!!!! Bv. Mutu, Chivu, Codrea, Rat, Nicolita & Co!!!!! HAI ROAMANIA!!!!!

PS: La multi ani Iacob! Multa sanatate si multe goluri.

BV Goe !!! LA cat mai multe goluri pentru Steaua...LA MULTI ANI Iacob.....Steaua RUlllzzz

Champion's Heart14.10.2007 14:47

Bravo Baieti!!...Ne Fake-ti Fericiti!!....De-al Nostru esti Goiane, Se simte Ca iN Tine Bata O Inima Ros-albastra. :steag_steaua_ro:

bubylycy14.10.2007 15:12

o vIctorie.in fata olandei. in sfarsit.. si mai ales ca golul a fost marcat de goain...bv lor.. trebuie felicitati.. si sa ne vedem la euro... :steag_steaua_ro:

think_again14.10.2007 16:17

montania spre informarea ta mingea nu a venit de la adversar a venit de la codrea doar a fost respinsa de adversar ca sa intelegi si tu fotbalul ;) si daca Goian era in offsaid in momentul in care codrea a lovit mingea cu capul inseamna ca a fost ofsaid dak nu nu

cristian01414.10.2007 16:22
Ogararu, Goe, e superi jucatori!

:biggrin:

Hai Romania ! :rolleyes:

sorinf14.10.2007 16:26
Ce tactica, fratilor?

Perect de acord.

Daca Hagi juca cu 2 inchizatori si il desfiintati pe forum ,Piti a jucat cu trei.

Numai mingi inalte, nici 2 pase legate.

Hai sa judecam drept.

Peste toate insa ramane prima victorie din istorie impotriva portocalei si mai mult primul gol marcat OLANDEI , DE CATRE UN STELIST Dorin Goian!!!

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. OFSIDE clar eu am vazut si am banuit chiar de pe stadion am fost la a 2 a chiar in dreptul fazei.

pentru baietii care se dau ultrasi dar nu pre inteleg regulile poate ar trebui ceva instructaj. AUzi tu penibilitate : Nu e offside ca a venit mingea de la portar. Jenant!!!!!!!!!!!!!!!

Cand Codrea loveste mingea Goe in dupa ultimul fundas deci in POZITIE DE OFFSIDE. In momentul in care joaca minge este OFFSIDE.Clar

Oricum victorie mare de tot

sorinf14.10.2007 16:27
Perect de acord.

Daca Hagi juca cu 2 inchizatori si il desfiintati pe forum ,Piti a jucat cu trei.

Numai mingi inalte, nici 2 pase legate.

Hai sa judecam drept.

Peste toate insa ramane prima victorie din istorie impotriva portocalei si mai mult primul gol marcat OLANDEI , DE CATRE UN STELIST Dorin Goian!!!

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. OFSIDE clar eu am vazut si am banuit chiar de pe stadion am fost la a 2 a chiar in dreptul fazei.

pentru baietii care se dau ultrasi dar nu pre inteleg regulile poate ar trebui ceva instructaj. AUzi tu penibilitate : Nu e offside ca a venit mingea de la portar. Jenant!!!!!!!!!!!!!!!

Cand Codrea loveste mingea Goe in dupa ultimul fundas deci in POZITIE DE OFFSIDE. In momentul in care joaca minge este OFFSIDE.Clar

Oricum victorie mare de tot

scuze greseala de tastare

Goe e dupa ultimul fundas

cristian8614.10.2007 16:51

Am intalnit poate cea mai slaba nationala a Olandei din ultimul timp, si chiar si asa, ne-am aparat cu 3 inchizatori.

Iar pentru Contra, care nici macar nu a jucat, nu pot decat sa ii spun ca actuala generatie este inca una 2nd hand comparativ cu cea anterioara, care nu stiu daca a fost de aur, dar cu siguranta a fost de fotbalisti de clasa. Daca nu ar fi Mutu , ar fi vai de noi. Noroc cu Goian, care are valente de atacant.

Sa speram ca ajungem totusi la EURO.

paraipan_2914.10.2007 17:44

Oare ii vom pierde pe Dica si Goe in iarna asta? Nici nu vrerau sa ma gandesc.

fularsteaua2

Tupac Amaru14.10.2007 17:49
P.S. Esti..rasist?

Iti place cand ti se spune peste hotare ca esti tzigan? Sau chiar esti?

In cazul acesta, sa fii sanatos!

Retine ca am spus doar ca ma deranjeaza ca denumirea tarii mele si a natiunii din care fac parte sa fie abreviata in mod identic cu denumirea data tziganilor de Soros si CNCD, o chestie intr-adevar rasista (adica tziganilor ar trebui sa le fie rusine ca sunt tzigani!).

