Mea culpa ca te am acuzat de "ignorare" dar chiar nu pot sa inteleg ce ai cu articolul asta????
Ai spus ca echipa trebuie sustinuta in timpul meciului si cu alta ocazie prins la mijloc "soricelul", dupa meci, inainte si la palat. In cazul unei echipe normale poate ar fi solutia dar majoritatea jucatorilor de astazi chiar nu dau nici un scuipat pe suporterii care i incurajeaza desi au fost incurajati tot timpul prestatiei lor jenante.
Acest aspect este foarte important si trecut cu vederea de cei care trambiteaza ca echipa trebuie sustinuta si la bine dar mai ales la greu. Eu unul as tipa pana nu as mai avea glas daca i as vedea ca mor pe teren indiferent cu cine joaca, sau macar sa i vad cu echipele mici ca au meciul in mana si forteaza numai cat trebuie.
M am tot repetat, a facut o si Catalin, dar lucrurile "minore" vad ca nimeni nu le baga in seama; atata timp cat noi incurajam mediocritatea o sa ni se serveasca mediocritate. Jucatori aproape erau adusi cu arcanul de Hagi sa salute galeria, "yo" nu da nici un scuipat pe noi doar pe banii nostri, Argaseala si Ilie parca au fost afecatati de vanturile becaliene, juniori antrenati de nepoti, Hagi care urma sa fie facut mare antrenor de "yo"m is lista poate continua.
Cand m am referit la ignoranta mai mult am vrut sa transmit mesajul celor care incurajau ignoranta nu tie personal, din pacate sunt multi care zic ca raul trebuie ignorat.