eu tind spre victorie dar un egal e sigur(sper)... cel mai frumos ar fi daca ar bate pe sevilla sa vada ca nu`s chiar asa de buni precum par...
curaj!
Forza Steaua! steag3
eu tind spre victorie dar un egal e sigur(sper)... cel mai frumos ar fi daca ar bate pe sevilla sa vada ca nu`s chiar asa de buni precum par...
curaj!
Forza Steaua! steag3
Steaua va invinge la sevilla, cel putin asta e visul meu si cred in acest lucru, toti ar trebui sa credem in asta pentru ca sevilla, asa cum nu a fost nici acum 2 ani, nici acum nu este invincibila, mai ales acum cand eu cred ca sparta praga o sa o invinga acasa pe sevilla, Stelei ii trebuie neaparat victorie in ambele meciuri, victorie clara cu sparta praga si cu arsenal un egal si putem fi siguri ca ne vom califica, rezultate care nu sunt greu de realizat, eu cred ca Iacob o sa isi spele pacatele din meciul cu arsenal forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!mereu invingatori si incercati sa nu mai bagati in seama conflictele dintre Becali si Hagi si restul, ganditi-va doar la Steaua ca echipa nu si la patronul ei
Renunta la limbajul gen MiRC, foloseste cu incredere virgula.
ar fi normal sa pierdem cu sevilla ? compara palmaresele , si compara prin ce trece sevilla .. hai sa fim seriosi .. sevilla este o revelatie a ultimilor 2-3 ani .. dar cam atat .. se stinte incet incet .. nu compara Steaua cu sevilla .. la trecut .. la prezent .. vom vedea
Sa inteleg ca aveam sanse destul de mari cu Arsenal si nu avem sanse cu Sevilla, in conditiile in care Arsenal a administrat un 3-0 sec in primul meci al grupei ? Diferenta facand-o faptul ca am jucat cu Arsenal pe un Ghencea pe jumatate gol, iar la Sevilla o sa jucam pe un stadion pe jumatate plin de romani ?
Intelege ca sunt doua situatii complet diferite. La Bucuresti jucam contra unei echipe engleze, in conditiile in care pana atunci nicio echipa englezeasca nu reusise sa termine victorioasa pe pamant Stelist. Aveam motive sa credem ca nu se va intampla nici atunci.
Contra Sevillei ce sperante putem nutri atata timp cand cu aproximativ acelasi lot si in aceeasi pozitie de mare echipa ne-a invins de doua ori in Cupa UEFA, nu mai tarziu si nici mai devreme de anul trecut?
Suporterii au desigur rolul lor in economia acestor jocuri. Si nu numai numarul lor conteaza, ci si felul in care se manifesta. Daca se manifesta.
Sunt doua situatii diferite in aceste doua meciuri, prin urmare am judecat in mod diferit sansele Stelei. In plus starea de moment dinainte de disputarea meciurilor e diferita. Atunci era vadit optimista, acum se apropie foarte mult de realitate.
Contra Sevillei ce sperante putem nutri atata timp cand cu aproximativ acelasi lot si in aceeasi pozitie de mare echipa ne-a invins de doua ori in Cupa UEFA, nu mai tarziu si nici mai devreme de anul trecut?
Eu unul nutresc sperante mari. O fi din cauza celor cateva mii de romani care vor vedea meciul pe stadion, din cauza impresiei ca, in momentul actual, dinspre Steaua simt o boare de speranta si seriozitate in joc, din cauza ca am batut Olanda si ne-am calificat la Euro sau poate doar din cauza ca-s eu mai optimist.
Intelege ca sunt doua situatii complet diferite. La Bucuresti jucam contra unei echipe engleze, in conditiile in care pana atunci nicio echipa englezeasca nu reusise sa termine victorioasa pe pamant Stelist. Aveam motive sa credem ca nu se va intampla nici atunci.
Motivele fiind faptul ca am batut o divizionara B cu cateva zile inainte ?
Iti dai seama ca asta cu "nicio echipa englezeasca nu..." e ca si aia cu "de fiecare data cand merg eu pe stadion castigam". Adica superstitii.
Nu stiu daca putem compara meciurile din cele 2 sezoane, cu atat mai mult cu cat, chiar daca Sevilla e la fel, echipa noastra e schimbata din aproape toate punctele de vedere (jucatori, tactica de joc, antrenor).
