FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

I just don't give a fuck!

«123»
fcsteaua.ro03.10.2007 11:34

Pur si simplu nu-mi pasa ca am pierdut ieri.

Cum nu mi pasa nici ca baietii s-au daruit ieri asa cum nu-i mai vazusem daruindu-se de la meciul cu Valencia.

Nu-mi pasa nici cat negru sub unghie ca Pedrazzini a gandit o tactica care era cat pe aici sa ne aduca o victorie nesperata.

Nu-mi pasa deloc, dar absolut deloc, de toate astea.

I just don't give a **** about all those things...

De ce?

Pentru ca daca cumva ieri am fi reusit sa surmontam diferenta evidenta de clasa si de valoare individuala care ne desparte de Arsenal si am fi obtinut un rezultat bun, meritul nu le-ar fi apartinut in nici un caz jucatorilor.

Cu atat mai putin meritul i-ar fi apartinut lui Massimo Pedrazzini sau muncii sale oneste si profesioniste.

In nici un caz...

Cum le-ar fi putut apartine meritul lor?

Cum cand exista Ioana D'Arc care aude vocile Divinitatii si care are vise premonitorii de marire?

Cum cand totul azi la Steaua se invarte in jurul unui Sfant Petru ceva mai putin modest decat originalul si care se proclama "dresor de oameni"?

Cum cand Steaua de azi ii apartine insusi bunului Dumnezeu incarnat in persoana celui care "ii va ierta pe toti stelistii asa cum l-a iertat pe Zaharia"? (fac o scurta paranteza ca sa ma mai minunez o data cum de-a putut Adi Ilie -un tip de altfel articulat si coerent in majoritatea timpului - sa debiteze cea mai sinistra porcarie care am auzit-o in ultimii ani?)

So, I just don't give a ****...

Nu-mi pasa ca l-am vazut pe Hagi cu lacrimi in ochi...

Ma lasa complet rece ca The Times descrie relatiile dintre vestiarul Stelei si Divinitate (englezii au scris conducere, dar mi-am permis sa-i corectez caci termenul este, in mod evident, complet gresit si inadecvat) cu relatiile de casatorie ale lui Elizabeth Taylor...

Pur si simplu sunt indiferent la paranoia si megalomania care il determina pe insusi "Bunul Dumnezeu" sa faca echipa la Steaua...

Daca insusi Sfantul Duh i-a indicat Fecioarei din Orleans ca Rada trebuie sa fie rezerva (desi a reusit evolutii remarcabile aproape in fiecare meci), ca Zaharia n-are valoare de Steaua (fapt constatat la putin timp dupa ce acesta marcase golul victoriei cu campioana Poloniei), ca Badoi trebuie folosit titular (desi nu a reusit deloc evolutii care sa convinga in ciuda sanselor acordate), ca Radoi trebuie NEAPARAT sa fie fundas central...la ce bun sa iti mai faci griji cu forma de moment, cu schemele tactice, cu evolutia de la antrenament, cu compatibilitatea jucatorului cu viziunea tehnico-tactica a antrenorului...Devine de la sine inteles pentru orice crestin ca cel mai mare fotbalist roman al timpurilor aflat in zorii -nu foarte convingatori- ai antrenoratului, nu poate sa stie lucrurile astea mai bine decat Marele Dresor ce va fi stanca pe care se va cladi o Steaua ca soarele sfant de pe cer...

I just don't give a **** about all that...

Nu se poate sa-mi pese. Pur si simplu nu se poate...

Pentru ca asta ar insemna sa realizez ca s-a ajuns in punctul in care legendele ne sunt umilite, in care suporterii devin suportabili doar daca nu se tin de erezii si in care boala grandorii si un delirant cult mistic al personalitatii ameninta sa sugrume tot ceea ce reprezinta Steaua...

So i just don't give a ****!

Forza Steaua! Madru ca sunt stelist!

the quiet romanian

grizzly03.10.2007 11:39

sa inteleg ca ai ceva impotriva trimisului lui D-zeu pe pamant? ai avut noroc ca a lipsit nemotivat sf. Anton, ca altfel dadea gol si nu mai scriai tu asa ceva, necredinciosule. vedeai tu atunci unde duce credinta. (si megalomania paranoida)

fsoica03.10.2007 11:52

de cand asteptam revenirea ta...

iar faptul ca ea a adus un articol ca asta ma bucura enorm...

nesimtirii si mojiciei trebuie sa i se raspunda cu aceeasi moneda.

am indurat prea mult timp prea multe.

si mie mi se [...] de banii si Steaua lu' Becali.

