FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Situatia

«123»
Azazello17.09.2007 14:50

Peminteti-mi domnule Somanescu sa pun si eu un mare zero in dreptul dvs, in primul rand pentru ca asociera afestui epitet cu Steaua este un sacrilegiu.

Oare credeti ca:

- era mai bine cand nu treceam tururile preiminare in CL ?

- cand nu am luat cativa ani buni campionatul ?

- cand anul trecut eram la un moment dat e locul patru (asta spre finalul campionatului) deci mult mai grav decat un loc 7 dupa cateva etape- caree de fapt e un loc trei, tinand cont de restanta?

Cu siguranta nu ! dar nici macar atunci "zero" si Steaua nu erau cuvinte compatibile.

Va intreb - sunt compromise obiectivele? E un sezon ratat ascesta? Fireste NU ! Doar cand va fi matematic compromis, atunci ar fi momentul pentru a traege linie.

Dar intr-adevar rabdarea este o virtute...si nici macar pentru un mare stelist nu este destula. Ma intreb daca si cu Lacatus ati proceda la fel.

radutheodor17.09.2007 14:51

@andyro

Uuupss, am scapat un i gresit la o idee buna, spre deosebire de tine, care scrii perfect gramatical niste idei absolut penibile. Ai ambitia sa persisti in ceva ce vezi numai tu, dar oricum, poate fi si asta un mod de a trai. Deosebirea e ca eu am o diferenta de 10 ani de cand nu m-am mai intalnit cu regulile gramaticale, in timp ce tu ai avea puterea sa gandesti logic in fiecare clipa, chiar si acum, si nu imi dau seama ce te impiedica sa o faci.

Revenind on-topic, ma bucura ca ai ochelari de cal si declari urmatoarele: Steaua cu Thereau Elton si Radoi trebuia sa mature pe jos cu Rapid, dar n-a facut-o, pentru ca era un antrenor prost, adica Olaroiu, in schimb Steaua cu Hagi antrenor trebuia sa mature cu Rapid pe jos, dar n-a facut in principal tot datorita lui Olaroiu si a faptului ca Hagi nu are lot. Ridicol, penibil, jenant.

Buuun. Revenind, pe vremuri nu ziceai ca Dica si Radoi au fost accidentati 5 luni, V Iacob accidentat, Thereau accidentat si mai mult suspendat, iar Steaua a batut cu 3-2 in Giulesti.

Mai sa fie, ce noroc pe Oli ca avea lot care l-a ajutat sa bata in tiganie, iar Hagi saracu tre sa carpeasca acum ca sa faca un 0-0 acasa cu cra cra.

TZ TZ TZ.

Hai mai bine andyro decat sa ne explici noua fenomenu, mai compune niste lirica, ode basme si poeme la adresa mult prea iubitului si apreciatului antrenor Hagi. E mai constructiv si in plus ai o gramatica impecabila, poate iei si Pulitzer pentru asta sau mai stiu eu ce recompense de prestigiu.

P.S.: si in toata situatia asta penibila in care suntem, nimic nu ma enerveaza mai mult decat idioteniile alea de declaratii "devenim mai puternici", "Steaua e Steaua", "Cu putin noroc am fi castigat", "mi-a placut Steaua din repriza a doua (bine ca nu zice mi-a placut Steaua din minutul 7, 31 si intre minutele 75 si 77)", etc ...

Rusine mai nene Gica, acum ceva luni dadeai cu trompeta pe la TV ca Steaua e numai de locul 1 si ca trebuie sa faca spectacol pentru tribune. De cand ai devenit antrenor la Steaua, incepi cu declaratii sforaitoare ca spectacolul nu mai e asa important ... RUSINICA. Sau aia noua cu DING-DING-DING. Ai cap de metal, norocu tau ca ai avut glezna fina. Si caracterul tau Gica e ridicol. Ia-l si pe Jiji si pe Giovani Becali si duceti-va departe ...

il_scorpio17.09.2007 15:08

@radutheodor

Cu toate ca din discutiile cu alti parteneri de forum aveam impresia ca esti un pic cam fixist aici ai cam pus bine punctul pe "i".

ShadoW17.09.2007 15:23
Ov. Petre, Lovin si Nicolita! NU SUNT MIJLOCASI! NU SUNT FOTBALISTI!

ORICE ANTRENOR VINE, NU FACE NIMIC DACA JOACA CU ASTIA!

Eu la Hagi nu inteleg de ce draq ii tot baga pe astia! Pe astia pe care-i baga si Olaroiu si cu care jucam la fel de spectaculos!

Eu nu-i mai suport pe astia pe teren! Respect Nicolita pentru efortul depus si pentru faptul ca alearga si in somn, dar DOAR ATAT! El nu stie o pasa, o preluare, o centrare SAU SA DEA GOL!

De Ov. Petre ce sa mai spun, daca dupa meciul de aseara vine Analfabetul Maibacului si spune ca a fost foarte bun si eu am vazut ca pasa excelent DOAR la rapidisti si nu nimerea nici o pasa la stelisti!

Dar publicul care a huiduit la Ov. Petre ca in draci ce a vazut????

De Lovin ce sa spun! El vrea DAR NU POATE! Nu stie sa preia, sa suteze, sa paseze! Nimic!

CHIAR TOTI SUNT CHIORI SI NU VEDE NIMENI CA NU AVEM MIJLOC???? DE AIA NU DAM GOLURI! NU AVEM MIJLOC! NE TREBUIE PLESAN, BICFALVI SA JOACE MAI MULT! PAI CE E AIA CU E PREA TANAR???? DAR Hagi NU A JUCAT LA 16 ANI TITULAR??? DAR DOBRIN NU LA 15 ANI??? DAR Messi??? ROONEY LA 15 ANI ERA LA EVERTON??? CE DRAQ E ASTA CU TREBUIE SA CREASCA?? PAI DACA NU JOACA NU CRESTE! BAGA-L MECI DE MECI SI NUMAI ASA O SA CREASCA! NU DACA FACE BANCA PANA LA 30 DE ANI CAND VA FI MATUR!

