FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Start Grupele LC 2007 - 2008. Avancronica Slavia Praga - Steaua Bucuresti

«123»
fcsteaua.ro18.09.2007 22:54

Slavia Praga - Steaua Bucuresti, un meci intre doua forte din Estul Europei

Astazi, de la ora 21:45 Steaua isi va disputa primul meci din grupele Ligii Campionilor in compania echipei Slavia Praga din Cehia. Meciul va fi transmis in direct de canalul Pro TV.

Echipa probabila a Stelei pentru partida cu Slavia: Zapata - Bãdoi, Goian, Rada, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolițã, Dicã, Neaga - V. Iacob.

La meciul de miercuri sunt asteptati 1.000 de suporteri romani, veniti din tara dintre care 90 vor ajunge cu autocarele puse la dispozitie de Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (A.I.S.S.)

"Slavia este un adversar foarte bun, care a câștigat douã meciuri cu Ajax. Este o echipã bine organizatã, joacã acasã și va dori foarte mult sã câștige. Când vorbim de Liga Campionilor, vorbim de un fotbal de înalt nivel, unde toți dau maxim. Respectãm adversarul cum trebuie, dar ne gândim la ce trebuie sã facem noi. Steaua mereu merge sã câștige și o sã intrãm cu aceastã idee în teren. Avem potențial, dar în Liga Campionilor cel mai important lucru este sã te adaptezi la ce înseamnã adversarul. Nu știi, dar te adaptezi la condițiile lui. Echipa care se va adapta mai repede va avea un atu. Nu am emoții la debutul în Liga Campionilor. Emoții nu trebuie sã fie nici la mine, nici la echipã. Miercuri, vor fi în teren douã echipe foarte motivate. Nu este un meci decisiv, este doar primul din grupã, mai sunt cinci".

Gheorghe Hagi - antrenor Steaua

"In ultimii ani am capatat experienta, mai ales ca am jucat si in UEFA si in grupele Champions League. Am venit la Praga ca sa castigam si vrem asta, alfel nu ne mai prezentam. De la Kiev au trecut multe, a fost accidentarea mea, peste care am trecut. Important e ca echipa sa castige aceste joc. Vreau sa depasesc performantele avute in trecut. Slavia este o echipa puternica, daca a eliminat Ajax. Sunt agresivi si au un joc de contra-atac pus la punct".

Nicolae Dica - jucator Steaua

SteauaToronto

CaTaLiNsm StElIsTu18.09.2007 23:08

Nu putem decat sa speram la o reeditare a primiului meci de anul trecul in UCL....glumeam.as fi foarte multumit si cu o victorie la limita,dar cu un joc bun al echipei care sa dovedeasca ca avem potential!Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!!!

cristian8618.09.2007 23:23

IT'S TIME TO BE GREAT !

Sper ca jucatorii sa se autodepaseasca in acest meci si sa obtinem primele 3 pct.

rosualbastru19.09.2007 01:07

Zapata-Golanski, Goian, Rada, P. Marin-Badoi, Lovin, Dica, Nicolita-Neaga, Iacob

2-1 Steaua!

Forza Steaua

cu tine pana la moarte!

pentru stelistii din afara tarii, meciul e pe rojadirecta.com, instalati sopcast si merge super.

meciul urmator Steaua-Arsenal, va fi in direct pe Setanta Sport usa.

bafta!

sa avem un meci bun!

Stukha_steaua19.09.2007 02:35

Cand multi nu respecta ceea ce canta/

Acei ce zic ca leagea nu e blanda/

Cand imnul Champions Leagua suna/

Mergem la Praga sa facem o figura buna?/

Mergem sa luptam sau sa dorim?/

Mergem sa jucam sau sa vorbim?/

Mergem sa chefuim sau sa jucam?/

NU,mergem doar sa castigam.

