forza Becali
:-)))
azi se va vedea adevarata valoare a Stelei.
pariu fac ca Hagi nu il asculta pe bacali
bravo Hagi.esti un mare om.nu o carpa
forza Becali
:-)))
azi se va vedea adevarata valoare a Stelei.
pariu fac ca Hagi nu il asculta pe bacali
bravo Hagi.esti un mare om.nu o carpa
![]()
Desi sunt stelist.. cred in sansa Stelei.. da.. cu un asa patron care vine cei mai buni jucatori ai Stelei.. gen : Dica, Rada, Golanky , Zaharia.. nu cred ca va face Steaua mare lucru. fara ei .. ne vom lupta sa scapam de retrogradare .... spun cu regret lucru asta... este ceea ce cred eu... !! deci sa nu il dai pe : RADA , GOLANSKY , Dica SI ZAHARIA.. daca il dai pe Rada ?? cine intra in locul lui ??? Baciu ? :=)))) care nu stie cu mingia?? in locul lui Golansky cine intra ?? Nesu.. ?? hai sa fim seriosi... si il locul lui zaharia ??? romeo surdu ??? care e varza ?? deci... mda.. RETROGRADARE
Din pacate meciul din seara asta imi va lasa un gust amar indiferent de rezultatul final! Pentru mine nu este un meci de Liga Campionilor intre Slavia si Steaua.Este un meci intre Gica si destin!Ce sa mai comentam echipa,jocul echipei,tactica cand ele nu apartin antrenorului ci unui cretin retardat!
Daca vom invinge va fi victoria ciobanului,daca vom pierde va fi infrangerea lui Gica........asa nu se mai poate.Pacat ca noi suporterii care il iubim pe Gica nu il putem sustine mai mult!
Doamne ajuta-ne!!!!
Lupta Steaua!!!
200 % de acord cu tine.. sunt pur si simplu scarbit de comportamentul ciobanului... nici nu pot sa ma mai bucur ca jucam in Liga... in locul lui Hagi deseara as face echipa cum as gandi, daca e sa moara sa moara pe mana lui... cu Golanski, Rada, Croitoru sau/si Cristocea... mai devreme sau mai tarziu inevitabilul se va produce: Hagi va pleca.. pentru ca are un mare defect: ii ia din aura ciobanului... si va veni o noua "carpa" "sluga'' gen Olaroiu sau de ce nu chiar originalul Olitza... pentru cei care-l mai plang pe Olitza mai uitati-va pe tracker la niste meciuri din era lui, mai studiati un pic arhiva gsp, prosport... asa ca sa va reimprospatati memoria... ce antrenor va mai veni??? dupa ce a facut oierul cu propriul nas, prieten ???
SoldierRulz
Sunt Stelist de cand mama m-a facut : si desi am un mare respect pentru Becali, cred ca a luat-o pe ''aratura'' rau de tot.Pur si simplu nu-l mai inteleg, acesti jucatori :Golansky, Zaharia, practic au calificat Steaua in Cl, cum ar putea sa se descotoroseasca de ei?Cum sa zica ca Ov. Petre a fost cel mai bun jucator din Steaua-Rapid?Vreau sa-i adresez si eu o intrebare: La ce meci v-ati uitat dl.Becali????
SoldierRulzSunt Stelist de cand mama m-a facut : si desi am un mare respect pentru Becali, cred ca a luat-o pe ''aratura'' rau de tot.Pur si simplu nu-l mai inteleg, acesti jucatori :Golansky, Zaharia, practic au calificat Steaua in Cl, cum ar putea sa se descotoroseasca de ei?Cum sa zica ca Ov. Petre a fost cel mai bun jucator din Steaua-Rapid?Vreau sa-i adresez si eu o intrebare: La ce meci v-ati uitat dl.Becali????
pai la Steaua-Rapid s-a uitat... normal.. doar ca erau cam negriciosi tziganii .. il vedea pe Banel peste tot...si i-a confundat pe baietzi... asa se explica de ce a zis ca Ov. Petre a fost cel mai bun... le-a dat o gramada de pase precise la tzigani... de aia i-a criticat si pe Golanski si Zaharia ... pur si simplu a incurcat echipele, fiind prea ocupat sa=l dea afar pe Corsicanu (singurul lucru bun pe care l-a facut de altfel)..