Hagi TREBUIE SA NU MAI JOACE CU Nicolita, Ov. Petre SI Lovin!

DEGEABA IL DAM PE Hagi AFARA, DACA VINE UNUL SI II BAGA SI EL PE ASTIA 3!

ORICUM, DACA VOM JUCA TOT CU ASTIA 3 IN CONTINUARE, NU AVEM SANSE NICI LA LOCUL 6 IN CAMPIONAT!

IAR DE Liga Campionilor NU POT SPUNE DECAT ATAT: Lovin CU Ov. Petre versus CESC FABREGAS SI ROSICKY! IAR Nicolita CONTRA HLEB SAU THEO WALCOTT! NU E ASA CA AI NOSTRI SUNT MAI BUNI???? ASA ZIC SI EU! FORZZA Lovin, Ov. Petre SI Nicolita! YOU'RE THE BEST!

VAI DE NOI SI DE CULORILE NOASTRE!

RESPECT!!!! De acord in totalitate cu tine....pana nu gasim niste fotbalisti adevarati in locu la astia 3 tot asa o sa jucam...poate sa vina si ferguson si capello si toti...no sa se schimbe nimic din jocu nostru

slbtz17.09.2007 15:23

Din punctul meu de vedere, situatia meciului echipei fata de meciul de aseara este urmatoarea:

Zapata - Este un portar de mare reflex ceea ce il face sa iasa in evidenta la multe faze grele ce se petrec la poarta noastra. Totusi eu nu m-as grabi sa il numesc un portar cu adevarat valoros si asta pentru ca are inca probleme la plasament (a fost prins pe picior gresit la o lovitura usoara de cap) si la prinderea mingilor (a scapat o minge usoara ce putea sa se lase cu un gol la poarta noastra). Din fericire, reflexul este un talent cu care te nasti si nu prea poti sa il inveti pe parcurs oricate meciuri ai fi jucat spre deosebire de partea "tactica" a meseriei care poate fi invatata exclusiv din experienta. Asa ca sunt optimist si afirm ca, odata cu jocurile din Liga I si Liga Campionilor, Zapata va deveni exact marele portar de care echipa noastra are nevoie.

Golanski - Am impresia ca seamana foarte mult cu Ogararu. In aparare nu iese in evidenta tocmai prin prisma jocului foarte exact si corect pe care il practica. De asemenea, nu ii este frica sa urce in ofensiva dublandu-l pe Nicolita si furnizand centrari destul de bune. Unde mai pui si ca este capabil sa arunce direct in mijlocul careului... Il vad destul de angrenat in jocul colectiv, fapt ce demonstreaza ca s-a integrat bine alaturi de colegii lui de echipa. Din nou cred ca si acest Golanski va deveni un jucator foarte valoros pentru echipa noastra.

Goian - Goian mi se pare un jucator extrem de valoros. Este inalt, puternic si destul de agil pentru dimensiunile lui. Are un joc de cap excelent,este foarte bun la respingeri si la plasament. Nu cred ca a gresit niciodata pana acum iesirea la offsaid. Marele sau minus este insa viteza si astfel situatile de 1 la 1 si iese cam sifonat din duelurile cu atacantii rapizi si tehnici. Sa nu uitam insa ca in ultimele partide a jucat cu dureri de spate neputand fi menajat datorita lipsei de fundasi de rezerva. Totusi, Dorin este piesa de baza a apararii nostre fiind sursa principala de siguranta si liniste a liniei noastre de fund. Sper sa nu plece in iarna.

Rada - Practica un joc surprinzator de exact si corect. Se intelge foarte bine cu colegul sau Goian caruia consider ca ii si seamana foarte mult. In ciuda impresiei de joc bunicel care mi-a lasat-o cred ca asta e maximul de joc pe care il poate face si ca mai mult de atat nu va mai evolua. Iar al doilea sau mare minus este ca nu pune deloc suflet in jocul sau, ci o face doar pentru bani (ziaristii il numesc frumos "profesionist" eu i-as zice "cu*va fotbalistica").

Petre Marin - Daca ar fi cu 10 ani mai tanar n-ar mai fi... La Steaua ma refer, ci ar juca pentru un club important din Europa. Alearga foarte mult, sare foarte bine la cap pentru inaltimea sa, stie sa isi foloseasca ambele picioare, este bun la deposedari si la plasament. E ciudat ca, in ciuda varstei, reuseste in majoritatea meciurilor sa fie unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Pacat insa de cei 34 de ani ai sai. Ne-ar fi fost folositor sa stim ca ar fi avut un viitor la echipa.

Ovidiu Petre - Pentru mine ramane o mare enigma. Consider ca este unul dintre cei mai slabi oameni din echipa noastra. Nu inteleg ce vad tehnicieni ca Olaroiu, Hagi si Piturca in el. Toti au incercat sa il promoveze si sa ii ofere un rol important in echipa. Dar nu inteleg de ce. Niciodata nu l-am vazut sa convinga. Niciodata nu l-am vazut sa faca o partida de exceptie prin care sa demonstreze ca are intr-adevar talent si ca merita atatea sanse. Oare se comporta exemplar la antrenamente? Atunci inseamna ca sta extrem de prost cu psihicul de este atat de praf pe teren. Sa ii explice cineva ca numai in meciuri poti demonstra ce valoare ai. Eu cred ca Hagi ar trebui sa inceteze sa mai traga de el si sa ii schimbe locul de titular cu Bicfalvi. Macar baiatul acela, chiar daca inca nu are experienta in joc, a demonstrat ca are tehnica si o mare valoare.

