FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi demisioneaza si produce socul

«123»
fcsteaua.ro21.09.2007 04:46

Lumea fotbalului a fost surprinsa ieri de demisia neasteptata a lui Gheorghe Hagi de la conducerea tehnica a Stelei. A fost o decizie soc produsa ca urmare a presiunii continue exercitate de Becali asupra antrenorului Hagi.

Accederea in grupele Champions League a fost uitata repede de patron, care a reinceput la scurta vreme sa faca ce stie el cel mai bine; sa puna presiune pe antrenor si sa-l critice public cu o inversunare dementa.

Scurta cariera a Regelui la curtea Stelei se incheie cu rezultate nu neaparat slabe, pentru ca indeplinirea unui obiectiv si pierderea a doar doua meciuri din 11 jucate nu reprezinta nici pe departe asa ceva. Chiar cu Steaua. Imi amintesc de o perioada din sezonul trecut cand Steaua a avut circa 8 jocuri fara victorie.

Becali are insa o idee fixa. Cand i se puna pata pe cineva, acel cineva trebuie sa-si ia adio de la echipa. Cazurile nu au fost putine, Neaga, Elton, Carlos, Bostina si altii facand cunostinta cu deciziile irevocabile ale efemerului conducator al FC Steaua.

Hagi, despre care eu cred ca a fost adus la Steaua pentru a face performanta, a simtit prima data brutalitatea atitudinii sale inca din perioada de pregatire din Olanda. Regele facuse greseala sa se comporte arogant cu toata lumea, inclusiv cu jucatorii experimentati ai echipei. In plus nu prea aratase veleitati de mare antrenor, iar rezultatele obtinute in meciurile amicale nu erau deloc in favoarea sa. Becali s-a deplasat urgent acolo pentru a se convinge si pentru a pune lucrurile la punct. Acela consider ca a fost momentul in care i s-a pus pata pe Hagi.

Vorbind drept, noi suporterii i-am acordat incredere totala Regelui si l-am primit cu bratele deschise. Incet-incet jocul echipei si mai ales ineficacitatea echipei au inceput sa ne nemultumeasca. Din ce in ce mai mult. Chiar atunci cand echipa castiga. Pentru ca jocul pe care echipa il practica si pe care Hagi il considera echilibrat, demonstra neputinta.

Cu fiecare meci, tot mai multi dintre noi ii doream plecarea. Si iata, momentul s-a produs. Insotita de o conferinta de presa in care isi prezenta motivele, demisia ne-a surprins totusi.

Expunerea de motive m-a impresionat, vorbea nu antrenorul ci omul Hagi. Cu tot ce poate presupune aceasta. Parere de rau ca a fost impins pas cu pas de Becali spre acest gest, regrete ca nu a fost sustinut de omul pe care il adusese in Ghencea in 1987. Nu a uitat sa mentioneze nici faptul ca Steaua a avut 10 jucatori accidentati la preluarea echipei, etc, etc.

Omeneste mi-a parut rau de Hagi, m-a durut durerea lui. Ultimul lui meci alaturi de ros-albastri, cel impotriva Slaviei, a fost probabil cel mai bun joc al Stelei din actualul sezon. In mod sigur jocul Stelei ar fi crescut in valoare cu fiecare meci. Incepusera sa revina Cristocea, Victoras Iacob, Badea. Sigur ar fi fost mai bine...

Interimatul va fi asigurat de Pedrazzini. Fostul secund al lui Zenga, despre care se spunea ca ar fi mai bun decat Zenga insusi, va avea o misiune deloc usoara pana la venirea unui nou antrenor principal.

Se vorbea de Rednic, dar se pare ca jucatorii nu ar fi de acord sa fie antrenati de un om cu caracter indoielnic. A fost chemat Oli, dar pana mai ieri seicii, sefii lui, il amenintau cu suspendarea pentru 2 ani daca va pleca. Cred ca nici Oli nu e dispus sa dea cu piciorul unei carute cu bani si unei semifinale cu echipa sa in Cupa Campionilor Asiei.

S-a vorbit inclusiv cu R. Lucescu, pe care patronul FC Brasovului nu vrea sa-l dea in ruptul capului. Ultimul eventual candidat, Zenga, a avut proasta inspiratie sa se grabeasca si sa preia Dinamo.