Brigante19.09.2007 03:56

OPINIE Fostul antrenor al Stelei, actualul presedinte al divizionarei secunde Prefab Modelu, Dumitru Dumitriu, considera ca echipa lui Gica Hagi nu are sanse prea mari la Praga în meciul din aceasta seara. "Eu nu-i vad bine, numai printr-un miracol putem sa câstigam! Ros-albastrii au probleme la constructie si la finalizare. Eu cred ca Steaua are nevoie de un singur atacant si de cinci mijlocasi", a spus Dumitriu.

vai de capul nostru...

neaalecu19.09.2007 05:26

CASTIGAM DISEARA!

Ryo19.09.2007 05:41

O victorie ar fi ceva fantastic pentru mine!!! Dar ma astept la cel mult un egal. Nu cred ca jocul se va schimba brusc in bine peste noapte.

Slavia 0 - 1 Steaua

Forza Campionii!!!!

fularsteaua2fular-campioniiforzateaua

stelea19.09.2007 05:57

Citesc mesajele voastre si vad un optimism debordant . Ei aflati ,ca eu nu pot fi de aceeasi parere . Ma voi consola , cu o infrangere la doua goluri diferenta. Din pacate , nu avem antrenor dar nici echipa . Cat despre patron ,ce mai e de zis ??! Beeecali , ne vrem Steaua inapoi

A spune "adevarul ,e cea mai mare minciuna " !!!

Ryo19.09.2007 06:02
OPINIE Fostul antrenor al Stelei, actualul presedinte al divizionarei secunde Prefab Modelu, Dumitru Dumitriu, considera ca echipa lui Gica Hagi nu are sanse prea mari la Praga în meciul din aceasta seara. "Eu nu-i vad bine, numai printr-un miracol putem sa câstigam! Ros-albastrii au probleme la constructie si la finalizare. Eu cred ca Steaua are nevoie de un singur atacant si de cinci mijlocasi", a spus Dumitriu.

vai de capul nostru...

Din pacate are perfecta dreptate omul. Asta este rezultatul politicii de transferuri a clubului. In opinia mea in vara sau facut doar trei achizitii reusite: Zapata, Golanski si Bicfalvi. Ceilalti or fi ei de Liga 1 dar nicidecum nu de Europa. Eu cred ca Steaua are nevoie la mijlocul terenului de un fotbalist gen Diego de la Werder Bremen, si poate nu numai de unul singur dar mai multi. Neagrearea strainilor la club de catre conducere este o mare prostie, in campionatele din estul Europei echipele au reusit performante numai dupa ce au adus o multime de jucatori buni straini. Asa creste si valoarea campionatului cat si valoarea jucatorilor autohtoni. Dupa exeplu putem merge in Rusia si Ucraina. CSKA Moscova a castigat Cupa UEFA cu jumatate de echipa cu brazilieni, iar Sahtiorul lui Lucescu eu cred ca va fi revelatia in Liga Campionilor din sezonul acesta. E timpul sa coboram cu picioarele pe pamant!!!

olostun19.09.2007 06:36

Sperante... Sperante....Nu cred ca vom inscrie gol in LC. Poate 2 puncte vom face, 2 egaluri. La felul cum jucam nu putem creea probleme in atac, iar daca iti inviti adversarul sa atace 90 de minute, chiar daca spunem ca avem o aparare beton, ea va ceda. Sa speram ca nu de multe ori. Daca e adevarat ce scrie GSp, alta gafa a finantatorului, si una mare. E pacat, avem un sezon compromis, 4 goluri in 6 etape, in ultimele 3 etape nu am marcat.... Eu unul il regret pe MM, poate el era singurul care il mai tinea in friu pe finantator. Sper ca.... Ce sa mai sper? Va pleca Hagi, va veni altcineva care oricum nu o sa reuseasca atit timp cit in spate e un asa finantator. Sa plece finantatorul, singura speranta de revenire. Imi pare rau pentru Hagi si Adrian Ilie, au fost folositi pentru a imbuna suporterii. Imi este greata de ceea ce vad acum la Steaua. Toate bune...

Steaua_bd19.09.2007 06:38

FARA Nicolita,VA ROG EU FRUMOS,CAND IL VAD IN TEREN CUM NU FACE NIK UTIL INEBUNESC.....Gica TE ROG SCOTE-L AFARA DIN ECHIPA....Croitoru CE A PATIT?

akebono19.09.2007 07:29
IT'S TIME TO BE GREAT !

