De exemplu GSP-ul i-a dat lui Goian nota 10.
De exemplu GSP-ul i-a dat lui Goian nota 10.
@cristi_mold
cam la asta ma gandeam si eu.
ce bine imi pare ca a pierdut Franta
dupa ce japca au facut cu All blacks
Acum sper sa castige turneul Argentina
Argentina nu mai poate ![]()
Sa speram ca va castiga Africa de Sud si ca "Johnny-boy" va intelege ca in rugby se joaca de regula la mana.
@Ovidiu
Cred ca esti subiectiv in ceea ce-l priveste pe Wilkinson si a sa nationala.E adevarat ca Anglia nu atrage,dar jocul de picior al "eroului" se pare ca e principala sa arma.E ca si cum as vrea ca nationala de fotbal a Italiei sa renunte la contraatac si sa atace din primul minut :biggrin:
Va fi o finala intre viteza lui Bryan Habana si precizia lui Johnny Wilkinson. Sper sa castige Africa de Sud pentru ca ce joaca Anglia nu se numeste rugby.
Probabil "pachetul de inaintare" englez impreuna cu drop-urile lui Johnny boy vor aduce iar Cupa Mondiala in Regat.Chiar daca Argentina a facut progrese fantastice in ultimii ani,era greu de crezut ca Africa de Sud putea fi rapusa de ei.
Oricum a fost un meci destul de strans si a scos la iveala cateva lacune mari de tot in jocul african.
Merg pe mana Angliei,sper sa ma insel.
Va fi o finala intre viteza lui Bryan Habana si precizia lui Johnny Wilkinson. Sper sa castige Africa de Sud pentru ca ce joaca Anglia nu se numeste rugby.
Asa, am putea miza si pe Percy Montgomery de la sud-africani, precum nici viteza lui Robinson nu e de neglijat.
Eu cred ca jocul de picior a lui Wilkinson va face diferenta. Este clar ca sud-africani sunt mult mai rapizi, dar o aparare rigida ca a Angliei nu poate fi rapusa usor. Tocmai de aceea sunt sigur ca englezii vor juca urat, inchis, vor miza doar pe lovituri de pedeapsa si drop-uri si va castiga, in timp ce sud-africanii vor juca rugby, la mana, vor deschide jocul si vor pierde.
Eu merg pe mana africanilor. Lui Wilkinson cred ca i s-au terminat drop-urile + nu prea ii vad totusi pe englezi facand fata unui joc la mana.
Eu merg pe mana africanilor. Lui Wilkinson cred ca i s-au terminat drop-urile + nu prea ii vad totusi pe englezi facand fata unui joc la mana.
Nici nu e nevoie sa joace la mana...din propriul 22 englezii vor cauta in mod cert fiecare oprortunitate sa caute o margine de unde sa dezvolte jocul astfel incat "Golden Boy" sa isi puna la treaba piciorul!De asemenea vor cauta sa provoace catmai multe greseli ale Sud-Africanilor pentru a obtine lovituri de pedeapsa!Dat fiind acest stil de joc Habbana nu se va vedea foarte mult,poate doar o sclipire a sa sa influenteze jocul...daca nu..Anglia este ca si campioana mondiala!
Urata finala. Puncte marcate doar din transformari...nimic mai urat de atat. Doar doua tentative de eseu, una de fiecare parte si-n rest...degajari si iar degajari. Bine macar ca a castigat Africa de Sud.
Urata finala. Puncte marcate doar din transformari...
Da.Mie mi-a ramas in cap finala mica despre care toata lumea spune ca e fara miza.Totusi cand mai era un singur minut din joc si lucrurile erau clare argentinienii fortau cu disperare inca un eseu.Demult n-am mai vazut o echipa atat de indarjita,si nu ma refer numai la rugby.
Da, finala mica a fost mult mai tare. Cu Argentina intr-o zi de gratie, dar si cu Franta neresemnandu-se in nicio clipa cu scorul. Poate si miza mult mai mica si-a spus cuvantul. Dincolo, sud-africanii la singura lor sansa reala de eseu, cand au avut o lovitura de pedeapsa undeva la 2-3 metri de terenul de tinta al Angliei, au preferat sa transforme in loc sa faca gramada sau sa joace la mana si sa forteze eseul.
Oricum trebuie remarcat ca Africa de Sud a reusind sa invinga Anglia cu proprile lor arme.Nu au jucat rugby cum se astepta toata lumea ci a reusit sa ii macine usor pana si-au atins obiectivul.
Punctul culminant al acestei finale a fost acel eseu anulat nationalei Albionului (pe merit) . Probabil peste 4 ani,in Noua Zeelanda,All Blacks o sa aiba un cuvant greu de spus mai ales dupa iesirea prematura de la acest turneu.
A fost o finala urata, bine macar ca nu au castigat englezii. Africa de Sud a avut si noroc pe parcursul turneului fiindca a avut un culoar bun si nu a intalnit nicio mare forta. In fazele eliminatorii a jucat cu Fiji, Argentina si acum Anglia.
Mult mai buna si mai frumoasa finala mica decat finala mare. Si asta cam spune tot.
Bine ca a castigat Africa de Sud. Pentru mine acest turneu a fost o mare dezamagire. Tare as mai fi vrut sa vad un meci Africa de Sud Noua Zeelanda sau Argentina- Noua Zeelanda.