Frumoasa echipa aceasta Zenit Sankt Petersburg. Felicitari, iar la anul sa demonstreze ca pot face fata si in Champions League.
Frumoasa echipa aceasta Zenit Sankt Petersburg. Felicitari, iar la anul sa demonstreze ca pot face fata si in Champions League.
Zenit chiar merita sa castige, chiar daca aveau 1-0, nu s-a retras in aparare cum fac majoritatea echipelor, iar in ultimele minute au dat lovitura. Bafta lor!
Frumos meci...
Frumos meci. Zenit a meritat cupa.
Echipele care nu pacalesc fotbalul, intotdeauna voi tine cu ele.. Zenit este una dintre ele.. bv rusilor ![]()
Zenit a jucat frumos si merita sa castige Cupa UEFA. Sunt curios cum se vor descurca la anul in Champions League..
Frumos meci,ma asteptam sa cistige Zenit ,ca sa demonstreze inca odata ca ESTul e puternic ,si ca se poate forma o echipa puternica cu nu prea multi bani.
@Adi Tanas
Pe capitanul timosciuck(sau cum naiba s-o scrie) l-au luat de la Sahtior cu 15 milioane de euro. Nu cred ca echipa celui de-al 3-lea consortiu din lume(Gazprom) nu are bani....
De Timosciuk voiam sa sun si eu!
Sa mai spunem ca au refuzat 10 milioane pentru Arshavin?
@MoWeed
Da ai dreptate,pe Timosciuck l-au luat de la Sahtior cu 15 milioane de euro sau chiar mai mult,pentru noi e o suma mare insa nu si pentru cei din vest.Zenit in ultimii 3-5 ani l-au cumparat numai pe Timosciuk si iau vidut pe Bistrov(Spartak)Kerjakov(Sevilla)si altii nu mai tin minte,si cred ca siau recuperat banii.Sper ca Gazprom sa ia exemplu de la Abramovich si sa investeasca la fel de mult in fotbal.
"Cele mai scumpe transferuri au fost cele ale lui Anatoli Tymoschuk (21 milioane de dolari) și Fatih Tekke (14 milioane dolari)." (adevarul)
Tekke este rezerva la Zenit... si mai sunt si alte transferuri scumpe.
@MoWeed
Da ai dreptate,pe Timosciuck l-au luat de la Sahtior cu 15 milioane de euro sau chiar mai mult,pentru noi e o suma mare insa nu si pentru cei din vest.Zenit in ultimii 3-5 ani l-au cumparat numai pe Timosciuk si iau vidut pe Bistrov(Spartak)Kerjakov(Sevilla)si altii nu mai tin minte,si cred ca siau recuperat banii.Sper ca Gazprom sa ia exemplu de la Abramovich si sa investeasca la fel de mult in fotbal.
pe Kerjakov l-au luat inapoi daca nu ma insel. De vandut au vandut numai pe sume foarte mari(de exemplu Skrtel la Liverpool). Isi construiesc un stadion modern, nivelul de salarizare al jucatorilor este asemanator cu cel din Vestul Europei.
15 milioane de Euro este o suma mare si in vest, pentru ca poti numara pe degete trasferurile care depasesc aceasta suma intr-o perioada de transferuri.
Pe Kerjakov l-a luat Spartak Moscova (sau TSKA...)
In orice caz, nu a revenit la Zenit
Aha! Greseala mea....
Cert este ca nu conteaza... investesc si primesc... nu ca la noi.. pomana si scandal.
Kerjakov a fost luat de Dinamo Moskow!!!
Ce-au facut rusii e de apreciat!Se investeste foarte mult acolo,si se investeste in jucatori,antrenori,infrastructura!Oricum,Zenit merita sa castige Cupa UEFA,Rangers a pacalit fotbalul pana in finala...