Opinii, polemici... ce folos? Am piedut cu o echipa mai buna care a meritat sa castige. As da un 10 galeriei pentru felul cu si-a sustinut echipa, pentru ca a inteles ca e momentul sa renunte la "duelul" cu Petre, pentru ca l-a aplaudat pe Neaga la schimbare. Un minus pentru o parte dintre suporterii de la tribuna care din nou si-au dat in petec fluierandu-l pe Rica. Chiar daca nu a facut meciul vietii, a vrut mult si NICIUN jucator, repet NICIUN jucator nu merita o astfel de atitudine.
Cat despre jucatori...eu i-as aplauda pe toti pentru daruire. Din pacate unii atata pot iar la altii se vede varsta - de fapt la unul singur Petre Marin. Desi a avut multe interventii bune, flancul drept a fost tot de multe ori expus. Si faza golului de acolo a plecat...
Mi-a placut Emeghara, evolutie care-i arata valoarea. si potentialul de a creste si mai mult. Baciu - o surpriza... Este un jucator util, un fel de rezerva de lux... de multe ori a dus greul cand am avut absente in centrul apararii. Rada-util, Ovidiu Petre - la fel. Eu cred ca a jucat bine (mai putin baloanele aeriene). Dica, -am ramas surprins sa-l vad notat printre cei mai slabi, pe site A inercat mereu sa vericalizeze jocul, a stiut sa tina de minge si a avut doua bune oprtunitati, din care la una portarul era batut !!!
Surdu s-a luptat, la fel si Banel, dar atat. Cred ca cei doi pot mai mult. Au avut adversari directi mai buni si asta s-a vazut prin lipsa loviturilor de colt. Badea, marcat foarte bine de fundasii tumarilor. Da semne ca redevine cel pe care-l stiam. Iar Iacob - offf - Iacob - trebuia sa traga tare - dar a preferat o executie tehnica care nu-l caracterizeaza. Sau o pasa ... la Surdu ..ooff. Cred ca, aflat in locul lui Iacob, Zaharia ar fi inscris acolo....Pacat ca nu a avut cat a jucat, sansa golului. Badoi nu a adus nimic in plus, nu avea ce...cartile erau facute.
Si voi incheia cu Zapata - Portarul de care Steaua avea nevoie.
Una peste alta, eu voi trece acest meci la plusuri, tinand cont de adversar si de contextul in care s-a jucat. La plusuri ca potential, nu ca rezultat. Care din pacate este negativ.
Multumim baieti si privim cu speranta spre viitor.