Glasgow Rangers nu a jucat ABSOLUT NIMIC nici in seara asta si nici in tur.O sa i zdrobeasca Zenit o sa vedeti.Fiorentina merita sa joace finala.
Glasgow Rangers nu a jucat ABSOLUT NIMIC nici in seara asta si nici in tur.O sa i zdrobeasca Zenit o sa vedeti.Fiorentina merita sa joace finala.
Ce finala interesanta.
Meci de under 2.5. :sad2:
Under ? Eu zic ca le da Zenit 5
Under ? Eu zic ca le da Zenit 5
M-am saturat de Rangers in sezonul european 2007-2008. Prea multa sansa au avut cu Lyon, Werder, acum cu Fiorentina.
La cum se apara, cam greu sa le dea rusii 5.
N-o sa le dea 5 dar sunt sanse mici sa nu ii bata rusii, desi daca nu ma insel golgheterul celor de la Zenit e suspendat...
ddooooaamnnee ...prost mai e vieri sa mor.... mama si cate ocazii........![]()
am intuit de la inceput ca daca va bate Vieri penalty o va da peste poarta...si asa a fost pacat de fiorentina ca ajucat frumos...nu stiu de ce dracu nu l-au lasat pe Mutu sa bata al patrulewa!
@
Dupa cum am vazut cum se ducea Vieri spre punctul de la 11 eram sigur ca va rata. Avea o fata gen "ba mucosilor, ce e asa greu s`o bagi in poarta". Imi pare sincer foarte rau de Adrian Mutu.
Finala, dupa cum zicea cineva mai sus de under 2.5, eu as merge clar pe`un 0-0.
Ce va pare asa rau de Mutu? Doar e un fost spurkat. Inteleg sa va para rau de Fiorentina, ca e echipa frumoasa. Dar de Mutu?
cite bere se va bea in Rusia si cita votka in Anglia???????????
Cred ca italienii i-au subestimat pe scotieni,mai ales dupa remiza alba din tur.Cei care au ratat de la punctul cu var mi s-au parut oarecum indolenti dupa modul cum au executat loviturile.
De partea cealalta am vazut o echipa ruseasca foarte disciplinata tactic capabila sa speculeze si cea mai mica oportunitate de a marca.Nemtii au crezut ca vor castiga la Sankt Petersburg numai pentru ca se numesc ,,Bayern",dar Aadvocat le-a pregatit si le-a predat o lectie usturatoare.
In finala as merge pe mana ,,rusilor" dar nici ,,scotieni"i nu trebuie neglijati. Oricum,vom avea o finala frumoasa si oricare dintre cele doua echipe va castiga va fii o invingatoare merituoasa,rezultatele de pana acum recomandandu-le pe amandoua!
Ma bucur ca Zenit i-a umilit pe nemti,pentru ca erau prea increzuti si credeau ca pot bate tot.
Imi pare rau pentru Fiorentina,e o echipa frumoasa care merita sa joace finala cu Zenit.
Rusii vor castiga finala categoric,vor face praf si pulbere din scotieni.
Ce va pare asa rau de Mutu? Doar e un fost spurkat. Inteleg sa va para rau de Fiorentina, ca e echipa frumoasa. Dar de Mutu?
Bine ba, hai sa zicem toti m*** lu` Mutu si lu` masa, hai sa ne baga **** in Chivu, da`l in p**** m**** pe Marica. Nu`i stelist, e un distrus atunci. Mentalitate de *****.
LE: Steluta noaaastraaa.. are sufletul curaaat ![]()
Vaaaaaiiii, cate stelute la ronnie... ![]()
Bine ba, hai sa zicem toti m*** lu` Mutu si lu` masa, hai sa ne baga **** in Chivu, da`l in p**** m**** pe Marica. Nu`i stelist, e un distrus atunci. Mentalitate de *****.
LE: Steluta noaaastraaa.. are sufletul curaaat
Prietene, e spurcat declarat. Nu-mi poti schimba parerea despre el. O sa ma intereseze de el doar atunci cand joaca Romania. Din partea mea sa retrogradeze Fiorentina. :X Inter.
Nu inteleg de unde atata iubire spontana pentru un fotbalist ca Mutu. Ce mare scula de fotbalist e el care in toata cariera a luat numai un titlu cu dinam0.....
Mi-e complet indiferent cand joaca echipa de club al lui Mutu pentru simplu fapt ca e un spurcat. La nationala e alta treaba dar nu inteleg de ce sa ne pare rau ca au fost eliminati Fiorentina...
nu inteleg de ce sa ne pare rau ca au fost eliminati Fiorentina...
Pentru ca fiecare are dreptul sa sustina un club, jucator, etc... Asa cum tie/voua Mutu vi se pare un spurcat, tot asa altora acelasi Mutu li se pare un jucator excelent, iar faptul ca este roman ii face sa-l aprecieze si sa-l urmareasca indeaproape.
Sunt curios cati dintre voi vorbeau pe forum de "frumoasa echipa a Fiorentinei" acum 2-3 ani... asta ca sa continuam discutiile despre ipocrizie...
mai bine ca au fost eliminati , dupa aia se laudau cacateii, ca jucatorul format
de ei a castigat Cupa UEFA!
Eu am tinut cu Fiorentina nu pentru ca-i Mutu la ei,ci pentru ca intotdeauna am preferat echipele care nu pacalesc fotbalul!Am urmarit Fiorentina in cateva meciuri si chiar sunt o echipa care joaca fotbal! Cat despre Mutu,imi este total indiferent!E un jucator bun,dar sa fim seriosi,e departe de a fi printre cei mai buni...
mai bine ca au fost eliminati , dupa aia se laudau cacateii, ca jucatorul formatde ei a castigat Cupa UEFA!
Uite de`asta mi se rupe. ca se laudau cateii...
FINALA CUPEI UEFA: Zenit - Rangers, azi, de la ora 21:45 in direct pe Pro TV.
Pronostic: 1-1, se va decide la 11m.
PS:Cica fanii lui Celtic ar fi ars bilete ale suporterilor celor de la Rangers.
Ce caterinca si`n Scotia dom`le.
Eu cred ca bat rusii....
Si eu mizez pe rusi... desi faptul ca meciul va fi practic "acasa" pentru scotieni poate fi un avantaj important.
Mi-e indiferent cine castiga, dar sper sa vedem un fotbal de calitate, un meci deschis cu multe ocazii de poarta si goluri. Iar la sfarsit sa ne para rau ca s-a terminat asa repede.
Lupta ZENIT !