Ideea este ca Becali trebuie respectat nu injurat!!!
Nu zau?! De ce, fiindca o zice domnia ta?
Ciobanul sef sa se comporte mai intai intr-un mod care sa atraga respectul. Pana una alta, a dovedit de nenumarate ori ca nu merita nici un pic de consideratie din partea stelistilor. Doar doua exemple dintr-un noian:
"Lacatus este optiunea numarul unu in Ghencea. Mai trebuie sa demonstreze ca e si antrenor, fiindca pana acum n-a avut rezultate. De asemenea, sper sa se fi lasat de bautura. Eu l-am avertizat cat a fost la Steaua si nu a mai baut"
[despre Hagi] "Sunt constient ca l-am umilit, dar asta e situatia"
Asa spunem si noi despre oier: suntem constienti ca nu il respectam, dar asta e situatia.
Si, fiindca veni vorba: lipsa respectului nu se manifesta neaparat prin injuraturi.
si Steaua merge foarte bine o sa vedeti...
"Viitor de aur Steaua noastra are/Si prevad prin secoli a ei inaltare"
Mai trebuie precizat numarul necesar de secole, conform strategiei ciobanoide.
urmeaza un antrenor surpriza...
Ei, nu pot sa cred! doar nu si-a luat oierul licenta de antrenor pe sestache?!
dar TREBUIE RESPECTAT Becali pentru tot ce a facut , trebuie sa-i scandati numele nu sa-l huidutii ca nise huligani..
Mai precis: comportamentul suporterilor Stelei fata de ciobanul sef trebuie sa reflecte exact ceea ce a facut acesta. Daca actiunile sale impun respectul, atunci comportamentul trebuie sa fie plin de respect. Daca actiunile sale sunt penibile, atunci este dreptul inalienabil al suporterilor sa il critice, inclusiv prin huiduiala (dreptul de-a huidui a fost castigat de romani in decembrie 1989 si e greu de crezut ca vom renunta la el de dragul unui forumist care sta "la oficiala" -- si mai spune asta si plin de mandrie de parca l-ar fi prins pe Dumnezeu de picior). Parerea majoritara si argumentata aici este ca actiunile sale sunt penibile.
PS: Coregrafie? nu ati auzit ca vau rugat sa terminati cu tortele?
Domnia ta nu cunoaste decat coregrafii pirotehnice?