Neplacuta situatie aceea de a te trezi fara antrenor inaintea etapei a 8-a. Hagi a avut insa toate motivele din lume sa plece si poate ca e mai bine ca a procedat asa. Hagi demisioneaza si produce socul de care probabil avea nevoie Steaua.

Ar fi a 5-a demisie ceruta de el de la tot atatea echipe pe care le-a antrenat.

De ce i s-o intampla numai lui?

Virgil

FortuneTeller21.09.2007 04:58

E greu sa reusesti ceva atunci cand propriul tau sef/patron face bascalie de tine si te infiereaza cu manie proletara. Ce fel de respect ar putea avea un antrenor in fata jucatorilor in aceste conditii? Se poate face performanta fara acest respect? Hagi nu e neaparat un antrenor mare, dar in acelasi timp nici un antrenor mare n-ar fi reusit mai mult in aceste conditii... Nu de acest soc avea nevoie Steaua, ci de ceva ce nici macar Becali nu are cum sa cumpere cu bani.

steaua din chicago21.09.2007 05:20

Esti de necrezut! Cum poti sa zici ca Steaua nu a dus-o prea rau cu Hagi? 0-1 cu Urziceni! Asta ar trebuiisa te umple de furie. Meciuriile cu moldonevii, desi cistigate au fost oribile. Turul cu bielorusii aia. Toate meciuriile Stelei au fost sub orice critica indiferent de rezultat. Si cum poti sa compari Steaua de azi cu Steaua anului trecut cind au fost "vreo 8 meciurii fara victorie?" Anul trecut aveam alta paguba, Olaroiu, deci e normal sa fim la fel de umiliti acum ca si anul trecut si ca si la anul daca vin la noi Boloni, Lacatus, cirtu, Florin Marin, bergodi. Sa vina oricine numai astia nu si vom fi ok.

E clar ca tu vrei sa fi politicos cu Hagi dar asa tipul nu va intelege niciodata ca nu se pricepe la antrenoriat. Cineva trebuie sa ii spuna sa mai studieze psihologie ori sa faca altceva. Stai ca ii spun eu ca tu esti prea politicos: bah Hagi esti un nesimtit ca ai acceptat leafa de antrenor de la citeva echipe fara sa ai saracule nici cea mai mica idee de cu ce se maninca chestia asta. Iti spun eu cu ce: cu timp petrecut gindind cum sa spargi adversarul. Nu la noroc ca nu e barbut aici-stai dreaq si gindesti si gindesti si incerci asta si aia si vine schema in maxim 5 ore. Steaua cu tine nu a aratat nici o schema cu exceptia hai sa dam sub un gol pe meci. Incerci sa dai gol din 2 pase, din 3 din 45 din cite or trebui dar tu nimic, tu nu ai incercat nimic. Pui atacantii in poarta si fundasii la vindut bilete la poarta de la intrare-tu nimic. Faci antrenamente de 10 minute, odata la juma de ora doua saptamini. Tu nimic. Ii pui sa joace in cizme. Tu nimic. II pui sa vina din Bielorusia cu trenul. Tu nimic. Megi cu ei in Alaska 2 zile sa nu va site ziarele. Tu nimic. Esti varza ca antrenor-ori nu iti pasa ori nu te duce capul.

Tupac Amaru21.09.2007 06:22

Singurul antrenor liber de contract se pare ca e Becali insusi.

Oricum, nu imi fac iluzii ca DNA, complet aservita politic, ar putea sa ii creeze realmente probleme acestui borfas ordinar.

Pe de alta parte, dracu' se pare ca are alte treburi decat sa il ia pe Becali.

Parerea mea este ca, la fiecare meci, stadionul sa strige impotriva acestui nemernic.

Toate cele 90 de minute. Sa vada cat de mult il uraste lumea (desi sunt destui inconstienti care il sustin). Asta il va durea cel mai mult. Si sper ca va reactiona in felul dorit de noi.

alexmk1721.09.2007 06:31

Bai, astia din alte tari care nu traiti acum in Romania! Nu mai vorbiti voi, ca habar aveti ce se cam intampla pe aici!

