FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Uta Arad - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«123»
Wally22.09.2007 07:43

Tin sa te contrazic. Campionatul NU e pierdut!

IONUTZ-CIPRIAN22.09.2007 07:59

Mai este mult pana se termina campionatul,surprize pot aparea oricand!La UTA vom invinge,ca doar Jiji a facut echipa :dry:

JDERUL22.09.2007 08:06

Recoba are dreptate.Si mie imi este frica de UTA. O echipa ambitioasacare in plus nu-si prea permite sa piarda puncte acasa.

Daca vom pierde nu-l pot invinovatai pe Laca. El isi face doar meseria.Numai in sufletul lui sa nu fii !

F1oRinho22.09.2007 08:07

Eu cred ca Steaua o sa castige fara probleme...0-3 goluri Dica 2 si Neaga

4_ever_steaua22.09.2007 08:20

o sa`i batem... forzateaua :x

MALDINI_STEAUA22.09.2007 08:37

Campionatul NU este pierdut.Sa fim seriosi acum , nici Steaua , nici Dinamo nu prea joaca nimic in acest debut de sezon.Rapid mai misca ceva , dar nu rupe gura targului.De CFR , Vaslui si restu care mai sunt sus in clasament , sa fim seriosi , cu totii stim ce se va intampla,nu vor sta mult timp acolo sus.Campionatul tot in 3 se joaca : Steaua , Dinamo , rapid.Sper sa ne revenim ( daca nu se baga ciobanu ) , si sa castigam acest campionat.

Forza Steaua !

Undeath22.09.2007 08:42

Ce ati zice de un mic protest anti-beecali din nou ? :biggrin: de data asta nu pe stadion, si in fatza la palatul sau. :biggrin:

benny22.09.2007 08:45
forzateaua Steaua-2 UTA-1 castigam sigur fularsteaua2forzateaua
@lex9422.09.2007 08:54

3-0 Steaua

Sasha22.09.2007 11:39

1-0 pentru UTA si un nou antrenor, iata ce ne asteapta! Poate isi i-a odata Berbecali licenta si avem antrenor pe viata (adica pin la moartea oierului)

forzateaua

Bebe4ever22.09.2007 11:40

UTA 0 - Steaua 1 (sper )

_Answer_22.09.2007 11:45

Victorie si atit !

Forza Steaua!

ultras_florin2022.09.2007 12:05

Trebuie sa castigam la Arad.Oricum suntem in grafic in toate competitiile:teoretic suntem la 3 puncte de CFR,1 de Rapid si un punct peste Dinamo.In Liga cred ca putem termina pe 3.E un inceput de campionat mai bun decat anul trecut tinand cont ca in etapa a saptea eram la 7 puncte de Dinamo.

habarnam8522.09.2007 12:11

daca nu castigam va fi MARE pericol...

dr.adrian922.09.2007 12:17

imi doresc sa piarda azi Steaua, dar la o diferenta de vreo 2 goluri. asa sa nu jucam nimic. sa fie umilita pur si simplu. doar asa pleaca Becali din Ghencea daca e umilit si gonit de noi , adica prin demonstratie anti-oier.

vreau sa pierdem din ura pentru jucatorii de la Steaua. ... Dica, Petre, Marin, Radoi -sunteti jalnici ... din Ghencea

forever_STEAUA22.09.2007 12:30

Brigada de arbitri:

Teodor Crãciunescu - Marcel Savaniu, Stelian Slabu - Mihai Bordean

Observatori: Florin Halagian, Ion Mureșan

flory_steaua22.09.2007 13:06

Buna...:-s Sunt noua pe aici :D

2-1 pentru Steaua ! forzateaua

dax4722.09.2007 13:44

Lacatush e mai stelist decat toti cei de la Steaua de acum la un loc. Asa ca tin cu el. Sper sa-si demonstreze inca o data calitatile de antrenor. Toata stima si iubirea pentru cel mai stelist dintre ros-albastri.

Spuneti ca nu e campionatul pierdut ? Voi chiar nu vedeti ca de patetica e Steaua ? Dam 1 gol la 3 meciuri. Niciodata mai mult de 2 goluri pe meci. Suntem praf. Noroc cu apararea, ca astfel mai putem spera la un 0-0. In rest, patetici in ultimul hal. Pai daca am ajuns sa-l impingem pe Goian varf impins in atac, ce draq sa mai speri de la echipa asta ?

ps : pentru cei care se ocupa de site : se scrie "x membri" care se uita la acest topic , nu "x membrii", unde "x" e doar o variabila numerica. Daca mai descopar si altele o sa le subliniez.

