FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - STEAUA 2 - 1 (2 - 0)

«1234»
Lorentzo_77722.10.2007 07:30

Mda,...,intru si eu pe forum dupa o perioada destul de lunga de absenta din cauza ca am fost plecat din tara si din pacate inca nu sunt la curent cu toate evenimentele din fotbalul romanesc !!! Singurul lucru bun e ca nici de fecali nam mai auzit deloc,...,cata liniste si pace :D !!! Despre meciul cu Sevilla ce sa spun,...,ei sunt in forma proasta,noi la fel,nu ma astept la prea multe de la acest meci desi de obicei eram fff optimist si cand era mai greu Stelei eu credeam ca se poate dar cu rahatul asta dezlantuit nu mai pot fi asa sigur ca vom face o surpriza placuta !!! Am vazut azi dimineata la stiri o declaratie a redusului mintal sef in care spunea ca daca s-a bagat peste Hagi la echipa se va baga si peste Pedrazzini ca nu vrea sa lase asta pe mana lui ca este prea important !!! IDIOT IDIOT IDIOT,...,am o intrebare pentru domnul definitia cretinismului : Pedrazzini pentru ce mai este platit daca tot ciobanu face echipa ??? Oricum,...,eu sper la un meci bun si la un egal macar avand in vedere forma proasta a Sevilliei !!! Cred in baieti,nu in oier !!! FORZA Steaua !!! MEREU CAMPIONI !!! Sevilla 86,...,Sevilla 07 - 2 victorii istorice ;) !!! Cu Steaua Pana La Moarte,...,si Dupa !!! steag1 fular-campionii fularsteau2 P.S.:"Nu am avut nici o viziune dar asta nu inseamna ca o sa las echipa pe mana lui Pedrazzini. Nu am lasat-o eu pe mana lui Hagi daramite pe mana lui Pedrazzini. M-am rugat pentru Steaua la Muntele Athos si am luat mai multe icoane. Am mutat ziua dineului oficial pentru ca ajung eu cu o zi mai tarziu" a marturisit Becali la intoarcerea de la muntele Athos. Declaratia lui Berbecali !!! Sursa : sport.ro

George Stan22.10.2007 11:54

Daca va era dor de comentariile nebune ale lui Gabi Safta veti fi bucurosi sa aflati ca:

Meciul Sevilla - Steaua va fi comentat in direct, audio, pe site-ul nostru, de catre Gabi Safta

Detaliile transmisiei vor fi prezentate in curand.

dica_10steaua22.10.2007 12:11

In sfarsit o veste buna! :rolleyes:

stelista_yo22.10.2007 12:57
Daca va era dor de comentariile nebune ale lui Gabi Safta veti fi bucurosi sa aflati ca:

Meciul Sevilla - Steaua va fi comentat in direct, audio, pe site-ul nostru, de catre Gabi Safta

Detaliile transmisiei vor fi prezentate in curand.

cea mai tare veste :D

Dragoshel22.10.2007 13:02

Foarte frumos din partea lui ca a accpetat invitatia voastra de a comenta meciul, dar si mai frumos este ca il putem auzi LIVE AUDIO.

Multumim fcsteaua.ro

andyro22.10.2007 14:45
Mosule nu-mi place cum pui problema. Tu m-ai intrebat, eu ti-am raspuns sincer. Tu m-ai luat peste picior si chestia asta nu e fair. Cauta-ti alt client, pe mine m-ai pierdut exact din clipa asta. Am avut impresia ca esti un tip de calitate cu care se poate comunica civilizat, dar se pare ca m-am inselat.

Da! Traditia cu T si Speranta cu S. Victoria cu V si Steaua mereu cu S. Care e problema? Si nu-mi mai bat capul sa-ti explic ce e cu Traditia asta.

Comparatia cu Becali si divinitatea e fortata si ma deranjeaza profund. Asa ca fapt divers nu am invocat niciodata Divinitatea ca posibil factor de obtinere a Victoriei si nici macar Traditia. Nu stiu ce ai inteles. Mai mult decat atat, pentru mine Becali nu exista.

