FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dezamagire

«123»
Azazello03.10.2007 08:35

Opinii, polemici... ce folos? Am piedut cu o echipa mai buna care a meritat sa castige. As da un 10 galeriei pentru felul cu si-a sustinut echipa, pentru ca a inteles ca e momentul sa renunte la "duelul" cu Petre, pentru ca l-a aplaudat pe Neaga la schimbare. Un minus pentru o parte dintre suporterii de la tribuna care din nou si-au dat in petec fluierandu-l pe Rica. Chiar daca nu a facut meciul vietii, a vrut mult si NICIUN jucator, repet NICIUN jucator nu merita o astfel de atitudine.

Cat despre jucatori...eu i-as aplauda pe toti pentru daruire. Din pacate unii atata pot iar la altii se vede varsta - de fapt la unul singur Petre Marin. Desi a avut multe interventii bune, flancul drept a fost tot de multe ori expus. Si faza golului de acolo a plecat...

Mi-a placut Emeghara, evolutie care-i arata valoarea. si potentialul de a creste si mai mult. Baciu - o surpriza... Este un jucator util, un fel de rezerva de lux... de multe ori a dus greul cand am avut absente in centrul apararii. Rada-util, Ovidiu Petre - la fel. Eu cred ca a jucat bine (mai putin baloanele aeriene). Dica, -am ramas surprins sa-l vad notat printre cei mai slabi, pe site A inercat mereu sa vericalizeze jocul, a stiut sa tina de minge si a avut doua bune oprtunitati, din care la una portarul era batut !!!

Surdu s-a luptat, la fel si Banel, dar atat. Cred ca cei doi pot mai mult. Au avut adversari directi mai buni si asta s-a vazut prin lipsa loviturilor de colt. Badea, marcat foarte bine de fundasii tumarilor. Da semne ca redevine cel pe care-l stiam. Iar Iacob - offf - Iacob - trebuia sa traga tare - dar a preferat o executie tehnica care nu-l caracterizeaza. Sau o pasa ... la Surdu ..ooff. Cred ca, aflat in locul lui Iacob, Zaharia ar fi inscris acolo....Pacat ca nu a avut cat a jucat, sansa golului. Badoi nu a adus nimic in plus, nu avea ce...cartile erau facute.

Si voi incheia cu Zapata - Portarul de care Steaua avea nevoie.

Una peste alta, eu voi trece acest meci la plusuri, tinand cont de adversar si de contextul in care s-a jucat. La plusuri ca potential, nu ca rezultat. Care din pacate este negativ.

Multumim baieti si privim cu speranta spre viitor.

valentin2day03.10.2007 08:35

mie mi se pare ca Steaua a castigat in meciul de ieri doi jucatori:Surdu(tanar,foarte tehnic si talentat, se aseamana cu Badea) si Emeghara(viteza f mare si la fel si tupeul)

In schimb Iacob continua sa ne demonstreze ca joaca altceva nu fotbal

Zapata a facut minuni,si Ovidiu Petre a jucat destul de bine

Cred ca totusi cel mai mare castig e Pedrazzini care mi-a castigat incredea.

Mentalitatea lui despre fotbal difera total de cea a lui Hagi si Zenga cu care a mai lucrat

dr.adrian903.10.2007 08:36

noi nu suntem sa dam gol in Liga lu mitica.uitativa la golaveraj si la goluri marcate

si va steptati sa spulbere tot in CL

AndyQ03.10.2007 08:40
noi nu suntem sa dam gol in Liga lu mitica.uitativa la golaveraj si la goluri marcate

si va steptati sa spulbere tot in CL

6-3 golaveraj... curat, murdar!

:)

Mai are rost sa punem in balanta prestatiile din sezoanele trecute, pentru aceiasi perioada?

cristi_mold03.10.2007 08:41

O singura completare am la acest articol. Doar invingatorii raman in statisticii. Iar Steaua aseara a fost invinsa.

PS: Am vazut ca din nou il ataca lumea pe Ov.Petre. Daca nici el nu a jucat bine aseara, atunci inseamna ca nu ma pricep eu deloc la fenomenul asta si trebuie sa ma apuc de sah.

AndyQ03.10.2007 08:42

mirceaor, se pare ca nimeni n-are explicatie la comentariul tau!!!!