Lovin - Cred ca Lovin merita mai multa apreciere si incredere din partea noastra a suporterilor si a conducerii. Eu cred ca e singurul jucator din lotul actual care joaca mai mult cu sufletul decat pentru bani, iar de asta mi-am dat seama de ambitia si determinarea cu care abordeaza fiecare meci. Din pacate nu a avut norocul de a fi inzestrat de la natura cu talent si tehnica si incercarea lui de a inlocui aceste lucruri prin munca duce la o mare inconstanta. Ceea ce, dupa parerea mea, il recomanda exclusiv ca o solutie de rezerva.

Nicolita - Stim cu totii ca alearga cel mai mult de pe tot terenul. Are forta si viteza, dar din pacate nici el nu prea are tehnica. Din fericire e tanar si are mult timp la dispozitie pentru a se dezvolta. E bine ca stie sa centreze (cateodata...si doar cu piciorul drept) si ma bucura ca vine foarte des in aparare in ajutorul defensivei. Pune suflet in jocul sau si da meci de meci tot ce are mai bun din el. Il respect pentru risipa de efort care o face. Desi multi il desconsidera, a demonstrat sezoanele trecute ca poate avea valoare( vezi meciurile cu Betis, Rapid si Timisoara de acum 2 sezoane), iar selectia Constanta la nationala spune si ea multe. Sunt increzator ca Banel are un viitor stralucit in fata.

Dica - Ce mai poate fi spus despre numarul 10? Demonstreaza meci de meci ca este cu o clasa peste toti colegii sai de echipa. Parca joaca altceva. Da cursivitate, viteza, verticalizare si ingeniozitate jocului prin viziunea si pasele sale de geniu. Desi nu este foarte impunator ca statura, inteligenta cu care se plaseaza mereu ii ofera un excelent joc de cap. Ce sa mai vorbim de loviturile sale libere sau de suturile de la distanta(si cu stangul si cu dreptul) care pot oricand intoarce soarta unei partide. Din pacate intreaga noastra ofensiva se bazeaza pe el. Iar cand Dica nu merge, Steaua e incapabila sa dea gol. Nicolae este mult peste campionatul nostru romanesc. De aceea cred ca plecarea lui iminenta la o echipa din vest va fi pe termen lung o miscare pozitiva.

Neaga - Este o umbra a jucatorului care a fost inainte sa plece in Koreea. E adevarat ca nici nu joaca pe postul care ii convine cel mai mult, acesta fiind ocupat de Dica, dar parca nu ii iese nimic. A inceput campionatul prost, fara gol si fara prea multe faze in care sa iasa in evidenta si presiunea startului slab de campionat cred ca isi spune acum cuvantul facandu-l sa evolueze si mai slab. Sa speram ca va reusi in viitorul apropiat o evolutie iesita din comun care sa il descatuseze si sa redevina cel putin ce a fost inainte.

Zaharia - Sincer Zaharia mi se pare cel mai prost jucator din lotul Stelei. Eu pur si simplu nu vad nimic in acest jucator. Nu inteleg de ce a fost adus la Steaua. Chiar asa am ajuns sa luam cumparam jucatori doar de dragul de a carpi echipa? Mai bine ar baga un tanar talentat de la echipa de juniori. Pun pariu ca sunt o groaza dornici de afirmare si pun pariu ca oricare ar intra in locul lui tot ar juca mai bine ca Dorel. Tehnica nu are, viteza nici atat, finalizare nu, plasament - norocul de rigoare, joc de cap - mai degraba nu, este timorat si foarte usor de intimidat de fundasii adversi. Felul cum joaca imi lasa impresia ca se incurca in propriile picioare. Nici macar caracter de bataius sau de om care vrea sa obtina ceva nu are. Este pur si simplu la pamant. Dupa parerea mea ar trebui sa se ia de mana cu Ovidiu Petre si sa se duca amandoi undeva in divizia B sau C sau prin Afganistan sau Azerbaidjan sau alte tari cocotiere unde le e locul. Pur si simplu nu inteleg de ce naiba se insista cu acesti mana-moarta.

Hagi - Cred sincer ca Hagi poate intr-adevar deveni un antrenor foarte bun. Din pacate NU LA Steaua. Cel putin nu acum LA Steaua. Cel mai mare inamic al sau este propriul renume si propriul ego. Trecutul sau ca jucator si orgoliul de care da dovada fac din el cel mai nepotrivit antrenor pentru Steaua la momentul actual. Echipei noastre ii trebuie acum un antrenor cu experienta care stie sa comunice cu jucatorii, sa le dea incredere, sa stie sa ii controleze dar sa si ii lase liberi atunci cand trebuie. Sunt sigur ca Giga are idei foarte bune de joc. Stie tactica, stie si scheme de joc (doar a lucrat cu unii dintre cei mai buni antrenor din lume - sigur a avut multe de invatat de la ei), dar nu stie sa isi invete elevii sa faca ceea ce le cere. Hagi ar trebui sa antreneze cateva sezoane in Divizia B unde sa invete bazele meseriei. Sa se duca acolo unde deobicei nu valoarea individuala a jucatorilor face diferenta, ci stilul si profesionlismul antrenorului. In diviziile inferioare se vede daca un tehnician stie tactica; stie sa se impuna; stie sa castige jucatorii si sa le imprime victoria in sange si asta nu prin renume, ci prin modul de a le vorbi si de a explica fiecarui jucator in parte ce are de facut cat mai concret si cat mai clar. Hagi ar trebui sa stie ca pentru a ajunge sus, trebuie sa incepi de jos. Si astfel ar trebui sa isi lase ifosele de mare antrenor potrivit numai echipelor cu pretentii si sa se duca in Liga inferioara sa invete acolo ce inseamna cu adevarat meseria sa. Iar in momentul cand va reusi sa promoveze cu o echipa din ligiile inferioare, fara ajutorul unor "vedetelor", a banilor sau a relatiilor patronajului atunci va fi cu siguranta pregatit si pentru Steaua. Iar daca nici macar cu o echipa de divizia B nu ar avea succes, atunci din pacate ar trebui sa se lase de antrenorat.