Te cred dar... totusi esti pe forum.

shack3r03.10.2007 11:54

OK. Sa vedem..ca orice stelist,ai aceeasi problema. Ori sa nu ne mai pese de Steaua,pentru ca e condusa de un cioban analfabet,ori sa continuam sa sustinem echipa pentru ca avem in suflet o Stea nebecalizata,o Stea vitezista si una glorioasa,pe care in ziua de azi nu o mai vedem insa pe care suntem toti convinsi ca o vom revedea.

the quiet romanian03.10.2007 12:03
OK. Sa vedem..ca orice stelist,ai aceeasi problema. Ori sa nu ne mai pese de Steaua,pentru ca e condusa de un cioban analfabet,ori sa continuam sa sustinem echipa pentru ca avem in suflet o Stea nebecalizata,o Stea vitezista si una glorioasa,pe care in ziua de azi nu o mai vedem insa pe care suntem toti convinsi ca o vom revedea.

Nu. N-am deloc problema asta. Imi pare rau ca nu m-ai inteles (sau can-am reusit sa ma fac inteles).

casa-ti dau un hint: ai stat vreodata de vorba cu o femeie care tocmai a fost parasita de barbatul vietii ei? o sa-ti spuna: nu-mi pasa de el ca se imbata si ma batea si mai era si curvar pe deasupra si de fapt stiu ca merit ceva mai bun. dar daca ai sa incerci s-o privesti in ochi o sa-si fereasca fata ca sa nu-i vezi lacrimile. de furie si de disperare ca el nu-i mai apartine. ca o parte importanta a vietii ei se prabuseste...

asa ca incearca sa mai citesti o data articolul...

plecaciuni,

tqr.

ULTRASCUTY03.10.2007 12:10

Urmãtorul paragraf a fost editat.

"

the quiet romanian

cel mai mare adevar l ai spus si sustin principiile tale, so i just don't give a **** too si recomand intregii suflari steliste sa nu dea doi lei pe ceea ce a ajuns sa fie doar inca o proprietate a unui dezaxat mintal, a unui hot si a unui incult ! domnilor aceasta este iadul Stelei si din pacate se pare ca va tine o vesnicie pentru ca nimeni nu ia atitudine !!!

ps: solutia care o vad eu este ignoranta totala a agestui parazit si a tot ce are legatura cu el, pentru ca altfel prin compromisuri nu facem decat sa inchinam capul la copitele de oaie ale preaminunatului si sfantului cioban din Ghencea ! atitudineee atitudineee atitudineee ! popor stelist treziti-va !

citius, altius, fortius - semper fidelis CSA Steaua Bucuresti !"

Wally03.10.2007 12:10

Foarte bun articolul! Felicitari!

Azazello03.10.2007 12:27

Din pacate "mandru ca sunt stelist " cu "i don't give a ****" nu sunt complementare. Cu regret constat asta...

Si sper ca multora sa le pese si de baieti, si de atmosfera si de joc si de tot ce tine de viata echipei.

Si daca sunteti multi carora nu va pasa, nu incercati sa faceti un curent din asta. Eu unul nu am intrat pe acest site ca sa aud ca sunt indemnat sa nu-mi pese. Mie imi pasa !

Stelismul este altceva.

Lupta Steaua !

PS

Observ ca o anumita expresie englezeasca care incepe in f si se termina in ca este cenzurata. Solicit ca acelasi lucru sa fie aplicat si in articol. Altfel e discriminare intre autor si cei care posteaza.

androsteaua03.10.2007 12:33

felicitari pentru articol,ai mare dreptate---super tare

fsoica03.10.2007 12:33

pai bai...mi-ati editat injuratura in limba romana...

asa ca repet si eu in engleza:

"I don't give a **** about Steaua".

Dar mie chiar nu imi mai pasa deloc.

Starea lui TQR ma stapanea acum un an jumate...cand zic eu ca prevedeam ce va sa vina...si luam banuri pe banda rulanta cand exprimam asta...

