FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua si fotografiile ei sepia

«123»
twetwet23.09.2007 23:47

in primu rand mi se pare f interesanta obs domnului ardeleanu referitor la urmasii barbutierilor...chiar nu am realizat ca toti tinichigii aia au urmasi doar fete...asa ii trebuie bizantinului! ultimu lucru care-i mai lipsea Romaniei era un descendent al megalomanului!

2 la mana cred cu tarie ca shady Steaua esti un idiot!

nici nu are sens sa expun aici toate motivele asa ca te las in saracia ta pentru ca stii ce se spune...ai mintea odihnita ;)

trebuie sa vina soarele si pentru noi...nu se poate...trebuie sa se intample ceva bun la Steaua...

mori javra!

st19raul24.09.2007 00:01

@ Shady_steaua

PS am fost la Praga la oficiala asta ca sa nu crezi ca ai fost singurul care a fost la Praga... si acolo ati demonstrat cat sunteti de stelisti... mai bine fara voi ...

te cam ia valul si vb aiurea si te si contrazici...spuneai ca stelisti adevarati sunt cei care au stat si pe ninsoare acu zici ca am demonstrat cat de stelisti suntem.. eu nu am zis nimik de deplasarile facute de tine si de numarul lor am zis doar ca sunt foarte multi stelisti adevarati care chiar nu au posibilitatea materiala sa-si sustina echipa favorita peste tot ..aceasta categorie de suporteri trebuie si ea respectata..si inchide subiectul despre "salvatorul Stelei" ca Steaua nu sta intr-un oier..sunt destui investitori care pot baga bani la Steaua..Steaua nu a inceput si in niciun caz nu va termina cu Becali

neli24.09.2007 05:22

eu nu sunt asa de dura, dar Gigi trebuie sa stie ca banii nu sunt totul pe lumea asta, daca nu ai sentimente profunde si adevarate nu meriti nimic, nici Gigi nu merita Steaua, Steaua e regele nu Hagi, vremea lui Hagi a trecut (ca fotbalist) sa fie rege ca antrenor mai are mult, iar Steaua nu este scoala de ucenici cum nu este nici turma de oi, Steaua ESTE UNICA si asa trebuie sa ramana.

para24.09.2007 06:26

Eu sunt de acord cu ce ai spus despre Becali,el iubeste Steua,chiar dak uneori exagereaza cu autoritatea!In orice caz trebuie respectat pentru ca este patronul echipei pe care noi o iubim,fie ca ne convine,ori nu...Ne mai ramane sa speram ca se va schimba...! forzateaua :wink:

MARYO-24.09.2007 06:33

...Oare chiar nu poate fi oprit un presh din anturajul lui Jiji sa posteze aici si sa jigneasca suporterii care au fost la Praga?...sclavule shady la Praga a fost prima coregrafie externa a unei galerii din Romania..in dese randuri cantecele noastre au dominat stadionul..tu erai prea ocupat la oficiala sa-i dai o limba lui Jiji de asta n-ai observat lucrurile astea ...Mori ciobane!

JDERUL24.09.2007 06:44

@

Daca omul a fost la ,,oficiala"inseamna ca face parte din anturajul lui jjjj.Sa ne explice atunci ce are de gand jjjjj in privinta echipei si cat de bine este intentionat.Dar sa vina cu argumente serioase.

Mie asa mi se pare corect.Daca poseda astfel de informatii sa ni le transmita si noua.Cine stie,poate ne inselam noi ?

Daca este doar un oportunist caruia ii face placere sa innoate contra curentului,atunci mai bine ne lasa in pace.Suntem noi si asa destul de suparati !

Cipper24.09.2007 08:41

Stie cineva cum merge vanzarea pachetelor pentru CL?