Ca joc de echipa , per ansamblu, o ducem destul de prost. O sa detaliez in cele ce urmeaza.

In aparare stam excelent. Siguranta cu care joaca Goian impreuna cu surprinzatoare evolutie buna a lui Rada isi spun cuvantul. Dublati pe margini de exactii Petre Marin si Golanski, cei 4 formeaza un careu aproape de nepatruns. Nu stiu daca ati observat, dar Steaua nu prea ia gol din actiune din centrari venite de pe flancuri. Poate doar atunci cand gresesc jocul la offsaid sau cand viteza atacantilor adversi este net superioara. Iar chiar si cand acestia sunt depasiti, avem in sfarsit un portar de reflex care ne poate scoate in situatiile cele mai grele.

Din pacate(cred ca am folosit de foarte multe ori aceasta expresie) o vorba veche si buna spune ca: "cea mai buna aparare este atacul" - iar acolo suntem cu adevarat la pamant.

Totul pleaca de la mijloc. Iar mijlocasii nostri centrali sunt Lovin si Petre. Imi pare rau sa afirm dar cu astia doi nu putem nici macar avea pretentia la performanta. Lasand la o parte carentele lor in materie de tehnica, profilul lor exclusiv de Mijlocasi DEFENSIVI face ca aportul lor la faza de contructie sa fie egal cu un mare ZERO. Pur si simplu nu furnizeaza nicio pasa inainte prin care sa ne puna atacantii in valoare. De multe ori trebuie sa coboare Dica pentru a valorifica mingi la centrul terenului. Nu inteleg de ce meci de meci, cu orice echipa oricat de slaba sau buna ar fi jucam cu doi INCHIZATORI. Cred ca ar trebui renuntat la unu si introdus inca un atacant sau macar un mijlocas ofensiv.

In urma lipsei paselor venite de la mijloc echipa recurge la pase lungi bubuite de fundasi catre aripi. Iar acestia, din pacate, nu prea sunt in stare sa faca stop, preluare, dribling si sa se puna intr-o pozitie favorabila de centrare. Si chiar daca ajung acolo foarte rar reusesc sa dea una folositoare. Pe dreapta, Banel e...Banel...iar pe stanga Neaga numai om de centrare nu e. Pacat ca a fost lasat Bostina sa plece si ar trebui sa fie incercat mai mult Badoi pe drepta. Ar trebui sa i se scoata eticheta de fost rapidist care ii atarna acum in frunte si sa i se puna cea de cea mai bun pasator din sezoanele trecute. Cred ca asta i-ar da incredere si l-ar face cel putin la fel de util Stelei cat a fost Rapidului in sezoanele trecute.

Varful nostru de careu cu siguranta nu ar trebui sa fie Zaharia. Oricine altcineva. Pacat ca Iacob se rupe meci de meci, iar Badea nu stie sa conduca(mai nou s-a si coborat la nivelul rapidistilor si a batut un suporter de-al lor). Sa speram ca vom gasi un atacant veritabil valoros in viitorul apropiat.

Ofensiva noastra se bazeaza exclusiv pe Dica. Dica sa inventeze pase, Dica sa centreze, Dica sa bata lovituri libere, Dica sa bata cornere, Dica sa reia cu capul din centrari sau cornere(batute preferabil tot de el), Dica sa suteze, Dica sa dribleze, Dica sa fie toata echipa. Asa ceva este pe langa imposibil, INCORECT. Fotbalul este un joc de echipa. Iar mitul jucatorului care sa faca cat o echipa intreaga a disparut odata, zic eu, cu Maradona. Gata. Fotbalul s-a transformat. Prea multi bani, prea putina pasiune, prea multa agresivitate. Daca nu joci cu pasa esti terminat.

Iar Stelei fix asta ii lipseste.

Sper din tot sufletul ca jocul nostru se va imbunatati. Pana atunci insa tin pumnii alor nostri pentru premiul de cea mai solida aparare din campionat.

FORZA Steaua

The Flyer17.09.2007 15:28

bun,hic,parerea mea,vorba unui clasic al paharului,din nefericire,inca in viata!

singura chestie pe care i-o imput lui Hagi este aceea ca se lasa calcat in picioare de un fin incult,prost,cretin si retardat,care-i dicteaza in fel si chip!in urma celor declarate azi de retardatul iluminat al Universului,eu,unu',imi bagam p.u.l.a.-n el de antrenorat si plecam!da' eu sunt eu si Gica e Gica,stie mai bien treburile din familia prea fericitului oier!

dadeam chix la Steaua si-mi luam,daca mi se oferea oportunitatea,o echipa mica de tot,sa vad daca eu sunt cretin si nu stiu sa antrenez,sau imbecilul ciobanoid e toba de fotbal!

si pentru a continua pe aceeasi linie,daca eram Dumnezeu,ii trinteam proastei mele oi,ratacite de turma,o mare inundatie pe platforma Pipera,unde are vila,doar asa,sa-i dau peste nas!aaaaa,si scadeam pretul la terenuri!n-o luati in seama,astea erau de amuzament!

pe de alta parte,chiar nu inteleg ce e in mintea lui Hagi atunci cind incepe cu doi inchizatori!bai,frate,tu chiar nu vezi ca Dica,dupa 60 de minute,e stors?tre' sa faca prea multe pentru postul sau din teren!mi-l ti pe Ov. Petre in teren (fantezia lui capello din Ghencea,jijinho oierul,un mare antrenor,contemporan cu noi,il stiti,nu???!) si joci intr-un sistem de tot rahatul,tinind cont de jucatorii pe care-i ai valizi!schimba dracu' sistemul asta in 4-3-1-2,daca tot vrei sa faci ceva!doua virfuri,oricare ar fi ele,da' esential e ca Dica sa joace in spatele lor,nu sa-l pui sa alerge de nebun pe tot terenul,ca pierzi singurul jucator de creatie din echipa!vrei experimente?trece-l pe golansky mijlocas central si joaca-l pe Banel pe lateral,ca fundas de balta,scuze,banda,asta oricum fuge ca bezmeticul si e mai util in aparare decit la mijloc!

ti-as mai da niste sfaturi,da' eu sunt doar suporter,n-am licenta pro!