In legatura cu Debilul care tine Steaua prizoniera! Va mai amintiti cand erau la masa jucatorii dupa meciul de calificare in Liga, cand a venit Giji, s-a asezat langa Neaga si a inceput sa-i dea niste palme in falca??? Hai, intelegem sa-l bati frateste pe umar, chiar pe obraz, dar nu sa-l iei la bataie, sa-i dai palme violente!

Pai, a spus Hagi cam de ce a plecat Paraschiv! Si eu imi aduc aminte si de anumite declaratii ale lui Goian sau Dica, atunci cand dadeau de inteles ca ar pleca imediat! Si asta cred ca tot din cauza Dementului! Nu mai vorbesc de jucatorii luati in colimator de Tembel! Voi cum v-ati simti?? Si de ce ati mai ramane! Ca sa indurati tot felul de porcaieli, pentru niste bani???

Nu ati auzit ca el nu i-ar vrea pe Mourinho sau altii, ca sunt prea scumpi si vine Oli doar pentru 200 de mii sau pe 0! Pai asta e om bogat?? E un snapan, nemernic!

Propun ca de acum sa strigam pe stadioane:

Gigi Becali, COMUNIST SARANTOC!

Nu suporta asta si sa vedeti ce se va enerva! Ii sare tandara daca-l faci comunist! Si apoi sarac! Aoleuuuuuuu, ce o sa se mai enerveze! Si asta o sa-mi placa!

E inadmisibil sa te uiti la cateva sute de mii, sau milioane, atunci cand pretinzi ca esti miliardar!

E UITE CA AI DEMONSTRAT CA NU ESTI, BAI COMUNIST SARANTOC!

The Flyer21.09.2007 07:16
Esti de necrezut! Cum poti sa zici ca Steaua nu a dus-o prea rau cu Hagi? 0-1 cu Urziceni! Asta ar trebuiisa te umple de furie. Meciuriile cu moldonevii, desi cistigate au fost oribile. Turul cu bielorusii aia. Toate meciuriile Stelei au fost sub orice critica indiferent de rezultat. Si cum poti sa compari Steaua de azi cu Steaua anului trecut cind au fost "vreo 8 meciurii fara victorie?" Anul trecut aveam alta paguba, Olaroiu, deci e normal sa fim la fel de umiliti acum ca si anul trecut si ca si la anul daca vin la noi Boloni, Lacatus, cirtu, Florin Marin, bergodi. Sa vina oricine numai astia nu si vom fi ok.

E clar ca tu vrei sa fi politicos cu Hagi dar asa tipul nu va intelege niciodata ca nu se pricepe la antrenoriat. Cineva trebuie sa ii spuna sa mai studieze psihologie ori sa faca altceva. Stai ca ii spun eu ca tu esti prea politicos: bah Hagi esti un nesimtit ca ai acceptat leafa de antrenor de la citeva echipe fara sa ai saracule nici cea mai mica idee de cu ce se maninca chestia asta. Iti spun eu cu ce: cu timp petrecut gindind cum sa spargi adversarul. Nu la noroc ca nu e barbut aici-stai dreaq si gindesti si gindesti si incerci asta si aia si vine schema in maxim 5 ore. Steaua cu tine nu a aratat nici o schema cu exceptia hai sa dam sub un gol pe meci. Incerci sa dai gol din 2 pase, din 3 din 45 din cite or trebui dar tu nimic, tu nu ai incercat nimic. Pui atacantii in poarta si fundasii la vindut bilete la poarta de la intrare-tu nimic. Faci antrenamente de 10 minute, odata la juma de ora doua saptamini. Tu nimic. Ii pui sa joace in cizme. Tu nimic. II pui sa vina din Bielorusia cu trenul. Tu nimic. Megi cu ei in Alaska 2 zile sa nu va site ziarele. Tu nimic. Esti varza ca antrenor-ori nu iti pasa ori nu te duce capul.

acum,ca sunt mai relaxat decit ieri,cind eram un car de draci,pot vorbi frumos!tati,n-ai priceput motivele plecarii lui Hagi,presupun ca n-ai vazut nici conferinta de presa,da' macar puteai citi ziarele!

cind nimeni nu te asculta la echipa,cind jucatorii se pling tatalui ceresc la palat,cind iei suturi in fund si ti se pune piedica la 5 minute,nu poti face ceea ce vrei!e simplu!a suportat cit a putut,s-a lasat calcat in picioare de o amiba pentru dragoste de Steaua,s-a saturat si a plecat!

referitor la faza cu banii de la Steaua sau de la alte echipe antrenate:de la Steaua n-a luat si nici nu va lua vreun leu!in celalat caz,tu cind esti angajat munceti moca?nu creed,iti iei banii pina esti dat afara sau iti dai demisia!logic,nu?ai postat lucruri urite,care nu-si aveau rostul!

o zi buna in Shicago!

