FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - STEAUA 2 - 1 (2 - 0)

«1234»
Slider23.10.2007 20:09

Si Ceasul bineinteles :steag_steaua_ro: ...

novac23.10.2007 20:16

Petrazinni schimba....este bine.. Sunt prostii nostri dar ii iubim! Hai Steaua! Jos sevilla.

novac23.10.2007 20:20

Comentariu mizerabli si tendentios la sport totalfm! Vreau ca cine a ascultat sau a inregistrat sa spuna acest lucru. Nu stiu cine sunt domnii din emisie dar daca nu-s dinamovisti sunt niste JAVRE !

radu7823.10.2007 20:30
Marți 23 octombrie Steaua va întâlni Sevilla. Meciul se va disputa pe legendarul stadion Ramón Sánchez Pizjuán.

Partida va fi transmisã în direct de Pro TV de la ora 21:45.

mms://stream.Pro TV.ro/livepro3 aici pe net! in media player la url

**alex**23.10.2007 20:37

Prima repriza - Gigi

A doua repriza - Pedrazzini

P.S. Avem portar de talie mondiala

weeezer23.10.2007 20:38

Arsenal bate tot, noi batem Sevilla cu 1-0, Slavia cu 1-0, iar Slavia bate pe Sevilla, si cine se califica? :evil:

ghindoi23.10.2007 20:46

Nu conteaza.Asta e.La buc sunt sigur ca vom castiga in fata echipei din Sevilla.Zapata ca de obicei un meci f bun si la fel mia placut si jocul facut de Banel si Goian.Nu stiu dc gresesc dar mi sa parut ca lui Neaga a jucat cam cu frica.

forzateaua fularsteau2 mereu fular-campionii

mountytoma23.10.2007 21:03

Robinson Zapata este un mare portar. Pacat de el ca a ajuns la Steaua lui Becali. Cu el la o Steaua fara Becali ar fi fost ceva...

Meciul de la Sevilla a dovedit inca o data ca atata timp cat behaitul isi baga nasul, nimeni nu joaca nimic.

Petre Marin este de nerecunoscut.

Rada vrea, dar nu poate si nu stie.

Goian viseaza doar sa marcheze.

Emeghara vrea si el multe, dar cred ca gandeste intr-o limba si joaca in alta.

Banel Nicolita este inca o dovada crasa ca amestecul ciobanului in echipa nu aduce nimic bun, sustinut de ******** de la fotolii Banel nu mai stie sa dea in minge!

Dica se pare ca e hotarat sa plece, pare atat de indiferent la ce se intampla.

O Petre nu poate sa traga toata echipa dupa el, e singurul care face fata in orice situatie.

Surdu este o noua afacere ratata a ******* din pipera si o noua suferinta pentru suporterii Stelei.

Croitoru este demn de mila, seamana atat de mult cu cersetorii care ne-au facut tara de ...Becali peste hotare!

V Iacob este disperat ca nu mai ajunge la minge, nu mai primeste nici o pasa, probabil ca dureaza mult pana ce coechipierul aflat la minge primeste permisiunea sa i-o paseze!

V Badea de cand s-a dat cu masina peste cap se pare ca a ramas pe dos, alearga ca disperatul dar nu mai stie sa trimita mingea acolo unde ar vrea.

Neaga este cel mai sictirit de ce se intampla, cred ca isi da cu caramida in coa..e de ciuda ca s-a intors la behait

Dorel Zaharia este puternic dar sufera ca si Iacob ca nu primeste mingi.

Iar eu ma imbolnavesc de ulcer sperand sa revad Steaua MEA...

Scorul este bland, la pauza mi-era teama ca vom lua cate a luat pana la urma Slavia.

Gheorghe Becali, blestemele suporterilor te vor ajunge intr-o zi, acum doar mustele se strang la tine.

De ce nu pleci dracului undeva, iti cumperi o tara mica (da' mica, sa-ti ajunga banii), te alegi presedinte, sau rege, si ti-o ****singur pana mori de inanitie? Ne-ai face fericiti!

stelea23.10.2007 21:18

Steaua sau Spital de urgenta ??!! Echipa ,dupa chipul si asemanarea dictatorului . Nebun de profesie si plin de impresii. Bee.....

Afara cu el din Ghencea !!!

novac23.10.2007 21:19

@mountytoma

Ai toatala sustinere pentru ultimul paragraf + o bere:) de la mine, bonus pentru comentariu.

puiu mordasan23.10.2007 21:35

:steag_steaua_ro: Asta nu-i echipa noastra....este doar o gluma proasta!!! Ce-ar mai fi de zis? Atata doar ca razboinicii ILUMINATULUI nu fac fata in compania echipelor de top din UCL!!! Ma doare sufletul cand vad simbolul national care este Steaua terfelita de un om care a facut din Steaua o jucarie personala....Eram convins ca nu-l intereseaza performanta,ci doar banii de la UEFA!!! Gica a avut dreptate.....

razvan_radoi_623.10.2007 22:00
:steag_steaua_ro: Asta nu-i echipa noastra....este doar o gluma proasta!!! Ce-ar mai fi de zis? Atata doar ca razboinicii ILUMINATULUI nu fac fata in compania echipelor de top din UCL!!! Ma doare sufletul cand vad simbolul national care este Steaua terfelita de un om care a facut din Steaua o jucarie personala....Eram convins ca nu-l intereseaza performanta,ci doar banii de la UEFA!!! Gica a avut dreptate.....

