FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua si fotografiile ei sepia

«123»
Reptile1923.09.2007 12:00

Becali da-ti demisia nu te mai suport !

steaua nr123.09.2007 13:04

RESPECT MONDENII!!!

MULTA MECLA LU`BERBECALI!!!

paraipan_2923.09.2007 13:25

ba belea linku asta.....sa mor io

http://www.Pro TV.ro/stiri/portret-www-prot...-vidi-Gigi.html fular-campionii

predatorpulse723.09.2007 13:36

Si eu am ras,dar dupa ce s-a terminat video-ul m-a apucat tristetea pentru ca mi-am dat seama ca parazitul asta inca e patronul echipei noastre.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Shady_steaua23.09.2007 14:26

Ms de injurii pentru mine tot la nivelul care vi l-am spus ati ramas.. Steaua = Becali si invers fara el acum eram prin B sunteti niste pustii incostienti care nu aveti ce cauta pe stadion mergeti voi la oi ... macar stiti ce inseamna sa fii Stelist?

cypryen2723.09.2007 14:45
,,Un Ceaușescu în ediție revãzutã, adãugitã și aiuritã.''

,,Iatã cu ce monstru din Jurassik-ul Piperei s-a procopsit Steaua din cauza demolatorului Victor Babiuc, intrigantului Marcel Pușcaș, indolentului Gațu și somnolentului Viorel Pãunescu.''

Sa-l bagi in aceeasi oala pe Valentin Ceausescu cu viermi ca Paunescu sau babiuc e chiar revoltator!Steaua isi datoreaza performantele si faima care o are in Europa lui Valentin Ceausescu,caruia ar trebui sa-i facem o statuie in Ghencea.Abia dupa catigarea acelei CUPE Steaua a ridicat capul in fotbalul romanesc si a incheiat dominarea lui Dinamo,care pana atunci facea legea,taia si spanzura in campionatul romanesc (cel mai bun exemplu ar fi ca insusi Marius Lacatus a ajuns la Steaua doar pentru ca a fost refuzat de cei de la Dinamo,dupa cum chiar el o recunoaste).

Pe vremea aceea fotbalul era doar un joc,la nivel de amatori,jucatorii fiind platiti pentru victorii cu cate un kilogram de carne,sau vreun televizor color,jucatori ca Hagi,Belodedici,Lacatus,Piturca,care si astazi daca ar intra in teren ar da clasa unor panarami ca Ovidiu Petre sau Nicolita.

era vorba de ceausescu dicatotoru... creca toata lumea stie ca ii datoram lu Valentin multe... cum sal critici pe Valentin ceausescu /:)... si cred ca trebuie sa luam atitudine, ceva non violent cum spunea cineva mai sus ar fii perfect Forza Steaua, impreuna pana la capat. TREBUIE SA SCAPAM DE Becali SI NUMAI IMPREUNA O PUTEM FACE. ASA CA STELISTI DIN TOATE COLTURILE UNITIVA...

fane_casieru23.09.2007 14:56
Ms de injurii pentru mine tot la nivelul care vi l-am spus ati ramas.. Steaua = Becali si invers fara el acum eram prin B sunteti niste pustii incostienti care nu aveti ce cauta pe stadion mergeti voi la oi ... macar stiti ce inseamna sa fii Stelist?

@'Shady_steaua' - lasand la o parte gluma si injuriile care ti-au fost aduse...daca tot il adori asa de mult pe Jiji tine pentru tine,aici pe forum nu prea mai convingi pe nimeni cu numele asta.

Nu mai compara Steaua cu Rapid,Craiova,Unirea Urziceni etc...echipe care au stat B pana ne-am plictisit noi.

Gramatica si carnea de porc sunt grele ale dracu`

Dintre noi "pustanii" astia de pe forum suntem unii cu mult mai mari decat tine......as putea spune din vremea cand tu nici nu stiai sa faci diferenta intre patrunjel si leustean.

