Mda,...,intru si eu pe forum dupa o perioada destul de lunga de absenta din cauza ca am fost plecat din tara si din pacate inca nu sunt la curent cu toate evenimentele din fotbalul romanesc !!! Singurul lucru bun e ca nici de fecali nam mai auzit deloc,...,cata liniste si pace
!!! Despre meciul cu Sevilla ce sa spun,...,ei sunt in forma proasta,noi la fel,nu ma astept la prea multe de la acest meci desi de obicei eram fff optimist si cand era mai greu Stelei eu credeam ca se poate dar cu rahatul asta dezlantuit nu mai pot fi asa sigur ca vom face o surpriza placuta !!! Am vazut azi dimineata la stiri o declaratie a redusului mintal sef in care spunea ca daca s-a bagat peste Hagi la echipa se va baga si peste Pedrazzini ca nu vrea sa lase asta pe mana lui ca este prea important !!! IDIOT IDIOT IDIOT,...,am o intrebare pentru domnul definitia cretinismului : Pedrazzini pentru ce mai este platit daca tot ciobanu face echipa ??? Oricum,...,eu sper la un meci bun si la un egal macar avand in vedere forma proasta a Sevilliei !!! Cred in baieti,nu in oier !!! FORZA Steaua !!! MEREU CAMPIONI !!! Sevilla 86,...,Sevilla 07 - 2 victorii istorice
!!! Cu Steaua Pana La Moarte,...,si Dupa !!! steag1
fularsteau2 P.S.:"Nu am avut nici o viziune dar asta nu inseamna ca o sa las echipa pe mana lui Pedrazzini. Nu am lasat-o eu pe mana lui Hagi daramite pe mana lui Pedrazzini. M-am rugat pentru Steaua la Muntele Athos si am luat mai multe icoane. Am mutat ziua dineului oficial pentru ca ajung eu cu o zi mai tarziu" a marturisit Becali la intoarcerea de la muntele Athos. Declaratia lui Berbecali !!! Sursa : sport.ro