FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

I just don't give a fuck!

«123»
alexblaja04.10.2007 13:47
LA MAI MARE !

Cred ca AISS ar trebui sa speculeze momentul asta PRIELNIC si impreuna sa il "ajutam" pe nea Jiji sa ajunga la un binemeritat 3-5 %.

Vezi,si asa ajungem la ce spuneam si eu acum cateva zile: daca toti fostii stelisti cunoscuti de public, fosti jucatori,antrenori, altii care au avut legatura cu Steaua la un moment dat ar fi declarat la unison ca Becali distruge Steaua prin ceea ce face, i-ar mai fi scazut ceva procente si s-ar fi conturat un curent de opinie impotriva Becaliotului. Acest fapt, coroborat cu RAMANEREA lui Hagi la echipa (nu mi-l doream pe Hagi antrenorul neaparat la echipa, dar pe Hagi fostul jucator capabil sa declanseze Revolutia din postura de antrenor, da) si cu Adrian Ilie care i s-ar fi alaturat in infruntarea FATISA a lui Becali, plus atitudinea ostila a galeriei poate ar fi rezolvat ceva in sensul dorit de noi.

Situatia descrisa mai sus ar fi fost ideala din punctul meu de vedere.

Ce s-a intamplat in realitate?

Duckadam a decis sa-l atace pe Hagi, Lacatus avea probleme la UTA etc etc. Ilie Nastase, care nu mi-e neaparat extrem de simpatic, a fost singurul care a declarat ceva impotriva lui Becali. Restul, tacere maxima!

Presa ataca in continuare "jocul slab" al Stelei, de parca sa fii infrant cu 1-0 de Arsenal e acelasi lucru cu sa te bata elfii aia cu 2-1 la tine acasa sau sa faci 0-0 cu o echipa germana de mijlocul clasamentului. Doar dusmanii consacrati ai lui Jiji gen Cartianu si obositul ala de Boanchis sau cum il cheama au mai miscat ceva, dar nu pentru ca ar fi ei marii stelisti, ci pentru ca au boala pe Jiji.

In schimb a venit Oli in Ghencea, ca sa ridice el moralul echipei! Bine ca ii ia el partea lui Hagi in conflictul cu Jiji, ce sa spun!

De aceea sunt pesimist cu privire la inlaturarea lui Becali!

Despre articol acum: foarte bun,felicitarile mele! Pentru oamenii care-l contesta: credeti ca daca lui tqr nu i-ar fi pasat de Steaua, ar mai fi stiut toate acele detalii din viata echipei pe care le-a scris in acest articol?

dragos_drlsteaua04.10.2007 13:59

Felicitari sincere pentru acest articol!

Din pacate insa, cred ca aversiunea asta pentru ''ma doare in palarie de suporteri'' se va stinge usor, usor si toata lumea va uita. Suntem insa datori Stelei sa nu uitam ceea ce se intampla in acest moment la clubul nostru iubit si sa ii aratam de fiecare data, prin diverse mijloace, ca Steaua SUNTEM NOI!!!

P.S. E dureros sa vezi ca mai sunt printre noi si personaje de genul ''stergeti articolul''...

Inca o data, felicitari TQR!

SS Lazio04.10.2007 14:11

@Miaus.

Cu siguranta tu esti ceea ce si-a dorit Becali de la un suporter "neutru"[nici samantar png-ist prostovan cu 4 clase,nici ultras "huligan"] . Cumintel,probabil revoltat ,dar tacut ,care protesteaza rareori[dar eu nu cred ca te-ai apuca sa strigi sau sa injuri pe nimeni], si si atunci ,daca printr-o miraculoasa situatie ai incerca sa faci asa ceva, ai face-o dupa si inainte de meci.

Eu zic contrariul : Aromanul trebuie injurat IN SPECIAL in timpul meciului pentru ca ura si dorinta noastra care ne macina de a vedea adevarata Steaua sa fie auzite de TOATA tara. Adica: Si de oameni care urmaresc meciul fara a le pasa de Becali,si de cei care nu suporta aceasta situatie de-a dreptul scarbavnica,si de sinistratii ajutati de Gigi,si de tiganii din ferentari ,si de aplaudacii nemernici,si de nostalgicii care si-au pierdut speranta de a vedea inca o data Steaua cea adevarata,si de cei care vin si pentru a face atmosfera pe stadion...