Stiu ca multi doresc sa vada echipe mari precum Arsenal sau Sevilla jucand pe Ghencea. Stiu ca in continuare multi sunt alaturi de echipa si, din pacate, si sustinatori ai lui Gigi. Insa mi-as dori ca stadionul sa fie maxim pe jumatate plin la meciurile din CL. Asta ar insemna o pierdere de peste 1 mil Euro pentru Gigi. Poate astfel isi va da seama ca trebuie sa se tempereze. Din pacate insa cred ca se vor vinde toate biletele si Gigi va face iar o reteta de aprox 3 mil Euro(cam atat cred ca se castiga din bilete)...

Shady_steaua24.09.2007 09:32

Ideea este ca Becali trebuie respectat nu injurat!!! si Steaua merge foarte bine o sa vedeti... urmeaza un antrenor surpriza... dar TREBUIE RESPECTAT Becali pentru tot ce a facut , trebuie sa-i scandati numele nu sa-l huidutii ca nise huligani..

PS: Coregrafie? nu ati auzit ca vau rugat sa terminati cu tortele?

mdionis24.09.2007 10:15
Ideea este ca Becali trebuie respectat nu injurat!!!

Nu zau?! De ce, fiindca o zice domnia ta?

Ciobanul sef sa se comporte mai intai intr-un mod care sa atraga respectul. Pana una alta, a dovedit de nenumarate ori ca nu merita nici un pic de consideratie din partea stelistilor. Doar doua exemple dintr-un noian:

"Lacatus este optiunea numarul unu in Ghencea. Mai trebuie sa demonstreze ca e si antrenor, fiindca pana acum n-a avut rezultate. De asemenea, sper sa se fi lasat de bautura. Eu l-am avertizat cat a fost la Steaua si nu a mai baut"

[despre Hagi] "Sunt constient ca l-am umilit, dar asta e situatia"

Asa spunem si noi despre oier: suntem constienti ca nu il respectam, dar asta e situatia.

Si, fiindca veni vorba: lipsa respectului nu se manifesta neaparat prin injuraturi.

si Steaua merge foarte bine o sa vedeti...

"Viitor de aur Steaua noastra are/Si prevad prin secoli a ei inaltare"

Mai trebuie precizat numarul necesar de secole, conform strategiei ciobanoide.

urmeaza un antrenor surpriza...

Ei, nu pot sa cred! doar nu si-a luat oierul licenta de antrenor pe sestache?!

dar TREBUIE RESPECTAT Becali pentru tot ce a facut , trebuie sa-i scandati numele nu sa-l huidutii ca nise huligani..

Mai precis: comportamentul suporterilor Stelei fata de ciobanul sef trebuie sa reflecte exact ceea ce a facut acesta. Daca actiunile sale impun respectul, atunci comportamentul trebuie sa fie plin de respect. Daca actiunile sale sunt penibile, atunci este dreptul inalienabil al suporterilor sa il critice, inclusiv prin huiduiala (dreptul de-a huidui a fost castigat de romani in decembrie 1989 si e greu de crezut ca vom renunta la el de dragul unui forumist care sta "la oficiala" -- si mai spune asta si plin de mandrie de parca l-ar fi prins pe Dumnezeu de picior). Parerea majoritara si argumentata aici este ca actiunile sale sunt penibile.

Domnia ta nu cunoaste decat coregrafii pirotehnice?

Matteo24.09.2007 10:40

pentru ce sa-l respectam me nenorocitule? ca ne-a confiscat Steaua noastra iubita si a transformat-o intr-o stana si-o gloata de oi zbuciumate? pentru ca a umilit si distrus gloriile si valorile acestui club? pentru ca a ajuns sa cumpere meciurile in campionat doar ca sa castige banii din CL si acolo sa se faca de ras? Pentru ca se comporta ca un psihopat si nu ca un om normal? Pentru ce ma ratatule sa-l respectam?

