FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dorin Goian aduce o victorie cat o calificare

«123»
fcsteaua.ro13.10.2007 19:40

Romania a castigat, scor 1-0, partida cu Olanda gratie unui gol inscris cu capul de Dorin Goian in minutul 72.

Mutu si Chivu au mai amenintat poarta lui Sketelenburg, in timp ce, pentru oaspeti, Seedorf si van Nisterlrooy au animat o partida desfasurata in conditii meteo nu tocmai optime pentru fotbal.

Pe o vreme ploioasa si un vant puternic, care a facut in minutele 4 si 7 "victime" in randul oficialilor (copertina bancii de rezerve a oaspetilor s-a rupt, iar unul din tusierii partidei a fost nevoit sa isi schimbe fanionul dupa ce vantul i l-a rupt pe primul), prima ocazie a meciului a venit spre mijlocul reprizei, din faza fixa. Cristian Chivu a sutat din lovitura libera, insa mingea a trecut putin pe langa vinclul portii aparate de Stekelenburg.

La urmatorul atac al oaspetilor, acelasi Cristian Chivu a trimis cu capul in transversala portii Romaniei centrarea din corner a lui Clarence Seedorf. In minutul 28, Seedorf a prins un sut sanatos din afara careului, dar Lobont a respins excelent.

Cinci minute mai tarziu, Van Nisterlrooy a sutat surprinzator, insa acelasi Lobont s-a interpus pentru ca, Adrian Mutu, sa semneze ultima faza de poarta a reprizei, in minutul 44, cand a trimis alaturi dupa o pasa primita de la Gabriel Tamas.

In minutul 66, Adrian Mutu a sutat plasat, insa Sketelenburg a scos cu varful degetelor de sub transversala.

Cand mai era un sfert de ora de joc, Cristi Chivu a centrat perfect in careu, Codrea a reluat plasat cu capul, insa portarul batavilor a respins, nu tocmai bine, spre norocul nostru, in gheata lui Goian care a impins balonul in poarta.

Partida se putea incheia la egalitate, acelasi Goian respingand de pe linia portii, in ultimul minut de prelungire, sutul lui Bouma.

OnlineSport

Deliric113.10.2007 19:46

Dorin Goian clar omu` meciului.A mai jucat bine si Tamas si Ogararu ,binenteles toti s-au daruit exemplar .

nyku_myhay13.10.2007 19:46

..poate se reprofileaza atacant :))

st_194713.10.2007 19:53

Bv baietiiiiiiiiiii steagro steagro

ad1ultras13.10.2007 19:55

doooooooooorin gooooiaaaaaaaaaaaaaan ce m... enervat cand la faultat mortu ala de van.... hmmm muream de nervi ... da bineee gooooiaaaaaaaaaan gooooooooooooooooooooool gooooian bravo Ogararu si goiaan :steag_steaua_ro:

MD_4Steaua13.10.2007 20:01

Veriga slaba a meciului - Codrea, desi nici pe Dica nu il vedeam bine pe postul de azi al lui Codrea.

Ce este interesant, parerea mea, ca fara Mutu, incep sa apara probleme in atacul nationalei. Lui Marica nu ii reuseste nimic, D. Niculae nu e ce a fost la Rapid, probleme de integrare probabil. Luxemburgul a luat 3 puncte in Belarus. Voi ce solutii aveti?:)

MaryuStelistu13.10.2007 20:02

bineeeeeeeeeeeeeeee goiannnnnnnnnnnnnnnnn

red_blue_ultras13.10.2007 20:07

"Romania a castigat, scor 1-0, partida cu Olanda gratie unui gol inscris cu capul de Dorin Goian in minutul 72."

Eu cred ca a inscris cu piciorul dar asta e mai putin important cu ce parte a corpului s-a inscris din moment ce am castigat .

Bravo Goian !

paraipan_2913.10.2007 20:11

Bravo Gooolian! Hai Romania! Forza Steaua!