BIneinteles nu ai cum sa pricepi din moment ce inca spumegi dupa ce a facut Bostina -un adevarat stelist, de altfel-....te citez "Ovidiu, articolul asta e chiar foarte ok fata de lectiile predate de Bostina prin mana lui Somanescu"

Nu vreau sa discut aceasta situatie sub nicio forma,fiindca am mai facut asta si tot n-ai priceput absolut nimic. Iti zic doar atat :Bostina a sprijinit pe cei care sunt fluierati de oi si aplaudaci ,asadar Bostina a sprijinit anti-gigibecalismul.Pentru autoul articolului,cat si pentru mine a insemnat foare mult si va insemna in continuare chiar daca el e la dinamu acum.

Referitor la articol ....nu sunt de acord ca folosesti cuvinte in engleza...limba romana e o limba in care se poate descrie si spune orice,nu trebuie imprumutat nimic[ar vrea englezii sa aiba si ei latina la baza limbii lor],dar iti inteleg supararea,scarba si dezgustul . E normal sa fie asa si ,la urma urmei,asta a incercat si reusit Becali : sa ii alunge din preajma stanei sale pe toti cei fideli Stelei vechi,sa ii batjocoreasca si sa-i umileasca in public.

Rusine celor care nu te considera un stelist. Un stelist adevrat chiar trebuie sa fie scarbit de situatia actuala,nicidecum sa fie fericit de rezultatele si performantele unei echipe-marioneta ale unui individ ce vrea sa devina presedintele Romaniei.

Astept si articole in care sa ne propunem sa facem ceva....orice! . Proteste,mitinguri,mesaje, cantece,poezii,romane,galerii de arta, toate sunt binevenite !

P.S.: Moderatorilor: deveniti plictisitori cu "Nu mai posta mesajul anterior","evita posturile consecutive"....E doar exces de zel,sau ,mai bine zis,vreti si voi sa va afirmati. Va recomand o cariera politica,in orice partid, fiindca macar acolo te afirmi fara a depune asa multa munca[munca voastra-editarea mesajelor]

Noroc!

Dragoshel04.10.2007 14:14

Sincer, nu stiu daca vrem/vreau sa ne afirmam, dar asa scrie in regulamentul ala care nu este facut de mine...

Daca de acum modificam regulamentul sigur 10000% voi/vom primi Pm-uri cum ca mie de ce mi-ai dar warnui si acuma ai schimbat regulamentul sau ceva de genul. Cu asta am inceput asa vom continua. Cel putin io, daca e vorbeste cu unul din administratorii acestiu site. Noi, doar respectam regulamentul ca si voi.

Miaus04.10.2007 14:19
@Miaus.

Cu siguranta tu esti ceea ce si-a dorit Becali de la un suporter "neutru"[nici samantar png-ist prostovan cu 4 clase,nici ultras "huligan"] . Cumintel,probabil revoltat ,dar tacut ,care protesteaza rareori[dar eu nu cred ca te-ai apuca sa strigi sau sa injuri pe nimeni], si si atunci ,daca printr-o miraculoasa situatie ai incerca sa faci asa ceva, ai face-o dupa si inainte de meci.

Eu zic contrariul : Aromanul trebuie injurat IN SPECIAL in timpul meciului pentru ca ura si dorinta noastra care ne macina de a vedea adevarata Steaua sa fie auzite de TOATA tara. Adica: Si de oameni care urmaresc meciul fara a le pasa de Becali,si de cei care nu suporta aceasta situatie de-a dreptul scarbavnica,si de sinistratii ajutati de Gigi,si de tiganii din ferentari ,si de aplaudacii nemernici,si de nostalgicii care si-au pierdut speranta de a vedea inca o data Steaua cea adevarata,si de cei care vin si pentru a face atmosfera pe stadion...

