FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi demisioneaza si produce socul

«123»
steaua din chicago22.09.2007 19:45
Steaua din chica...

mamica ta, Sep 17 2007, 08:19 AM

Grup: Members

18,668

Inregistrat: 15-August 06

sa-i dau **** curvei pina pleaca Hagi de la noi. vaci ca tine il incurajeaza beleaua aia de se crede antrenor. deci cum am zis sa-i dau **** matii.

asta e un mesaj primit de mine de la numitul "Steaua din chicago"(de fapt banuiesc ca chicago=crevedia,dar nu vreau sa jignesc locuitorii din crevedia asociindu-i cu un asemenea "specimen")....

...acesta a fost singurul lui raspuns argumentat la postul meu cum ca Hagi nu ar trebui sa plece de la Steaua...

....deci,v-as ruga sa-l tratati asa cum o sa-l tratez si eu de acum in colo-cu ignore!!

...baiatul atata poate,asta e nivelul lui!!!

Recunosc am trimis acest mesaj astuia si inca vreo 2 kile altor amatori. Unul spunea ca regreta ca are numai o viata sa si-o dea nu stiu pentru ce tara. Eu regret ca am numai un penis sa il introduc astuia si altor araturi care sustin tot cei mai rau pentru Steaua. Hagi de exemplu. Acuma in loc sa zica fraierul mersi ca am scapat de Hagi si sa tabarim pe lovid si ov Petre (asa se face echipa-curatind uscaturiile) el plinge la microfon ca l-am injurat. Fratelo sunt sigur ca ai zis ceva de dulce de mine inainte sa ti-o servesc. Al capone ceva...nu mai stiu dar niciodata nu fac misto de fraieri decit cu motiv. Considera-te norocos ca m-am coborit la nivelul tau de iobag si te-am injurat.

yo_marius_xxx22.09.2007 20:06
Recunosc am trimis acest mesaj astuia si inca vreo 2 kile altor amatori. Unul spunea ca regreta ca are numai o viata sa si-o dea nu stiu pentru ce tara. Eu regret ca am numai un penis sa il introduc astuia si altor araturi care sustin tot cei mai rau pentru Steaua. Hagi de exemplu. Acuma in loc sa zica fraierul mersi ca am scapat de Hagi si sa tabarim pe lovid si ov Petre (asa se face echipa-curatind uscaturiile) el plinge la microfon ca l-am injurat. Fratelo sunt sigur ca ai zis ceva de dulce de mine inainte sa ti-o servesc. Al capone ceva...nu mai stiu dar niciodata nu fac misto de fraieri decit cu motiv. Considera-te norocos ca m-am coborit la nivelul tau de iobag si te-am injurat.

mi se pare mie sau esti "putin" off-topic!!!!

danimarcu22.09.2007 20:13

Steaua din shicago

Esti aproape la fel de penibil ca si jijelush...

gaby7323.09.2007 12:04
forzateaua ,Eu nu ma prea pricep,si este pentru prima data cind scriu pe aceat site.AM FOST;sunt SI VOI RAMANE STELIST PINA LA MOARTE.Nu stiu ce se intampla la echipa si cine este de vina dar parerea mea este ca situatia actuala a clubului se datoreaza in cea mai mare masura a D-nului Gigi Becali,in primul rind el este vinovat si dupa aia antrenorul si jucatori.Despre demisia lui Hagi eu cred ca a gresit ca nu s-a retras dupa calificare,sa stiti ca iubeste Hagi Steaua mai mult decit oricine si pentru el a fost un vis sa urce Steaua pe cele mai inalte trepte a fotbalului international.Eu sunt de parere ca nu merita sa se intample ceea ce s-a intamplat cu el,capul sus si dute mai departe.
lenesu23.09.2007 22:35

Rog administratia sa-l avertizeze pe Steaua din chicago pentru mizeria pe care a facut-o pe acest topic. Ce naiba? am intrat aici sa-i citesc prostiile lui?

fansteaua4624.09.2007 10:05

Becali despre Hagi (2003) : "Daca se ia de Steaua si de banii mei, atunci inseamna ca are ceva personal cu mine. Probabil e invidios. Hagi nu va veni la Steaua niciodata in viata lui, pentru ca acolo o sa fiu eu pana cand voi muri. Am impresia ca e nebun. Nu ma mai impac niciodata cu el si-mi pare rau ca l-am pus nasul copiilor mei. Deja ma enerveaza rau, parca-i tampit. Zici ca a innebunit, parca nu-i sanatos! E un tampit, un dobitoc cu mintea ingusta! Are ura pe Piturca si venin impotriva mea. N-ati vazut? Nu este capabil sa vorbeasca. Mai fac si eu dezacorduri, ca-s si eu machedon, dar el doar asa vorbeste. E un analfabet, o zdreanta si-o jigodie!"

yo_marius_xxx24.09.2007 21:20
. E un analfabet, o zdreanta si-o jigodie!"

ceva de genul acesta a zis si despre Lacatus cand a demisionat din functia de presedinte......chiar nu are nici o limita!!!

andrei_cretzu25.09.2007 06:54

COMUNISTI STRIGA COMUNISTIi!!!!! (ma refer la ciobanu ala care striga la altii ca sunt comuniti).Plecarea lui Hagi de la steau este cel mai prost lucru pentru Steaua!!!si voi astia care ziceti ca Hagi nu e bun pe cine vreiti???pe Oli(cu tot respectul pentru ce a facut la Steaua) care sesonu trecut in ultimele etape piredea si facea egaluri cu Urziceni Vaslui Pandurii si altele????.Poate daca Zenga mai astepta vreo 2 saptamanii il vedeam pe el in Ghencea.In sfarsit..acum nu mai conteaza .Steaua e intr-un mare kkt si trebuie scoasa de cineva! FORZA Steaua!! forzateaua spre24 spre cl

shaddy_222225.09.2007 20:00

Pacat ca tocmai Steaua a trebuit sa aiba parte de Becali.Degeaba baga bani in echipa daca banii se duc pe jucatori care nu ajuta cu nimic echipa..Pacat

«123»