PS: ce mai conteaza ca a fost offside (http://www.onlinesport.ro/stiri/multimedia/25183/video-Romania-olanda.htm)

dax4713.10.2007 20:15

Bravo, Dorine ! Si eu si frate-meu am prezis ca tu vei inscrie. :D Erai singura noastra sansa, ca mutulica ala e degeaba. Esti mare ! Player of the game ! Clar ! Desi numai mutulica a avut parte de raclama si atentie, le-ai inchis gura la toti ! Bravos ! Tine-o tot asa ! Si sa mai dai goluri si in Champions League si la iarna poate scapi de becal.

Pacat ca distrusul ala de crainic nu iti stia numele si te-a tot botezat. Pacat. Apropo, cine a fost distrusul ala de crainic de pe stadion ?

Bravos Ogararu ! Ai avut parca o semi-gafa, dar in rest super !

Bravos Romania !

emmynem13.10.2007 20:24

bravoooo GOEEEEEEEEEEE !!! esti cel mai tareeee meriti o echipa mare din europa !!! am o problema si eu ..... Lobont .... toate centrarile au fosst in out !!!!! TOATEEEEEE !!! oricum ne vedem cu baietzii la anul' in austria !!!

costy_k1_G.13.10.2007 20:28
Veriga slaba a meciului - Codrea, desi nici pe Dica nu il vedeam bine pe postul de azi al lui Codrea.

Ce este interesant, parerea mea, ca fara Mutu, incep sa apara probleme in atacul nationalei. Lui Marica nu ii reuseste nimic, D. Niculae nu e ce a fost la Rapid, probleme de integrare probabil. Luxemburgul a luat 3 puncte in Belarus. Voi ce solutii aveti?:)

Cred ca va juca si Bucur si va inscrie la meciul cu Luxemburg, nu e nevuie de vedete la meciul cu Luxemburg trebuie multa ambitie. Daca nu e Mutu e Dica asa ca nu tre sa ne facem griji.

adynezu13.10.2007 20:28

ce sa mai zicem... Cred ca golul inscris e cat toate comentariile din lume. Bravo Goian! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani si stelisti!!!

costy213.10.2007 20:37

bravo Goian bravo Romania :steagcruce:

puricele13.10.2007 21:27

Ma or is bat de la bere or is bat de bucurie dar GOLUL nu cumva a fost inscris cu piciorul.Bravo Romania Bravo Goian

LeoKinG13.10.2007 21:46

Dap cu picioru a dat...

Astristul13.10.2007 21:59

Bravo Dorineee! Fundasul-golgheter isi face din nou datoria :biggrin:

Victoria si cele 3 puncte asta este tot ceea ce conteaza! De aia nu mai pot eu ca a fost din offside.... Pai la cat de dezavantajati am tot fost in acesti 8 ani de pauza.... cred ca nu mai are rost sa discutam pe marginea subiectului gol din offside.

Si cel mai important: atata timp cat deciziile arbitrului nu sunt impotriva noastra, nici nu ma intereseaza si nu am cum sa nu ma bucur daca dam si 100 de goluri din offside-uri, faulturi in atac, 11m care nu au fost si altele!

BRAVO Romania !!! :steag_steaua_ro:

MANDRU CA SUNT STELIST !!! forzateaua

MANDRU CA SUNT ROMAN !!! steagro

cosmin_20222214.10.2007 01:10

BAAA io is beatttt mort, dar sa ma scuzati, chiar ma chinui sa scriu corect, foarte tare, trebe sa scriu astaca nu am cui sa ii scriu la ora asta

HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goe TATA loooooor

Mihai Pocorschi - Cantec Pentru Tricolori OOO OOO OOO ROMANIAAAAAAAAAA

si inca ceva

super TACTICA, bazata pe ce trebe faze fixe si fara gol,ca altfelc u astia e mai greu

si fara cuvinte RESPECT Adi Mutu!!!! un adevarat lider de generatie TOT RESPECTU!!! chiar m-a impresionat pana la lacrimi.

stelea14.10.2007 05:43

Un nou star are Romania . Cu acest gol , Goe a deschis portile succesului spre elita fotbalului modern . Stapanul careurilor ,te voi numi de azi inainte . Viitorul ,suna bine !!!