Si ultima.....i-a spune-ne tu ce inseamna sa fi Stelist ca tare curios m-ai facut ?

revivo23.09.2007 15:00

Eu nu cred ca nu trebuie sa-l ignoram pe marlan, asta iar face mai mult bine.

Nu cred nici ca trebuie sa-l injuram, pentru ca ne-ar cataloga imediat in fata presei drept huligani, drogati, s.a.m.d.....si si-ar pune gorilele sa ne evacueze la fiecare meci.

CRED CA LA FIECARE MECI AR TREBUI SA-I SCANDAM NUMELE LUI Hagi.

Asta ar putea sa-l oftice pe cioban.

De asemena, ar fi si un mesaj impotriva jucatorilor care nu l-au vrut (probabil, Hagi i-a mirosit imediat ce putori si ce nonvalori sunt cei mai multi dintre ei), desi REGELE a spus ca jucatorii nu au avut nimic cu el, ci sunt doar bagati in fata.

Shady_steaua23.09.2007 15:16

fane.. sa fii stelist inseamna sa plangi cand Steaua pierde sa stai in tribune cand e ninge si meciul nu mai incepe (ex cu villareal) sa apreciezi pe omul care a dus pe Steaua de 2 ori in Liga, sa respectii adversarii ( nu se te bati cu ei si sa-i injuri) si nu ultimu rand sa iubesti jucatorii nu cum faceti voi cu 'Dica" de exemplu cred ca nu ati uitat cum l-ati huiduit ... decat cu golani pe stadion mai bine fara suporteri... si raspunde-mi si tu mine cand bagi banii intr-o echipa nu esti stelist?

mdionis23.09.2007 15:18
,,Un Ceaușescu în ediție revãzutã, adãugitã și aiuritã.''

,,Iatã cu ce monstru din Jurassik-ul Piperei s-a procopsit Steaua din cauza demolatorului Victor Babiuc, intrigantului Marcel Pușcaș, indolentului Gațu și somnolentului Viorel Pãunescu.''

Sa-l bagi in aceeasi oala pe Valentin Ceausescu cu viermi ca Paunescu sau babiuc e chiar revoltator!

Dl. Ardeleanu se refera, in mod evident, nu la Valentin Ceausescu ci la tatal sau biologic, Nicolae.

Valentin este un fizician si fost apropiat al clubului Steaua de acum 20 de ani. Nicolae a fost un celebru dictator comunist.

Steaua = Becali si invers

Clubul de fotbal Steaua =/= afaceristul Becali. Semnele "=/=" sunt de interpretat ca `diferit de`, `non egal cu`. E nevoie de explicatii suplimentare de ce un club nu poate fi egal cu o persoana fizica care nici macar nu apare in organigrama acelui club?!

fara el acum eram prin B

Poate ca da, poate ca nu. Mai probabil nu. Fara el insa, clubul ar fi fost organizat mai profesionist si nu ne-ar fi facut de ras prin tampeniile ciobanului sef. Si asta este sigur.

sunteti niste pustii incostienti

Niste "pustii" din "duca-se pe pustii"? Cam greu.

Daca era vorba de "puști" (pluralul substantivului cu inteles de `baieti`), nu, mai sunt si persoane mai in varsta.

macar stiti ce inseamna sa fii Stelist?

Nu, suntem plini de curiozitate ce inseamna pentru domnia ta a fi stelist.

[Edit ulterior:]

sa apreciezi pe omul care a dus pe Steaua de 2 ori in Liga

Adica?

Hint: sa-l apreciem pe Ceausescu fiindca a facut metrou in Bucuresti?

handrei23.09.2007 15:20

Esti naiv sa crezi ca Becali a dat bani de mult ce tine el la Steaua. Daca era asa, putea pur si simplu sa dea doar banii si sa-si lase presedintele sa-si faca treaba. Singurul lui interes a fost campanie electorala si singura noastra speranta e sa facem clar ca nu-i tine figura, contestandu-l incontinuu. Cand PNG-ul o sa ajunga la 0.5% va vinde toti jucatorii, tabela si orice altceva din care sa poata scoata bani .. fara nici un fel de remuscari.