In fine, o sa vedem. Hai Steaua !
Sper ca in acest meci sa ne ajute spiritul Stelei si sa reusim un rezultat bun !!
Motivele fiind faptul ca am batut o divizionara B cu cateva zile inainte ?
Iti dai seama ca asta cu "nicio echipa englezeasca nu..." e ca si aia cu "de fiecare data cand merg eu pe stadion castigam". Adica superstitii.
Imi pare rau. Nu. Nici pe departe Superstitia. Traditia. Si asta spune multe. Sa ne amintim de meciul disputat in sambata care a trecut, intre Albania si Bulgaria. Crainicul meciului spunea ca Albania nu invinsese niciodata pana atunci Bulgaria. In ultimul minut de joc Albania rateaza un penalty si Traditia se pastreaza. Vrei-nu vrei Traditia este un factor care conteaza intr-o disputa. E adevarat ca dupa un numar de ani ea poate fi invinsa. Asa cum a fost in Steaua-Arsenal 0-1.
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Ce prosti sunt astia bai Virgile bai, ca se chinuiesc sa faca tactici, sa cumpere jucatori, sa investeasca in scoli de juniori, sa aiba antrenor, si d'astea. N-au inteles fenomenul, ei este prosti. Traditia (cu T mare, atentie) este cea care rezolva totul. Daca Traditia zice ca Albania n-a batut Bulgaria, ce mai conteaza cine executa penaltyul, cine e in poarta, samd, sigur o sa rateze. De fapt, de ce sa il mai bata, cand acea forta divina, omnistienta, omniprezenta si omnipotenta, acel Dumnezeu nestiut al meciurilor de fotbal numit Traditie, il va face sa rateze.
Dar atentie, odata cu trecerea timpului (5 ani, 10 ani ?), forta nemaintalnita a Traditie scade, si ea va putea fi invinsa precum balaurul de Sf. Gheorghe.
Pai ce diferenta e intre Traditia asta a ta si aberatiile lui Becali despre divinitatea care il va ajuta cu Sevilla ?
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
batem suntem mai buni ca ei ei joaca foarte prost in momentele astea
Batem o laie!Sa speram ca nu ne vom face de rusine!!
Ne bate sevilla si acasa si in deplasare. Important e sa nu luam prea multe goluri.Sa fim realisti.
Zapata
P.Marin-------D.Goian--------I.Rada-----------Emeghara
Nicolita--------O.Petre----------Cristocea
Neaga-----------------------------------Dica
|
|
Iacob
acum am inteles pasivitatea galeriei noastre[de la nord] in privinta ciobanului,citiva lideri se duc la sevillia in avion cu oieru,cu nepotii lui.si atunci cum sa mai strige contra lui?pentru restu lumi excursia costa 1000 euro,pentru ei moca.unde esti Jeane?
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Ce prosti sunt astia bai Virgile bai, ca se chinuiesc sa faca tactici, sa cumpere jucatori, sa investeasca in scoli de juniori, sa aiba antrenor, si d'astea. N-au inteles fenomenul, ei este prosti. Traditia (cu T mare, atentie) este cea care rezolva totul. Daca Traditia zice ca Albania n-a batut Bulgaria, ce mai conteaza cine executa penaltyul, cine e in poarta, samd, sigur o sa rateze. De fapt, de ce sa il mai bata, cand acea forta divina, omnistienta, omniprezenta si omnipotenta, acel Dumnezeu nestiut al meciurilor de fotbal numit Traditie, il va face sa rateze.
Dar atentie, odata cu trecerea timpului (5 ani, 10 ani ?), forta nemaintalnita a Traditie scade, si ea va putea fi invinsa precum balaurul de Sf. Gheorghe.
Pai ce diferenta e intre Traditia asta a ta si aberatiile lui Becali despre divinitatea care il va ajuta cu Sevilla ?
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Mosule nu-mi place cum pui problema. Tu m-ai intrebat, eu ti-am raspuns sincer. Tu m-ai luat peste picior si chestia asta nu e fair. Cauta-ti alt client, pe mine m-ai pierdut exact din clipa asta. Am avut impresia ca esti un tip de calitate cu care se poate comunica civilizat, dar se pare ca m-am inselat.
