Duminica 7 octombrie vom avea meciul Dacia Mioveni - Steaua, ora 20:30, partida fiind transmisa de Kanal D.
Discutii aici...
Duminica 7 octombrie vom avea meciul Dacia Mioveni - Steaua, ora 20:30, partida fiind transmisa de Kanal D.
Discutii aici...
O buna posibilitate de a mai adauga 3 puncte celor acumulate pana in prezent o reprezinta meciul de la Mioveni cu Dacia.
Dupa parerea mea ar trebui sa fie un meci mai usor decat cel jucat in Templu impotriva Vasluiului.
Pronostic: 2. Scor 0-2. Marcatori: Goian si Dorel. Daca nu joaca Goian, Rada, iar daca nu joaca nici Dorel, Badea sau Nicolita. :biggrin:
Ii batem sigur. E una dintre cele mai slabe echipe din prima Liga. Mizez pe un gol al lui V. Badea(asta in caz ca va juca).
De la astia chiar nu ne permitem sa pierdem. Avem nevoie de o victorie de moral, minim 3 goluri. Poate Zaharia, ca restul am vazut ca nu stiu sa inscrie. N-ar trebui sa avem emotii. 2 solist.
Ii batem sigur. E una dintre cele mai slabe echipe din prima Liga. Mizez pe un gol al lui V. Badea(asta in caz ca va juca).
Sunt stelist, dar niciodata nu se stie daca vom castiga.
N-ar trebuie sa avem probleme, dar vom vedea!
Poate facem egal, ca iar ne ducem la fund... 0-1 sa fie, numai sa luam 3 puncte.
Aici veti vedea cum joaca baietii fara vlaga, fara nici o motivatie, adica atitudinea lor adevarata.
Ce s-a intamplat cu Arsenal a fost o minune.
Dica atinge mingea numai cu calcaiul, nu fuge, sta pe teren ca un lemn...
Mai departe cred ca nu merita comentat pentru ca stiti cu totii fata adevarata a AFC Becali
@dr.Adrian:
Cu atitudinea asta constructiva sigur vom schimba ceva...
Asa era si Ceahlaul anul trecut (tot dupa un meci de Champions League), una dintre cele mai slabe, si era sa ne bata daca nu era Cernea!
@St_1947:
Ai dreptate, insa imi place sa cred ca invatam din greseli...
Sper sã joace serios echipa. Cei din Mioveni vor juca tare.
Cred ca o sa batem! ![]()
Prevad un joc slab si incalcit. Dar cum sa se mai murdareasca vedetele noastre gen Petre, Nicolita, Badea etc. pe sort la Mioveni cand sunt in Champions League?
Cel putin ma bucur ca-i incurajeaza Radoi cu filozofiile lui despre meciurile din Liga vs. Liga 1.
M-am saturat de Steaua asta, si inteleg de ce nu mai vine lumea la stadion. In ritmul asta o sa ajungem ca javrele cu 1000 de oameni acasa.
Chiar daca il admir pe Pedrazzini, nici el nu poate face minuni cu asemenea specimene.
Despre Ilie si Argaseala n-ar mai fi nimic de spus.
@St_1947
Ai dreptate, insa imi place sa cred ca invatam din greseli...
Sper din tot sufletul sa fie cum spui tu! fularsteau2
Steaua e varza in ultima vreme fratilor, ei nu mai joaca pentru reputatie, campionat si pentru suporteri, ci pentru banii lui Becali.
Jos oierul, ca a distrus fotbalul - a distrus Steaua noastra!
Ar trebui sa joace cateva meciuri cu tribunele goale, dupa aceea sa vedem daca isi vor da interesul mai tare...
Castigam, acumulam punctele pierdute si speram la un joc macar asa de bun ca si ultimele 3 etape...
FORZA Steaua!
Meciul asta il castigam si daca jucam cu echipa a 2-a!
Forza Steaua!
@ Ludacris
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa bage iar rezervele, ca mi-a placut mult meciul cu FCM Bacau din Cupa... pentru ca, daca o sa ii bage pe Dica si compania, vor juca din nou ca niste cizme, ce zic ei: pai ce ma, am jucat in UCL cu Arsenal, de ce sa ne mai murdarim pe teren si sa transpiram... si 100% nu se va lega nimic!
Parerea mea...
Daca Steaua va fi motivata si va juca la fel ca si in meciul de marti, vom castiga fara probleme... dar asa sunt jucatorii romani: in Liga dau totul, in campionat 0...
Banel, cel mai bun exemplu... parerea mea!
Subscriu la idea introducerii "rezervelor". Uzura de care sufera unii "titulari" ne poate fi fatala asa cum s-a vazut sezonul trecut cand nu am reusit nici o victorie in afara timp de 6 luni (asta a fost un cosmar pe care nu credeam ca-l voi trai vreodata).
Daca si cu astia pierdem, suntem varza; nu cred ca avem cum sa nu ii batem pe astia... sunt varza!
Forza Steaua! ![]()
O sa ne chinuim si la meciu asta ...sper doar ca Zaharia sa fie folosit titular (e singuru atacant la ora actoala care mai baga mingea in plasa)
Nu fiti pesimisti! Steaua bate cu 2, poate 3-0.
echipa joaca mai bine si isi va reveni. o sa facem meciuri bune si in CL. nu stiu cate puncte vom scoate la final, dar nu ne vom face de ras ca anul trecut.
pentru meciul de la Mioveni, cred ca Steaua va incepe asa:
Zapata-Badoi, Goian, Rada, Emeghara-Neaga, Ov.Petre, Dica, Surdu, Badea, Zaharia
Hai Steaua!
Cu tine pana la moarte!
sper sa joace Badea cu zaharia :X steag1 steag1 steag1
sper ca Dica Neaga Ovidiu Petre si Petre Marin sa stea draqlui pe banca tot meciul.
cine va intra nu conteaza nu mai ei sa nu fie pe teren. daca vrem sa castigam