LA MAI MARE !
Cred ca AISS ar trebui sa speculeze momentul asta PRIELNIC si impreuna sa il "ajutam" pe nea Jiji sa ajunga la un binemeritat 3-5 %.
Vezi,si asa ajungem la ce spuneam si eu acum cateva zile: daca toti fostii stelisti cunoscuti de public, fosti jucatori,antrenori, altii care au avut legatura cu Steaua la un moment dat ar fi declarat la unison ca Becali distruge Steaua prin ceea ce face, i-ar mai fi scazut ceva procente si s-ar fi conturat un curent de opinie impotriva Becaliotului. Acest fapt, coroborat cu RAMANEREA lui Hagi la echipa (nu mi-l doream pe Hagi antrenorul neaparat la echipa, dar pe Hagi fostul jucator capabil sa declanseze Revolutia din postura de antrenor, da) si cu Adrian Ilie care i s-ar fi alaturat in infruntarea FATISA a lui Becali, plus atitudinea ostila a galeriei poate ar fi rezolvat ceva in sensul dorit de noi.
Situatia descrisa mai sus ar fi fost ideala din punctul meu de vedere.
Ce s-a intamplat in realitate?
Duckadam a decis sa-l atace pe Hagi, Lacatus avea probleme la UTA etc etc. Ilie Nastase, care nu mi-e neaparat extrem de simpatic, a fost singurul care a declarat ceva impotriva lui Becali. Restul, tacere maxima!
Presa ataca in continuare "jocul slab" al Stelei, de parca sa fii infrant cu 1-0 de Arsenal e acelasi lucru cu sa te bata elfii aia cu 2-1 la tine acasa sau sa faci 0-0 cu o echipa germana de mijlocul clasamentului. Doar dusmanii consacrati ai lui Jiji gen Cartianu si obositul ala de Boanchis sau cum il cheama au mai miscat ceva, dar nu pentru ca ar fi ei marii stelisti, ci pentru ca au boala pe Jiji.
In schimb a venit Oli in Ghencea, ca sa ridice el moralul echipei! Bine ca ii ia el partea lui Hagi in conflictul cu Jiji, ce sa spun!
De aceea sunt pesimist cu privire la inlaturarea lui Becali!
Despre articol acum: foarte bun,felicitarile mele! Pentru oamenii care-l contesta: credeti ca daca lui tqr nu i-ar fi pasat de Steaua, ar mai fi stiut toate acele detalii din viata echipei pe care le-a scris in acest articol?