Da! Traditia cu T si Speranta cu S. Victoria cu V si Steaua mereu cu S. Care e problema? Si nu-mi mai bat capul sa-ti explic ce e cu Traditia asta.
Comparatia cu Becali si divinitatea e fortata si ma deranjeaza profund. Asa ca fapt divers nu am invocat niciodata Divinitatea ca posibil factor de obtinere a Victoriei si nici macar Traditia. Nu stiu ce ai inteles. Mai mult decat atat, pentru mine Becali nu exista.
Observ ca scrii andyro cu a si r. E problema ta si zau bai andiro bai ca imi e atat de indiferent...
Si-au cam revenit..au batut cu 2-0 in deplasare la Levante , dubla Fabiano (6,14)..am urmarit special meciul pe soapcast..s-au miscat binisor.....ramane de vazut totusi
Nu cred ca avem sanse...desi sunt optimist de obicei.....sper la un egal muncitoresc !
Potrivit site-ului UEFA.com, partida FC Sevilla-Steaua, contând pentru etapa a III-a a grupei H a Ligii Campionilor, va fi oficiatã la centru de italianul Roberto Rosetti.
Link : http://www.sport.ro/stiri/18809/Becali-NU-...PEDRAZZINI.html
Cioban idiot... iar incepe! deci.. s-au cam dus si sansele alea mici pe care le aveam , se baga jii prostu la echipa.. M-am saturat de tine ! GUNOIULE...pleaca. Daca iar un nime se baga sa faca echipa Stelei , sigur nu'l vom vedea pe unu din cei mai in forma atacanti ai Stelei .. cam singuru in forma , cu viteza , suturi si statura !( zaharia ) .. pacat ... face ce vrea el cu Steaua.. trebuie oprit, s-au indepartat ! NEAPARAT.
In conditiile in care jucam cu Surdu, Neaga, Petre in primul 11 imi e aproape imposibil sa ma gandesc la un rezultat pozitiv. Cel mai mult m-ar bucura un egal (ca mai mult nu sper) pentru romanii care or sa fie prezenti pe stadion. Ei merita lucrul asta, spre deosebire de majoritatea jucatorilor, iar de conducere ce sa mai comentez..
Mi-e rusine ca s-a ajuns aici, si mi-a pierit toata bucuria fotbalului, iar acum nu mi-a ramas decat sa urmaresc meciurile Stelei ca pe niste partide oarecare.
In conditiile in care cu doar 2 zile inainte de meci, acel personaj infect, declara ca nu va lasa echipa pe mana antrenorului, nu mai poti sa speri la nimic, iar dintr-o mare de mercenari, e greu ca 4-5 jucatori sa faca diferenta cu sufletul, lasand la o parte partea financiara.
Sper sa batem sau macar un egal.
Un meci ca acesta se castiga cu inima,oricat am brava noi sevilla e peste noi si in cea mai proasta zi a lor. Dica ar trebui sa mai faca un meci mare inainte de plecare si ar fi foarte frumos ca acest lucru sa se intample tocmai la sevilla.
Sunt f mahnit ca ne-am amanat meciul din campionat,prea tratam CL de parca nu o sa mai ajungem niciodata acolo. Ne bagam picioarele in campionat,uitand ca titlul ar trebui sa fie principala tinta,pentru ca anul acesta va aduce mult dorita calificare in CL.
Imi pare rau ca trebuie sa parafrazez un actoras de 2 bani(calinescu) dar intreb si eu: ce facem acolo? Toti dorim calificari,ba la euro,ba in CL dar nu prea ne punem intrebarea ce performante dorim sa obtinem acolo,deja am auzit ca o sa batem sevilla de 2 ori la rand si iesim din grupe(ce gogomanii),dar asta e judecata fotbalului romanesc,nu conteaza ce facem,ce lasam in urma noastra(fotbalistic vorbind) ci doar cati bani o sa castigam. Sunt atatia jucatori prin statele arabesti care sunt plini de bani dar nu o sa-i stie nimeni,vor ramane niste anonimi,in schimb unul ca Hagi va ramane mereu in sufletul romanilor,si nu numai.
