FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O bruma de speranta

«123»
Slider28.09.2007 09:12

Sper ca din aceasta victorie cu Bacaul sa fi invatat si Seniorul ceva: sa nu-i mai impuna ca titulari pe "ceasul" Ovidiu Petre si "cel mai bun jucator" Lovin deoarece s-a dovedit ca exista alternative mult mai bune in echipa prin care se creeaza spectacol, se marcheaza goluri si din actiune, nu doar din faze fixe si in general aspectul jocului este mult mai placut ochiului. Sper ca de acum inainte sa fie folosit si Emeghara mai mult deoarece a demonstrat destule calitati in meciul cu Bacaul...insa daca se va folosi aceeasi formula de joc (cu cei doi inchizatori magnifici, gemenii eficientei Ovidica si Lovinho) si doar un singur atacant atunci vom avea mari probleme si ne vom chinui cu orice echipa, indiferent de valoarea acesteia (ex: UTA, care a fost batuta de o echipa din Liga a III-a Sanatatea Cluj, dar care a facut egal cu Steaua :wacko:)...

vlad7528.09.2007 09:46

Cate pasiuni poate starni un articol scris de Virgil! :biggrin:

DOUBLE28.09.2007 09:55
Cate pasiuni poate starni un articol scris de Virgil! :biggrin:

Pasiuni poate e mult spus, pentru ca unii dintre noi au "cam sarit calul"

EuroSTELIST28.09.2007 09:56

Eu vreau sa fiu si mai indraznet si sper ca bruma de speranta sa se transforme intr-o mare de speranta pana la ora meciului cu Arsenal. Probabil partida cu Vasluiul va fi decisiva in acest sens.

Ce le-as spune eu tuturor criticilor stelisti ai Stelei, ar fi sa nu uite ca optimismul e intotdeauna esential inaintea unui joc important, absenta lui rasfrangandu-se in teren, asupra echipei. Steaua nu are nevoie de o presiune suplimentara la meciul cu Arsenal, ci de un Templu rasunand de cantece si incurajari care s-o impinga sa se lupte de la egal la egal cu orice echipa din lumea asta. La urma urmei, nu jucam impotriva unor extraterestri, sunt la fel de "oameni" ca si ai nostri! In plus, nu o data am demonstrat, ca public, ca putem fi al 12-lea jucator din teren...hai s-o facem inca o data!

"One dream, one soul, one prize, one goal"...asta e cheia succesului!

Impreuna, spre o alta seara magica...I M P R E U N A S U N T E M S T E A U A!

SebahSTEAUA28.09.2007 10:00

Daca nici sa speram nu ne mai dati voie,voi atotstiutorilor,pai atunci ma duc sa ma uit la sah.E mai putin palpitant. Prin definitie sper.Am sperat si la 1-3 cu Real pe Ghencea ca vom putea reveni..Am sperat si cu javrele la acelasi scor...SUNT SIGUR CA SI VOI ATI SPERAT!Dar da mai bine sa "pari lucid" decat sa "fii STELIST"

dragos_drlsteaua28.09.2007 10:04

Barcelona, Real, Lyon, Chelsea, Arsenal, feriti-va ca venim! Am surclasat noi marea putere europeana FCM Bacau, asa ca ganditi-va ce va vom face voua! Zaharia e in mare forma, temeti-va!!!

Acuma serios vorbind, sunt oare singurul de pe lumea asta care crede ca meciul de la Bacau a fost aranjat de oier, ca se demonstreze el cat de bine se descurca Steaua fara Hagi? Face parte din acelasi registru ca si prima de joc oferita inaintea meciului cu UTA, 3000 de euro de jucator! Numai ca acum nu le-a promis propriilor jucatori suma, ci direct adversarilor, ca deh, e nea Seche prieten bun. Ala tipa si el in gura mare ca trimite jucatorii in Liga a 3-a ca sa dea bine la presa si gata blatu!!

In fine, va dati seama ca sper din tot sufletul sa ma insel, dar vom vedea cel mai bine asta maine, la meciul cu Vasluiul. Parerea mea e ca ne vor invata fotbal, dar, repet, sper sa ma insel.

raul stelistu28.09.2007 10:06

Sper ca meciul de la Bacau sa fie momentul de rascruce,Steaua sa revina ce a fost odata.