AdrianUltras2517.09.2007 15:39

Gigi berbeecaliiii: "Daca Hagi nu face ce spun eu, va pleca de la Steaua!"

e clar acum cine e antrenor la Steaua?

de fapt daca stam bine sa ne gandim, nu Gigel e antrenor ci Piturca

Gigel il vrea pe badoi fundas dreapta(desi omul nu are nici o legatura cu acest post) pentru ca piti nu are fundas dreapta la nationala(bine, il are pe Ogararu,dar pentru ca e piti antrenor,practic nu il are)

asa ca

avand in vedere ca nu poti sa risti cu un singur fundas dreapta,Petrica Marin(care are totusi 34 de ani si deci se poate accidenta usor mai ales in duel cu extremele olandeze), trebuie neaparat o rezerva-badoi!

asa ca:1. "Gigi, ov Petre e cel mai bun inchizator din tara dar nu il pot convoca daca nu joaca"(de parca Chivu,Petre,tamas sau contra joaca.dar ei tot sunt chemati)

2."Gigi, nu am fundas dreapta.Badoi e cel mai bun din tara.dar nu il pot convoca daca nu joaca"

asa ca

la Steaua nu e principal Hagi si secund Pedrazzini

la Steaua principal e piti iar secund Gigi

pai daca patronul face ce face, cum sa il respecte jucatorii pe antrenor?

si din moment ce nu il respecta normal ca nu il asculta.

am mai spus-o si o mai spun

Steaua,la ce jucatori are,nu are nevoie de un antrenor de super clasa.are nevoie doar de un om care sa ii aleaga pe cei mai in forma.

asta e

ce sa zic

m()!e Gigi!

Steaua_bd17.09.2007 15:48

ciobanul la trecut pe zaharia pe lista neagra si la amenintat pe Hagi ca daca il mai baga in teren il da afara...e incredibil omul asta e nebun,se joaca asa cu vietile oamenilor,isi bate joc de ei,fara sa se gandeasca ca inro zi o sal bata cineva de sus.

Te blestem ciobanule sa ajungi in puscarie si tu si familia si sa nu iesiti de acolo vii,ca m-am saturat.

Gica te rog dati demisia si nu accepta sa-ti dea ordine ciobanul,dovedestei ca se poate si fara "banii mei".

Nush ce sa zic poate gresesc,poate nam auzit eu dar aseara nu sa scandat nik impotriva oierului si nui normal,tre sa luam atitudine si fata de jucatori gen ov Petre,Nicolita,care sunt sclavii ciobanului...**** Gigi!

yo_marius_xxx17.09.2007 15:49
la Steaua nu e principal Hagi si secund Pedrazzini

la Steaua principal e piti iar secund Gigi

m()!e Gigi!

foarte adevarat!!!!!!!!!

costy_k1_G.17.09.2007 15:56

Situatia e din ce in ce mai grava, daca nu va parasi Hagi Steaua se va ajunge la un conflict: antrenor-patron-jucatori-suporteri. Cu parere de rau pentru Gica dar daca vrem liniste la echipa trebuie cineva sacrificat. Hagi nu trebuie huiduit nici jucatorii. Tre sa vina un antrenor strain unul care trebuie lasat sasi faca treaba. L-am sustinut pe Hagi si-l sustin dar liniste la echipa nu va fi cu el pe banca din cauza lui Jiji.

AdrianUltras2517.09.2007 15:58

yo_marius_xxx

foarte adevarat din pacate!

andyro17.09.2007 16:18
@andyro

Uuupss, am scapat un i gresit la o idee buna, spre deosebire de tine, care scrii perfect gramatical niste idei absolut penibile. Ai ambitia sa persisti in ceva ce vezi numai tu, dar oricum, poate fi si asta un mod de a trai. Deosebirea e ca eu am o diferenta de 10 ani de cand nu m-am mai intalnit cu regulile gramaticale, in timp ce tu ai avea puterea sa gandesti logic in fiecare clipa, chiar si acum, si nu imi dau seama ce te impiedica sa o faci.

Revenind on-topic, ma bucura ca ai ochelari de cal si declari urmatoarele: Steaua cu Thereau Elton si Radoi trebuia sa mature pe jos cu Rapid, dar n-a facut-o, pentru ca era un antrenor prost, adica Olaroiu, in schimb Steaua cu Hagi antrenor trebuia sa mature cu Rapid pe jos, dar n-a facut in principal tot datorita lui Olaroiu si a faptului ca Hagi nu are lot. Ridicol, penibil, jenant.

Buuun. Revenind, pe vremuri nu ziceai ca Dica si Radoi au fost accidentati 5 luni, V Iacob accidentat, Thereau accidentat si mai mult suspendat, iar Steaua a batut cu 3-2 in Giulesti.

Mai sa fie, ce noroc pe Oli ca avea lot care l-a ajutat sa bata in tiganie, iar Hagi saracu tre sa carpeasca acum ca sa faca un 0-0 acasa cu cra cra.

TZ TZ TZ.