BIneinteles nu ai cum sa pricepi din moment ce inca spumegi dupa ce a facut Bostina -un adevarat stelist, de altfel-....te citez "Ovidiu, articolul asta e chiar foarte ok fata de lectiile predate de Bostina prin mana lui Somanescu"

Nu vreau sa discut aceasta situatie sub nicio forma,fiindca am mai facut asta si tot n-ai priceput absolut nimic. Iti zic doar atat :Bostina a sprijinit pe cei care sunt fluierati de oi si aplaudaci ,asadar Bostina a sprijinit anti-gigibecalismul.Pentru autoul articolului,cat si pentru mine a insemnat foare mult si va insemna in continuare chiar daca el e la dinamu acum.

Referitor la articol ....nu sunt de acord ca folosesti cuvinte in engleza...limba romana e o limba in care se poate descrie si spune orice,nu trebuie imprumutat nimic[ar vrea englezii sa aiba si ei latina la baza limbii lor],dar iti inteleg supararea,scarba si dezgustul . E normal sa fie asa si ,la urma urmei,asta a incercat si reusit Becali : sa ii alunge din preajma stanei sale pe toti cei fideli Stelei vechi,sa ii batjocoreasca si sa-i umileasca in public.

Rusine celor care nu te considera un stelist. Un stelist adevrat chiar trebuie sa fie scarbit de situatia actuala,nicidecum sa fie fericit de rezultatele si performantele unei echipe-marioneta ale unui individ ce vrea sa devina presedintele Romaniei.

Astept si articole in care sa ne propunem sa facem ceva....orice! . Proteste,mitinguri,mesaje, cantece,poezii,romane,galerii de arta, toate sunt binevenite !

P.S.: Moderatorilor: deveniti plictisitori cu "Nu mai posta mesajul anterior","evita posturile consecutive"....E doar exces de zel,sau ,mai bine zis,vreti si voi sa va afirmati. Va recomand o cariera politica,in orice partid, fiindca macar acolo te afirmi fara a depune asa multa munca[munca voastra-editarea mesajelor]

Noroc!

'Cu siguranta" ai dat-o in bara.

Diferenta dintre sistemul meu de a face lucrurile si al tau este ca eu prefer sa provoc o lovitura de stat din interior si sa il fac pe Becali sa self-implode, pe cand tu aplici tactica de lupta din mosi stramosi.

In lumea de azi nu se poate lupta cu Becali in lupte de gherila ca doar nu degeaba cunoaste el atatia interlopi.Lui Becali trebuie sa i se raspunda prin alte mijloace.Media ar fi o solutie,sondaje trucate, inregistrari cu el injurand, multe lucruri in NICIUN CAZ injurat in timpul meciului ca sa fim catalogati Huligani.

SS-u a murit odata cu razboiu, acum se practica alte arme de distrugere, asa ca te adaptezi sau ramai desuet asa cam ca tine.

Bostina a aparat un RETARD MINTAL care a facut o prostie colosala si pentru asta trebuie blamat nu incurajat.Dar mah rog intr-o tara in care legea pumnului inca a ramas in vigoare in mintea unora e ok sa gandesti asa.Si dupa tampenia care a facut-o a mai venit si plecarea la Dinamo.Mare stelist ce pot sa spun.

Ia spune SS care esti mare fan Lazio, ce ti-ar face tie suporterii daca te-ai muta la Roma.Cum ar arata Dicanio cu tricoul Romanilor pe el? Bine nu, nicio problema ca el e mare lazial.

un mare BLEAH!

DTP-Ludacris04.10.2007 14:22

Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare e faptul ca .. acum 2,3 ani cand jucam contra celor de la Valencia sau Liverpool..... era dorinta aia d afirmare si jucatorii isi dadeau sufletu pe teren,chiar si Dica..... acum s-au vazut mai sus si numai alearga...bubuie mingea:( regret sa o spun dar ... numai suntem buni nici macar in Cupa UEFA ...pacat :|

SS Lazio04.10.2007 14:45

"Diferenta dintre sistemul meu de a face lucrurile si al tau este ca eu prefer sa provoc o lovitura de stat din interior"

Cum realizezi tu acest lucru?