Pe moldoveni ii batem sigur ,astia n-au nicio treaba cu fotbalul,numai mingi bubuite in fata de 'neamt'.

Arsenal ii pe val dar chiar daca vom pierde nu cred ca ne vom face de ras ca si cu Lyon sau Real.

Trebuie sa dispara Bulanel ovidel lovinel si alte petarde si lucrurile vor intra in normal.................bineinteles ciobanul analfabet trebuie sa plece.

FORZA Steaua MEREU SUPERIORI

Slider28.09.2007 10:10

Se pare ca nu ne mai ramane nici macar speranta deoarece se revine la magica asezare in teren cu cei trei creativi Lovinho&Ovidinho&Banelinho care vor face tot ce le sta in putinta nu doar sa nu emitem nicio pretentie la meciul cu Arsenal, dar sa fim invinsi si de FC Vaslui dupa un meci magistral cu toate mingile bubuite si 0,(5) ocazii in 90 de minute :unsure: ...

Steaua_bd28.09.2007 10:15

dupa parerea mea badoi a dat mai mult randament ca mijlocas acolo unde sa nu uitam a jucat foarte bn si la rapid,plus ca Banel e iesit din forma si ar merita ori banca de rezerve ori fundas dreapta....probabil cu Vaslui vom vedea pe Dica si zaharia avansati si pe rica in spate....

FELICITARI George Ogararu pentru CONVOCAREA LA NATIONALA!

Se pare ca nu ne mai ramane nici macar speranta deoarece se revine la magica asezare in teren cu cei trei creativi Lovinho&Ovidinho&Banelinho care vor face tot ce le sta in putinta nu doar sa nu emitem nicio pretentie la meciul cu Arsenal, dar sa fim invinsi si de FC Vaslui dupa un meci magistral cu toate mingile bubuite si 0,(5) ocazii in 90 de minute :unsure: ...

DA DE UNDE STII CA SE VA JUCA IAR CU CEI TREI .....AI VB CU PEDREZZINI SI TIA SPUS...

drlv8528.09.2007 10:17

Te mintsi singur .. parerea mea

As vrea sa vorbim dupa meciul cu Arsenal de pe Ghencea .. cu acelasi curaj dak va fi posibil

Mesajul se adreseaza autorului articolului...

Slider28.09.2007 10:19

Nu am vorbit cu Pedrazzini dar tinand cont de declaratiile Seniorului Becali care a spus ca cei 3 sunt indispensabili si in toate meciurile importante vor fi titulari, banuiesc ca nu se va face exceptie nici in viitor...

DOUBLE28.09.2007 10:25
Barcelona, Real, Lyon, Chelsea, Arsenal, feriti-va ca venim! Am surclasat noi marea putere europeana FCM Bacau, asa ca ganditi-va ce va vom face voua! Zaharia e in mare forma, temeti-va!!!

Acuma serios vorbind, sunt oare singurul de pe lumea asta care crede ca meciul de la Bacau a fost aranjat de oier, ca se demonstreze el cat de bine se descurca Steaua fara Hagi? Face parte din acelasi registru ca si prima de joc oferita inaintea meciului cu UTA, 3000 de euro de jucator! Numai ca acum nu le-a promis propriilor jucatori suma, ci direct adversarilor, ca deh, e nea Seche prieten bun. Ala tipa si el in gura mare ca trimite jucatorii in Liga a 3-a ca sa dea bine la presa si gata blatu!!

In fine, va dati seama ca sper din tot sufletul sa ma insel, dar vom vedea cel mai bine asta maine, la meciul cu Vasluiul. Parerea mea e ca ne vor invata fotbal, dar, repet, sper sa ma insel.

Si eu sper din tot sufletul sa te inseli. Sarcasmul tau este pur si simplu infiorator ! Si lasa-ne pe noi, ceilalti muritori de rind, fii tu singurul de pe lumea asta care le stie pe toate. Dar sa nu uiti ca se mai declara cineva drept Atotstiutorul:)

alpopa28.09.2007 11:34

Nu stiu cat de infern va fi in Ghencea marti... Cel putin nu pentru Arsenal, poate pentru Becali.....

axl2328.09.2007 11:42

Bravo, Virgil, un articol optimist.