Shady_steaua23.09.2007 15:25

@handrei

aberezi sincer

MALDINI_STEAUA23.09.2007 15:34

@Shady_steaua intelege odata ca Steaua va exista si FARA oier , dar oierul fara Steaua nu ar mai putea EXISTA !!!!!! Fara Steaua oierul e ZERO !

paraipan_2923.09.2007 15:37

Ba shady tu nu ai inteles sa te impusti?..... si dupaia sa-ti ti-l pui si pe Sfantu Gheorghe pe cruce! fularsteau2

bodanelu23.09.2007 16:22
fane.. sa fii stelist inseamna sa plangi cand Steaua pierde sa stai in tribune cand e ninge si meciul nu mai incepe (ex cu villareal) sa apreciezi pe omul care a dus pe Steaua de 2 ori in Liga, sa respectii adversarii ( nu se te bati cu ei si sa-i injuri) si nu ultimu rand sa iubesti jucatorii nu cum faceti voi cu 'Dica" de exemplu cred ca nu ati uitat cum l-ati huiduit ... decat cu golani pe stadion mai bine fara suporteri... si raspunde-mi si tu mine cand bagi banii intr-o echipa nu esti stelist?

da? a.. noi ashtia, 80 % care-l injuram pe Becali sunt golani nu?

multumesc coitze ca m-ai facut golan... o sa-ti fiu recunoscator toata viata...

si eu am stat in frig (Besiktas) in zapada (Viralleal), caldura (Vaslui, Brasov).

Steaua fara Becali a fost de 3 ori consecutiv in Liga, a castigat de 6 ori campionatul consecutiv...

tu ai habar ce inseamna Steaua ca brand?

sa iubesc jucatorii? cand fac 1400 de km dupa echipa si ei nu au bunul simt sa vina sa ne salute dupa ce se termina meciul? cand au venit doar 7 insi, din care unul era Rada si altul Zapata???

Bogdan Anderko23.09.2007 17:32
CAPS, CAPS, CAPS.
fane_casieru23.09.2007 17:42
da? a.. noi ashtia, 80

tu ai habar ce inseamna Steaua ca brand?

sa iubesc jucatorii? cand fac 1400 de km dupa echipa si ei nu au bunul simt sa vina sa ne salute dupa ce se termina meciul? cand au venit doar 7 insi, din care unul era Rada si altul Zapata???

@bodanelu - shady nu are de unde sa stie caci.....evident.....nu a fost la Praga...golanule.. :biggrin:

raul stelistu23.09.2007 17:47

Ati vazut ce a declarat gunoiu cu bani.......cica acum l-ar aduce pe Lacatus la Steaua pentru ca nu mai are probleme cu bautura,incredibil.

Vreau sa-i mai vad fata aia spurcata ispaimantata ca si atunci cand l-au huiduit suporterii dupa ce s-a prostituat cu analfabetu' de Borcea care a luat bacu' la 26 de ani(a dus 2 butelii si s-a rezolvat :biggrin: ).

Smarandescu si BGS nu poate invinge 25000 de inimi care bat pentru sfintele culori ROS-ALBASTRU.

Moarte ciobanului

FORZA Steaua

DanStan23.09.2007 18:22
Voi astia anti Becali sunteti tampiti? Poi omu asta a pus pasiune a pus bani pentru ca iubeste Steaua

Ia sa vedem cine-i tampit ...

Ce ai spus chiar tu personal ? Citez :

Steaua = Becali si invers

Deci Becali se iubeste pe sine insusi, nu ? Ca EL e Steaua. Tu ai spus-o. Ia zi, de ce-ar trebui sa apreciem o persoana care se lauda ca a investit IN PROPRIA SA IMAGINE ?

uitati ca daca nu era el inca visam la Champions League?

De unde stii ? Faci parte din pretenarii aia ai lu' Jiji care au falimentat Steaua in asa fel incat sa-i reduca pretul la minim chiar inainte sa apare 'ingerul salvator' ?

Parca nu sunteti in toate facultatile mintale ori nu sunteti fani adevaratii...