Spune-mi pasii,spune-mi CONCRET cum urmaresti sa faci asta.

Stii bine ca nu poti protesta la palat. Adica se poate. Conduci tu mitingul si eu te voi urma .Promit ca te voi urma. Cati vor mai veni? Prea putini,iti spun eu.

"Media ar fi o solutie,sondaje trucate, inregistrari cu el injurand, multe lucruri "

Media ii este supusa lui[este difuzat si dat non-stop pe ecrane ].

Sondaje trucate poate in favoarea lui,fiindca el ii cumpara pe cei care fac sondaje ca sa Para marele salvator al neamului,iubit de toti credinciosii.

Inregistrarile cu el injurand ii aduc mai multe procente[sunt foarte multi care-l apreciaza ca l-a injurat pe reporterul antenei 1,apreciaza ca "a fost barbat" la faza aia]

Multe lucruri?

NU ai nicio propunere concreta,aplicabila.

Practic nimic din ce propui nu ar avea niciun EFECT.

Asadar,singura solutie : protestul TELEVIZAT,la meci. UN barometru al REALITATII .[cel putin la nivel de ultrasi]

Esti un provocator si iti place sa inciti lumea , acuzand in stanga si dreapta intr-un mod penibil.

Romanii din Spania+italia[despre ei voi vorbi,fiindca acolo sunt cei mai multi imigranti de origine romana] sunt ,in marea lor parte,niste oameni balcanici,nicidecum europeni.

Am folosit un termen foarte usor pentru ceea ce fac.

Sunt extrem de multi infractori,hoti,smecherasi care au mers acolo fiindca sunt mai mult surse de a face bani prin mijloace talharesti.

Cel mai rau,sunt buni prietenii cu etnicii colorati din Romania.

Nu te lamenta ca nu ne numeste lumea "tiganii Europei" degeaba . Am fost de curand in Italia si pot sa spun cu mana pe inima ca nu cred ca Romanii harnici,disciplinati,"europeni" sunt in majoritate.

Atat timp cat nimeni nu VREA sa faca nimic pentru imaginea noastra,atata timp cat nu ezitam sa ne confundam printre milogi ajunsi aoclo din Romania,atata timp cat nu ne intereseaza decat bunastarea personala,Atata timp cat nu tinem la NOI CA NEAM,LIMBA,ISTORIE SI Atata timp cat nu vom lupta pentru noi ca ROMANI ,ma tem ca trebuie sa ii dau dreptate Patonului echipei care l-a numit tigan pe drogatul de Mutu,sau primarului Romei.

Si eu daca as fi italian in tara mea,si daca as fi jefuit de un tiganus sau de vreun smecheras roman n-as ezita sa ma comport cum se comporta acum italienii cu imigrantii ,care ,de altfel,e un comportament foarte civilizat si pe care il inteleg.

Daca m-as duce in Roma,macar as stii ca nu din cauza mea ma urasc italienii,ci din cauza unor "Confrati" care indobitociti de comunism se comporta ca niste...mexicani sau milogi,nu ca niste romani.

Solutia? Ne debarasam de cei care sprijina TIganizarea Romaniei : Traian Basescu,toti politicienii si ,mai ales,ca suporteri de fotbal,de Gigi Becali!

Dar vad ca romanii sanctifica un presedinte care sustine un regim mistic ,si caruia nu-i pasa deloc de ceea ce fac oamenii "sai" in afara granitelor.De asemenea,vad in png un partid al unui debil mintal, ca un partid potential parlamentar.Si ,de asemenea,vad oameni ca tine care stiu doar sa provoace,dar tot nu voi ezita sa apreciez o echipa ca si Lazio,care la nivel al suporterilor ne este un model.

yo_marius_xxx04.10.2007 14:57

@forever

daca edit-ul este pentru nefolosirea literelor mari la numele proprii,nu le-am folosit tocmai pentru a sublinia ca " I JUST DON'T GIVE A F***"......nici pe Steaua de acum,nici pe domnul Becali....

Miaus04.10.2007 15:00

Sondajele se pot truca foarte bine si de catre noi fii tu linistit.

