Steaua din chica...mamica ta, Sep 17 2007, 08:19 AM
Grup: Members
18,668
Inregistrat: 15-August 06
sa-i dau **** curvei pina pleaca Hagi de la noi. vaci ca tine il incurajeaza beleaua aia de se crede antrenor. deci cum am zis sa-i dau **** matii.
asta e un mesaj primit de mine de la numitul "Steaua din chicago"(de fapt banuiesc ca chicago=crevedia,dar nu vreau sa jignesc locuitorii din crevedia asociindu-i cu un asemenea "specimen")....
...acesta a fost singurul lui raspuns argumentat la postul meu cum ca Hagi nu ar trebui sa plece de la Steaua...
....deci,v-as ruga sa-l tratati asa cum o sa-l tratez si eu de acum in colo-cu ignore!!
...baiatul atata poate,asta e nivelul lui!!!
Recunosc am trimis acest mesaj astuia si inca vreo 2 kile altor amatori. Unul spunea ca regreta ca are numai o viata sa si-o dea nu stiu pentru ce tara. Eu regret ca am numai un penis sa il introduc astuia si altor araturi care sustin tot cei mai rau pentru Steaua. Hagi de exemplu. Acuma in loc sa zica fraierul mersi ca am scapat de Hagi si sa tabarim pe lovid si ov Petre (asa se face echipa-curatind uscaturiile) el plinge la microfon ca l-am injurat. Fratelo sunt sigur ca ai zis ceva de dulce de mine inainte sa ti-o servesc. Al capone ceva...nu mai stiu dar niciodata nu fac misto de fraieri decit cu motiv. Considera-te norocos ca m-am coborit la nivelul tau de iobag si te-am injurat.