Hai mai bine andyro decat sa ne explici noua fenomenu, mai compune niste lirica, ode basme si poeme la adresa mult prea iubitului si apreciatului antrenor Hagi. E mai constructiv si in plus ai o gramatica impecabila, poate iei si Pulitzer pentru asta sau mai stiu eu ce recompense de prestigiu.

Spre deosebire de tine maestre, eu am trecut destul de solid pe la scoala (nu aia a vietii la cules porumb in Germania, aia care e dupa cele 12 clase si care sunt sigur ca va e necunoscuta). Sau sunteti si dvs. la fel ca stimatul Raducioiu, care uitase sa vorbeasca romaneste dupa cativa ani petrecuti pe afara ? Gretos, cu tenta de degenerare spre paranoia si pupincurism. Dar asta stiam deja.

Probabil ca iti freci mainile, ferm convins fiind ca ai reusit sa faci o ironie fina. Stai linistit, mananc romanasi de astia fugiti din tara cu figuri de mari realizati, care simt nevoia sa precizeze neaparat ca merg cu Emirates la Londra, la micul dejun. Asa ca nu te mai ingrijora in legatura cu gandirea mea logica, e acolo si functioneaza destul de bine.

Te-am rugat sa nu ducem discutia spre o comparatie intre Oli si Hagi pentru ca topicul asta merita mai mult. Acum incep si eu cu meciurile de la Bistrita, Vaslui, Timisoara si altele cu tot lotul valid si aia care fugeau besmetici care incotro.

Ce nu intelegi tu (si te inteleg, limba romana e grea si anevoioasa) e ca nu am zis niciodata ca Hagi e un antrenor excelent. Nu l-am pupat intr-un loc intunecos si umed (spre deosebire de altii, numele care incepe cu O fiind probabil predestinat), am zis la inceput sa avem rabdare, am zis ca nu imi place jocul, si am zis ca, desi NU imi place ce se intampla, o sa astept pana la sfarsitul turului. Nici macar nu am cerut si altora sa aiba rabdare. Citeste toate postarile mele de pana acum si zi-mi un singur post in care am zis ca Hagi e un antrenor excelent, ca il apreciez ca antrenor, ca a dovedit clarviziune in joc, ca a facut schimbari inspirate, sau toate gretoseniile pe care le emanai pe vremea actualului petroantrenor. Dar tu ti-ai gasit un lait-motiv si o dai inainte, indiferent de ce scriu altii.

Bati campii cu gratie maestre, si ironia e gustata doar cand are si ceva adevar in spate. Ca de vorbit in punga, poate oricine.

Acum te las sa mesteresti la tractoare in continuare, am niste pregatiri de plecare de facut. Spre Praga, asta fiind in Cehia, Europa. Stii, chestia aia care nu-i albastra cand te uiti la globul pamantesc.

P.S. In cazul in care un moderator doreste sa editeze acest post, il rog sa procedeze la fel si cu postul sus-mentionatului.

cristian8617.09.2007 16:33
Tre sa vina un antrenor strain unul care trebuie lasat sasi faca treaba.

NU se va rezolva nimic, chiar daca vine un antrenor strain, care sa zicem schimba cate ceva in joc, si echipa incepe sa se dezmorteasca, sa joace CEVA care sa se numeasca FOTBAL, DACA va veni un meci mai slab, oierul isi va da din nou cu parerea, ca trebuia sa joace X sau Y, sau ca Z sau T sunt "rotitele" care nu merg si multe altele. Nu mai exista un buffer care sa absoarba socurile rezultate din tampeniile jijiotului, de aceea antrenorii si jucatorii au ramas fara aparare.

mizerabilul reuseste din pacate, sa intoarca pe fiecare impotriva fiecaruia, sa creeze rifturi, presiuni non-necesare si care dauneaza grav oricarui progres care sa spunem ca ar fi posibil, si ce este CEL MAI GRAV NIMENI NU POATE SA I SE OPUNA.

Cat timp va fi lasat sa faca ce vrea cu Steaua Bucuresti - Steaua Romaniei, chiar daca vor fi poate niste rezultate cat de cat acceptabile in Europa sau in campionat, NU se va rezolva nimic, problema de fond va ramane.

OIERUL ESTE UN CANCER PENTRU Steaua si pentru fotbalul romanesc si in curand, daca NU se va face nimic, pentru Romania.

Incep sa cred ca MM este unul din artizanii reusitelor Stelei in ultimii ani, prin simplul fapt ca a incercat si a reusit cat de cat sa il tina in frau pe mizerabil, altfel probabil sub influenta malefica din umbra a lui pitzi si altor specimene, Steaua ar fi ajuns cu adevarat intr-o situatie dezastroasa.

RedStar17.09.2007 17:05

Toate ca toate, dar Adi Ilie prin declaratiile lui se face de tot rahatul. Incearca sa vopseasca echipa, mai tare ca Iordanescu si Piti, dar e din ce in ce mai ridicol.

w3bmaster17.09.2007 17:07

Acu chiar ca am miscat/jucat fotbal ne dam drumu

Problema noasta

Jiji cu decalaratii gen Zaharia nu mai joaca titular (bine eu zic ca nu are valoare da in fine) si de Golansky (asta e aberatie e meserie omu ....) in fine asta e problema Aberatii ....

Kreator17.09.2007 17:27

Incetati cu fazele de genul: "Este sau nu este Hagi antrenor?".....

La Steaua in acest moment exista un singur antrenor-presedinte-cioban-incult-bolnav-mintal, el se numeste: _gigi_becali...

El cere anumiti jucatori in echipa, spune ca Zaharia nu va mai fi titular sau, daca nu, Hagi pleaca, spune ca Lovin si Ovidiu Petre joaca EXTRAORDINAR, asta in timp ce milioane de suporteri vad ca acestia impreuna sunt zero, si din cauza lor Steaua nu poate juca ofensiv...