Prince-of-Persia21.09.2007 07:53

Hagi a dat dovada de caracter prin aceasta demisie, insa el va ramane mereu in inima noastra. Te vom iubi mereu Gica.

cornel-cluj21.09.2007 08:04

Mi-e amar si greu sufletul. Mi-e greata si sila cand vad la TV mutra hidoasa si atavica a unui grobian nenorocit care, iesit din ghena revarsata dupa 89 peste noi, ne terorizeaza zilele si ne otraveste noptile. Mi-e imensa durerea si nu pot crede ca-i voi gasi alinarea cand vad ce s-a ales de, candva, Steaua NOASTRA. Acum e "Steluta lor". Pentru ca ceea ce e azi clubul, nu mai e si al meu, si al tau, si al celorlalti care simt rosu si albastru curgand prin vene. Asistam la distrugerea simbolurilor, asistam la ruperea prin violenta verbala, psihica si,uneori, fizica a puntilor care legau trecutul glorios de prezent, asistam la deversarea de laturi puturoase asupra valorilor morale, sportive si comportamentale care faceau cinste acestui club. Ce sa ma mai lege de Steaua? Ce a ajuns Steaua? Ce mai reprezinta Steaua? Mai pot gasi AZI o punte care sa ma mai lege de Steaua Romaniei, Steaua EUROPEI, Steaua VITEZISTILOR? Mai pot gasi in suflet resursa de bucurie, emotie, suferinta, traire care sa ma faca sa SIMT ca sunt parte a Stelei? Cu groaza in suflet o spun ca NU. Si n-am crezut vreodata ca o sa vina ziua in care sa simt si sa declar public ca ceea ce e Steaua azi nu mai e Steaua MEA. Ca Steaua de azi e viermele nenorocit care distruge Steaua NOASTRA, ca Steaua de azi e dejectia uriasa a unui cretin ordinar care acopera Steaua NOASTRA, ca Steaua de azi e turma de lacuste care "rade" repede si sigur Steaua NOASTRA si, pentru toate astea, eu unul simt ca a cazut o stea si pierind in stralucirea ei ne-a amintit de ceea ce a fost odata. Si ne-a lasat, pentru o clipa, speranta de a ne pune o dorinta..............

andyro21.09.2007 08:20

Chiar vroiam sa scriu un post lung, despre excursia Praga, despre atmosfera, despre meci, despre modul in care am ascultat cu sufletul la gura in autocar, pe drumul de intoarcere, conferinta de presa a lui Hagi, despre cat de mult il urasc pe Becali, despre modul in care a gonit jucatori, antrenori, simboluri (si lista e atat de lunga), despre Hagi ca primul om/antrenor care a avut curajul sa verse in public toata mizeria care se intampla la Steaua de cativa ani incoace, despre posibilii viitori antrenor...

Dar mi-e scarba de tot ce vad, asa ca nu mai am nici macar chef de povesti. Doar de intrebari...

- Cat o sa il mai suportam pe cioban ? Ce mai trebuie sa faca pentru a ne trezi ?

- Cine e indeajuns de tampit incat sa vina antrenor la Steaua, in conditiile in care stie ce il asteapta aici ?

- Ce vina au Rada si Golanski ? (poate aceeasi pe care au avut-o Elton, Bostina, Paraschiv, Andrey, Thereau...)

- Ce cauta jucatorii lui Becali in echipa ?

- Ce jucator va mai veni la Steaua dupa exemplele din ultimii ani ?

- Cand o sa avem si noi o conducere care sa aiba o parere despre ce se intampla (nu un cioban nenorocit) ?

- CE MAI INSEAMNA Steaua ?

mache21.09.2007 08:23

1. nu mai amintiti atat infrangerea cu Urziceniul (care si asa a fost o bulaneala de min 94) ca si in returul trecut era sa ne-o frigem si atunci nu era Hagi antrenor...

