FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O bruma de speranta

«123»
Grenada28.09.2007 15:13

eu sper la un egal ....la victorie este foarte foarte greu...sper sa se aplice macar in cazu nostru ...de echipa mica fata de arsenal .cum am patit noi cu amatori de la bate borisov...oricum forza Steaua!

handrei28.09.2007 15:56

Speranta pentru. rezultatul urmator exista mereu, jucatori avem totusi cat de cat. Problema e patronul care actioneaza direct sau indirect impotriva echipei atunci cand il apuca si speranta ca asta se va schimba _NU_ exista :(

danimarcu28.09.2007 18:40
Ca tot veni vorba, vreau sa-i multumesc pe aceasta cale factorului de decizie al acestui site, care m-a inteles si mi-a permis sa ma retrag de la moderare. Ma simt mult mai in elementul meu ca simplu utilizator. Toti de pe site imi sunt frati si ma simt bine in compania lor.

Daca stiam ca te retragi, mai asteptam un pic cu remarca aceea pentru care m-ai avertizat... :biggrin:

Despre articol,nu vad nimic de criticat prin faptul ca esti foarte optimist...

Chiar daca stiu ca Jiji va spune ca nu noi am castigat ,ci Dumnezeu,tot mi-as dori sa o facem...

Magarul de Jiji va primi ceea ce merita,sunt sigur de asta!

M-a facut Jiji sa ma uit la meciurile Stelei ca la un film prost, dar asta este...

Sper sa traiesc destul cat sa vad Steaua eliberata din mainile acestui infractor...

Despre meciul cu Vaslui,sper sa-i batem,dar sunt sigur ca vor intra vedetele si nu vom repeta meciul cu Bacaul!

Grenada28.09.2007 20:48

"Despre meciul cu Vaslui,sper sa-i batem,dar sunt sigur ca vor intra vedetele si nu vom repeta meciul cu Bacaul!"

Nu ti se pare ca exagerezi cu vedetele?

danimarcu28.09.2007 21:08

@Grenada-Sper ca exagerez...

AndyQ29.09.2007 13:47
@ Miaus.

Am facut si bune, am facut si mai putin bune.

Le regret pe cele mai putin bune si te asigur ca am in permanenta paiul in ochi si mi-e imposibil sa nu-l vad. Au fost momente tensionate in acea noapte care a urmat meciului cu Charleroi. Ceea ce regret e ca am incercat la un moment dat sa detenzionez situatia si i-am facut rau lui daffyduck si apoi tie. Dar parca si voi ati cautat-o cu lumanarea. Nu e mai putin adevarat ca mi-am facut si mie rau, voi doi fiind personalitati bine apreciate si sustinute, indeosebi daffyduck.

Daca Miaus si daffy au fost apreciati sau sustinuti, cred ca lucrul asta s-a intamplat pe alte site-uri, in niciun caz pe asta. Era bine cunoscut trioul Miaus-Daffy-Andyq, ca bolnavii site-ului, din cauza analizelor pe care le faceam, dupa un meci, sau unui jucator. S-a ajuns ca in momentul de fata sa fie mai trendy sa injucam ca la usa cortului, si sa nu fim vazuti/banati/avetizati, dar sa ne luam avertisment pentru ca am dat REPLY folosind un post anterior complet, care avea eventual 10 randuri, in loc sa stam sa citim o analiza pertinenta facuta de oameni precum daffyduck, bazata pe fapte, rezultate s.a.m.d. pentru care era considerat bolnav.

Daca noi suntem bolnavi pentru ca incercam sa vedem realitatea si sa o analizam, inseamna ca am gresit in momentul in care credeam ca exista oameni care inteleg fenomenul FOTBAL, pe fcsteaua.ro...

aditud29.09.2007 16:17
Era bine cunoscut trioul Miaus-Daffy-Andyq, ca bolnavii site-ului, din cauza analizelor pe care le faceam, dupa un meci, sau unui jucator. S-a ajuns ca in momentul de fata sa fie mai trendy sa injucam ca la usa cortului, si sa nu fim vazuti/banati/avetizati, dar sa ne luam avertisment pentru ca am dat REPLY folosind un post anterior complet, care avea eventual 10 randuri, in loc sa stam sa citim o analiza pertinenta facuta de oameni precum daffyduck, bazata pe fapte, rezultate s.a.m.d. pentru care era considerat bolnav.

"Oda noua, inteleptilor!" Atat mai lipseste... Putem avea alte pareri? De exemplu, ca *ucky*uck isi dadea deseori in petec nu cu "analize pertinente", ci cu rahat aruncat aiurea, numai de dragul de a dovedi ca are dreptate...sau tu, prins in flagrant de unii si altii folosind cuvinte al caror inteles ti-era obscur. Si, ca sa-nchei in nota postului tau, asculta la mine, ti-o spune unul mai destept ca tine :)!

Virgil29.09.2007 20:40
Hai sa nu cadem in penibil si sa inventam superjucatori cu superdriblinguri care sunt supergolgheteri in supermeciuri acolo unde nu sunt. Vasluiul va fi un dus rece, si o sa recitesc amuzat articolul dupa weekend.

Vasluiul a fost un dus de 3 puncte si 1 gol adunat la activul golaverajului. Amuza-te copios din partea mea, desi cred ca nu ai motive. Macar din punctul de vedere a ceea ce ai scris in fragmentul citat. Urmeaza Arsenalul si am senzatia ca ne va fi mai usor. Pentru ca englezii nu vin la Bucuresti sa bage combine, tractoare si alte masini agricole in fata portii.

AndyQ29.09.2007 23:50
"Oda noua, inteleptilor!" Atat mai lipseste... Putem avea alte pareri? De exemplu, ca *ucky*uck isi dadea deseori in petec nu cu "analize pertinente", ci cu rahat aruncat aiurea, numai de dragul de a dovedi ca are dreptate...sau tu, prins in flagrant de unii si altii folosind cuvinte al caror inteles ti-era obscur. Si, ca sa-nchei in nota postului tau, asculta la mine, ti-o spune unul mai destept ca tine :)!

Prefer sa nu ma consider destept, precum faci tu...

Fiecare cu parerile lui, dar e rau cand iti mor laudatorii si te apuci sa te lauzi singur. Trist...

Da-mi tu niste exemple despre cuvinte obscure mie, sa stiu sa nu mai uzez de ele.

«123»