Acum mie chiar mi se rupe...pentru ca Steaua nu mai exista...

Ce dovezi mai bune decat faptul ca Duckadam e de partea necioplitului, ca Adrian Ilie ii tine isonul, ca Lacatus de abia asteapta sa fie solicitat sa antreneze Fc Steaua...

Trezeste-te TQR, Steaua viselor tale a disparut pentru totdeauna..cea de acum va fi doar o carpa, un vehicul de imagine si o vaca de muls in mainile unuia sau altuia dintre potentatii zilei..

Adio, Steaua !

P.S.

De ce mai postez in conditiile in care cred ce am scris mai sus?

E doar o ocupatie de zi cu zi de care probabil ca usor-usor ma voi dezbara.

Asa cum pe Ghencea n-am mai calcat de 1 an de zile...asa voi pleca definitiv si pe de site-ul nostalgicilor Stelei, oamenilor care stiu ca odata a existat un fenomen ce le-a subjugat sufletul...

greenyes03.10.2007 12:41

Respect pentru articol. Site ul ar trebui intesat cu articole de genul asta si de cele scrise de domnul Ardeleanu, poate asa invata si unii ce inseamna, din pacate mai corect ce a insemnat cu adevarat Steaua si spiritul ros albastru.

Pentru cei care sustin ca trebuie sa sustinem FC "yo". Daca cu echipa asta vai de ea am reusit sa facem fata aproape cu brio unei echipe cu adevarat profesioniste ganditi va ce ar fi fost daca si Steaua ar fi fost cel putin 75% o echipa profesionista, cu jucatori adevarati, cu tineri formati in propria pepiniera si crescuti intr un mediu sanatos si nu antrenati de nepoti si nepoate???

Ce ar fi fost daca in conducerea Stelei ar fi fost oameni ca reputatul "Sfinx"care sa duca mai departe traditia si lumina adevarat stralucitoare emanata de Steaua noastra iubita???

Va place mediocritatea, nepotismul, becalizarea, nesimtirea, va place sa fiti scipati si terfeliti de "yo", va place sa priviti cum toti ce au contribuit la faurirea istoriei marete a acestui club sunt calcati in picioare si manjiti de ...."yo", daca da inmultiti randurile png ului si lasati CLUBUL ROS ALBASTRU sa respire.

Forza Steaua!

Azazello03.10.2007 12:44

Asa cum pe Ghencea n-am mai calcat de 1 an de zile...asa voi pleca definitiv si pe de site-ul nostalgicilor Stelei, oamenilor care stiu ca odata a existat un fenomen ce le-a subjugat sufletul...

Adio "fsoica" !!!

Nu cred ca suporterii te vor regreta.

Sentimentele nu se vand si nu se cumpara. Le ai sau nu le ai. Imi pemiti te rog sa ma indoiesc ca le-ai avut vreodata pentru Steaua.

Steaua nu este ceva pe care sa "o iubesti" si apoi sa divortezi.

Numai bine.

the quiet romanian03.10.2007 12:46
Din pacate "mandru ca sunt stelist " cu "i don't give a ****" nu sunt complementare. Cu regret constat asta...

Nu sunt complementare si nici nu trebuie sa fie... dar nici un antagonism nu exista intre articol si mandria de a fi stelist... e prea mult de explicat.

cat despre titlul articolului daca cineva se simte ultragiat accept fara rezerve sa fie cenzurat. eu am pus titlul din doua considerente:

1. descrie bine ceea ce-am vrut eu sa transmit.

2. am folosit expresia in engleza pentru ca mi s-a parut cumva un eufemism. altfel ar fi sunat ca versurile de la "O sole mio" varianta Parazitii... cee ce ar fi fost totusi prea mult.

numai bine.