2. sincer eu ma indoiesc ca Hagi n-ar fi avut un randament mai bun daca n-ar fi fost stresul creat de becalios (si aici cei care au un loc de munca stiu foarte bine despre ce vorbesc)

3. mai trist e ca jucatorii sunt intotdeauna pasivi si nu fac nimic in privinta schimbarii antrenorilor... e pacat sa credem ca ar fi vorba de o "lucratura"

4. acum credeti ca e timpul sa lasam "impacarea" de fatada si sa-i "explicam" ciobanului ca nu este dorit ?

5. propun afisarea unui banner cu tricoul lui Hagi prin care sa i se multumeasca macar pentru efort lui Gica.

armanovici21.09.2007 08:25

@Steaua din chicago: te rog nu mai agita spiritele aberand despre Steluta noastra datorita viziunii tale inguste. Faci afirmatii bazandu-te pe ce vezi pe pc de pe trackere, citesti in presa. Habar nu ai ce inseamna idea de stelism, ce inseamna Steluta pentru. noi, esti un ignorant notoriu. Lasa-ne cu Steluta noastra si sustine-ti echipa ta FC Steaua Chicago SA ca nu ai nimic in comun cu cea reala!

dica_the best21.09.2007 08:29

Hagi a facut bine ca a demisionta,deoarece Becali il stresa mereu,dar si Becali ar trebui sa plece de la Steaua,fiindca se crede Dumnezeu in echpipa.Normal ca Becali nare nici o vina daka sta numai dupa icoana,dar cand muncesti ca Hagi nu se poate sa nu ai si rezultate proaste.nui de mirare ca Olaroiu nui raspunde la telefon,pentru ca atunci cand a plecat el,Becali spunea ca sa bucurat ca a plecat Olaroiu fiindca zicea ca se bucura ca vine Hagi,acuma se bucura ca pleaca Hagi,fiinca crede ca vine Olaroiu inapoi.

cristi_mold21.09.2007 08:33
Cu fiecare meci, tot mai multi dintre noi ii doream plecarea.

Dar nu in acest fel. Si mai bine vedeam victorii la limita si infrangeri usturatore de la echipe ca Arsenal si Sevilla, decat sa il vad pe Hagi, parasind Steaua, a doua lui casa pe usa din dos.

De ce i se intampla numai lui asta. Cam greu de spus. Cred ca el a gresit cand a ales Bursa. Mai bine venea in Romania la o echipa mica, pentru a-si face rodajul ca antrenor. Pentru ca s-a vazut apoi la Galata, ca a avut rezultate. Ii era aproape imposibil sa castige titlul cu echipa pe care o avea Galata in acel moment. Si apoi cea mai mare greseala pe care a facut-o el a fost ca s-a intors in fotbalul romanesc. Un mare campion ca el nu are ce cauta in mizeria asta din Romania. Oricum el nu si-a spus inca ultimul cuvant ca antrenor si cred eu, va reveni candva la Steaua si o va face, exact ceea ce si-a dorit. O mare echipa a Europei.

RESPECT Gica Hagi!!!!

DOUBLE21.09.2007 08:46
acum,ca sunt mai relaxat decit ieri,cind eram un car de draci,pot vorbi frumos!tati,n-ai priceput motivele plecarii lui Hagi,presupun ca n-ai vazut nici conferinta de presa,da' macar puteai citi ziarele!

cind nimeni nu te asculta la echipa,cind jucatorii se pling tatalui ceresc la palat,cind iei suturi in fund si ti se pune piedica la 5 minute,nu poti face ceea ce vrei!e simplu!a suportat cit a putut,s-a lasat calcat in picioare de o amiba pentru dragoste de Steaua,s-a saturat si a plecat!

referitor la faza cu banii de la Steaua sau de la alte echipe antrenate:de la Steaua n-a luat si nici nu va lua vreun leu!in celalat caz,tu cind esti angajat munceti moca?nu creed,iti iei banii pina esti dat afara sau iti dai demisia!logic,nu?ai postat lucruri urite,care nu-si aveau rostul!

o zi buna in Shicago!

Buna dimineata tuturor ! Desi nu este buna deloc !