Bogdan_AR24.09.2007 12:17
stelist adevarat? nu aveti voi notiunea asta ... vad pe zi ce trece cat sunteti de stelisti poate ar trebui sa mergeti pe un site cu rapidisti sau ce or mai fii ... PS am fost la Praga la oficiala asta ca sa nu crezi ca ai fost singurul care a fost la Praga... si acolo ati demonstrat cat sunteti de stelisti... mai bine fara voi ... decat cu voi astia care comenteaza pe aici

Baiatule ... cum poti sa spui mai bine fara noi la Praga, deh ....tu erai la oficiala.... si de acolo ai incurajat echipa nu .. ?????? :)))

andyro24.09.2007 12:33
Ideea este ca Becali trebuie respectat nu injurat!!! si Steaua merge foarte bine o sa vedeti... urmeaza un antrenor surpriza... dar TREBUIE RESPECTAT Becali pentru tot ce a facut , trebuie sa-i scandati numele nu sa-l huidutii ca nise huligani..

Analfabetismul e o conditie pentru prezenta la oficiala ?

Ii scandam si numele, nu-ti fa griji. Dupa dulcele cuvant care incepe cu M***...Nu vrei sa vii pe langa noi sa scandam impreuna, te astept cu bratele deschise....^^

Bogdan_AR24.09.2007 12:52
Baiatule ... cum poti sa spui mai bine fara noi la Praga, deh ....tu erai la oficiala.... si de acolo ai incurajat echipa nu .. ?????? :)))

Si tot legat de Praga, la mine a fost relativ usor sa ajung deoarece locuiesc in cehia, dar inainte de meci am vazut foarte multi baieti care au venit dupa un drum absolut surmenant cu autocarul si tot ca fapt divers au plecat imediat dupa meci inapoi la Bucuresti, deci nu mai posta tu despre sacrificii, etc...

Si pot sa afirm cu tarie ca nu ne-am facut de rusine dimpotriva am incurajat echipa din primul pana in ultimul minut si i-am aplaudat dupa meci in ciuda faptului ca au venit sa ne salute doar vreo 5- 6 jucatori (Goian, Lovin, Zapata, Rada si cred Nicolita), restul erau prea grabiti spre vestiar (poate supararea desi nu cred in asta) asta sa iti raspund cum e cu iubirea asta pentru jucatorii din ziua de azi , sa vezi cam unde ii doare pe ei de noi.

Mereu Superiori !!!

viostelistul24.09.2007 15:57

Comisia de Disciplina a FRF ne-a scutit de o eventuala suspendare si putem umple stadionul la meciul cu Vasluiul. Solutia nu e stadionul gol, nici vorba, trebuie sa fie cat mai multa lume pentru a-i arata miliardarului de doi lei (scuzati oximoronul!) ce inseamna Steaua cu adevarat si de ce este atat de iubita. Sambata avem si un meci extrem de dificil cu trupa lui Dorinel si e bine sa sprijinim cat putem echipa!!! Forza Steaua! Vinci Per Noi!

ANTIgigi24.09.2007 20:17

Ok....de acord, dar pana la un punct. Si mai ales pana acuma vreo doi ani cand din patron si sponsor (pentru care a fost respectat) s-a transformat in antrenor, atotstiutor, om politic, presedinte, Mihai Vitazul II, Razboinicul Luminii, PreaIluminatul, etc. Daca spuneai asta acum doi ani, aveai dreptate, dar astazi situatia e alta. El e de acord doar cu propria lui persoana si atat. Nimeni nu poate trece de zidul lui prostesc si idiot. Vrei sa spui ca nu mai trebuie folosite tortele.....asa cum nici iepurele nu ar mai trebui sa manance morcovi, veverita ghinzi si cum anumite persoane sa mai foloseasca pilula albastra....nu?!....gandeste-te la rezultate.Si te gandesti ca ar avea sanse sa ajunga presedinte.....Doamne Ajuta!

Timpul le va rezolva pe toate...

bodanelu24.09.2007 22:11

stiti daca e diferenta intre hitler si Becali?

Hitler a avut putere ;)

«123»