Felicitarile mele pentru comentariul tau care a fost ignorat 100% de catre sustinatorii lui Romica Surdu.

olostun03.10.2007 08:44

O. Petre a jucat slab?

Surdu f. bine?

In comparatie cu ce?

La Ov. Petre cu ceea ce asteptam de la el, iar la Surdu cu ceea ce a jucat decind e la Steaua. Nu cred ca e corect. Dupa parerea mea, Dica e mai incet decit Ov. Petre, dar e Dica. Toate bune...

onlySteaua03.10.2007 08:45
Cel mai slab a fost Ov. Petre :))

Eu nu inteleg o chestie: cum se face ca Ov. Petre aparea in fata careului lui Arsenal mai des decat Dica, Neaga sau Surdu... Aia pe unde erau? Vorba ta, Dica s-a scos cu 2 suturi, pe cand restu` au fost panarame. Cand o sa vedeti ca rolul lui Ov. Petre nu e cel al unui jucator ofensiv, el fiind folosit la inchidere...

De ce ii avem pe Dica, Neaga, Surdu, Croitoru, Plesan s.a.m.d. daca noi tot pe Ov. Petre il vrem la constructie?

Ov. Petre centreaza, el da si cu capu`, nu?

dar sa revenim la comentariul facut de mirceaor, la care nu s-a ingramadit nimeni sa raspunda... Prietenii stiu de ce!

Eu sunt de parere ca Ovidiu Petre a jucat bine aseara, dar nu cel mai bine. Cam pe locul 4-5 in opinia mea.

"Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multa viteza in atac si pentru a beneficia de mai multe varfuri cu stiluri diferite de joc. Este un tanar de perspectiva, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fiecare sezon si care speram sa faca o treaba buna la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi si de membrii staff-ului acestuia. Ne asteptam sa se adapteze cat mai repede la sistemul de joc al echipei" a declarat Adrian Ilie

La asta as adauga ca era la final de contract ceea ce a facilitat venirea lui in Ghencea.

Repet, nici mie nu mi-e tare drag (in special datorita ciobanului), dar nici nu trebuie scos el tap ispasitor pentru infrangere.

AndyQ03.10.2007 08:47
Eu sunt de parere ca Ovidiu Petre a jucat bine aseara, dar nu cel mai bine. Cam pe locul 4-5 in opinia mea.

"Repet, nici mie nu mi-e tare drag (in special datorita ciobanului), dar nici nu trebuie scos el tap ispasitor pentru infrangere.

Nimeni nu-l vrea pe el tap ispasitor, dar se pare ca multi in vreau pe Ov. Petre.

Eu cred ca 9 din 10 oameni il vad pe Ov. Petre cu o prestatie buna, normal ca nu cel mai bun...

LARI03.10.2007 08:50
As adauga si eu o intrebare :

Cum se face ca in ultimele partide la chefere Cluj ,Romeo Surdu a avut traseul urmator:

joc slab- joc foarte slab - joc prost de-a dreptul - pauza pe banca sau in afara lotului.

Ca o incununare a prestatiilor sale excelente la echipa ceferistilor din inima Ardealului , tanarului Romica i s-a oferit sansa sa joace pentru cel mai titrat club de fotbal al Romaniei.

Explicati-mi si mie cum vine asta...

Cum iti permiti, mah? Indraznesti sa te legi de unul dintre jucatorii in jurul caruia Becali cel Mare vrea sa faca din Steaua o echipa de semifinalele Ligii Campionilor. E clar: esti o hahalera si-un huligan!

P.S. Sorry daca gluma a fost deplasata!

predatorpulse703.10.2007 08:51

@blood2hot,Dica a fost pus la mijloc pentru ca acolo putea sa distribuie mingi intr-un mod mai util in acest meci. Daca juca in spatele varfului,unde a jucat Neaga,ar fi fost luat imediat in primire si ar fi jucat mai mereu cu spatele la poarta,asa de bine de rau venind de la mijloc a dat un sut si a avut acea ocazie de la 40m.

Problema noastra a fost ca atunci cand avea Dica mingea cei din avanposturi nu se demarcau pe niste trasee ci fugeau ca curcile sperand ca o sa-i nimereasca Dica.