In ultima vreme parca prea ne scandalizam aiurea si ne uitam adevaratele scopuri.

P.S. Prefer oricand un optimism exagerat unei critici exacerbante si continue. Forza Steaua!

Virgil28.09.2007 11:45
Te mintsi singur .. parerea mea

As vrea sa vorbim dupa meciul cu Arsenal de pe Ghencea .. cu acelasi curaj dak va fi posibil

Mesajul se adreseaza autorului articolului...

Probabil ca ma mint, dar ma mint frumos...

Observ ca ati luat prea in serios lucrurile. Ce naiba fratilor, nu aveti si voi un pic de imaginatie? Fiti si voi mai cooperanti, mai destinsi, mai putin incordati. Incercati sa dati o nota de bucurie apropiatului eveniment. Ne-am dorit atat sa intram in grupe si sa aducem echipe de prima marime ale Europei si acum ne-a pierit entuziasmul. Ati uitat pana si de faptul ca Steaua e singura formatie romaneasca participanta in Champions League.

Hai sa fim barbati, vorba lui Stukha (care de fapt nu a fost pentru ca a facut diverse turnatorii demne de serviciile secrete).

Stiu, viata e grea, leafa e mica, uneori lipseste cu desavarsire... dar cateva momente de optimism fac bine mintii si sufletului. :biggrin:

dragos_drlsteaua28.09.2007 11:54

@Virgil

Observ ca ati luat prea in serios lucrurile. Ce naiba fratilor, nu aveti si voi un pic de imaginatie? Fiti si voi mai cooperanti, mai destinsi, mai putin incordati. Incercati sa dati o nota de bucurie apropiatului eveniment. Ne-am dorit atat sa intram in grupe si sa aducem echipe de prima marime ale Europei si acum ne-a pierit entuziasmul. Ati uitat pana si de faptul ca Steaua e singura formatie romaneasca participanta in Champions League.

Hai sa fim barbati, vorba lui Stukha (care de fapt nu a fost pentru ca a facut diverse turnatorii demne de serviciile secrete).

Si toate astea din cauza unui caricaturi de cioban! Am pierdut bucuria fotbalului! Si mai rau, am pierdut bucuria Stelei!

Rusine!!!

Virgil28.09.2007 11:56

Becali? Ce e val, ca valul trece!

axl2328.09.2007 12:01
Ce e val, ca valul trece!

Asa ziceau si aia din New Orleans.

Miaus28.09.2007 12:06
Probabil ca ma mint, dar ma mint frumos...

Stiu, viata e grea, leafa e mica, uneori lipseste cu desavarsire... dar cateva momente de optimism fac bine mintii si sufletului. :biggrin:

Cu primul lucru sunt de acord ca unii au putina imaginatie si nu doresc sa viseze ca am putea bate pe Arsenal.Pana la urma urmei nu te poate retine NIMENI sa VISEZI.Realitatea va fi mai dura dar eu sper intr-un rezultat pozitiv.

Cu articolul scris sunt 100% de acord.

Cat priveste ceea de-a doua parte as dori sa iti reamintesc Virgil ca un anumit moderator stergea posturile in care era incriminat, ii bana pe useri, nu dadea explicatii pentru actiunile lui (sau dadea chestii de genul:jignirea autoritatii de moderator de parca moderatorul e un fel de zeu, si un om cu mai multa putere) si trimitea adresele ip ale alora care il suparau la "sectoristul" de serviciu.

Daca tot vorbim de turnatorii si lucruri demne de serviciile secrete e bine sa vedem si paiul din ochiul nostru nu Virgil?

provincia roshalbastra28.09.2007 12:13

Redau scarbit un post al lui ALA ca nu mai merita nici o alta gratulare:)A devenit doar un ALA:)

...NU MA INTERESEAZA SUPORTERII, VREAU S-O BAT PE ARSENAL"

Gigi Becali: "MA DOARE IN PALARIE DE SUPORTERI!"

Finantatorul Stelei a dezvaluit ca nu il intereseaza faptul ca suporterii il contesta, singura sa dorinta fiind sa bata Arsenalul in Ghencea.