Practic de astazi inainte ORICE antrenor va veni la Steaua, va trebui sa faca ce spune bolnavul mintal numit _gigi_becali.

Odata ce s-a invatat la miere, ciobanul tembel nu va mai renunta la ea, si ORICE antrenor va veni la Steaua i se va impune dinainte ca echipa o face bolnavul mintal _gigi_mulgatorul_de_oi.

Incetati si cu "vai, ce bun era _olaroiu".

_olaroiu a fost cel mai slab antrenor din istoria Stelei dupa Victor Piturca, si este principalul vinovat pentru situatia de astazi de la Steaua, el fiind primul antrenor care i-a permis bolnavului mintal sa impuna echipa.

Este posibil ca _olaroiu sa mai antreneze in viitor Steaua, deoarece acest personaj cu performante microscopice ca jucator, nu va fi deranjat sa ii dea _gigi_mulgatorul_de_oi echipa pe biletele, atat timp cat salariul + prime se invart in jurul a 500.000 de euro/an (sincer cred ca ar putea sa faca si lucruri mult mai urate pentru acesti bani...).

suporterstelist17.09.2007 17:46

Cred ca in toate meciurile recente ale Stelei s-a observat lipsa unui mijlocas stanga. Actiunile ofensive se desfasoara exclusiv pe partea dreapta, unde Nicolita fuge cu mingea pana in tusa si apoi centreaza de dragul de a centra. Pe stanga, Neaga nu are forta de patrundere necesara, de aceea cred ca locul lui e undeva pe centru si mult mai in fata. O solutie posibila e Cristocea, care, dupa plecarea lui Bostina, ramane unicul mijlocas stanga competitiv. O echipa ideala nu contine, in varianta mea, doi mijlocasi la inchidere, ci doar unl si acela e Lovin, nu Ovidiu Petre. La fel, Nicolita e un jucator care se daruieste pe teren, dar rezultatele efortului sau inceteaza sa apara. Fara sa patrunda in centru, Nicolita ramane extrem de steril. Echipa ideala arata, pentru mine, asa:

ZAPATA

GOLANSKI RADA Goian NESU

Lovin

BADOI Cristocea

Dica

Iacob Neaga

Cu siguranta ca echipa aceasta poate evolua bine doar cu un efort mare depus de Lovin, care trebuie sa ia mingile de la aparare si sa le transmita in atac, dar si un Dica cu pase excelente. La fel, extremele trebuie sa apara mai mult in centru, ajutand varfurile. Sper ca Steaua sa devina mai ofensiva si sa obtinem de acum incolo rezultate mai bune.

oase17.09.2007 17:51

pacat ca desi noi suporterii am vrea mai multe din cauza ciobanului incult d Gigi bolnav mintal berbecali nu se poate. ma jur ca nu am mai vazut asa ceva nicaieri in lume unde un patron d club s ii impuna antrenorului ce echipa sa bage in teren . poate ca acum cand avem nu prea avem nici o sansa in UCL sa demonstream si noi mai multe si sa facem o figura frumoasa adica s mergem mai departe in optimi

brigate DEVILZ LORDZ busteni e alaturi de tn si de toti suporteri care il contesta p corleone

nu vrem imunitate vrem drepturi respectate

steagro

cristi_mold17.09.2007 18:00

In acest moment Steaua sta pe un butoi de pulbere gata sa explodeze. Daca nu se va putea izola acest butoi, cat de curand o sa faca pagube. Si o sa ii loveasca pe cei neprotejati ( Hagi, jucatorii si suporterii) dar este posibil sa ii loveasca si pe cei protejati ( Gigi Becali).

Cred ca in curand ceva foarte urat se va intampla la Steaua. Un conflict suporterii - antrenor - patron, care va zgudui din temelii Ghencea. Si acest lucru se va lasa cu plecari. Cu a lui Hagi sigur, cu a catorva jucatori, foarte sigur, si posibil cu a patronului Gigi Becali.

Oricum sunt sigur ca daca nu castigam meciul de la Praga, acest conflict va izbucni mai repede. Iar la cum jucam in acest moment, nu prea vad cum am putea castiga.

ovi66617.09.2007 18:41

Pro si contra Hagi...

Pro:

Hagi cere in continuu sa fie lasat in pace sa munceasca... Un lucru pe care putini in tara asta il inteleg... Munca?!... Jiji cu siguranta nu stie ce-i aia... Completata cu rabdare deja e un cocteil molotov care nu poate decat sa-i explodeze in fata lui Hagi... La noi se vrea totul azi! Pardon... Ieri! De asta nu va reusi Hagi... Din pacate de asta nu va reusi... Cand a venit Protasov, a pierdut dinntr-un foc tot ceea ce reusise sa agoniseasca predecesorul lui... Supercupa Romaniei, apoi calificarea in Champions League... Iar dupa aceea, cu putina rabdare, invatand din greseli, a conceput o echipa, mai bine zis un stil de joc, dupa care suspinam si acum... Dar a avut rabdare si a invatat din greseli... Oli la fel... Nu e antrenor... Asa spun(em) multi dintre noi... Dar a calificat echipa in Champions League dupa 10 ani de absenta romaneasca (=stelista) si a dus Steaua in semifinalele Cupei UEFA! A castigat campionatul, Supercupa... Dar a fost lasat sa munceasca, sa greseasca, sa invete din greseli...