Ziarele de la noi pe care le citeste tot nea Ion care da cu tarnacopul prin oras:liberatea,click,ziarul,etc ar fi ahtiate pentru subiecte "picante".

Asociatia Suporterilor Steaua 86 a realizat un sondaj printre fanii Stelei.Doar x % l-ar vota pe domnul Gigi Becali, acesta parand ca nu mai are suportul fanilor ind Ghencea.

Tu chiar crezi ca sta cineva sa vada CINE e organizatia aia, daca exista si cu ce se ocupa? Nici gand lu nea Gica pe langa fata de la pagina 5 ii ramane in cap ca Becali a mai scazut in sondaje.

In alt ziar apare sondajul facut de Clubul Suporterilor Ros-Albastri din Ciorogarla si tot asa.

Dupa sondajele astea apar interviurile cu de-alde Lita Dumitru, Nastase din astia care nu il au la suflet pe Becali.Care incep sa isi dea cu parerea - Normal ca fanii nu il iubesc, si nu pentru ca Steaua nu ar avea rezultate dar el nu are suficienti bani sa sustina o echipa cu adevarat europeana (ca asta l-ar racai rau de tot sa i se spuna ca nu are bani).

In acelasi timp la stadion continua protestele ORGANIZAT la fiecare meci in ambele peluze.In timpul meciului nimic - si atunci s-ar zice.Ia uite mah baietii aia sustin echipa dar e clar ca au ceva cu Becali, nu ca sunt suparati din cauza rezultatelor.Lumea crede ca problema sunt rezultatele.Si pe cei indecisi trebuie sa ii convingi ca Becali e problema.

Alte smecherii care se pot realiza sunt (cum bine zicea careva) grafitti cu Becali PLEACA DIN Ghencea prin diferite locuri (unde anume poti sa zici tu).

Cand vine Jiji la saracii aia sa le mai dea o sticla de ulei sa il voteze , atunci aparem si noi cu bannerele in spinare:

Cumpar FRAIERI - Ofer BONURI DE MASA - EU PREALUMINATUL - bineinteles din nou cu un pont "nevinovat" pe la televiziuni,fanatik.

Cred ca te-ai cam prins cate se pot face si cate solutii CONCRETE exista.

Te bagi?

Azazello04.10.2007 15:06
Articolul este foarte ok, iar TQR (pe care-l salut) poate fi banuit de orice, dar numai ca n-ar fi stelist nu! Unii se pare ca n-au invatat inca sa citeasca printre randuri si au ramas la stadiul de abecedar al transmiterii ideilor si mesajelor.

SSK,

Oare de ce aveti voi impesia ca acei care nu sunt de acord cu ideile transmise de articolele voaste sunt niste persoane infantile, ramase la " stadiul de abecedar al transmiterii ideilor si mesajelor" ? De unde aura asta de superioritate? Va asigur ca sunt destui care citesc pea bine printre randuri si poate citesc mai mult decat ati fi vrut voi sa se vada.

Cei care sunt autori ai materialelor de pe site ar trebui sa stie ca una din regulile de baza ale comunicarii este simplitatea. Ei i se adauga, claritatea, concizia si obiectivitatea. Daca rolul lor este acela de a ne comunica noua "prostimii" diferite lucruri, atunci ar trebui sa respecte cele enumerate mai sus. Nu spun ca majoritatea nu face acest lucru...dar am vazut si deviatii.

Cu tot respectul si autorii ar trebui sa incepa cu abecedarul comunicarii. Si te rog nu lua afirmatiile ca pe un afront personal. Nu intentionez acest lucru.

SS Lazio04.10.2007 15:17

Din pacate,

"liberatea,click,ziarul,etc ar fi ahtiate pentru subiecte "picante"." -Dar cu siguranta nu anti-becaliote . Ar fi facut asta pana acum. De milioane de ori. Cred ca ii "finanteaza " Gigi,de fapt...sunt mai mult decat sigur.

