am vazut echipa de start pe la TV.: Cristocea, badoi si Iacob titulari in locul lui Neaga, golanski si zaharia, se pare ca ii face ciobanului pe plac. bine ai revenit Cristocea
am vazut echipa de start pe la TV.: Cristocea, badoi si Iacob titulari in locul lui Neaga, golanski si zaharia, se pare ca ii face ciobanului pe plac. bine ai revenit Cristocea
Dupa meci ne vom ascunde de rusine. In seara asta e inceputul sfarsitului.
mergem sa ne dovedim experientza pentru ca valoarea e oarecum aporpiata... sper sa inscriem cat mai rpd si sa ne mentzinem sus la pressing..... in rest .... multa bafta echipei.... Forza Steaua!!!!
BATEM CU 3-1 fratiOLOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fularsteau2
n ma mai intereseaza rezultatul acestui meci
ceea ce vreau este ca Hagi sa nu bage echipa lui Becali
voi spera pana la ora meciului
daca nu va fi asa, totul imi va fi indiferent...pentru prima data de cand tin cu Steaua
s-a atins un nivel de voma la aceasta echipa incat incepe sa dea pe afara
nu mai am cuvinte sa mai comentez acest transhumant mizerabil care pastoreste echipa ca pe tapsan...
sunt trist si mi-e rusine, orice s'ar intampla, e un vis urat ce se intampla
hai Slavia!
Este clar ca optimisti nu prea putem fi. Echipa ne-a aratat ca este in declin. Noroc cu Zapata, ca altfel ar fi fost scandal monstru la gura oierului.
Nici nu stiu ce sa mi doresc. Sa-mi doresc sa castigam sau macar egal ca sa ramana Hagi la Steaua ? Sau sa-mi doresc sa luam o bataie crunta si sa-l fortzeze oierul sa plece pe Hagi ?
Oricine ar veni ca antrenor nu poate face performantza la Steaua atata vreme cat becalul isi baga cornitzele.
Iar jucatorii sunt prea instariti acum ca sa le mai pese si de joc si de rezultate. Au contracte babane si ii doare-n cot de echipa si de palmares.
Cel mai mare dushman al Stelei este si va fi becalul. Asta o sa ne distruga total !
Este clar ca optimisti nu prea putem fi. Echipa ne-a aratat ca este in declin. Noroc cu Zapata, ca altfel ar fi fost scandal monstru la gura oierului.
Nici nu stiu ce sa mi doresc. Sa-mi doresc sa castigam sau macar egal ca sa ramana Hagi la Steaua ? Sau sa-mi doresc sa luam o bataie crunta si sa-l fortzeze oierul sa plece pe Hagi ?
Oricine ar veni ca antrenor nu poate face performantza la Steaua atata vreme cat becalul isi baga cornitzele.
Iar jucatorii sunt prea instariti acum ca sa le mai pese si de joc si de rezultate. Au contracte babane si ii doare-n cot de echipa si de palmares.
Cel mai mare dushman al Stelei este si va fi becalul. Asta o sa ne distruga total !
Ai dreptate ! Ne trebuie un antrenor gen Piturca si un patron care sa isi vada de **** masiii!!!Respect!
am si io i o intrebare, meciul se poate bedea si pe internet?
slavia - Steaua 0-2
Am un mesaj pentru jucatori, poate nu prea ortodox dar acceptati-mi scuzele. BULANGIILOR AJUTATI-L PE Hagi!!! Chiar daca sunteti la o mie si ceva de km si nu cititi ce este postat acum, doar voi il puteti ajuta. Chiar daca nu cred in antrenorul Hagi, VOI trebuie sa demonstrati ca sunteti mari jucatori, o mare echipa si sa terminam cu scandalul asta stupid!! Puteti sa ii bateti.. HAI LA TREABA!! FORTZAAA STEAUAAAA!!!
hahahahah, am auzit pe unul pe aici ca l-ar vrea pe jijiot la rocoare, ia uitati ce a aparut prin presa:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...e-anchetati.htm
Da cine tzia cerut parerea ma mitocanule???
Pai daca nici aici nu isi spune parerea atunci unde? E opinia lui,trebuia respectata,insa nu trebuie sa tii cont de ea. Nu stiu daca dintre voi doi el e mitocanul
fularsteau2 ![]()
![]()
![]()
sprecl2 spre24 spre cl dica10 steag3 fie vreme buna fie vreme rea.....stelisti pana la moarte si dincolo de ea hai dublu colori hai Steaua hai Banel hai Dica hai Goian hai Hagi hai suporteri stelisti!!!!!hai Steaua ..........PRE VICTORIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru ca te faci pres in fata unui oligofrenPentru ca demonstrezi ca nu ai coloana vertebrala si orgoliu
Pentru ca inghiti cele mai mari mizerii in fata copiilor tai si a sotiei si a neamului tau
Pentru ca esti un agramat,un incult si un limitat obtuz
Pentru ca schelalai la conferintele de presa ca un caine ordinar care linge mana si osul stapanului
Pentru ca nu ai caracter.demnitate si putere de a tine capul sus
Pentru mine Gheorghe Hagi-antrenorul si omul-esti o mizerie!!!
Pentru mine Gheorghe Hagi-fotbalistul-ai fost si vei ramane o icoana a fotbalului romanesc.
CORECT.
Nu pot sa cred ca l-a scos din echipa pe Golanski si il tine pe Nicolita.Nu pot sa cred ca iar incepe cu Lovin si Ov Petre. Nu pot sa cred ca l-a scos pe Zaharia, care ne-a calificat in Liga, si il baga pe V Iacob, care n-am mai jucat de un an de zile fotbal ... SUNTEM IN CEA MAI JALNICA SITUATIE DIN ULTIMII 15 ani ...
De Pedrazzini stie cineva ceva, ar putea sa preia banca tehnica in caz ca Hagi este demis ? Nu stiu nimic despre el in afara de faptul ca a mai fost si secundul lui Zenga la noi; orice informatie e binevenita. Macar de l-ar pune ciobanul pe el, dar tare mi-e frica ca se intoarce mizeria numita Olaroiu. Sa dea Dumnezeu sa ma insel.
am si io i o intrebare, meciul se poate bedea si pe internet?slavia - Steaua 0-2
Meciul se transmite pe Sopcast (www.sopcast.com). pe canalul 30931 (livesport 1).
am si io i o intrebare, meciul se poate bedea si pe internet?slavia - Steaua 0-2
Il da si pe sport.ro .
Ieri m-am uitat la Porto-Liverpool si s-a vazut perfect.
Il da si pe sport.ro .Ieri m-am uitat la Porto-Liverpool si s-a vazut perfect.
Acum nu se mai vedea pentru ca sunt multi interesati de acest meci si vor supraincarca serverul. ![]()
@Brigante-ai dreptate...
Daca vom continua jocul din aceasta repriza vom marca de cel putin 2 ori in poarta cehilor.
Hai baieti ca se poate!
FORZA Steaua!