Sper ca jucatorii sa se autodepaseasca in acest meci si sa obtinem primele 3 pct.

mdea

o echipa rupta in doua

inceearca Hagi sa faca ce reusea lippi cu davids si apyah la inchidere trei oameni ofensivi in fata lor del piero nedved camoranesi si ibrahimovici varf impins un 4231 ...dar nu prea se poate asa repede -

vazand meciul cu rapidul nu inteleg obsesia cu benzile - cand de mult ori o pasa pe culuar era mult mai indicata

SUCCES diseara!!!

Trup si suflet pentru culori!!!

AdrianUltras2519.09.2007 07:50

FORZA Steaua!

PROBABIL CA NU VOI VEDEA MECIUL DESEARA

DAR VOI FI ALATURI DE BAIETI!

DESEARA SE VOR INTAMPLA LUCRURI BUNE!

O SA VEDETI!

FORZA Steaua

SEMPER SVPERIORES

Avem un singur scop!

Un ideal in viata!

Sa fim mereu prezenti!

Sa fim mereu in fata!

Suflet invingator!

Inima ros-albastra!

Luptam pentru culori!

Si pentru echipa noastra!

Forza Steaua!

forzateaua steag3 fularsteau2

strezahuzum19.09.2007 09:25

Dupa ultimele tampenii ale lui Becali, cine dracu mai are chef sa scrie de meci ?

Oricum suporterii sunt dezbinati si confuzi. O parte ar vrea sa plece Hagi, dar sa nu pierdem totusi. Altii sa plece Hagi cu orice pret, chiar si sa pierdem cu 5-0. Problema e ca indiferent cine vine, va avea de suportat elucubratiile noului salvator al natiunii, omul care le stie pe toate si se pricepe la orice. Un antrenor cu adevarat competent nu inghite asa ceva, iar de lingai al labelor ciobanesti ne-am saturat. Altii viseaza ca batem si Hagi arata pana la urma ca e antrenor mare. In modesta mea opinie, baietii astia cu vise au sa ramana. Restul nici nu mai stiu ce sa creada. Printre astia ma numar si eu.

Despre meci ? Dupa cum au mai zis si altii, daca mai vad iar cuplul de cosmar Lovin-Ov. Petre la mijloc deja simt un gust amar. Cu astia 2, plus Nicolita, avem cel mai lipsit de imaginatie mjloc din CL, basca Neaga sau Surdu (tot un drac) pusi sa joace mijlocas stanga, adica sa se zbata inutil. Cand nu ameninti adversarul decat pe benzi, fiindca cele 2 panarame din centru nu sunt in stare sa dea 1 pasa buna in fata (n-am pretentii absurde de la ei, cum ar fi sa dribleze), e un fleac pentru adversar sa-ti blocheze jocul la mijlocul terenului. Urmeaza apoi deja celebrele mingi bubuite in fata, la nimereala. Si uite-asa o sa treaca vremea. Daca prinde Dica vreun sut de la 16 metri, sau ajunge Goian la vreun corner (batut de Dica, daca bate Banelinho drept in plopi se duce mingea) poate dam si noi un gol. Daca nu ... ne agatam de 0-0 pana la sfarsit si vine Hagi sa ne spuna ca "suntem din ce in ce mai puternici".

suprem19.09.2007 09:46

Trebuie sa recunoastem ca suntem intr-o situatie destul de delicata,traversam o perioada in care echipa parca nici nu are chef de fotbal si nici macar nu arata ca ar avea de gand sa joace asa ceva.

Sunt destul de multe probleme absolut la toate nivelurile insa eu cred ca nu din vina antrenorului nici din vina echipei ci doar din stupizenia unuia care se crede "trimis" a unui individ care se joaca cu sufletele si cu demnitatea a oamenilor care sunt in jurul lui a celor care intra in contact cu el si nu in ultimul rand a milioanelor de stelisti.El provoaca criza,el da tonul la absolut toate presiunile care se invart in jurul echipei si as vrea sa subliniez faptul ca desi,asa cum ziceam se crede un "trimis',tot el este cel care aduce toate situatiile de ghinion de la echipa.Cred ca v-ati dat seama la cine ma refer,mie imi este greata sa-i scriu numele,insa stati linistiti!o sa scapam de el, totul se plateste in viata!!