ztudalvmehtllik03.10.2007 12:58

OK.nu se poate sa nu-ti pese de echipa care ti-a daruit atatea bucurii.nu se poate sa nu-ti pese de niste jucatori care isi dau sufletul pe teren.nu se poate sa crezi ca meritul nu-i apartine lui pedrazzini.sau jucatorilor.Steaua INSEAMNA ALTCEVA!!!!!!!Nu trebuie sa ne pierdem spiritul stelist.ce s-a intamplat cu you'll never walk alone?de ce nu ne putem comporta si noi asa?de ce dupa cea mai mica infrangere sau cel mai mic insucces incepem sa spunem ca nu ne mai pasa?de ce?in loc sa fim si mai apropiati de echipa in momentele grele noi spunem ca nu ne mai pasa.inteleg ca un cioban ne face sa ne simtim frustrati ca el s-a nascut stelist.de ce nu putea sa cumpere Dinamo sau rapid?insa stelistii vor scapa si de acest specimen.vom scapa si ne vom continua drumul.spre glorie.spre afirmare.pentru ca prezentul ne ofera clipe mai putin placute, trebuie sa ne gandim la viitor.sa ne gandim la ce vom face mai departe.UNORA LE PASA.

greenyes03.10.2007 13:05
insa stelistii vor scapa si de acest specimen.vom scapa si ne vom continua drumul.spre glorie.spre afirmare.pentru ca prezentul ne ofera clipe mai putin placute, trebuie sa ne gandim la viitor.sa ne gandim la ce vom face mai departe.UNORA LE PASA.

Din pacate atata timp cat specimenul exista nu se poate vorbi de un viitor stralucitor pentru a noastra Stea, nu se poate vorbi de performanta, de profionism, nu se poate vorbi cu adevarat despre Steaua!

Daca noi nu facem nimic NIMICUL nu o sa l schimbe pe "yo".

Iar autorului tocmai ca i PASA de echipa a trebuit sa scrie articolul asta si eu sper la mai multe de genul asta care colaborate, ma repet, cu articolele domnului Ardeleanu, or sa deschida ochii si mintea celor care inca nu inteleg ce a insemnat si ce ar trebui sa insemne, sa fie Steaua Bucuresti!!!

the quiet romanian03.10.2007 13:07

"nu se poate sa nu-ti pese de echipa care ti-a daruit atatea bucurii."

asa e. tocmai de aceea iti spun si tie sa mai citesti odata articolul. poate ca n-am reusit sa ma fac inteles cu destula claritate...

"nu se poate sa crezi ca meritul nu-i apartine lui pedrazzini.sau jucatorilor."

din nou ma vad silit sa te trimit la text. nici nu cred altceva.

"Steaua INSEAMNA ALTCEVA!!!!!!!"

Steaua inseamna ORICE altceva decat delirul megalomaniac, mistico-religios si paranoid pe care il traverseaza in prezent.

"de ce dupa cea mai mica infrangere sau cel mai mic insucces incepem sa spunem ca nu ne mai pasa?de ce?"

si din nou ma vad nevoit sa te trimit la text...

"inteleg ca un cioban ne face sa ne simtim frustrati ca el s-a nascut stelist."

nu asta-i motivul. si eu unul nu simt nicio frustrare. ci doar scarba, revolta si dezgust... iar ca sa scap de gustul asta oribil am decis: I just don't give a f**ca!

"UNORA LE PASA."

lor le e adresat articolul...

numai bine. presupun ca esti foarte tanar. e bine ca nu esti unul din stelistii de vreme buna. iar cu timpul vei intelege ca viata e extrem de complexa.

respect

tqr

Miaus03.10.2007 13:25
pai bai...mi-ati editat injuratura in limba romana...

asa ca repet si eu in engleza:

"I don't give a **** about Steaua".

Dar mie chiar nu imi mai pasa deloc.

Starea lui TQR ma stapanea acum un an jumate...cand zic eu ca prevedeam ce va sa vina...si luam banuri pe banda rulanta cand exprimam asta...

Acum mie chiar mi se rupe...pentru ca Steaua nu mai exista...

Ce dovezi mai bune decat faptul ca Duckadam e de partea necioplitului, ca Adrian Ilie ii tine isonul, ca Lacatus de abia asteapta sa fie solicitat sa antreneze Fc Steaua...

Trezeste-te TQR, Steaua viselor tale a disparut pentru totdeauna..cea de acum va fi doar o carpa, un vehicul de imagine si o vaca de muls in mainile unuia sau altuia dintre potentatii zilei..

Adio, Steaua !

P.S.

Atata vreme cat EU si altii ca MINE suporteri de >15 ani ai Stelei vor exista atunci va exista si MAGICA Steaua, cea care a devenit la un moment dat regina Europei.