Contra:

Multi dintre noi (si printre ei, poate, ma numar si eu) nu vedem principalul vinovat - Hagi, pentru ca iese Jiji in fata si improsca cu cuvinte grele un simbol... Iar noi (majoritatea) il dispretuim pe Jiji si implicit suntem de partea lui Hagi... Dar incep sa cred ca Hagi, in aroganta lui (nu se poate contesta ca e arogant), introduce unii jucatori in teren doar in ciuda lui Jiji... Ceea ce e o problema... Nu poti juca meci de meci cu 2 inchizatori... E chiar asa de slab Cristocea?... Sau Bicfalvi?... Chiar e nevoie sa fie titulari la orice meci acesti Ovidiu Petre si Lovin?... Nu merita sa joace Badoi?... Nu-mi amintesc sa fi facut vreo greseala cat a jucat la noi... Iar despre perioada de la rapid - tot respectul. In plus, Hagi ar trebui sa fie mai calm... Pana la urma jucatorii te fac mare antrenor nu schemele pe care le stii tu... Nu poti fi capitan daca nu ai in spate o Armata... Trebuie sa ai incredere in ei... Sa fii un bun psiholog... Un bun tactician si al personalitatii... Nu sa zbieri la ei si sa dai a lehamite din mana 90 de minute pe meci...

Nu stiu ce concluzie sa trag... Sunt si eu de acord cu multi ca oricine ar veni antrenor la Steaua va trebui sa asculte de Jiji si de dorintele lui... Dar asta nu se numeste slugarnicie, cum o numesc multi, ci tact... Faci cum zice el si incet-incet, daca mutarile tale ca antrenor se dovedesc inspirate si aduc ceea ce vor toti - rezultate si spectacol (ceea ce e foarte important, mai ales cand jucam cu echipe mai slab cotate decat noi), nu cred ca ar mai fi probleme cu Jiji... E greu! Dar nu imposibil! As vrea sa fie Hagi cel ce realizeaza acest lucru! Dar nu as fi dispus pentru nimic si nimeni in lumea asta sa sacrific echipa mea de suflet si ceea ce reprezinta ea in Romania si in lume!... Nici chiar pentru Hagi sau... Lacatus!...

fularsteau2 fularultras

Raul198817.09.2007 19:30

@ovi666

imi place ce ai scris :rolleyes:

respect steagro

meciul de miercuri va fi unul foarte important

daca nu castigam putem sa uitam locul 2 in grupe

poate si ii o utopie sa speram la locul doi

un stelist totusi spera in sansa echipei pana in ultimul moment

Speranta moare ultima :rolleyes:

steag3

radutheodor17.09.2007 19:30

@andyro: esti destul de stresat si frustrat copile. E cam greu sa culeg porumb in Germania si in acelasi timp sa postez pe fcsteaua.ro de dimineata pana seara. Inseamna ca am ceva puteri paranormale sa fac asta.

In Romania e foarte gresit sa spui lucrurilor pe nume. Trebuie sa ai grija sa nu cumva sa spui in gura mare ca te duci pe Emirates sa vezi un meci, ca o sa deranjezi pe unii "saraci", dar care sunt mai bine imbracati ca tine.

Frate, daca iau 90% din populatia Romaniei si le vand blugii si ochelarii de soare de pe ei, pe fiecare as scoate bani de meci pe Emirates. Singurii pentru care mi se rupe sufletul sunt batranii care trebuie sa traiasca din pensii de 30$ pe luna si care nu mai pot munci. Aia sunt intr-adevar o crima a societatii romanesti. Dar de cei care platesc internet sa citeasca ce aberez eu stai linistit, ar putea munci in timpul asta si ar putea face bani sa mearga la Londra.

Si revenind la Steaua si la Hagi, nici nu ma asteptam vreodata in viata asta ca vreunul ca tine sau Somanescu sa recunoasca macar, fair-play, ca n-au avut nici o treaba cu fenomenul. Macar acum ar trebui sa nu fiti ridicoli si sa apareti inspaimantati pe aici ca ne duce Hagi de rapa ... aveti putina demnitate, nu ar strica putina.

Pentru alti sustinatori infocati ai "regelui", aici incluzandu-l si pe prietenul meu marcu, ii rog sa se uite cu atentie la video pe stelisti.ro "Vezi o ieșire nervoasã a lui Gicã Hagi în partida dintre Steaua și Rapid". Sa se uite cu atentie la Hagi in prim plan si apoi la Bergodi ... in timp ce primul da din maini a lehamite si da cu mainile in pamant, Bergodi incearca sa le dea indicatii tactice si ii incurajeaza. Va las pe voi sa trageti concluziile de rigoare, daca mai e ceva de tras ...

armanovici17.09.2007 19:35

Ce rotatie a jucatorilor?

Cum adica sa odihnim jucatori, sa iti faci tactica in functie de interes si de importanta meciurilor?

Ioooooooo Jiji oierul dictez la echipa si Hagi zboara daca x nu e titular.

Un singur lucru ii cer ca echipa sa inceapa sa fie asa ala in poarta aia 2 pe margini, costel si ionel in centru, mijlocasii aia si x si cu y in atac.

Asa mult cer, io Jiji descalecatorul si imblanzitorul de oameni?

Eu sunt alfa si omega, inceputul si sfarsitul si nici nu imi trebuie licenta pro.

Cum dracu sa fim un club profesionist in conditiile astea???????????????

E ridicol ce se intampla la Steaua, nimeni nu mai respecta pe nimeni din pricina oierului, imi vine sa intru in pamant de rusine cand ma gandesc la asta!

SIMMAR55517.09.2007 19:43

Asa'i ca ne lipseste Elton!

ANTIgigi17.09.2007 20:03

@radutheodor

Din pacate pentru echipa cam ai dreptate la faza respectiva cu Hagi. Si din pacate nu e prima de acest gen in meciurile oficiale. O inteleg ca e o faza dintr-un meci considerat derby, dar cand o face si in meciuri amicale e si mai grav. Asta inseamna ceva si ma refer la lipsa de comunicare si temperament ridicat ceea ce duce la stres, nervozitate in teren. Asta sa nu mai vorbesc de lipsa de imaginatie in teren....ceea ce antreborul nostru a avut in trecut.....ca jucator. Dar timpul a trecut....si a uitat asta.

«123»