Slavia Praga - Steaua Bucuresti, un meci intre doua forte din Estul Europei
Astazi, de la ora 21:45 Steaua isi va disputa primul meci din grupele Ligii Campionilor in compania echipei Slavia Praga din Cehia. Meciul va fi transmis in direct de canalul Pro TV.
Echipa probabila a Stelei pentru partida cu Slavia: Zapata - Bãdoi, Goian, Rada, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolițã, Dicã, Neaga - V. Iacob.
La meciul de miercuri sunt asteptati 1.000 de suporteri romani, veniti din tara dintre care 90 vor ajunge cu autocarele puse la dispozitie de Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (A.I.S.S.)
"Slavia este un adversar foarte bun, care a câștigat douã meciuri cu Ajax. Este o echipã bine organizatã, joacã acasã și va dori foarte mult sã câștige. Când vorbim de Liga Campionilor, vorbim de un fotbal de înalt nivel, unde toți dau maxim. Respectãm adversarul cum trebuie, dar ne gândim la ce trebuie sã facem noi. Steaua mereu merge sã câștige și o sã intrãm cu aceastã idee în teren. Avem potențial, dar în Liga Campionilor cel mai important lucru este sã te adaptezi la ce înseamnã adversarul. Nu știi, dar te adaptezi la condițiile lui. Echipa care se va adapta mai repede va avea un atu. Nu am emoții la debutul în Liga Campionilor. Emoții nu trebuie sã fie nici la mine, nici la echipã. Miercuri, vor fi în teren douã echipe foarte motivate. Nu este un meci decisiv, este doar primul din grupã, mai sunt cinci".
Gheorghe Hagi - antrenor Steaua
"In ultimii ani am capatat experienta, mai ales ca am jucat si in UEFA si in grupele Champions League. Am venit la Praga ca sa castigam si vrem asta, alfel nu ne mai prezentam. De la Kiev au trecut multe, a fost accidentarea mea, peste care am trecut. Important e ca echipa sa castige aceste joc. Vreau sa depasesc performantele avute in trecut. Slavia este o echipa puternica, daca a eliminat Ajax. Sunt agresivi si au un joc de contra-atac pus la punct".
Nicolae Dica - jucator Steaua
SteauaToronto