Iar in legatura cu Banel, nu sunt singurul care are alta opinie dacat voi: in afara ca e un tzigan muncitor, chiar nu are vreo treaba cu fotbalul!

vendy7814.10.2007 19:08

bravoooo!!!!!Goian....LA MULTI ANI..Iacob

ANTIgigi14.10.2007 19:47

Am avut noroc, si ce?! Au fost superiori in prima repriza, si ce?E un meci....cu 2 reprize... care au fost cam diferite. A fost un meci urat, ca si vremea de afara, super tacticizat, dar care in final a iesit bine. A fost ofsaid?, si ce daca?.......cu Danemarca, Slovenia, Norvegia, nu a fost nimic?!....sa nu ne mai legam de nimic!....Eu unul ma bucur pentru victorie pentru ca e una istorica, care ne readuce aminte ca suntem totusi cineva in Europa si ca avem valoare. La fel ma bucur si pentru Goian, dar mai ales pentru Ogararu.... Doar el stie cat isi dorea sa arate ca primul lui meci a fost un accident...si s-a reabilitat....Si tot Steaua a castigat...

radutheodor14.10.2007 19:48

Hai ca sunteti toti ridicoli, si voi si GSP.

V-a zis si Ogararu pe limba voastra: "nu am respins eu, a respinsa bara ..."

Ba scrieti ca a respins Ogararu, ba Goian, ba ca mai intai Chivu si apoi Goian si apoi Ogararu, toti cate putin ... =))

Voi chiar n-ati vazut ca a fost bara? ... :D

Wally14.10.2007 19:56

Intr-adevar a fost bara. Oricum George era acolo gata sa respinga :biggrin:

Martin_Tudor1214.10.2007 20:06

Un mare meci castigat de Romania cu un gol aduc de un super fundasi/atacant ...Dorin Goian:p

Zerg15.10.2007 00:39
Iti place cand ti se spune peste hotare ca esti tzigan? Sau chiar esti?

In cazul acesta, sa fii sanatos!

Retine ca am spus doar ca ma deranjeaza ca denumirea tarii mele si a natiunii din care fac parte sa fie abreviata in mod identic cu denumirea data tziganilor de Soros si CNCD, o chestie intr-adevar rasista (adica tziganilor ar trebui sa le fie rusine ca sunt tzigani!).

Iar in legatura cu Banel, nu sunt singurul care are alta opinie dacat voi: in afara ca e un tzigan muncitor, chiar nu are vreo treaba cu fotbalul!

Si tot nu inteleg care ar fi problema daca as fi tigan? Nu este dovada de rasism asta? Anyway spre linistea ta, nu sunt. In alta ordine de idei... nu am afirmat despre Banel ca ar fi cine stie ce jucator, chiar am o parerea asemanatoare cu a ta; un jucator muncitor care alearga dar atat, nimic mai mult (fara gandire logica si tactica in joc) DAR nu il numesc tigan :)

Apropo...tot nu mi'ai raspuns la intrebarea in legatura cu echipa nationala/EURO 2008/Piturca :)

w3bmaster15.10.2007 01:19

Ma intreb daca acu Piti o sa il mai cheme pe Ograru

Cat despre Goian tot respectu fundas de nivel mondial

Tragic e ca avem cam 4 jucatori f buni in echipa : Lobont Mutu Dica si Goian (+ 2 f buni Chivu si Ogararu) in rest cam petarde

Da de calificat ne calificam da sa vedem ce facem acolo ..... la Euro

Cat despre Dica si Goian nu cred ca ar fi inteligent sa fie lasati sa plece in Iarna (cu o calificare la Euro si un joc bun acolo + iar o primavara europeana cu Steaua cred ca pretu o sa fie f bun desi stiu ca bani luati pe ei nu vor fi refolositi exact in scopu clubului cum ar fi normal parca mas simti furat sa stiu ca acesti 2 super jucatori au fost lasati sa plece pe Temir CE da 5 mil e temr ce pentru Dica ca nu avem de unde lya altu + daca pleaca la o super echipa sa plece daca nu echipe gen Olympiakos si deastea de mana a 2 in LC nu prea e o mutare asa in sus stiou noi suntem mana a 3 da barim e ACASA in Romania)

In fine astept iar campionatu mie dor de meciurile Stelei (tin mai mult la echipa asta decat la Nat asta e vina unora gen Lupesc Piti Sandu si a manariilor)

Forza Steaua

adi_steaua15.10.2007 08:32

Opinie

Nu vreau sa fiu carcotas, felicitari Goian, un gol ce ne-a adus o calificare, un gol la care m-am bucurat si oarecum am fost mandru ca a marcat un Stelist.

Totusi, ca Stelist, nu mi-a cazut bine declaratia lui: A fost golul vietii mele! Asta dupa ce in meciul tur cu Olanda, Goe a spus ca a fost meciul vietii lui. Preferam sa aud vorba asta spusa de el dupa semifinala cu Boro.

Meciul vietii cand in faci si la Steaua Goe??? daca nu ma insel de acolo iti castigi leafa si tot acolo ai pretentie la suporteri sa fie trup si suflet langa echipa.

«123»