"Asociatia Suporterilor Steaua 86 a realizat un sondaj printre fanii Stelei.Doar x % l-ar vota pe domnul Gigi Becali, acesta parand ca nu mai are suportul fanilor ind Ghencea."- Nu vor fi pusi la socoteala cei din peluze,iar fara ei Gigi are mai multi simpatizanti decat adversari. Si repet : nu are nimeni interesul sa publice astfel de lucruri,din simplul motiv ca ziarele astea il vad pe Becali in ipostaza de darnic si de Mesia . De ce? Fiindca asa sunt mai bine vanduti,Gigi ajungand la nivelul de a fi mai apreciat decat urat de electorat.Mai pe scurt: Oamenii din presa mai degraba ii "infrumusteaza" imaginea lui Jijiot ,mai degraba il flateaza fiindca oamenii care le citesc ziarul sunt foarte redusi ca nivel intelectual si ei n-ar cumpara ziarul daca ar fi impotriva la Gigi,care e idolul neamului lor

Totul se reduce la simplul fapt :Anti-jijiotii sunt mai putini,si doar ei l-ar mai cumpara. Le-ar iesi lefele ? Veci pururi. Te asigur!Gigi nu e o gluma.

"Dupa sondajele astea apar interviurile cu de-alde Lita Dumitru, Nastase din astia care nu il au la suflet pe Becali.Care incep sa isi dea cu parerea - Normal ca fanii nu il iubesc, si nu pentru ca Steaua nu ar avea rezultate dar el nu are suficienti bani sa sustina o echipa cu adevarat europeana (ca asta l-ar racai rau de tot sa i se spuna ca nu are bani)."

-fictiune! Nimeni nu spune asta,si iar am argumentul de mai sus. Nu au interesul ziaristii sa faca asta,fiindca Becali in ipostaza de Mihai Viteazul e sursa lor primara de bani.

"Cand vine Jiji la saracii aia sa le mai dea o sticla de ulei sa il voteze , atunci aparem si noi cu bannerele in spinare:"

Se va declansa un curent POTRIVNIC NOUA,SI FAVORABIL LUI Gigi. 99% din oameni spunand : "Saracul Gigi,el face un gest frumos[de fatada,chiar e],iar huliganii il injura".

Astfel Gigi va [re]deveni mesia ferentariului si a 30% din Romania.Ar insemna ascensiune politica pentru"darnicul " Gigi si imagine compromisa definitiva pentru "hultrasi".

NU exista solutii concrete,sau poate exista,dar sunt eu prea ingust si "invechit"[asta ai zis ma devreme despre mine].Nu m-ai convins,darcred[sper sa nu ma insel] ca nu toti gandesc ca mine.Sper ca nu toti focalizeaza apocaliptic ca mine.Dar ceva imi spune ca nu ma insel.

Neramane doar sa il contestam meci de meci,asa cum am facutin cele 10 meciuri de protest prin mesaje de tipul:Nu te votez!" ,etc si scandari repetate la adresa lui. E singura solutie,in conceptia mea

Repet,sa dea Dumnezeu ca eu sa ma insel si eu m-as bucura daca n-as avea dreptate,sincer iti zic.

Stanici04.10.2007 15:43

Nu avem ce sa ii facem jegului nici la meciuri nici printr-o actiune de strada. Sunt mult prea multi prosti indobitociti care il simpatizeaza, vorbesc de acei asa zisi suporteri ai Stelei care nu prea aveau habar de fotbal nici inainte ca ala sa ajunga la Steaua. Pe langa maimutoi, ne vedem in disputa si cu o mare de prostime. Vedeti voi, ce mandri eram acum ceva vreme ca Steaua are cei mai multi suporteri? Si acum majoritatea nu se sinchiseste de ceea ce se intampla, ei vor cate un moment de fericire obtinut din intamplare in fata unor echipe cu nume cat de cat mari. Mjoritatea de care spuneam adineauri e la fel de daunatoare ca si specimenul insusi, am ajuns sa am boala pe aia care au impresia ca Steaua este cea de acum 15 ani, cand jucatorii "militari" luptau pentru culori, nu pentru banii spurcati ai lu' ala. Oricum, Steaua pe care o stiu eu este reprezentata de nume, culori si palmares - oamenii care servesc azi sub culori sunt niste nulitati, clubul de fotbal a ajuns jucaria de fotbal a maimutei, rampa sa de lansare in viata publica.