Privitor la meciul din seara asta,nu mai fiti asa de pesimisti,o sa invingem.

tyv8619.09.2007 09:49

JOACA Badea?

DonAndres19.09.2007 10:15

Din pacate meciul din seara asta imi va lasa un gust amar indiferent de rezultatul final! Pentru mine nu este un meci de Liga Campionilor intre Slavia si Steaua.Este un meci intre Gica si destin!

Ce sa mai comentam echipa,jocul echipei,tactica cand ele nu apartin antrenorului ci unui cretin retardat!

Daca vom invinge va fi victoria ciobanului,daca vom pierde va fi infrangerea lui Gica........asa nu se mai poate.Pacat ca noi suporterii care il iubim pe Gica nu il putem sustine mai mult!

Doamne ajuta-ne!!!!

Lupta Steaua!!!

BlaUGranA19.09.2007 10:18

Eu nu sunt prea optimist in legatura cu meciul de diseara,anticipez ca vom juca in nota ultimele meciuri adica slab,la intamplare si probabil vom inscrie un gol din faza fixa(in cel mai bun caz).Sunt profund dezamagit de ce se intampla la Steaua si asta din vina acelui...nush cum sa-i zic..in fine stiti de cine vorbesc.Acest individ a reusit sa ma faca sa nu mai simt emotie cand joaca echipa mea, sa nu ma mai pot bucura cu adevarat la marcarea unui gol.

Oricum,si la bine si la greu noi suntem Steaua

Semper Superiores!

TRI-k19.09.2007 10:39
FARA Nicolita,VA ROG EU FRUMOS,CAND IL VAD IN TEREN CUM NU FACE NIK UTIL INEBUNESC.....Gica TE ROG SCOTE-L AFARA DIN ECHIPA....Croitoru CE A PATIT?

NU tu cum crezi daca nu face nimic de ce este convocat la echipa nationala?

olostun19.09.2007 11:00
JOACA Badea?

Numai finantatorul stie!

pui de dac 11219.09.2007 11:50
JOACA Badea?

in gazeta e dat ca nepregatit fizic Badea

La cum se anunta echipa din seara asta regele s-a cam inclinat in fata fanfaronului oier si i-a scos pe zaharia si golanski. de zaharia nu sunt sigur ca trebuia sa joace (cu toate ca Iacob nu e 100% apt sa joace din min 1) dar golanski merita clar sa joace.

Un singur antrenor din Romania poate sa ii tina piept analfabetului si acela este Marius Lacatus, dar din pacate nu mai e mult si il declara persoana non-grata in Ghencea

In concluzie daca asta va fi intr-adevar echipa de start, Hagi trebuie sa plece ca si-a pierdut demnitatea, si degeaba dadea el in Olaroiu la faza aia cu 'l-a obisnuit prost pe Becali..bla bla'' ca si el e la fel, macar Oli mai avea ceva rezultate

steaua_gloria19.09.2007 12:07

Adi Ilie spunea ca vrea 12 puncte in grupe. Daca zicea asta inseamna ca tre sa batem, dar eu unul ma indoiesc de acest lucru. Am auzit ca daca Hagi nu castiga in seara asta , Becali il da afara si vine Rednic.

PS: Golanski merita sa joace, e super pentru ca are si calitati individuale. Ciobanul are ceva cu el si greseste.

vladtataee19.09.2007 12:17

Forza Steaua !!! steag3 ....cronometrul e aiurea rau.... :wink:

vlad_cj19.09.2007 12:23

Cu totii vrem o victorie, sa speram ca va fi asa. Goe, fii turnul apararii si a atacului uneori... Dicane, inventeaza tu ceva cum ai facut-o de atatea ori.... Rica, arata-ne de ce te-ain intors in Ghencea... Zapata, fii un "inger pazitor" cum ai fost si pana acum...

Hai, Steaua! Pentru voi....Pentru noi....Pentru CULORI!

«123»