trebuie sa exista o modalitate sa dam afara oaia suprema...mi e scarba sa ma uit la meci si la orice stire de Steaua apare EL...refuz sa cred ca pe acest Pamant exista un cretin mai mare ca acest animal numit Jiji beeeeeeeeeee beeeeeeeee....cretin ordinar....propun sa facem protest cum nu s a mai facut pana acum in Ghencea,TEMPLUL FOTBALULUI din Romania...nu se mai poate asa...cu stima si respect pentru cei care sufera cum sufer eu in aceste momente...Razvan

andutu24.10.2007 05:33

Mai bine plecati mah din Ghencea,ca io unul m-am saturat sa vad cum ne bat cam toate echipele de fotbal!!!Locul 6 in campionat nu e de Steaua si ultimul loc in grupa e la fel!!!Treziti-va!!!!!!

Se pare ca noi suntem singurii care mai tinem cu Steaua.Dica si Goian deja viseaza "Old Trafford" si Aston Villa,dar pana acolo trebuie sa dai tot ce ai pentru echipa la care joki in prezent.Se pare ca totul s-a terminat.Odata ce OAIA DEMENTA sau RAZBOINICUL LUMINII STINSE nu pleaca din Ghencea,Steaua nu v-a mai fi aceeasi.Asa ca daca cineva de la clubul Steaua citeste mesajele acestea scrise de suporteri carora le pasa de Steaua,sa i le dea si lu' Becali sa vada ce crede lumea despre el.PLEACA O DATA SI NU TE MAI INTOARCE!!!!! :steagcruce:forzateaua

slipperyshadow24.10.2007 05:49

Sper sa citeasca cineva asta si sa ii transmita oierului:

Ai avut echipa aproape de Champions League candva. Ai dat afara tot ce era bun. Numai un idiot putea sa il vanda pe Ogararu, FUNDAS DE NATIONALA. Ai scapat de Bostina (care nu era jucator de un meci intreg, dar avea sut si dribling, ceea ce nu are nici un alt mijlocas al Stelei). Ai scapat de Elton. Andrey hai sa zicem. era de viitor, de crescut. mergea rezerva. L-ai dat si pe ochi rosii si pe polonez nu il mai vedem. era bunicel. a fost si israelianul care a avut meciuri bune a fost si Thereau... In afara de Ov. Petre, Goian, zapata!, poate Badea si Dica doar cand e in forma, nu mai ai nimic.

Ai distrus echipa. Hagi nu degeaba ii facea "handicapati". nu vezi ca nu stiu sa dea cu piciorul in minge? Tind sa cred ca Hagi avea dreptate ce fac astia la antrenament? ca nu le iese nici macar o pase simpla. Esti un "iluminat" dar nu la mansarda. Esti facut sa faci afaceri. Lasa dracului facutul echipei ca ai distrus-o de tot!

Nu esti bun antrenor. ce te bagi mereu aiurea in echipa? inteleg ca investesti bani, dar tu ii pierzi singur. Crezi ca iconitele te vor ajuta sa castigi un meci cu nste jucatori impotenti???

Neaga e un circar idiot. ce cauta asta in echipa? Cu cat pui mai multa presiune pe echipa, cu atat va juca mai prost!

Virgil24.10.2007 07:02
Bla bla bla...

Aberezi la greu si te iei prea in serios. Esti acel tip de user din categoria daffyduck. Daffyduck saracul critica, dar nu jigneste. E un om fin. Tu esti genul mitocanului, in care "buna ziua ti-am dat belea mi-am capatat" se reflecta din plin. Nu incepe si nici nu se sfarseste lumea cu tine nimic megaloman. Mai vezi-ti de ale tale. Lasa lumea sa scrie ce vrea si cum vrea. Te-ai gasit tu, criticul lui peste prajit sa faci ordine in felul de a gandi si a se exprima al oamenilor.

Exista o asemenea calitate oficiala pe forum? Daca nu, inventati-o si acordati-o inoportunului andyro.

Critici intruna, samanta de scandal ce esti. Nu te-am vazut niciodata apreciind sansele Stelei, dorind Victoria ei. Nu am observat pic de sentiment din partea ta fata de Steaua. Nu cred ca esti Stelist. Nu esti suporter Steaua. Nu cred nici macar ca simpatizezi cu Steaua. Intri aici doar pentru a agita spiritele. Asteptai sa bata Vasluiul acum cateva etape numai pentru a ti se confirma teoria si a face haz de necazul nostru. Ei nu s-a intamplat asa si ai luat-o direct in freza. Te-ai demascat vasluiene, iesene, sau ce-oi mai fi!

Revizuieste-ti atitudinea sau fa-ti valiza si spala putina. Nu avem nevoie de detractori pe forum. Si mai scuteste-ma!

FC_STEAUA_194725.10.2007 08:00

Pana la urma Lovin a avut dreptate, am capatat experienta sa nu mai pierdem la scor, da, bravo baieti asa va vrem, sa pierdeti la un gol ca pentru noi inseamna mult mai mult.

:dry:

«1234»