In schimb,Neaga e o nulitate de cand a venit,nu a facut nimic decat sa se planga de metodele lui Hagi. Neaga dinainte sa plece la arabi era lenes dar tehnic. Cand a venit inapoi a aratat pofta de joc si viteza si a plecat de la noi cand era in mare forma. Acum nu mai are nici viteza nici tehnica,fuge ca prostu exact ca Banel,dar macar Nicolita fuge la fel timp de 90 minute.

In meciul cu arsenal,f buni mi s-au parut zapata,emeghara,Baciu si rada. Satisfacator au jucat Petre Marin,ov Petre,Dica,Nicolita iar f slabi mi s-au parut Neaga,surdu,Iacob,Badea si chiar zaharia desi ultimul a jucat putin.

Deci apararea a jucat bine,mijlocul satisfacator sa spuneam iar atacul penibil,ori in conditiile astea nu ai cum sa scoti egal cu arsenal. O echipa buna e echilibrata in toate compartimentele,noi suntem tari numai in aparare.

Trebuie facut ceva pentru a impulsiona atacul,ne trebuie un atacant nou(gen Thereau,inalt dar si tehnic,v-ati uitat la adevayor zici ca era un colos fata de ai nostri),o extrema buna(nu jucatori de duzina gen surdu sau Nicolita) iar "smecheri" gen Neaga lasati pe banca. Cu tot respectul pentru ce au facut la Steaua cred ca Petre Marin si Iacob ar trebui sa-si gaseasca alte echipe si cineva ar trebui sa-i dea cateva palme lui Badea. Atacul nostru e prost pentru ca nu vin mingi de la mijloc,si pentru ca avem un atacant care mai mult a fost accidentat si e dator de vreun an(Iacob),unul care tocmai a revenit din accidentare(Badea) si unul care a stat mai mult prin B(zaharia). Iar surdu si Nicolita nu sunt atacanti,cica sunt extreme desi nici unul dintre ei nu stie sa dribleze.

Jiji,din pacat sfantul anton nu a marcat,dar sf van persie da.

Sper sa invatam ceva din aceste infrangeri si sa avem aceeasi atitudine de ieri si la mioveni.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

mirceaor03.10.2007 08:53
PS: Am vazut ca din nou il ataca lumea pe Ov.Petre. Daca nici el nu a jucat bine aseara, atunci inseamna ca nu ma pricep eu deloc la fenomenul asta si trebuie sa ma apuc de sah.

Ovidiu Petre are nevoie langa el de un om tehnic,capabil sa dribleze si sa dea o pasa verticala ca lumea. Dar si asa, lumea care apreciaza prestatiile lui spune ca treaba lui e sa recupereze,nu sa construiasca.Eroare.In fotbalul de azi nu mai sunt recuperatori clasici - uitati-va la Fabregas si Flamini care au jucat central pentru Arsenal aseara...

O echipa puternica are jucatori tehnici,nu de astia care calca pe minge si nu sunt in stare sa treaca niciodata de adversarul direct. Nu-ti cere nimeni sa fii Cristiano Ronaldo, Hleb sau Adrian Ilie :) dar macar putin asa..

karas_ultras03.10.2007 08:54

Imi fac griji in legatura cu competenta opiniilor exprimate!...

O. Petre a fost alaturi de Baciu si Emeghara, unul dintre cei mai BUNI stelisti in jocul de aseara, iar Surdu mai are mult de munca pana sa se ridice la pretentiile CL.

Daca nu reusim sa disociem elucubratiile ciobanului de prestatia fotbalistului, cream curente de opinie defavorabile echipei, iar tu nu-ti doresti asta, Cataline, nu-i asa?

paraipan_2903.10.2007 08:55

La inceputul meciului eram mai mult decat dezamagit de cuplul de fundasi Baciu si Emeghara, dar acestia si-au facut treaba excelent. Surdu nu m-a impresionat; o fi facut el cel mai bun meci de pana acum la Steaua dar pana acum la Steaua a fost inexistent. In rest, in conditiile multelor indisponibilitati, a fost un joc incantator si peste asteptari. Oricum am avut si noroc cu carul, dar parca si sansa se arata Stelei atunci cand isi propune si joaca spectaculos. Acum poate simtiti si voi, aia care il plangeti pe Oli, ce inseamna un joc de fotbal adevarat!!!!