Caut echipa de suflet Steaua Bucuresti
Data disparitiei: anul 2000
Orice informatie care ma poate ajuta sa o gasesc va fi bine recompensata.
Steaua lui Becali?! nu pot sa-ti doresc decat de rau si sa dispari din Ghencea. Du-te cu oile la pascut, du-te si impuscate, du-te si fa ce vrei dar numai du-te din Ghencea.
Din pacate Steaua nu mai are echipa la sectia de fotbal. Asta e. Se pare ca trebuie sa astept iarna ca sa o vad la hochei. Iar pana atunci la handbal.
Fc Steaua sper sa pierzi in seara asta.
PS: probabil ca o sa ma injurati dar asta simt. Nu pot sa tin cu un mafiot care da in cel mai de pret lucru al nostru si care ne umileste legendele.
Sper sa o vad pe Steaua in Ch. League in curand......ca deja au trecut 11 ani de cand n-a mai fost pe acolo si ma doare.
Acum in Ch league e Fc Steaua pentru a 2-a oara in aceasta competitie. Sper ca lui Fc Steaua sa i se intample in curand ce i s-a intamplat si lui JUVE anul trecut.
ASTA E CEEA CE SIMT EU SI N-AVETI DECAT SA MA INJURATI. EU TIN CU Steaua......cu o AMINTIRE. Se pare insa ca unii o confunda cu Fc Steaua ( doar o clona nereusita)
FORZA Steaua-Steaua ARMATEI
Lovin si Ov Petre la mijloc nu vad cum o sa invingem asa egal victorie doar daca Dica se supara atat ....
Forza Steaua
astazi se hotaraste soarta lui Hagi.
daca mancam bataie sper sa aiba decenta si sa demisioneze.
un joc "bun" ca cel cu rapidul in care vedem ca Steaua e pe "drumul bun" ca "muncim" nu ne va aduce victoria.....
azi serbam iar victoria...
daca vor juca precum in ultimele 2 meciuri.......
(((
astept un miracol, astept o minune, o sclipire....si multa bafta!!!!singura solutie in momentul de fata dupa parerea mea...
(
Nu stiu daca ati vazut echipa probabila pe site-ul GSP ... dar e clar ! Ciobanul a castigat din nou ! Golansky nu e titular, avem acelasi mijloc beton cu Ov. Petre si Lovin ... Nu stiu ce o sa se intample
Zapata - Bãdoi, Goian, Rada, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicolițã, Dicã, Cristocea - Iacob
Neaga nici rezerva? Asa spun cei de la gsp
Daca este asa inseamna Jiji e noul nostru antrenor
Nu stiu daca ati vazut echipa probabila pe site-ul GSP ... dar e clar ! Ciobanul a castigat din nou ! Golansky nu e titular, avem acelasi mijloc beton cu Ov. Petre si Lovin ... Nu stiu ce o sa se intample
Zapata - Bãdoi, Goian, Rada, Petre Marin - Lovin, Ovidiu Petre - Nicolițã, Dicã, Cristocea - Iacob
Ce sa se intample.... Hagi va pleca cel mai tarziu in iarna cand va afla ca Becali l-a sunat pe Oli si l-a intrebat ce echipa sa bage Hagi..Oli i-a spus echipa lui Bkl...Bkl i-a zis lui Hagi!!!
Badoi va fi un plus..pentru ca va invalui cu Nicolita si va avea centrari mult mai precise catre Iacob si Dica.
Ma intreb cat de mult va putea juca Cristocea....insa sper ca atat cat va putea juca sa o faca f bine.
Sa speram ca nu ne vom face de ras!!!
poate sa-mi spuna cineva daca pot sa vad meciul pe net si de unde? ![]()
![]()
Gica Hagi ESTI O MIZERIE
BAGAMI-AS ****-N NATIA VOASTRA DE MACHEDONI ANALFABETI
OFTICA ![]()
Gica Hagi ESTI O MIZERIE
Gata ....incepem cu treburi jegoase????Ce ai postat tu e o mizerie!
sper din suflet sa castigam acest meci meci important pe care il asteptam cu totzi
FORZA Steaua!!!
