Miercuri seara am fost "surprins" neplacut la aflarea vestii ca meciul Romaniei de la Rugby World Cup va incepe la ora 21 si nu la 20 cum credeam eu... Am ales sa urmaresc alternativ cele 2 meciuri ale nationalelor noatre si am descoperit ca baietii "exilati" pe TVR 2 merita mai multa atentie din partea noastra decat Mutu, Marica sau Tamas... S-au daruit exemplar insa n-au putut mai mult din pacate ceea ce nu pot zice despre cei 3 amintiti mai sus...
In fine Rugby-ul e cel mai barbatesc sport si cred ca(!!!stiu!!!) Campionatul Mondial merita un topic pe acest forum...
Iata rezultatele inregistrate pana acum...:
Grupa AAnglia-SUA 28-10
Africa de Sud-Samoa 59-7
SUA-Tonga 15-25
Grupa B
Australia-Japonia 91-3
T.Galilor - Canada 42-17
Japonia-Fiji 31-35
Grupa C
Noua Zeelanda-Italia 76-14
Scotia-Portugalia 56-10
Italia-Romania 24-18
Grupa D
Franta-Argentina 12-17
Irlanda-Namibia 32-17
Argentina-Georgia 33-3
Clasamentele sunt irelevante in acest moment mai ales ca rugby-ul e un sport care furnizeaza putine surprize insa Argentina a invins Franta si chiar a marit sperantele noastre pentru meciul cu Italia insa n-a fost sa fie... ![]()
Astazi se joaca in Grupa A Anglia-Africa de Sud. un meci foarte interesant insa pe care cel putin eu nu-l voi putea urmari... Poate stie cineva unde pot urmari meciul ca pe TVR 2 vor fi doar meciurile Romaniei, sferturile, semifinala si finala, iar Eurosportul nu-l mai prind de vreo luna... Oricum vizionare placuta celor ce vor vedea meciul.