forzateaua

Stelisimul03.10.2007 08:55

Nu avem atacanti! Dica nu are cu cine juca la mijloc. Avem un fundas stanga excelent - Emegara! Pot spune ca arsenal a avut noroc cu accidentarile noastre. Un Radoi, Plesan, Goian, si Ghionea in echipa alaturi de un ZAHARIA TITULAR.. ar fi insemnat al deznodamant. As dori sa remarcati mai mult prestatiile lui Zapata, excelenty dupa parerea mea. Daca in iarna facem transferuri ar trebui sa schimbam ceva la mijloc si in atac. Jucatori de genul: Croitoru, Cristocea, Banel, Neaga, Surdu si Iacob sunt partial ok pentru meciurile din campionat, atfel.. pe lista de transfer! ALTII!

onlySteaua03.10.2007 08:58
Nimeni nu-l vrea pe el tap ispasitor, dar se pare ca multi in vreau pe Ov. Petre.

Eu cred ca 9 din 10 oameni il vad pe Ov. Petre cu o prestatie buna, normal ca nu cel mai bun...

Daca ar fi sa ne luam dupa simpatii, cred ca cei doi conduc detasat in topul celor mai "iubiti" jucatori de la Steaua. De aici apar si polemicile astea. Totul e in functie de jucatorul "favorit".

Daca e sa fim corecti, aseara Ovidiu Petre si-a facut treaba mai bine decat Surdu. Simplu.

Fara a fi acuzat de pupincurism, nu cred ca articolul a avut o tenta vadita de lezare a imaginii unui anumit jucator.

Stelisimul03.10.2007 09:02

Cool, nota bene. Metre nu-ti iei ban anul asta!

Miaus03.10.2007 09:05

@onlySteaua

Sigur ca nu s-a vrut lezarea unui anumit jucator, sau a unui grup de jucatori, doar ca P.Marin si Ov.Petre au fost luati in colimator.Doar ei, a naibilui coincidenta, si dupa un meci ok facut de Petrica si un meci FOARTE BUN facut de ov.Petre.

In schimb maretul Romica a avut o prestatie placuta.Si noi de pe stadion tot asa am considerat, de-aia era si fluierat in momentul accidentarii si schimbarii.ne exprimam recunostinta pentru un joc bun facut de el pe flanc.

e cusuta cu ata ros-galben-albastra povestea cu Ov.Petre

onlySteaua03.10.2007 09:19

@Stelisimul

@Miaus

De data asta a fost vorba de cei doi Petre, altadata era vorba de Lovin, Nesu,...oricare altul. De multe ori nu am fost nici eu de acord cu parerile unora, dar daca apreciez pentru ceva site-ul asta o fac tocmai pentru obiectivitatea de care a dat dovada pana acum (sigur, iarasi ii periez, nu?).

E ultima data cand mai fac aprecieri pe tema asta si inchei prin a va intreba, daca tot e sa fim corecti, de ce sa nu fim pana la capat si pe toate planurile? Doar pentru ca e trendy sa fi "anti"?

ghuru03.10.2007 09:46

"Daca Iacob nu ar fi fost atat de egoist si lipsit de ratiune in singura faza cand ai nostri i-au suprins descoperiti pe "tunari" probabil ca Surdu ar fi intrat in istoria ros albastrilor ca fiind omul ce a marcat impotriva lui Arsenal. Daca ar fi primit o pasa simpla, logica si care se impunea cu prisosinta."

Ce l-a determinat pe Iacob sa trateze faza cu egoism? Care sunt tensiunile in jurul jucatorului?

De ce jucatorilor le lipseste spiritul de echipa si se comporta de parca ar avea o confruntare personala cu un personaj invizibil, capabil sa le compromita cariera de fotbalist sau postul de titular?

Se comporta cu totii de parca s-ar afla sub o Constanta amenintare. Si nu e benefic. Se rupe spiritul de echipa.

Si pe langa asta sunt cativa jucatori care s-ar potrivi mai bine intr-o Liga secunda undeva prin San Marino ... daca exista asa ceva.

Parerea mea e ca Iacob e cel mai complet atacant al Stelei la ora actuala, iar Steaua a contat in atac si a aratat o oarecare luciditate doar dupa intrarea lui.

Dar asa suntem noi, a ratat, sa-i sapam mormantul.