Cred ca Becali a gresit in momentul in care s-a hotarit sa-l aduca pe Hagi ca antrenor. A mizat pe faptul ca cele doua branduri, asociate, vor crea un impact puternic in atra si afara. Ei, intre ei, in lumea fotbalului, stiu ca Hagi inca nu este copt pentru o asemenea presiune, mai ales in anul asta cu miza atit de mare. Si totusi Becali l-a adus Tocmai acest motiv s-a intors impotriva lui: nu a suportat primirile care i se faceau lui Hgi (si care i se vor mai face) oriunde se ducea cu echipa. Becali nu-si avea pur si simplu locul: toata lumea era prea ocupata cu echipa si cu Hagi, nu neaparat ca i-ar fi apreciat meritele ca antrenor, ci ca il puteau vedea asa de aproape. Socul de la Cluj, cind toti l-au huiduit pe Becali, iar Hagi a fost aplaudat de tot stadionul a fost prea greu de suportat. A fost si rezultatul de egalitate si asta a fost scinteia pe care o astepta Becali. Nu cred ca se mai putea face ceva pentru ca atfosfera sa nu degenereze.

Hagi a spus ca a fost victima unei cacialmale. Pacat pentru el omul Hagi ca s-a expus acestei situatii.

Cu tot respectul, "Steaua din chicago", dar ai exagerat cam tare, de parca nu ai sti ce s-a petrecut pe aici.

neli21.09.2007 08:48

tot respectul si stima pentru. Hagi ca jucator dar ca antrenor lasa de dorit, nu-i de nivelul Stelei, iar becalii sa-si mai vada de afacerile lui si sa las pe altii sa antreneze, da banii dar nu-i nimeni sluga lui .

vanfootball21.09.2007 08:50
Mi-e amar si greu sufletul. Mi-e greata si sila cand vad la TV mutra hidoasa si atavica a unui grobian nenorocit care, iesit din ghena revarsata dupa 89 peste noi, ne terorizeaza zilele si ne otraveste noptile. Mi-e imensa durerea si nu pot crede ca-i voi gasi alinarea cand vad ce s-a ales de, candva, Steaua NOASTRA. Acum e "Steluta lor". Pentru ca ceea ce e azi clubul, nu mai e si al meu, si al tau, si al celorlalti care simt rosu si albastru curgand prin vene. Asistam la distrugerea simbolurilor, asistam la ruperea prin violenta verbala, psihica si,uneori, fizica a puntilor care legau trecutul glorios de prezent, asistam la deversarea de laturi puturoase asupra valorilor morale, sportive si comportamentale care faceau cinste acestui club. Ce sa ma mai lege de Steaua? Ce a ajuns Steaua? Ce mai reprezinta Steaua? Mai pot gasi AZI o punte care sa ma mai lege de Steaua Romaniei, Steaua EUROPEI, Steaua VITEZISTILOR? Mai pot gasi in suflet resursa de bucurie, emotie, suferinta, traire care sa ma faca sa SIMT ca sunt parte a Stelei? Cu groaza in suflet o spun ca NU. Si n-am crezut vreodata ca o sa vina ziua in care sa simt si sa declar public ca ceea ce e Steaua azi nu mai e Steaua MEA. Ca Steaua de azi e viermele nenorocit care distruge Steaua NOASTRA, ca Steaua de azi e dejectia uriasa a unui cretin ordinar care acopera Steaua NOASTRA, ca Steaua de azi e turma de lacuste care "rade" repede si sigur Steaua NOASTRA si, pentru toate astea, eu unul simt ca a cazut o stea si pierind in stralucirea ei ne-a amintit de ceea ce a fost odata. Si ne-a lasat, pentru o clipa, speranta de a ne pune o dorinta..............

Toata consideratia pentru ce ai scris! Jos palaria!

stelea21.09.2007 09:19

Care soc ? Soc v-a fi cand , pleaca dictatorul .

alpopa21.09.2007 09:32

....si ma intreb ce au in cap toti aceia care il periaza pe Becali, cum ca "fara el Steaua nu ar fi avut rezultatele din ultimii 3-4 ani, fara el n-am fi jucat in CL, fara el n-am fi batut Valencia".... Ce poti sa le spui acestor oameni care s-au lasat, efectiv, MITUITI si CUMPARATI de banii aruncati "in numele Stelei" de acest fanfaron, pe nume Gigi Becali ?!

