ar fi frumos sa iasa Chelsea
nu`mi place deloc echipa asta
imi place ca pe turci nu ii baga nimeni in seama , dar au sanse sa ajunga in finala ![]()
ar fi frumos sa iasa Chelsea
nu`mi place deloc echipa asta
imi place ca pe turci nu ii baga nimeni in seama , dar au sanse sa ajunga in finala ![]()
Slavã Domnului cã scãpãm de imbecilii de comentatori de la prostv de la anul'. Cum sunt distribuite meciurile între Boom și TVR? Boom opțiunile 1 și 2 și TVR 3 și 4 sau invers?
Invers
Ce meci incredibil pe Anfield... atmosfera senzationala, multe goluri, una dintre cele mai frumoase meciuri din CL, si cel frumos din acest sezon de pana acum. Superb.
Liverpool merge mai departe
...
Slavã Domnului cã scãpãm de imbecilii de comentatori de la prostv de la anul'. Cum sunt distribuite meciurile între Boom și TVR? Boom opțiunile 1 și 2 și TVR 3 și 4 sau invers?
drepturile parca sunt din sezonul 2009-2010, deci cred ca la anul tot pe terminatii astia ii vom auzi
un meci demential, super fotbal, gol torres foarte tare, walcott de vis, senzational
adevaratul fotbal se joaca-n anglia
Cred ca stim si semi-finalele:
Liverpool - Chelsea
Barcelona - Manchester
Chelsea este mare favorita, pentru ca meciul retur se joaca pe Stamford Bridge, insa am incredere ca va avea Rafa ac de cojocul lui Grant.
Despre Barca - Manchester, un lucru am de zis, Manchester e in finala.
Finala va fi intre Chelsea - ManchesterU,dupa parerea mea.
Nu prea cred ca o sa fiti voi semifinalista...![]()
Se pare ca de data asta nu ai nimerit-o...
Finala va fi Liverpool-Barcelona dupa parerea mea...
Nu ma asteptam sa fie asa de plictisitor meciul dintre Barca-M.U,parca jucau Mioveniul(Manchester-autobaza lui SIR Alex)si Bistrita(apropo sper sa retrogradeze)
Intr-adevar un meci plictisitor in care Manchester a avut mare noroc ca a scapat fara gol de la Barcelona...
FINALA UEFA Champions League
Manchester UNITED vs Chelsea
Sper ca macar in finala sa joace frumos nu doar sa se apere asa cum au facuto in dubla mansa cu Barca
Sper ca s-a uitat la meciul de azi Cartu....avea de invatat cum sa te aperi un meci intreg si sa dai un gol norocos(norocos prin faptul ca a fost rezultatul unei greseli imense al lui Zambrotta cu prima ocazie cu care Man Utd a trecut de centrul terenului)
Macar in seara asta sa vedem un meci spectaculos,dar daca va fi ca cel de ieri,finala no mai privesc(mai bine dorm)
Chelsea-Liverpool 1-0
Drogba ![]()
Macar in seara asta vedem un meci spectaculos... facut doar de o echipa. ![]()
Ce a ratat Ballack! ![]()
Liverpool nu exista in seara asta...
LE: Youssi ![]()
1-1, gol Torres
dinamilor, vi s-a indeplinit visul: Manchester si Chelsea joaca finala UCL!!!
Ah, am uitat! Asta era visul de anul trecut, nu?
:clap: ![]()
Adevarul este ca Chelsea au fost mai buni.....
Se pare ca am ghicit cine joaca in finala,mai ramine ca Chelsea so cistige sil intrecc pe Dragomir la profetii
P.S Ce mult ma bucur ca Liverpool nu joaca finala!!!!!!!!!!!!!!!UUUUUUURRRRAAAAAAAAAA
Manchester United! ![]()
![]()
![]()
Felicitari Manchester United !
felicitari si sa cresteti mari! ![]()
![]()
![]()
Desi nu pot sa zic ca am tinut cu cineva chiar mi-a parut rau de Chelsea,merita mai mult acest trofeu de Man U dupa cum s-a jucat finala,au avut ocaziile mai mari(cel putin in repriza a 2-a), terry a avut acea interventie extraordinara cand a scos de pe linie si pana la urma doar bulanul de la penalty-uri i-a scos pe Manchester.
De fapt astazi am vazut inca o mostra din "dreptatea" fotbalului,care poate fi rezumata astfel:
Ronaldo da un gol foarte frumos in timpul jocului,bate penalty-ul de parca era in curtea scolii si castiga CL iar john terry se zbate tot meciul,ba chiar isi tine echipa in viata cu acea interventie ca apoi sa alunece la penalty-ul decisiv si sa piarda trofeul. Ce ironie,o bucata de pamant rusesc a facut ca visul lui abramovic sa se mai amane. Si inca o chestie,astazi am gasit un pierde-vara mai mare ca vieri,si anume anelka.
Felicitari lui Manchester pentru trofeul CL si as vrea sa mai remarc un episod,cel in care ferguson vorbeste cu arbitrul dupa pauza. Ce m-a enervat nu a fost gestul in sine,ci ipocrizia comentatorilor care il laudau pentru "strategia" asta,iar daca ar fi fost vreun antrenor roman se sarea in sus cum de indrazneste sa faca asa ceva(desi ceva imi zice ca romanul nu ar fi vb civilizat precum a facut-o ferguson). Oricum a prins chestia pentru ca in repriza secunda saracul arbitru s-a cam rahatit pe el si s-a straduit sa nu dea galbene,sa lase jocul "mai liber", desi au fost niste intrari foarte dure.
Am inteles ca a fost si gibonul Jiji la acest meci si ma intreb daca a invatat ceva din acest spectacol,desi dupa mintea lui probabil radea de abramovici ca a bagat atatia bani si nu a luat CL iar el se descurca cu echipa sa investind nici 10 milioane pe an.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Man United si daca e condusa cu 3-0 in min 90 in finala UCL tot nu o va pierde. Au un bulan incredibil in aceste finale: 2 goluri in prelungiri contra lui Bayarn, Terry aluneca la penalty`ul devisiv.