Cand o sa murim noi astia toti si o sa ramana doar suporterii Stelei sutinatori de dupa 2000 atunci da puteti sa ziceti ca a devenit Fc Steaua sau alte bazaconii.

Pana atunci eu prefer sa imi sustin echipa in continuare pentru ca :NOI CANTAM PENTRU CULORI /NU PENTRU CONDUCATORI.

Becali nu este nemuritor si va disparea din peisaj odata si odata.Chiar el a spus-o Steaua merge inainte si cu si FARA Becali.Iar cand Becali va pleca noi vom fii tot aici sa o sustinem pe Steaua, dar voi, voi ce veti face? Veti reveni atunci dupa ce "pericolul" v-a fi trecut? Pare miselesc mon cher.

dr.adrian903.10.2007 13:28

Si sper ca multora sa le pese si de baieti, si de atmosfera si de joc si de tot ce tine de viata echipei.

Si daca sunteti multi carora nu va pasa, nu incercati sa faceti un curent din asta. Eu unul nu am intrat pe acest site ca sa aud ca sunt indemnat sa nu-mi pese. Mie imi pasa !

Stelismul este altceva.

Lupta Steaua !

PS

Observ ca o anumita expresie englezeasca care incepe in f si se termina in ca este cenzurata. Solicit ca acelasi lucru sa fie aplicat si in articol. Altfel e discriminare intre autor si cei care posteaza.

pe ce lume traiesti omule. nu vezi realitatea.

Steaua nu mai exista sa transformat in afc Becali

la fosta Steaua sunt jucatori titulari care acum vreo 10 ani nu erau inclusi in lot.

in plus au un caracter josnic sunt MM-isti si l-au sapat pe Hagi

sau asta e Steaua in opinia ta

carminastan03.10.2007 13:47

Inca incerc sa inteleg anumite atitudini. Ne plangem ca Steaua s-a transformat in Fc Steaua sau cum va mai placeti sa-i spuneti. Haideti sa fim un pic cinstiti si sa nu ne pierdem in detalii, ca din cauza copacilor nu vedem padurea: suporterii, da, noi, voi, avem partea noastra de vina pentru ce se intampla acum. NU, nu suntem superiori nimanui. De ce spun ca suntem si noi vinovati: sa ne amintim ca acum 3-4 ani aproape un stadion intreg ii scand numele lui Becali, declaratiile de iubire si prea-marire la adresa lui si a lui MM nu mai incetau. La sfarsitul meciurilor europene nu aveai unde sa arunci un ac la intrarea la tribuna zero, in piata universitatii, suporterii Stelei ii scandau numele. Unii din acei suporteri azi injura si uita ca si ei au strigat. GB din 2000 nu este acelashi cu GB din 2007 iar transformarea sa se datoreaza si celor care-l adulau si-l ridicau in slavi. Bania vea si in 2000 si are si in 2007. Nici nu l-ati imbogatit, nici nu a saracit din cauza voastra. Il doare fix in "palarie" de voi.

Inainte sa va retrageti si sa ziceti ca Steaua 2007 nu e Steaua voastra, luati o pauza de o ora (macar) si ganditi-va ca si voi ati contribuit !!!

At the end...well...I do give...

cosminho03.10.2007 14:21

ESTI TERMINAT, NU STELIST!

Azazello03.10.2007 14:33
pe ce lume traiesti omule. nu vezi realitatea.

Steaua nu mai exista sa transformat in afc Becali

la fosta Steaua sunt jucatori titulari care acum vreo 10 ani nu erau inclusi in lot.

in plus au un caracter josnic sunt MM-isti si l-au sapat pe Hagi

sau asta e Steaua in opinia ta

E usor sa te complaci si sa zici Steaua e Fc Steaua azi... E cel mai usor si cel mai convenabil, asa cum acum 7-8 ani puteam spune ca e FC Paunescu sau cum as putea sa zic eu ca Steaua devalizata de Marcel Puscas si Otelea ( doua glorii steliste de altfel) nu era Steaua. Cat despre caracter...nu uita cu Hagi si Popecu au sapat un antrenor calificat la Euro. Roata se invarte. Si crede-ma ca Hagi mi-a luminat tineretea fotbalistica si am fost de partea lui si atunci si acum, fiind desigur foarte subiectiv de fiecare data.

