In primul rand, vreau sa inchei o discutie cu andyro:
Prietene, cand era Olaroiu antrenor, NICIODATA nu am zis ca Oli NU E VINOVAT.
Tot ce am zis atunci si o pot spune si acum este ca:
1. Intr-o situatie nasoala, exista o vina totala de 100%
2. Din vina aia de 100%, cea mai mare vina o avea Jiji Becali
3. A doua vina o aveau jucatorii, pentru ca visau numai la meciuri de CL si nu mai dadeau doi bani pe meciurile din campionat
4. Mai era mentalitatea romaneasca, gazoanele execrabile, arbitrajele de cacao, blaturile lui Dinamo, greselile lui Oli ...
Deci, vinovat principal pentru locul 2 la Steaua NU era Olaroiu. El era vinovat ca jucam urat, el era vinovat ca vroia sa dea goluri numai din faze fixe si sa castige cu 1-0 sau 2-0, dar sa castige. El se putea face vinovat ca acorda prea mare importanta defensivei si nu ofensivei si alte chestii.
Am spus-o atunci in gura mare: Olaroiu nu se face vinovat ca Lovin, Paraschiv, Banel, Carlos/Cernea, Baciu, Croitoru, Stelian Stancu etc NU AU VALOARE DE Steaua.
Am spus-o atunci ca Jiji nu a scos bani de transferuri serioase, si atunci a trebuit sa ne multumim cu "copii de suflet ai lui Oli" adusi pe sume dubioase de la gaura neagra a economiei numita Poli Timisoara.
BUUUN.
De bine de rau, cu toate aceste petarde la dispozitie, nu mai vreau sa repet ce s-a obtinut; ok, daca privesti ca esti Steaua si vrei numai locul 1, anul trecut Olaroiu a esuat, daca privesti ce lot avea Steaua si ce valoare, atunci Olaroiu a facut minuni.
Si acum vin la "era" Hagi. Foarte bine. Sa ia si Hagi un loc 2 si un campionat in doua sezoane. Nu am nimic cu el.
Dar, in era aia blamata de voi, NICIODATA nu am avut 10 jocuri consecutive EXECRABILE. NICIODATA nu am avut 6 meciuri oficiale in care sa dam 4 goluri. NICIODATA nu ne-au tremurat chilotii pe noi in fata unor echipe ca Zaglebie si BATE.
Ce ma incalzeste pe mine ca Hagi a fost un mare jucator stelist? CU CE MA INCALZESTE PE MINE TREABA ASTA ACUM !?
In continuare jucatorii nu dau totul pe teren, pentru ca deh, ei trebuie sa joace cu Sevilla si Arsenal, nu isi risca ei tibiile in meciuri cu Unirea Urziceni si Rapid
In continuare Jiji Becaliotul e cel mai idiot dintre pamanteni
In continuare toti idiotii arunca suruburi in capu' lu Bozovici, ca sa mai jucam 4 etape doar cu fotoreporteri in tribune.
In continuare Lovin, Banel, Baciu, Croitoru fac veacu la Steaua
La toate astea se adauga antrenorul Hagi care: nu stie sa-i motiveze, nu stie sa si-i faca prieteni, nu stie sa le explice tactic ce sa faca pe teren, nu e bun pedagog.
Tu tot imi spui ca ai stat asa solid prin scoli. Ia zi si mie, ai avut profesor bun vreun geniu? Nu tata, geniile stau vai mama lor si doar inventeaza lucruri, ei nu sunt buni sa fie profesori. Hagi a fost un geniu ca jucator, ok, asta nu inseamna ca poate si stie sa invete o echipa de 24 de jucatori cum sa joace.
Ce argumente mai vrei in plus, ce dovezi, cat timp mai vrei sa astepti? Asteapta nene, asteapta nu ai decat. Eu ti-am zis asa: Hagi habar nu are ce sa le spuna la antrenamente. Decat sa ma contrazici pe forumuri, du-te te rog pe margine la doua antrenamente ale Stelei. Atat iti zic. Si cu asta am terminat discutia.
@Miaus si discipolii
Mai alexblaja, ia fi atent aici: Gloria Bistrita i-a dat doua goluri Rapidului si inca in Giulesti si nu ii are pe Podolski si cine mai zici tu pe acolo ...
Pana si Ochirosii i-a dat gol lui Coman, dar acum e la Buzau, deh, nu avea valoare de Steaua ...
Auzi la el ce aberatii, ca defapt Hagi nu are nici o vina, dar ne trebuia Podolski ca sa-i batem pe Rapid ...