Iar Surdu, Surdu a fost chiar ok. Nu-l simpatizam, dar a fost ok.

Si nu pot sa inteleg cum Dica, care nu a aratat nimic de ceva cam mult timp ramane unul dintre titularii incontestabili si favorit al suporterilor ?

In fine, cred ca ma depaseste fotbalul.

Ciuperca,

"Ai sã dai samã, doamnã !"

Mihai Somanescu03.10.2007 09:51

@mirceaor

Incepand cu sezonul 2003-2004, Romeo Surdu a marcat 8, 9, 6 si respectiv 10 goluri pentru FC Brasov si CFR Cluj( sursa: www.romaniansoccer.ro). Eu cred ca nu sunt cifre rele pentru un jucator care a jucat numai in provincie si are 23 de ani. A plecat de la CFR pentru ca nu vroia sa-si prelungeasca contractul, deoarece Adi Ilie, impresarul sau( aceeasi persoana cu managerul Stelei ), i-a promis ca-l aduce la Steaua gratis. In aceste conditii, CFR-ul l-a vandut.

N-a fost stralucit aseara, dar eu zic sa-i dam timp, este greu sa te adaptezi intr-o luna la Steaua.

dr.adrian903.10.2007 09:51

echipa a aratat ca nu a invatat nimic din experienta de anul trecut. a mirosit pana in germania ca au facut pe ei de frica... vedetele ...

sadeyes03.10.2007 09:57

Un meci putin mai bunisor...Faza defensiva facuta foarte bine, faza ofensiva a lasat de dorit. Vad ca Dica este criticat. Nu inteleg e ce. De fiecare data cand mingea ajungea la el pur si simplu nu avea cu cine sa joace. Am vazut un Emeghara excelent, un Baciu cu mult peste capacitatile lui, un Surdu foarte slab (de fapt, in media lui obisnuita, la Praga a fost execrabil), chiar ne intrebam la tr. 2, Pedrazzini ce meci vede ,Zapata, bun, ca de obicei...Iacob, care la faza ratarii nu stiu ce a incercat sa faca...Ov. Petre si-a facut bine treaba de inchizator si atat, Nicolita alearga mult si fara folos, Neaga slab, la Badea se vede lipsa meciurilor...Sper sa invingem Slavia cu 1-0 si sa nergem in UEFA. Cat despre comentariile negative ale becalianului la adresa lui Petre Marin...No comment, Petre Marin a fost unul din oameni cei mai buni de pe teren

mirceaor03.10.2007 10:03

@Mihai Somanescu

Vrei sa-ti spun eu de ce a plecat? Uite de ce: dupa venirea ultimei colonii de stranieri la chefere, Romica nu mai prindea nici primul unsprezece ,si cateodata nici lotul. Iar golurile de care spui tu au fost date la Brasov (unde era vedeta) si la chefere inainte sa fie adusi jucatori MAI BUNI CA EL.

Tu crezi ca aia de la chefere sunt prosti sa vanda un jucator de mare valoare, cand isi doresc titlul cu atata infrigurare? Daca il vroiau pe Surdu ii dadeau un contract mai bun,iar baiatul semna.

Dar una la mana nici ei nu erau convinsi de valoarea sa, iar a doua la mana si el era constient de faptul ca odata cu venirea lui Didi sau Culio locul lui era pe banca.

Urmarea: Adi Ilie l-a adus in Ghencea,ciobanul s-a batut cu pumnul in piept ce mare transfer a facut el(sperand bineinteles ca va face bani frumosi din vanzarea lui, ca doar e tanar),iar noi urmarim fiecare partida cu gandul "Doamne,de si-ar da si Surdu asta drumul la joc".. Eu unul m-am saturat de petarde...

Mihai Somanescu03.10.2007 10:12

@mirceaor

Tu ai o parere pe care ti-o respect, dar te intreb atat: daca un jucator care da 10 goluri pentru echipa nu e de valoare, atunci cine e? Incearca sa intelegi ce am vrut sa spun: la CFR ca si alte echipe s-a vrut eliminarea jucatorilor aflati in sfera de influenta a lui Adrian Ilie, vezi cazul buga la rapid.

Ai dreptate cu Gigi, el a profitat de ocazie. hai sa-i mai dam putin timp, uite in ce convulsii a gasit Steaua.

«123»