Eu sunt stelist de 25 de ani. De dinainte de castigarea Cupei Campionilor. De pe vremea aia cand Steaua 'lupta' din greu pentru a se mentine pe locurile 5-6 in campionat. Si vreau sa spun ca NICIODATA in ultimii 25 de ani numele Stelei nu a fost terfelit in felul in care o face oieru' asta stupid.

fara el acum eram prin B

In prima Liga mai sunt 17 echipe. Astia cum au facut de au ramas in A FARA Jiji ? Ca dupa cum le zici s-ar parea ca doar Jiji poate mentine o echipa in prima Liga. Cum, au existat alti investitori ? De unde dom'le, ca doar Jiji e SINGURUL investitor adevarat, nu ?

niste pustii incostienti care nu aveti ce cauta pe stadion

Dovedeste-mi ca pana in '89 ai fost macar o data pe Ghencea. Eu pot s-o fac. Dar presupun ca asta nu conteza, nu pot fi stelist adevarat daca nu-l pup in kur pe Jiji, nu ?

sa fii stelist inseamna sa plangi cand Steaua pierde sa stai in tribune cand e ninge si meciul nu mai incepe (ex cu villareal) sa apreciezi pe omul care a dus pe Steaua de 2 ori in Liga

Nici nu stii tu mai baiatule ... nu stii cum e sa ne-o traga Bacaul cu 5-1 in Ghencea, sa te injuri cu toti samantarii de kkt, sa te ia gaborii la pumni si peste 3 zile sa vii la stadion si sa vezi cum Steaua zdrobeste FC Bruges. Nu stii ce-a fost atunci. Stadionul nu era plin pentru ca toti samantarii se asteptau sa pierdem. Da' asa, pe treisferturi plin stii cum se zgaltaia structura ? Ma jur pe ce vrei ca vibrau betoanele alea ca la cutremur. Si unde era Becali atunci ? Zi-mi unde era. Nu l-am vazut. Il durea in pix de Steaua. Si acum Becali = Steaua ? Sa-mi dovedeasca c-a fost la meciul ala si poate o sa-l cred. Iar daca cumva a fost din greseala, nici o problema, mai am teme sa-i dau.

si raspunde-mi si tu mine cand bagi banii intr-o echipa nu esti stelist?

Abramovici era suporter al lui Chelsea de mic, nu ? Sau Iancu al Timisoarei ? De Copos ce sa mai zic ... a ajuns mare mahar in UTC de rapidist ce era ...

dax4723.09.2007 18:31
@Shady_Steaua:impusca-te!

Subscriu !

ps : daca poti sa te si spanzuri impreuna cu becalul, ar fi perfect ! Multumim !

Tribuna 023.09.2007 18:31
Voi astia anti Becali sunteti tampiti? Poi omu asta a pus pasiune a pus bani pentru ca iubeste Steaua, uitati ca daca nu era el inca visam la Champions League? Uitati ca inainte sa vina el Steaua era la mijlocul clasamentului? Parca nu sunteti in toate facultatile mintale ori nu sunteti fani adevaratii... un mesaj pentru voi si pentru Gigi Becali "Fani adevaratii sunt alaturi de tine Gigi!! stim ca nu o sa ne dezamagesti niciodata!!

Iarta-ne Zmarandescule, te rugam frumos!!!

Inainte de deceniul ovinei de la Steaua eram de vreo 3 ori in Liga Campionilor. Asa ca fraiere mai pupa un pic poala popii din pipera si mai citeste un pic istoria echipei al carei adevarat fan te dai. pe persona fizica, sa mori tu!! si idolu tau!!!!!

