Cred ca a observat si ovidiutu, ceasu' chinezesc... Si a vrut sa le multumesca intr-un fel...
Cred ca a observat si ovidiutu, ceasu' chinezesc... Si a vrut sa le multumesca intr-un fel...
Da, probabil a crezut ca se fereste mingea de el...
Penibil și cam asta ce mai vrem noi in CL ?
Sunt singurul care a observat ca multi aradeni se dadeau la o parte?
si eu am vazut acelasi lukru ...
Si daca s-au dat la o parte,tot am facut egal,nu sunt in stare de nimik,multumiri lui O Petre zis"SIFON"!!
Fratilor cu ciobanul antrenor,cu unii jucatori blazati,alti nervosi,alti fara valoare de Steaua dar bagati in teren de "iluminat" sa zicem mersi daca terminam campionatul in primele 4,ganditi-va ca din iarna pleaca Dica si Goian si sa vedeti atunci distractie. Daca acum jucam miuta,cu un sut pe poarta pe meci si un gol la 3 meciuri sa vedeti dup-aia ce eficienti vom fi.
Campionatul asta e pierdut 100% indiferent ce cred unii optimisti incurabili(iar eu sunt un optimist de felul meu). Banca tehnica e compromisa din cauza maimutei de patron,jucatori de valoare(si valizi) nu prea ne-au ramas,sau oricum sunt putini intr-o mare de mediocritate,managementul e aservit patronului(n-am crezut ca o sa il vad vreodata pe Adi Ilie dand declaratii de sclav la stana ciobanului). ca sa nu mai vorbesc ca e o tensiune inimaginabila la echipa,jucatorii ce sa inteleaga cand colegi de-ai lor intra titulari pe pile. Neaga a jucat execrabil pana acum dar oricum e mai bun decat nulitatea de surdu,badoi e mai bun,dar pe locul lui Nicolita,nu in locul lui golanski,iar zaharia ar trebui sa fie titular pentru ca Iacob nu e intr-o forma buna sportiva.
Va dati seama ca jucatorul neindreptatit cand va intra intr-un final in teren isi va baga piciorul in ea de treaba pentru ca stie indiferent de cum joaca nu e un preferat de-al patronului si nu va baga osul.
Dica are deja o nepasare in el desi a incercat cateva pase,dar se vede ca nu mai incearca pentru ca stie ca in iarna pleaca,oricum se stie ca Becali nu-l inghite.
Ciobanul a stricat toate compartimentele si toate departamentele din acest club. Cat ciobanul nu se baga la inceput si oameni cat de cat profesionisti ca MM,Zenga si Protasov si-au facut treaba,jucatorii erau multumiti pentru ca se intra in teren pe valoare nu pe pile iar Steaua a facut performanta,cel putin pentru nivelul Romaniei.
Echipa asta nu mai e Steaua Bucuresti ci Fc Steaua,nu vad nimic pozitiv la echipa asta de 2 ani de zile,de la descalecarea olaroiului.
ca joc suntem in ultimele 5 echipe din campionat,m-am uitat astazi la mioveni-Timisoara si ambele echipe au jucat cu 2 clase peste a nostra,sau mai bine zis a lui Becali.
VAI DE CAPUL NOSTRU!!!
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Nu iau apararea nimanui......dar...echipa e "varza" in orice formula ar juca......nu i mai trage sufletul.....nici macar pentru bani din cate am vazut....la meciul asta cu UTA parca ii curenta mingea aia....o sutau aiurea, nu se lega nimic......
singurul care cat de cat mai alearga si se zbate pentru a salva cate o minge.......este saracu' Banel ....dar degeaba daca nu are cu cine....
Nu sunt uniti, sunt egoisti.......fiecare pentru el.....in rest Dumnezeu cu mila....
Foarte multi l au contestat pe Hagi........nu numai Jiji....pe toate forumurile existau discutii ca Hagi nu e bun ca antrenor....acum ca a plecat s au gasit multi sa l ridice in slavi......sunteti la fel de vinovati ca si dobitocul ala care e patron................asa ca ......
asta e...joaca bine, joaca rau..tot Steaua noastra e... e presiune prea mare pe jucatori dupa ce a zis Becali... eu nu am vazut meciul pentru ca nu am avut timp... nu-l mai injurati pe Becali...faceti din rau, si mai rau... mai bine il lasati in pace, o sa vada ca daca continua asa nu se va schimba nimic..indiferent de ce va face, si se va linisti, si atunci poate o sa-si ceara scuze tuturor..inclusiv suporterilor... in viata asta, cea mai importanta e RABDAREA...deci aveti rabdare...echipa are si jucatori buni (zapata, Cernea, plesan, Dica, Goian, rada, badoi, Badea, emeghara, nesu, Ghionea, poate si Nicolita), si jucatori slabi (Lovin, Baciu, Iacob, Neaga, surdu, bicfalvi, Croitoru, zaharia..etc)
asta e...joaca bine, joaca rau..tot Steaua noastra e... e presiune prea mare pe jucatori dupa ce a zis Becali... eu nu am vazut meciul pentru ca nu am avut timp... nu-l mai injurati pe Becali...faceti din rau, si mai rau... mai bine il lasati in pace, o sa vada ca daca continua asa nu se va schimba nimic..indiferent de ce va face, si se va linisti, si atunci poate o sa-si ceara scuze tuturor..inclusiv suporterilor... in viata asta, cea mai importanta e RABDAREA...deci aveti rabdare...echipa are si jucatori buni (zapata, Cernea, plesan, Dica, Goian, rada, badoi, Badea, emeghara, nesu, Ghionea, poate si Nicolita), si jucatori slabi (Lovin, Baciu, Iacob, Neaga, surdu, bicfalvi, Croitoru, zaharia..etc)
Jucator slab, Bicfalvi?
Jucator slab, Bicfalvi?
DA, jucator SLAB! .. Daca a dat un gol, sau au zis giga si Gigi ca e bun, inseamna ca trebuie sa ii credem? ... Cine a scos prima oara vorba ca "rad-oi e cel mai bun jucator din Romania" ? .. BECALIIII .... Cine a zis ca bicfalvi e bun?.. HAGIII (da..cel care a plecat)... Cine a zis de zapata, Badea, rada?... EEUUUU ... Omule, uita-te cum joaca bicfalvi, si nu te mai lua dupa comentatori sau dupa ce zice Gigi Becali sau Hagi!.... Comentatorii de pe Pro TV, sunt niste idioti care scot niste vorbe din gura, de iti vine sa le dai cu parul in dinti.. (gen galactici, extraterestrii) ... sau .. tot ei au scos-o si pe aia cu RADA E DE CAND LUMEA...si va vad postand pe forum exact ce au zis aia... BICFALVI E SLAB, SI GATA! .. mai uita-te.. in afara de golul ala dat la nimereala, n-a facut nimic...decat se incurca cu alti jucatori din aceeasi echipa, si cand mai incearca sa traga cum a tras data trecuta, da pe langa... sper sa nu sariti pe mine acum cu nu stiu ce injurii sau vorbe...e PAREREA MEA, si atat!...
rabdare?!? cata rabdare sa avem !?...
eu unu, sunt f dezamagit!! si de Iacob si de Neaga , surdu...si lista continua..
nu inteleg de ce se zice ca echipa e demoralizata!? da' ce ,sunt fetite? nu sunt jucatori profesionisti!??? sau poate "a juca" fotbal nu mai e o placere !? cand intri pe gazon ,tre' sa uiti de orice problema si sa te concentrezi asupra meciului .
lipsa asta de concentrare ,spune multe despre mentalitatea noastra...a romanilor