CU Steaua PANA LA MOARTE!!!!! SI DINCOLO DE EA!!!!!
FORZA Hagi!!!!!!!!
scz caps:D
Gica Hagi ESTI O MIZERIE
mizerie esti tu fraiere.tu teai uitat la tine?
asteapta echipa pana deseara . ce scrie in ziare e numai shit
motherfucker#
mizerie esti tu fraiere.tu teai uitat la tine?
asteapta echipa pana deseara . ce scrie in ziare e numai shit
motherfucker#
Si tu esti analfabet?(TEAI)
"Din Cehia, Gigi Becali tuna si fulgera si spune ca voia lui trebuie respectata, altfel, oricine poate pleca din Ghencea. Dupa ce patronul Stelei a spus ca Badoi va fi titular in locul lui Golanski, Becali a continuat si a declarat ca polonezul poate sa se supere, nu e nicio problema, Steaua il vinde si poate scoate si 3 milioane de euro, la fel ca in cazul Thereau.
"Ce s-ar intampla daca ar reactiona Golanski ca Thereau? Pai, sa reactioneze si sa iau vreo 3 milioane pe el, ca pe Thereau, ce bine ar fi!", a spus Gigi Becali." sursa : sport.ro !!! Doamne fereste !!! Ciobanu' ala ii cel mai dobitoc om al planetei asteia,nici nu stiu daca merita sa-l consider om,...,nici biped,mai bine patruped la mintea pe care o are !!! Si un sobolan gandeste mai logic ca redusu' ala mintal !!! Oare a cui pacate le plateste Steaua de ne-am procopsit cu un asemenea fenomen natural mai distrugator decat uraganul Catrina ??? Asta distruge o natie intreaga (cea ros-albastra),pe cand Catrina numa cate un satulet(2,3,...) !!! DOAMNE APARANE SI FA-L PE CIOBANU' SEF SA PLECE DIN Ghencea CAT MAI REPEDE !!! Oricum sper ca deseara Steaua sa castige si ca Hagi sa nu tina cont de dobitocu' ala m***t si dupa ce castiga sa plece de la Steaua si sa nu mai vina pana nu pleaca berbecali cat mai departe de Steaua !!! FORZA Steaua,...,MEREU CAMPIONI !!! fularsteau2
steag3
n ma mai intereseaza rezultatul acestui meci
ceea ce vreau este ca Hagi sa nu bage echipa lui Becali
voi spera pana la ora meciului
daca nu va fi asa, totul imi va fi indiferent...pentru prima data de cand tin cu Steaua
s-a atins un nivel de voma la aceasta echipa incat incepe sa dea pe afara
nu mai am cuvinte sa mai comentez acest transhumant mizerabil care pastoreste echipa ca pe tapsan...
sunt trist si mi-e rusine, orice s'ar intampla, e un vis urat ce se intampla
hai Slavia!
Nu inteleg treaba cu Neaga. Ciobanul zicea ca stie el ca Rica da gol in seara asta, deci era clar ca va fi titular. Nu mai inteleg nimic...
Nu inteleg treaba cu Neaga. Ciobanul zicea ca stie el ca Rica da gol in seara asta, deci era clar ca va fi titular. Nu mai inteleg nimic...
crezi ca mai e ceva de inteles? nu vezi ca traim intr-o psihoza generalizata, haituiti moral de acest mioritic isteric?
sentimentele noastre pentru aceasta echipa hranesc un psihopat grandoman ce face pe demiurgul cu o echipa de fotbal, antrenandu-se pentru a face pe dumnezeul cu un popor intreg
traim intr-o boala, suntem complici la ea
se pare ca echipa e facuta dupa spusele cretinului sef din Ghencea!Golansky e iesit din echipa,intra Badoi,Ov. Petre si Lovin sunt titulari (m.o.r.t.i.i. ma-tii de infect urdaros,cu echipa ta facuta pe hirtie,cioban infect) si Badea in fata!
imi dati voie sa mor de oftica?
'te-n esofagul ma-tii de imbecil nenorocit,cretin si prea-iluminat!!!!!MORI!!!!!!!!!!!!