Steaua inseamna mult mai mult decat rezultate; inseamna traditie, respect, demintate, idealuri - concepte care lipsesc cu desavarsire din universul Stelei "Becaliene". Blestem fiecare zi pe care acest Gigi o va mai petrece la carma echipei noastre. Imi doresc sa ne recapatam echipa, cu idealurile ei cu tot, chiar daca pentru asta ar trebui sa coboram in divizia Z. Si ma intreb ..... cum pot oare sa ma bucur de o victorie, fie ea in fata Realului sau Arsenalului, atat timp cat la carma e Gigi Becali ?! Nu pot, pur si simplu nu pot...

bad_joke21.09.2007 09:33

Pacat,dar e bine ca s-a produs socul,imi pare rau doar ca e un stelist adevarat,dar aptituni am mai spus,nu prea are,ca sa fi antrenor,trebe sa lasi arogantza deoparte,si sa uiti c at cheama Hagi,sa spui"de azi sunt un nimeni ca antrenor,nu ma cunoaste nimeni,s aincerc sa-i ajut cu ce stiu eu ca jucator si sa-i pregatesc bine",nicidecum sa le vorbesti de sus,pentru ca ei vor incepe sa t urasca,in fotbal conteaza doar PREZENTUL,cum bine spunea insusi Hagi: "...azi esti,maine numai esti,e o meserie nesigura"

MULTUMIM Hagi pentru TOATA DARUINTZA TA,IN INIMILE NOASTRE VEI RAMANE MEREU CA UN MARE STELIST,POATE UNUL DINTRE CEI MAI MARI,MULT NOROC!

ThereauRistul21.09.2007 09:51

''I-am zis lui Jiji dupa meciul cu rapid,seara:Jiji vor fi schimbari in echipa,suferim pe benzi si in atac,unii dintre jucatori trebuie sa stea pe banca si sa intre altii! ce-a facut Jiji..l-am vazut seara la televizor declarand ca el ii vrea in teren pe badoi si Iacob!".-Gica Hagi la conferinta de presa...

deci cam asta e patronul Stelei,asta e picatura care a umplut paharul pentru Hagi si momentul care l-a facut sa renunte.Eu nu cred ca Hagi mai trebuia sa ramana la Steaua,dar Gica e unul dintre,el nu merita sa fie tratat asa de un oier "inventat" chiar de el.

ThereauRistul21.09.2007 09:55

personal am incredere in calitatile de antrenor ale lui massimo pedrazzini dar nici el nu va fi lasat sa lucreze...nu stiu daca stiti ultima bomba si va garantez 100% ca e adevarata:sjtiti ca Jiji Becali a vrut sa-i ofere lui Andrei vochin suma de 200.000 de euro ca sa-l consilieze pe Hagi in probleme tactice????

dica_10steaua21.09.2007 10:01
personal am incredere in calitatile de antrenor ale lui massimo pedrazzini dar nici el nu va fi lasat sa lucreze...nu stiu daca stiti ultima bomba si va garantez 100% ca e adevarata:sjtiti ca Jiji Becali a vrut sa-i ofere lui Andrei vochin suma de 200.000 de euro ca sa-l consilieze pe Hagi in probleme tactice????

Super tare asta cu Andrei Vochin.

roby_smq21.09.2007 10:26

bai taranilor ce tot aveti cu Becali ,daca nu era el Steaua nici macar in UEFA nu juca,vizavi de Olaroiu e un antrenor de nota 0 ,dar nici cu Hagi nu ma laud forzateaua

costy_k1_G.21.09.2007 11:05
bai taranilor ce tot aveti cu Becali ,daca nu era el Steaua nici macar in UEFA nu juca,vizavi de Olaroiu e un antrenor de nota 0 ,dar nici cu Hagi nu ma laud forzateaua

Ne faci tarani pe toti care citim acest mesaj si apoi spui Forza Steaua......si Oli nu e un antrenor de nota 0 no fi printre cei mai buni dar NU 0. La Steaua antrenor 0 e doar Becali!!! Fiecare antrenor are evolutii bune si rele dar asta nu inseamna ca-s "prosti".

ne_faci_un_gol21.09.2007 11:36

bravo

«123»