Se pare ca de la mijloc in sus echipa va arata asa: Croitoru - Petre - Surdu - Dica - Neaga - Iacob.
Se pare ca de la mijloc in sus echipa va arata asa: Croitoru - Petre - Surdu - Dica - Neaga - Iacob.
Daca nu-i batem p-astia,actualii jucatori ar face bine sa-si schimbe meseria!
:biggrin: :biggrin: ,si ce sa faca???La meciul asta conteaza sa luam 3 puncte ,putem juca f slab,numai sa castigam!!
![]()
Steaua daca nu castiga in cel mai rau caz , Becali sa plece !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa vina Laca no' 1
Cred ca a venit vremea sa facem si noi golaveraj. Astazi putem castiga la diferenta mare, dar sa nu intre baietii in teren direct invingatori. Badea si Zaharia as vede eu in atac azi. Badoi in locul lui Banel.
Sper la 3-0. Se poate.
FORZA Steaua. MEREU SUPERIORI.
, spre24, ![]()
Badoi in locul lui Banel.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :laugh: ...cel mai bun banc!!!
Nu rade, Banel este accidentat, sau se pare ca il menajeaza. E bine sa vedem si ce poate Badoi ca mjlocas.
Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.
Batem cu 3-1 sper , dacã nu sã meargã în divizia B în frunte cu Jiji nu știu de ce am impresia cã avem în fațã cel mai negru an din istoria Stelei LUPTA Steaua ![]()
Sa dea naibii in ea de statistica dar cruda mai e realitatea cate odata ... Steaua a marcat in tot campionatul cat a marcat Dinamo intr-un singur meci ...
M-am saturat de meciuri proaste , de fotbalisti ratati nascuti sperante , de Gigi Becali ...
M-am saturat !
N-a fost fault la Petre Marin in faza in care au marcat ei golul???
@weeezer
Si eu am avut aceeasi impresie, o faza de revazut.
Greu, da bine ca am batut... noroc cu Iacob si cu tusierii ca au fost corecti si nu ne-au anulat golurile marcate regulamentar
Ce s-a intamplat frate la ultimul gol? Si eu am avut impresia ca arbitrul a fluierat. Oricum e bine ca am castigat:D . Berbecaru nu e arbitru. s-a vazut in multe faze precipitarea lui. Nu stia ce sa faca. Putin ne`a avantajat cred , in faze la mijlocul terenului. FORZZZA STEAUAAA. SUNTEM CAMPIONI
Mdea.. aiurea joc , aiurea meci .. goluri de c***t, parca am uitat cum se joaca fotbal.. Noi ne chinuim , si pechinezi , la ei in cotet joaca spectacol, incep sa ma satur sincer de chestia asta , care vad ca e fregventa de ceva vreme incoace , da.. sper sa ne revenim cat mai repede , inca sper ca vom ajunge din nou ce am fost...
Fault nu a fost, tusierul nu a ridicat fanionul, deci Berbecaru nu avea de ce sa fluiere. Fluierul s-a auzit din tribuna.
O victorie meritata de Steaua , si muncita ..... a avut multe ocazii de poarta .... da ma ingrijoreaza ceva ..... ei la antrenamente nu exerseaza suturile ??:-/
Steaua a jucat de nota 7 sa zicem in fata unui adversar de nota 3....e penultima clasata si dabea am batut cu 2-1...si sa aparau aia cu zambetul pe buze de parca ar mai fi rezistat inca 3-4 meciuri...noroc ca a gresit daouda...oricum e clar..daca am ajuns sa ne bucuram ca batem mioveniul cu 2-1....
a da si sper ca sa observat ce inseamna sa joci fara popandai atleti in echipa...gen Banel...,numai era partea dreapta un capat de linie...
Un "elev" de nota cinci !! A trecut si acest examen .Dar ce chin si ce durere ...!!!
Nu pot sa-mi stapanesc nemultumirea . Ce joc mediocru !!!
...si cand mai vezi cate un [...] gen DANNY care e incantat de vedetele astea triste,iti dai seama ca toti pustanii imbecili tin cu Steaua!
Au luat-o oile lu Jiji pe tarla. Stergeti-i behaiturile, nu intereseaza pe nimeni visele erotice ale ovinelor.
Meciul se joaca pe puncte, nu se bazeaza pe calitatea jocului..ar trebui mai mult sa ne intereseze punctele si nu cum jucam...la urma urmei am facut destule meciuri frumoase...si ne am ales cu NIMIC...sa nu ne mai rezumam in a da note jucatorilor, echipei in general...oricum nu foloseste la nimic;)
Fluierul s-a auzit din tribuna.
Si atunci de ce Berbecaru era cu mainile sus inainte ca Iacob sa bage mingea in poarta?
Am fost avantajati de arbitru (zic eu neintentionat) la acea faza, de ce sa nu recunoastem?
E clar ca arbitrul a fluierat. Pe reluare se vede din gestica lui cum duce fluierul la gura, apoi se aude fluierul, timp in care ridica mana stanga pentru a opri jocul, dupa care, vazand "avantajul creat" (golul lui Iacob), se suceste si arata mijlocul terenului, sugerand ca, vezi doamne, a fluierat ca sa valideze golul, probabil. Dar se observa clar ca fluierul a venit inainte ca Iacob sa suteze. O rusine ceea ce s-a intamplat.
Am vazut si eu apoi faza la Fanatik, arbitrul era cu spatele si nu stim daca a apucat sa fluiere, cum zicea si Andrei Vochin poate doar a avut intentia sa fluiere, apoi vazand ca tusierul nu ridica fanionul a indicat centrul terenului.
Cert este ca am meritat sa castigam cu sau fara aceasta faza.