"Nu e problema mea ca ma contesta suporterii. Problema mea e sa bat pe Arsenal. Eu sunt razboinic, sunt puternic si voi lupta incontinuu. Voi scrieti, eu fac rezultate. Ma doare direct in palarie. N-am palarie, dar ma doare in palarie ca ma contesta pe mine suporterii. Nu auziti ca nu au ziaristii sau DNA-ul ce sa imi faca? Sunt prea puternic." a declarat Becali la Realitatea.

Ce mai este de facut cu un astfel de specimen?Pana unde si cat ii va fi nesimtirea de mare?

Virgil28.09.2007 12:25

@ Miaus.

Am facut si bune, am facut si mai putin bune.

Le regret pe cele mai putin bune si te asigur ca am in permanenta paiul in ochi si mi-e imposibil sa nu-l vad. Au fost momente tensionate in acea noapte care a urmat meciului cu Charleroi. Ceea ce regret e ca am incercat la un moment dat sa detenzionez situatia si i-am facut rau lui daffyduck si apoi tie. Dar parca si voi ati cautat-o cu lumanarea. Nu e mai putin adevarat ca mi-am facut si mie rau, voi doi fiind personalitati bine apreciate si sustinute, indeosebi daffyduck.

Trimiterea la Stukha a fost o gluma. Stukha e un baiat de nota 10, un suporter care insoteste echipa pana si in deplasarile externe si merita respectul nostru. Ma bucur ca am avut ocazia sa comunic cu el. Ma simt privilegiat.

Ca tot veni vorba, vreau sa-i multumesc pe aceasta cale factorului de decizie al acestui site, care m-a inteles si mi-a permis sa ma retrag de la moderare. Ma simt mult mai in elementul meu ca simplu utilizator. Toti de pe site imi sunt frati si ma simt bine in compania lor.

andyro28.09.2007 12:43
@Virgil

Si toate astea din cauza unui caricaturi de cioban! Am pierdut bucuria fotbalului! Si mai rau, am pierdut bucuria Stelei!

Rusine!!!

Daca tu poti sa fii destins cu javra aia nenorocita la conducere, felicitarile mele. Eu nu pot. Nu pot sa ma bucur de o victorie cat timp e intinata de cuvintele nenorocitului, nu pot sa ma bucur de un meci in CL, si in mod sigur, nu pot sa NU iau in serios lucrurile. Poti sa stai pe langa si sa razi doar daca nu iti pasa, si mie imi pasa.

dee28.09.2007 12:44

E bine ca mai exista o nota optimista in toata degringolada asta, ce a lovit Steaua. E ok articolul , haideti sa fim optimisti!

Daca si un articol pozitiv este atacat, atunci despre ce sa mai vorbim? despre scandaluri, barfe, despre atituinea unor moderatori?

sunt unii (vezi Miaus) care gusta genul asta de discutii , tradatorul striga tradare .Asta e- calomnia : razbunarea lasului.

Virgil28.09.2007 12:52

@ andyro

Dramatizezi. Imi amintesc ca Hagi spunea dupa primul meci cu BATE, ca daca nu o sa ne calificam, asta e. Ca fotbalul nu e decat un sport. Si tine cont ca el era implicat in problemele echipei. Esti cumva si tu? Ar trebui sa procedezi ca el. Nu esti? Atunci cu atat mai mult.

c.ronaldo1728.09.2007 13:58

Prea cred ca se exagereaza dupa acest meci. Mi`e nu mi s-a parut ca Steaua a jucat cum scrie in articol, cel putin in prima parte a meciului. Si de la a zice ca Zaharia este mare jucator e cale lunga. Fratilor, a dat 3 goluri cu FCM Bacau, una din cele mai slabe echipe din Liga a 2a. Pentru mine Zaharia tot un jucator de mana 2a ramane. Neaga ca un coordonator? Asta chiar nu mi s-a parut. Surdu da, si mi`e mi`a placut. A avut cateva faze in care chiar semana cu un o extrema de valoare. La Badea ai fost putin amuzant, Virgil. :) Tuturor ne`a placut cum a fost executat 11-m.

Si acum te`as intreba, o victorie cu 4-0 in fata celor de la Bacau ne poate face sa fim increzatori inaintea meciului cu Arsenal? Tin sa iti amintesc ca Arsenal a batut saptamana trecuta cu 6-0 pe Derby C.

Per total insa un articol bun, felicitari!

«123»