Cred ca o sa incep sa merg la hockey, handbal, rugby - e mai frumos fotbalul dar simt ca la acele sectii se afla mai mult stelism decat la spurcat in "casa".

Articolul este excelent.

SSK04.10.2007 16:43

@Azazello

Simplitatea este de preferat, dar asta nu presupune ca metaforele trebuie sa dispara din "discursul" redactorilor acestui site. Eu m-am referit acolo la cererile unora ca articolul sa fie sters, pentru ca - intelegeau ei! - TQR nu poate fi stelist. Ca esti sau nu de acord cu articolul e alta treaba.

SuperSteaua04.10.2007 16:52

Opinia, ca opinia. Dar de ce limbajul VULGAR?

Sau pot și eu sã scriu pe românește cã mã doare-n pix, fãrã sã fiu cenzurat?

Dacã e în englezã, nu înseamnã cã e "cool", e tot "murdar".

astru04.10.2007 17:57

Da ce usor ar fi sa nu imi pese dar nu pot nu am cum .Am incercat sa ignor acest asa zis om al lui Dumnezeu dar e ca si cum mi sa-r cere sa devin amnezic si sa nu mai fiu cu sufletul la echipa.Roata se invarte si ciobanul o sa primeasca ce merita in cele din urma .Vin alegerile si acolo numai e el sef si nici toti bani lui nu o sa ii ajunga sa obtina ce vrea nici acum si nici in viitor. steagro steagro forzateauafularsteaua2 fularsteau2

dr.adrian904.10.2007 18:32

singura posibilitate de a schimba ceva este

dialogul intre suporteri si Becali

violenta e arma prostului

oase04.10.2007 19:33

Nu va suparati dar trebui sa facem ceva concret prin care sa reusim indepartarea lui Becali din Ghencea pentru ca daca el mai ramane mult aici va face din Steaua ce a facut Netoiu din Craiova si trebuie ca noi ultarsii adevarati sa il dam jos pe acest ipocrit care face ce vrea din iubita noastra echipa pentru ca el castiga banii de la noi nu de la altcineva jos Becali

esti o mizerie Becali esti o mizerie, esti o mizerie Becali esti o mizerie

Gigi Becali la **** Gigi Becali , Gigi Becali la **** Gigi Becali

acest comentariu a fost postat de oase membru fondator al brigazii ULTRA " MS 13 BUSTENI

fularultras:angry:

Draga Oase...nu te mai grabi ca pierzi din litere pe drum dinspre Busteni spre Bucuresti

axl2304.10.2007 20:24
...Cum cand exista Ioana D'Arc care aude vocile Divinitatii si care are vise premonitorii de marire? ...Daca insusi Sfantul Duh i-a indicat Fecioarei din Orleans ca Rada trebuie sa fie rezerva ...

Pentru ca asemanarea sa fie totala, sper ca atunci cand merge la Londra pentru meciul cu Arsenal sa-l prinda englezii si sa-l arda pe rug.

dragos_drlsteaua04.10.2007 20:32

citez ''Nu va suparati dar trebui sa facem ceva concret prin care sa reusim indepartarea lui Becali din Ghencea pentru ca daca el mai ramane mult aici va face din Steaua ce a facut Netoiu din Craiova si trebuie ca noi ultarsii adevarati...'' inchei citatul.

Si ma rog cum vrei sa facem un asemenea lucru, cand insisi sefii de galerie sunt cumparati de oier?!?! (vezi meciul cu Vaslui in care, vezi Doamne, l-am ignorat!)

alexblaja06.10.2007 09:12
Pentru ca asemanarea sa fie totala, sper ca atunci cand merge la Londra pentru meciul cu Arsenal sa-l prinda englezii si sa-l arda pe rug.

Tare de tot! Nu exista emoticon care sa arate cat am ras!

Problema e ca s-ar putea sa-l sanctifice Biserica pe urma si sa aiba si mai multi adepti! :)

w3bmaster06.10.2007 14:01

Me 2 I just don't give a ****

«123»