Observ ca scrii andyro cu a si r. E problema ta si zau bai andiro bai ca imi e atat de indiferent...

Faptul ca mi-ai raspuns sincer nu inseamna ca, extrapoland, mi-ai raspuns si adevarat, sau rational. Aberatiile despre Traditie&co le voi taxa intotdeauna, la fel cum taxez si aberatiile ciobanului&Adi Ilie despre cele 'nspe mii de puncte in urmatoarele meciuri. Iar daca atunci cand esti sincer aberezi, inseamna ca problema nu e doar de forma, ci de fond.

Ai invocat traditia (sa ma scuze ca ii scriu numele Ei fara majuscula) ca fiind un factor de pastrare a egalitatii, si atat timp cat nu imi demonstrezi relatia de cauzalitate logica intre ratarea penaltyului si inexistenta unui precedent, permite-mi sa consider afirmatia ta o aberatie (ABERÁÞIE s. 1. v. absurditate). Iar aberatiilor nu li se poate raspunde decat ironic (atunci cand "reprezinti" o parere personala si nu un ONG:P).

Revenind, bine ai revenit Gabi. Daca ciobanul nu te vrea, noi te vrem !

cristian01422.10.2007 19:27

Gigi Becali: "Dacã mã supãr, cumpãr eu Sevilla !"

Going once, going twice..

Maine probabil va umbla cu geanta de bani dupa autocarul spaniolilor.

Si tot din ciclul "Oierii spun lucruri traznite" : patronul stelist a anunțat și doleanța sa pentru meciul de la Sevilla: Surdu sã fie în teren în locul lui Bãdoi: "E posibil ca pe stânga sã fie Bãnel Nicolițã, dar pe dreapta va fi Surdu pentru cã așa vreau eu. Restul nu mã intereseazã. Surdu poate sã schimbe cu Nicolițã stânga-dreapta, iar Bãdoi nu poate sã joace decât pe dreapta."

cHrisTophE piNna22.10.2007 20:17

ma.. nush cine pe cine cumpara si deastea.. da.. in privinta primului 11 .. in atac eu sunt de parerea ca ar trebui inceput cu zaharia..si cu vitcoras.. ca macar a mai dat gol in amicale .. poate o nimerii unu si intr-unu oficial!

addy123.10.2007 09:16

Ce veste buna !!! Gabi te vream inapoi :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:

elmagnifico23.10.2007 18:59

am crezut ca surdu e o achizitie buna :angry: ...dezamagitor ..pana acum.

Slider23.10.2007 19:07

Suntem penibili....luam bataie la scor dar ne laudam ca ne calificam cu nu stiu cate puncte in faza urmatoare. Din pacate mai mult de 1 punct sezonul acesta nu putem scoate. Si titlul e ca cam compromis, suntem praaaaf :sad2:...

novac23.10.2007 19:19

Este min 20, ce pot sa spun...cred ca nu ma mai uit. Pe Gabi Safta nu pot sa-l ascult - nu stiu de ce. Pe prowc nu pot sa ma uit - ca sparg televizorul. Sporttotal nu mai merge ca in loc de Gabi (speram eu) am gasit niste carnati vorbitori ( baga'mias ceva in comentariul 'lu asta.."Dica pare blazat"....il inchid in pm).

Este blestemul oierului NENOROCIT si JEGOS !!!!!!! Blestemat sa fi tu javra nenorocita ca se intorc blestemele impotriva noastra. Macar cu Hagi luam golul in repriza a doua ca baga autobuzul si troleibuzul in poarta... O sa ma duc la biserica sa dau acatist (sau cum se cheama) impotriva lu Jiji!

Mai intrati si voi si spuneti ceva ca ma fac cu nervii.

Slider23.10.2007 19:21

Ce legatura are Gigi cu faptul ca Sevilla are jucatori prea buni si noi mediocri spre slabi ?