:steag_steaua_ro:

SzabiStelistu14.10.2007 06:58

Goian nu cu capul a marcat,dar asta conteaza mai putin:Dimportant e ca a marcat:D:DHAI Romania!!FORZZA Steaua!!! :steag_steaua_ro:

Dragoshel14.10.2007 07:56

Domnule Ardeleanu, asteptam un articol despre viata lui Dorin Goian, cred ca mertita acest lucru din partea noastra.. :)

Multumesc.

Tupac Amaru14.10.2007 08:20

Ce tactica, fratilor?

Noroc chior! Doua faze de poarta si un gol (din ofsaid, dar nu se pune, ca l-am dat noi!).

Apropo, ati auzit vreun olandez plangandu-se de acest lucru?

Trei fotbalisti nu au ce cauta in echipa nationala: Ovidiu Petre, Paul Codrea si Banel Nicolita, care se pare insa ca este impus atat la Steaua cat si la Nationala de CNCD si Soros, adevaratii conducatori ai societatii romanesti (daca ati fost atenti, abrevierea pentru Romania pe ecranele TV este ROM, ati auzit vreaun singur om cu functie de raspundere sa conteste aceasta diversiune ordinara prin care romanii sunt considerati, in mod oficial, tzigani?)

Probabil ca ne vom califica si vom fi ciuca batailor la Euro 2008 (nu cred in Piturca, in continuare!)

Iar "meritele" pentru aceasta calificare vor fi iarasi asumate de gunoaiele ce conduc fotbalul romanesc!

cristi_mold14.10.2007 08:30

Bv. Goe!!!! Bv. Mutu, Chivu, Codrea, Rat, Nicolita & Co!!!!! HAI ROAMANIA!!!!!

PS: La multi ani Iacob! Multa sanatate si multe goluri.

Astristul14.10.2007 08:32
Un nou star are Romania . Cu acest gol , Goe a deschis portile succesului spre elita fotbalului modern . Stapanul careurilor ,te voi numi de azi inainte . Viitorul ,suna bine !!!

:steag_steaua_ro:

Pai si cu Germania tot cu piciorul a marcat Goe! :biggrin:

RedStar14.10.2007 08:43
Ce tactica, fratilor?

Noroc chior! Doua faze de poarta si un gol (din ofsaid, dar nu se pune, ca l-am dat noi!).

Apropo, ati auzit vreun olandez plangandu-se de acest lucru?

Trei fotbalisti nu au ce cauta in echipa nationala: Ovidiu Petre, Paul Codrea si Banel Nicolita, care se pare insa ca este impus atat la Steaua cat si la Nationala de CNCD si Soros, adevaratii conducatori ai societatii romanesti (daca ati fost atenti, abrevierea pentru Romania pe ecranele TV este ROM, ati auzit vreaun singur om cu functie de raspundere sa conteste aceasta diversiune ordinara prin care romanii sunt considerati, in mod oficial, tzigani?)

Probabil ca ne vom califica si vom fi ciuca batailor la Euro 2008 (nu cred in Piturca, in continuare!)

Iar "meritele" pentru aceasta calificare vor fi iarasi asumate de gunoaiele ce conduc fotbalul romanesc!

Norocul e de partea celor care muncesc mai mult. Toti baietii au jucat exemplar, tactica a fost foarte buna.

Unde sunt aia care spuneau ca o luam de la Olanda cu 3-4 goluri ca jucam cu 3 mijlocasi defensivi?

Ovidiu Petre, Nicolita si Codrea merita toate felicitarile pentru rezultat. Au lasat cu ochii in soare,sau in luna mai bine zis, jucatori ca Seedorf, Van Bronckhorst, Van der Vaart, Van Nistelrooy, Robben, Heitinga, Mathijsen.

Bravo Piturca, bravo baieti! Ne vedem la Euro 2008!

«123»