Orice am face,orice rezultate ar avea Steaua,ramane principala problema si anume ciobanul megaloman. Vorba lui Hagi,da ma ciobane bani la juniori,am auzit acum ca a dat 350.000 de euro la muntele Athos ca sa se roage calugarii pentru Steaua. Ce ar fi facut juniorii nostri cu 350.000 de euro,o suma mare pentru grupele de juniori din Romania
Inca o prostie marca Jiji Becali,au trecut doar vreo 6 ani de cand a preluat echipa dar a debitat atatea tampenii incat nu stiu cine mai sta sa le numere. Sustinatorii cei mai infocati ai Stelei nu mai sunt suporterii de pe Ghencea,ci calugarii de la Athos,asa de prost am ajuns.
Nu vreau sa bag placa "pe vremuri",dar totusi pe vremuri mergeam la sevilla si ieseam campioni,acum mergem acolo semi-resemnati incercand sa scoatem un punctulet ca sa ne tina de cald pana la confruntarea cu slavia din Ghencea. Pe vremuri Steaua inspira respect,chiar si din partea adversarilor(bineinteles cu juma de gura),astazi insa suntem priviti cu mila de cei din exterior,imi spun mereu prietenii mei,fie dinamovisti sau rapidist,ca ei au finantatori tampiti,inculti insa numai al nostru e cu adevarat cu caz de balaceanca. Borcea e penibil,Copos e penibil si zgarcit,un comunist, majoritatea patronilor sunt niste pasibili de puscarie,insa doar al nostru a apucat-o pe calea "medicamentelor",daca ma intelegeti.
Off-topic: Prevad mari schimbari in fotbalul european,daca trece proiectul lui platini prin care ai voie sa ai maxim 5 jucatori straini in teren in orice moment,multe echipe o sa sufere insa la noi in afara clujului nu cred ca o sa fie probleme.
Ii urez mult noroc Stelei si sper sa faca un meci mare(si sa scoata puncte) la sevilla,locul unde ne-am nascut cu adevarat,dar sa nu mai neglijeze campionatul intern.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Gigi Becali pe net inainte de meci ???
si pe azplayers nu poti sa scrii colorat sau mare ..etc si nu este fake daca nu credeti click http://www.stevengerrard.azplayers.com/messages/1.html
Chiar daca nu vrem, Becali exista si din pacate a pus mana pe Steaua... Singura consolare ca nici toate rugaciunile calugarilor de la Athos nu il pot salva politic (cadere libeeeerrrrraaaaaa!!!!!) si probabil e inceputul sfarsitului pentru fostul bisnitar cu telemea si terenuri extravilan. Tot din pacate, nu cred ca Steaua poate emite vreo pretentie in acest moment atat in LC cat si in campionat. Avem jucatori in lot, avem poate si antrenor, dar n-avem linistea necesara lucrului bine facut. Becali e total "dezlantuit" si isi improsca rahatul lipsei de educatie peste niste subalterni a caror menire nu mai e crearea performantei in fotbal, ci supravietuirea in capitalism.
In lumea asta prost facuta, c**** f_t in loc sa puta...
sper si vreau ca Steaua sa faca un meci mare si sa joace un fotbal modern fara frica deoarece locatia s-ar putea sa ne poarte noroc ...FORTA Steaua !!!
Sper sa ne aparam exact cum am facut-o anul trecut pe Bernabeu (exceptand episidul Banel de atunci) si astfel sa obtinem un rezultat ,,nul".Cat despre victorie....Este greu.Este greu nu pentru ca nu am avea jucatori capabili sa inscrie ci datorita faptului ca a disparut bucuria jocului si odata cu ea ,,scanteia"capabila sa declanseze nebunia.
Dar...Cine stie ? Poate a avut jjjjj vreo revelatie pe muntele Athos,sau i-au mai preparat calugarii vreun ,,mir" cu care sa-i unga pe cei alesi !
Noi vom sta iar cu inima la gat si vom spera din tot sufletul un rezultat bun pentru ca suntem STELISTI si oricat am uri acest cioban psihopat nu putem sa nu iubim Steaua. Poate acum mai mult ca oricand trebuie sa fim uniti si alaturi de echipa. Acum trebuie sa demonstram celor care ,,au ceva"impotriva Stelei ca suporterii STELISTI sunt multi,inteligenti,educati,civilizati.