st19raul23.09.2007 19:59

@ Shady_steaua

fane.. sa fii stelist inseamna sa plangi cand Steaua pierde sa stai in tribune cand e ninge si meciul nu mai incepe (ex cu villareal) sa apreciezi pe omul care a dus pe Steaua de 2 ori in Liga, sa respectii adversarii ( nu se te bati cu ei si sa-i injuri) si nu ultimu rand sa iubesti jucatorii nu cum faceti voi cu 'Dica"

muahaha crezi ca esti singuru care a stat pe ninsoare si dezbracat?? a fost un stadion intreg si din pacate nu erau locuri suficiente pentru cati stelisti adevarati sunt..stelisti adevarati sunt si cei care sunt din provincie si cei care nu au posibilitatea materiala sa sustina echipa peste tot in lume la fel ca noi..stiu stelisti adevarati care nu mai vin la stadion din diferite motive dar care si-ar da viata pentru aceasta echipa, care au mai multi ani de iubit Steaua decat au multi varsta pe acest forum.. si dk nu ar fi fost Becali ar fi fost orice alt patron

Shady_steaua23.09.2007 21:00

stelist adevarat? nu aveti voi notiunea asta ... vad pe zi ce trece cat sunteti de stelisti poate ar trebui sa mergeti pe un site cu rapidisti sau ce or mai fii ... PS am fost la Praga la oficiala asta ca sa nu crezi ca ai fost singurul care a fost la Praga... si acolo ati demonstrat cat sunteti de stelisti... mai bine fara voi ... decat cu voi astia care comenteaza pe aici

Matteo23.09.2007 22:42

deci faci parte din anturajul psihopatului, daca nu cumva esti ruda cu el...HAI JET CA DEJA PUTI A OAIE

Matteo23.09.2007 22:51

Baronul Neumann si Nea Fecali

Cu 60 de ani înainte ca Gigi Becali sã fie fluierat la Arad, baronul Neumann oferea jucãtorilor sãi cîte o bicicletã pentru cã au cîștigat titlul. Orașul primea în dar o echipã plus un stadion, ambele dupã chipul lui Arsenal Londra, clubul preferat al industriașului.

Istoria s-a rãsucit, baronul a fost împins sã fugã din țarã. Vremea s-a scurs. Pînã și Arsenal și-a dãrîmat vechea arenã, dar ovalul de beton la intrarea cãruia scrie UTA a rãmas în picioare, pentru a-i spune patronului politician sosit din București cã e prea mult.

Mai fusese un semn. Meciul de la Praga a fãcut cu 7 puncte mai puținã audiențã decît cel de anul trecut, de la Kiev. Dupã argumentele despre piața TV în scãdere și despre rezultat, rãmîne încã ceva de spus. Se simte. E ca aerul care anunțã venirea metroului. Publicul a început sã se plictiseascã de Becali. S-a format un curent subteran împotriva finanțatorului stelist și nu e nevoie de tunelurile pe care și le imagineazã el sub Palat pentru ca aceastã mișcare sã uneascã Ghencea de Arad și Buzãul de Cluj.

Nu nimic instrumentat. Dimpotrivã. El este silit sã apeleze de toate stratagemele, puterea și banii de care dispune pentru a încerca sã opreascã antipatia publicã care s-a urnit natural împotrivã-i. Una dintre tactici e deja pusã la punct. Azi, de la ora 13, se va judeca "Dosarul șurubul". Dinspre tribuna stelistã s-a aruncat un șurub care l-a lovit pe rapidistul Bozovici. Becali e prieten cu Dragomir, care are oameni numiți de Ligã în comisie. Va urma, probabil, o suspendare a stadionului din Ghencea, pentru ca finanțatorul sã nu fie pus fațã în fațã cu suflarea stelistã. Maximã exigențã, veți vedea!

Cu 59 de ani înainte ca reacția tribunei din Arad sã-l sperie pe Gigi Becali și sã-l facã sã-și doreascã suspendarea propriului stadion, pe strãzile orașului transilvan un bãrbat elegant se amesteca liniștit în mulțime. Era unul dintre cei mai respectați antreprenori ai timpului. Spre stupoarea generalã, pedala agale, cu pantalonii prinși cu agrafe, pe o bicicletã din acelea pe care le dãduse echipei cînd cîștigase titlul. Lovit de naționalizare, pierduse totul într-o zi. Mai puțin bucuria de a umbla printre suporterii echipei sale.

Catalin tolontan

«123»