Cristocea_23.10.2007 19:33

De ii dracu. Ce jucatori prafi avem in Romania. Trebuie sa facem ca CFR-Cluj. Numai jucatori straini, prefer, Portughezi. Mai iefteni si mult mai talentati ca noi.

weeezer23.10.2007 19:33

Ii batem. Am fost peste ei toata repriza si doar nesansa a facut sa primim 2 goluri impotriva cursului jocului, fara a reusi sa marcam vreunul.

rastafarianul23.10.2007 19:36

@weeezer

Scuza-ma ca te intreb dar la ce meci te uiti?

Slider23.10.2007 19:37

Si marmota invelea ciocolata in staniol...sa fim seriosi ca nu batem pe nimeni in momentul de fata. Nici daca suntem condusi de Chiajna cu 2-0 nu mai revenim.

rastafarianul23.10.2007 19:43

Nimic, asta joaca Steaua noastra, NIMIC. Cat timp o sa se mai bage ciobanasul la echipa va fi din ce in ce mai rau.....exact ca la reclama" din ce in ce mai mult orice" si orice-ul asta inseamna terminarea definitiva a Stelei. HUOOOOOOO CIOBANEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!

predatorpulse723.10.2007 19:46

S-a terminat prima repriza si s-a intamplat ce era normal. Oricat de stelist sunt,nu eram inconstient ca sa cred ca puteam sa batem sevilla,daca scoteam un egal era extraordinar. Vrem sau nu sa recunoastem am fost umiliti la greu,am atins mingea mai consistent in primele 5 minute,in rest am fost jaloane. Ne-au dat o lectie de fotbal si din pacate mai exista si o repriza a 2-a. Petre Marin a aratat ca nu mai poate si din pacate va fi luat la rost de cioban si va fi scos ca singurul vinovat. Nici un om din apararea noastra nu se poate pune cu rapiditatea si tehnicitatea jucatorilor de atac ai sevillei(cu exceptia lui kanoute care e lent),nici un om din mijlocul nostru nu poate sa-i dribleze pe ai lor,iar atacantii nostri nu au primit mingi folositoare,iar cand le-au primit au fost inconjurati. Deci,va intreb eu,cum sa ne punem cu ei? Si lasati-ma cu "sa ne dam viata pe teren",valoarea conteaza pana la urma. Inter a jucat slab astazi si tot a batut pe tska,o echipa care ne da usor 3 la orice ora,inter a batut prin valoarea intrinseca a jucatorilor care activeaza acolo.

Suntem saracii Europei,sa o recunoastem,noi o luam cu vreo 4-0 iar la pauza slavia e condusa de arsenal cu 3-0. Asta e fotbalul azi,trebuie sa bagi bani multi si sa-i investesti cu bani daca vrei in CL,adica in lumea bogatilor. Daca nu,iti iei jucariile si mergi in UEFA,unde stau cei din clasa de mijloc si de jos(cred ca noi suntem la mijloc). L-ati vazut pe baiatul ala(capell parca) care a dat de pamant cu emeghara si pmarin? Noi nu avem asa ceva,nici la Steaua si nici in Romania,avem doar sperante care probabil vor esua pentru ca sunt crescute intr-un sistem corupt(sperante ca torje,Ochirosii,deac). Cum sa mearga Steaua cand ciobanul a dat 350.000 de euro la athos(si se vede ca rugaciunile merg) si a pariat 300.000 de euro pe victoria noastra,deci 650.000 de euro in vant,bani cu care cresteam si noi niste juniori ca lumea.

Jucatorii sevillei au 2 clase peste ai nostri si au o viteza de joc impresionanta,ai nostri sunt ca o adiere iar ai lor ca un uragan. Asta e diferenta:GET USED TO IT!!!

Eu nu pot sa fiu suparat pe Steaua pentru ca stiu ca cu echipe ca Sevilla,din 10 meciuri sigur pierzi 9,mai ales daca vii din estul sarac. Singurele echipe din est care se pot pune cat de cat cu vesticii sunt tska si sahtior,locuri unde s-a investit cu adevarat. Oricat am freca-o,locul nostru e in UEFA,si aici vb de romani,nu numai de Steaua.