Filotas22.09.2007 14:41

trup si suflet pentru UTA

Steaua de astazi nu mai este echipa de care m-am indragostit.

voi ramane vesnic suporter ros albastru, al Stelei aceleia magice, insa compromisul pe care l-am facut pentru a uita intrucatva mizeria din prezent nu mai poate continua...

ce mai conteaza campionatul cand oricum daca il castigam oierul va face echipa pentru Liga Campionilor?

ce mai conteaza dragostea pentru o echipa cand oricum faptele care se intampla in prezent la club sunt de o gravitate incredibila, neegalalte in intreaga istorie a Stelei? grave, dar xtrem de simple: un cioban analfabet si-a pierdut mintile si vrea sa antreneze Steaua. orice om cu un minim de bun simt, citind acest fapt, trebuie sa se inchine; din pacate este crudul adevar

ma uit pe forum si vad multi suporteri care inca sustin echipa, se doreste victorie la Arad etc...admir obstinenta voastra de a ignora catastrofa de la acest club, insa eu nu pot sa o sustin...dimpotriva, in momentul asta o urasc, pentru ca este pervertita de balele unui schizofren

il urasc pe idiotul si nesimtitul de ov Petre, care si-a permis sa critice un jost jucator adevarat de fotbal, asa cum el, impleticitul de la mijlocul terenului, nu va fi niciodata

va urasc pe voi toti, lingailor de jucatori fara valoare, care in goana voastra oarba dupa dolari, v-ati permis sa-i dati lectii de fotbal, ba mai mult, sa-l lucrati, pe Hagi, pe langa care ati fost si veti fi niste nimicuri, niste boarfe.

lasand la o parte lipsa voastra de profesionalism (nu se critica antrenorul de catre jucator), v-ati permis sa puneti la indoiala tactica lui AHagi , cand voi nici nu stiti sa dati cu piciorul in minge

nu stiu cine v-a strans atatia, toti neghiobi si plini de ifose, de parca chelului tichie de margaritar i-ar lipsi

ati devenit toti dupa chipul si asemanarea oierului, de la tatele caruia **** laptele infect al depravarii

Hai UTA!

Moarte ciobanului

pana la plecarea dementului mioritic, voi sustine toate echipele care vor juca impotriva Stelei lui Becali

weeezer22.09.2007 16:02

Mie in acest meci mi-au placut scandarile suporterilor din final.

-=Danny=-22.09.2007 16:07

S-a vazut clar , ca pe teren a intrat formatia facuta de Becali ..... si se pare ca au jucat mai prost decat de obicei ...... si io cred ca asta inseamna ca indicatile lu Becali sunt de rahat . Si Petratini ce sa faca si el alceava , inafar sa asculte de patron . Becali imputint X(

IONUTZ-CIPRIAN22.09.2007 16:09

Dupa golul aradenilor am inchis TV-ul,mi-a venit un gust amar in gura,mi-e sila sa vad Steaua in ziua de astazi,am jucat execrabil!!

cHrisTophE piNna22.09.2007 16:16

rasa mati de cioban idiot .. marsh ma jegule de aici .. Doamne ..X( imi vine sa ma dau cu capu de pereti. incredibil ce se intampla .. incep sa cred ca anul asta vom retrograda atata timp cat idiotu asta de Becali se baga el peste tot. Ingrozitor .. parca avem un al 2-lea ceausescu .. meci de rahat .. nu se leaga nimic in joc, se pierd mingi aiurea, cred ca in felul asta o sa ne luam asa lejer 3-4 goluri de la arsenal daca tot boschetaru asta ace echipa .. neamu mati de idiot!!! nu mai pooottt!!!:(((( am plans la meciu asta ba idiotule... macar 1% daca ai fii si u stelist sa simti ce simt stelistii cand se pierd puncte aiurea si cand jocul nu merge deloc , ai lasa in pace antrenorii si nu te-ai mai baga peste deciziille lor.!!! marsh din Ghencea!!!!!! imi cer scuze de greseli ...nu mai pot de nervi !

GOD22.09.2007 16:32

LA BINE SI LA RAU CU Steaua. fularsteau2

noname_fu22.09.2007 16:55

Sunt singurul care a observat ca multi aradeni se dadeau la o parte?

«123»