Atata vreme cat EU si altii ca MINE suporteri de >15 ani ai Stelei vor exista atunci va exista si MAGICA Steaua, cea care a devenit la un moment dat regina Europei.

Becali nu este nemuritor si va disparea din peisaj odata si odata.Chiar el a spus-o Steaua merge inainte si cu si FARA Becali.Iar cand Becali va pleca noi vom fii tot aici sa o sustinem pe Steaua, dar voi, voi ce veti face? Veti reveni atunci dupa ce "pericolul" v-a fi trecut? Pare miselesc mon cher.

Exact !

Si eu sunt suporterul Stelei de 24 ani (de la sase ani, de cand am facut ochi in fotbal ) iar Steaua este si va fi mereu in sufletul meu, indiferent de conjuncturi, conducatori, etc. Nu pot si nu voi fi niciodata indiferent culorilor !

ULTRASCUTY03.10.2007 15:30

Cand o sa murim noi astia toti si o sa ramana doar suporterii Stelei sutinatori de dupa 2000 atunci da puteti sa ziceti ca a devenit Fc Steaua sau alte bazaconii.

Pana atunci eu prefer sa imi sustin echipa in continuare pentru ca :NOI CANTAM PENTRU CULORI /NU PENTRU CONDUCATORI.

Maestre, misei sunteti voi ca strigati numele ciobanului cand a cumparat cel mai bun lucru din tara asta Steaua, si misei sunteti voi aia care nu aveti puterea de a lua atitudine si in loc sa te duci in peluza sa scrii mori ciobane, inchizi ochii si te lamentezi sa mananci seminte.SPIRITUL Steaua INSEAMNA DARUIRE, MANDRIE, PUTERE DE A TRECE PESTE GREUTATI SI DE A NU INCHINA CAPUL IN FATA NIMANUI, DE AIA Steaua A FOST Steaua.acum toti "jucatorii" trag la FC "yo" pentru ca ei nu au demnitate si banul face lumea sa se invarta si daca banul le merge ce rost are sa se supere pe ciobanul sf. cand ii calca in picioare, astia sunt oamenii care alcatuiesc acum FC "yo" si tu pentru astia strigi ? UN JUCATOR CU DEMNITATE SI FATA DE SPIRITUL Steaua E ALA CARE MOARE PE TEREN SI MUSCA DIN GAZON NU pentru BANI pentru CULORI (VEZI CAZUL Lacatus SAU MAI NOU DI CANIO LA LAZIO).

TREZIREA SEMINTARILOR ! ! !

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS - SEMPER FIDELIS CSA Steaua Bucuresti

greenyes03.10.2007 15:48
E usor sa te complaci si sa zici Steaua e Fc Steaua azi... E cel mai usor si cel mai convenabil, asa cum acum 7-8 ani puteam spune ca e FC Paunescu sau cum as putea sa zic eu ca Steaua devalizata de Marcel Puscas si Otelea ( doua glorii steliste de altfel) nu era Steaua.

Pai atunci Steaua inca era Steaua. S au folosit de banii produsi prin Steaua dar nu au denigrat clubul, nu au purtat fulare de la catei si cel mai important au perpetuat spiritul stelist. Daca ii stii pe ei stii si ce fel juca Steaua atunci.

Miaus03.10.2007 15:49

@fane_casieru

Cum era aia cu eleganta si bunul simt in exprimare?

Vedeti ca misuna ultrascutece pe aici care nu numai ca nu inteleg nimic din posturile pe care le citesc dar mai si debiteaza ineptii.

greenyes03.10.2007 15:54

@Miaus

Daca tie ti se par ineptii atunci no coment....tot ce a zis e perfect adevarat. Ieri pomeneai de revilutie. Ce revolutie e aia cand stam in banca noastra, i l "ignoram", daca si cei care au murit in 89 ignorau sistemul si astazi mai traiam sub acelasi regim.

Oricum suntem o natie de ignoranti, sau au reusit sa ne transforme in niste ignoranti. o revolutie ar trebuie si in tara nu numai la Steaua, dar de, ce pelea mea, lasa sa moara toti sa mi mearga bine!!!!

«123»