În etapa a 8-a Steaua se deplaseazã la Arad pentru meciul cu UTA.
Partida va avea loc Sâmbãtã 22 Septembrie și va fi transmisã în direct de Kanal D începând cu ora 17.
În etapa a 8-a Steaua se deplaseazã la Arad pentru meciul cu UTA.
Partida va avea loc Sâmbãtã 22 Septembrie și va fi transmisã în direct de Kanal D începând cu ora 17.
Ne trebuie neaparat o victorie, mai ales dupa egalul cu Rapid si meciul de la Praga. UTA nu pare sa ne pune probleme, insa ei vin dupa o victorie la Craiova.
Steaua - Victorie steag3 fularsteau2
de deplasare se stie ceva ?
Va fi un meci destul de greu. UTA e o echipa incomoda, insa cred ca vom castiga.
la cum jucam...toate echipele sunt incomode..de fapt..daca gandesc mai profund....si noi le suntem la fel de incomozi,pentru ca ne aparam bine .. ![]()
@Lucvald
Ai dreptate. La ce aparare si la ce atac avem, sezonul acesta cred ca 0-0 va fi "specialitatea casei"...
rezultatule evident...cel mult 0-0 ...daca nu chiar o victorie a gazdelor la un gol diferenta..un 1-0 pentru aradeni nu mar surprinde :-J
Cu banii de pachet de Liga mai bine ii bagati la pariuri pe 0-0 scor exact la meciu` asta !!! 90% iese !!!
Pierdem sau facem un 0-0 de rahat. Nu mai am nici un pic de incredere in Steaua, ma simt furat ca suporter cand vad jocul acestei "echipe"
Acest meci va fi interesant... adica.. nu neaparat meciul...
Steaua, probabil, dupa cum arata si cu lucrurile care se intampla acum la echipa, va scoate maxim un rezultat de egalitate. Sunt curios ce se va intampla atunci...
90% sanse ca asta sa fie ultimul meci al lui Hagi ca antrenor.
Sa speram ca pe UTA o sa ii batem...dar sincer nu prea cred ca doar e Hagi la echipa.Cine stie poate o sa ne scape Dica si de data asta.
fularsteau2 ![]()
Mai bine zis Goian,noul nostru atacant...
Victorie 100%!
Sincera sa fiu mi-ar parea bine sa bata UTA...nu pentru ei..ci pentru Lacatus,care se afla intr-o situatie destul de delicata la Arad...noi orikum nu mai batem pe nimeni...poate un egal ar fi bun,nu mai stiu...Dupa meciul cu Praga este limpede ca anul acesta obiectivul nostru este sa fim macar in primele 3 echipe,ca la locul 1 in campionat nu cred ca mai indrazneste nimeni sa viseze...Poate in UEFA nu ne-am mai face de ras,desi dupa ce iei bataie la Urziceni in ultimele minute orice e posibil!!!in fine,daca stie cineva ceva de deplasare va rog sa lasati mesaj!!!!
bine ca a plecat Hagi
Victorie 100%!
Sã vedem și pe asta eu nu mai cred in nimic de acum încolo ne trebuie un antrenor de valoare !!!!
Nu se face Poll ? Eu votez victorie UTA ! Steaua nu mai sperie nici echipele din divizia C.
castiga Steaua ...
fularsteau2
Un egal ar fi de acceptat inca o infrangere.. nu..pentru ca se duce camp. pe apa samb..
O victorie ar fi excelenta ce sa mai zic .chiar dak marcheaza Goian care vad ca este noul nostru atacant .. si mai ales din faza fixa numa sa fie o victorie..
forzateaua fularsteau2 fularsteau2
in situatia de fata ma tem sincer pentru Steaua. ar fi bun si un rezultat de egalitate sambata. sa vedem ce stie Pedrazzini sau qm il cheama.. HAI Steaua spre24
prevad o infrangere usturatoare...nu de alta...da de fiecare cand am jucat contra unei echipe la care era Lacatus...a fost jale...joaca echipa aia contra noastra de parca e un meci pe viata si pe moarte.....are o ambitie...in fine...nu vad bine meciul cu Arad...
acest meci suntem obligati sa-l castigam.e un meci foarte important si trebuie sa scoatem un rezultat cat mai bun.UTA e o echipa bine asezata in teren de Lacatus si trebuie sa muncim pentru un rezultat bun
Suntem obligati sa castigam !!! Lupta Steaua !!!!!!
UTA - Steaua 0-2
Campionatul este deja pierdut. Chiar nu mai conteaza ce facem. Poate ca ar fi bine un an fara jocuri europene. Poate-l mai calmeaza pe oier.