Gigi ESTI UN ANTRENOR DE CACAO!!!! DA-TI DEMISIA!!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Chasper23.10.2007 19:51
sa mor....Becali E CEL MAI PROST OM DIN GALAXIE!!!!...TOTZI JUCATORII BUNI I-A DAT>>>la el cum baga un jucator un meci si nu merge meciu ala gata e praf...cum frate...ka nici nu s-a acomodat un jucator in 1 zii cu o echipa...sau cum sa dai u pe Elton care face juma de echipa d la Dinamo...intr-un meci...si se zbate..care putea sa ii incurce picioarele lu Alves akm in seara asta...sau pe Cyril Thereau..ka ala dak era la cornere cu Goian rupea norma...ka Victoras Iacob e cel mai terminat...si cu obositu ala de Ovidiu Petre...asea ka singuru lucru putem decat sa nu ne mai ducem la nici un meci...sa faca si jucatorii asea...SA PLECE Gigi Becali>>!!!!...sa isi ia banii inapoi...si sa ne pisham pe banii lui..ka sunt atatzia milionari sau miliardari care ar vrea sa ia pe Steaua...dar Becali TREBUIE SA ISI IA UN SPITAL SA SE TRATEZE NUmai el in spital....si sa se duca sa se calugareasca pe muntele luii Athos...da-l in MM lui...asea ka FORZA Steaua ...sa le uram bafa la baietzi...si DEMISIA LU Becali!!! :steag_steaua_ro: si jucatorii lu sevilla nu sunt diferitzi de cei a lu Steaua....pentru ka nu au spanioli 3 picioare si noi 2...sunt la fel ka noi numai ka pe noi ne streseaza Becali....si nu facem nimik...ka fiecarui jucator ii e frika sa joace mai cum vrea el ka sa nu il dea afara Becali...
novac23.10.2007 20:04

Pai are 'npm ca .....oare pot?(sau trebuie) sa-ti spunn ca el este plaga/stricaciunea/raul cel mare/dobitocul/imbecilul/mizerabilul/raul cel mare al Stelei?

Ca nenorocitul, din cauza banilor, ce i-au mancat putinele minti pe care le avea, crede ca-si poate depasii nivelul de maimuta primitiva prin epatari jenante ale puterii banului. Astfel de manifestari vedem frecvent prin cluburile din Buc., pe strazile centrale ale oraselor tarii si in societatea Romaneasca de astazi .

Darwin a zis ca ne tragem din mainuta - ei bine de acolo este iubitul tau Jiji! Este intuitiv, speculant, ce mai - coducatorul turmei ( vezi Animal Planet si o sa intelegi) dar este la nivelul maxim de PITECANTROP pe scara trofica. Este un MAIMUTOI SEF, care trebuie sa stea in jungla. NU IN Ghencea!

moartea_pe_ulita23.10.2007 20:05
Ce legatura are Gigi cu faptul ca Sevilla are jucatori prea buni si noi mediocri spre slabi ?

Poi are ca doar el ia alingat pe toti jucatorii tineri care promiteau ceva. Ciobanu asta este invatat ca la stana, adica crde ca magarul batran conduce turma. Tare as vrea sa vina pe forum si sa discute cu noi ca doar se bate cu pumnii in piept ca el este comandantul. Comandantul cui?

A unei stele speriate si cazuta moral de frica sa nu cada in dizgratiile CIOBANULUI/

novac23.10.2007 20:07

A DAT CEASUL ELVETIAN GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Slider23.10.2007 20:07

A marcat CEASSSUUULLL !!!

kets23.10.2007 20:08

Cu aceasta echipa vrea Steaua sa castige titlul si sa treaca de grupele Champions League

looooooooooolllllllllll

Surdu-0 Croitoru 0 Dica-0

numai Goian si Zapata mai joca cat de cat bine

«1234»