FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rugby World Cup

«123»
_yang14.09.2007 13:15

Miercuri seara am fost "surprins" neplacut la aflarea vestii ca meciul Romaniei de la Rugby World Cup va incepe la ora 21 si nu la 20 cum credeam eu... Am ales sa urmaresc alternativ cele 2 meciuri ale nationalelor noatre si am descoperit ca baietii "exilati" pe TVR 2 merita mai multa atentie din partea noastra decat Mutu, Marica sau Tamas... S-au daruit exemplar insa n-au putut mai mult din pacate ceea ce nu pot zice despre cei 3 amintiti mai sus...

In fine Rugby-ul e cel mai barbatesc sport si cred ca(!!!stiu!!!) Campionatul Mondial merita un topic pe acest forum...

Iata rezultatele inregistrate pana acum...:

Grupa A

Anglia-SUA 28-10

Africa de Sud-Samoa 59-7

SUA-Tonga 15-25

Grupa B

Australia-Japonia 91-3

T.Galilor - Canada 42-17

Japonia-Fiji 31-35

Grupa C

Noua Zeelanda-Italia 76-14

Scotia-Portugalia 56-10

Italia-Romania 24-18

Grupa D

Franta-Argentina 12-17

Irlanda-Namibia 32-17

Argentina-Georgia 33-3

Clasamentele sunt irelevante in acest moment mai ales ca rugby-ul e un sport care furnizeaza putine surprize insa Argentina a invins Franta si chiar a marit sperantele noastre pentru meciul cu Italia insa n-a fost sa fie... :(

Astazi se joaca in Grupa A Anglia-Africa de Sud. un meci foarte interesant insa pe care cel putin eu nu-l voi putea urmari... Poate stie cineva unde pot urmari meciul ca pe TVR 2 vor fi doar meciurile Romaniei, sferturile, semifinala si finala, iar Eurosportul nu-l mai prind de vreo luna... Oricum vizionare placuta celor ce vor vedea meciul.

Mai multe detalii aici si aici.

1on14.09.2007 13:24

Care joc din seria scoasã de EA Sports are echipa României (preferabil cu jucãtori adevãrați)?

CSA14.09.2007 13:33

Este incredibil cum in presa (si poate si din cauza asta si in mintile oamenilor) singurul sport care conteaza este fotbalul. Am fost neplacut surprins sa vad ca TVR-ul a pus un meci AMICAL de fotbal in fata unui meci de CAMPIONAT MONDIAL de rugby. Ma asteptam la asa ceva la ciornele cu pretentii de ziare sportive dar nu si la TVR. Este totusi vorba despre rugby, al doilea sport din Romania ca numar de jucatori legitimati.

**alex**14.09.2007 14:36

@_yang

Nici Eurosport International nu transmite, din cate stiu eu doar Eurosport France. Din faza grupelor mai poti urmari meciurile Frantei pe TV5.

Echipa noastra s-a prezentat bine in fata Italiei, am reusit macar sa obtinem punctul bonus. In continuare obiectivele noastre ar fi victorie cu Portugalia si infrangeri cat mai mici cu Scotia si Noua Zeelanda.

_yang14.09.2007 20:43

E 33-0 pentru Africa de Sud cu Anglia la pauza...

Care joc din seria scoasã de EA Sports are echipa României (preferabil cu jucãtori adevãrați)?

Habar n-am... N-am jucat niciodata rugby pe calculator... :(

Am fost neplacut surprins sa vad ca TVR-ul a pus un meci AMICAL de fotbal in fata unui meci de CAMPIONAT MONDIAL de rugby.[...]

Este totusi vorba despre rugby, al doilea sport din Romania ca numar de jucatori legitimati.

Chiar si la TVR profitul primeaza... Oricum nu cred ca rugby-ul este atat de "dezvoltat" la noi in tara. Si in nici un caz nu e al doilea ca numar de practicanti (cu siguranta e handbalul). da' cine stie poate ai mai multe date ca mine...

@alex

Eu asa am vazut pe site... Da' acum nu mai gasesc. S-ar parea ca ai dreptate...

Eu consider ca obiectivele ar trebui sa fie victorie cu Portugalia (realizabil avand in vedere diferenta de valoare in favoarea nostra) si punctul bonus impotriva Scotiei (e greu insa nu imposibil...)!

**alex**14.09.2007 21:30

36-0 scor final, umilinta pentru englezi. Dupa cum au jucat echipele din Europa in primele etape, se pare ca trofeul se va disputa intre All Blacks, Australia si Africa de Sud.

E greu de scos punctul bonus in fata Scotiei, dar tinand cont ca Italia a batut Scotia anul acesta.. totul e posibil :)

Recoba15.09.2007 00:31

io sincer m am uitat la rugby...si am trait meciul intens...pacat de baieti ca au pierdut ..dar au luptat si merita apreciati ..tot respectul ...insa...nu mi vine sa cred declinul angliei...pacat ..si in 2003 m am bucurat mult ca au castigat ei...in fine...argentina surpriza de proportii...vad franta totusi ca isi va reveni si va face un turneu mare..sper si anglia...o fi fost vreun accident acum cu africa de sud

cristi_mold15.09.2007 08:42
36-0 scor final, umilinta pentru englezi. Dupa cum au jucat echipele din Europa in primele etape, se pare ca trofeul se va disputa intre All Blacks, Australia si Africa de Sud.

Eu as pune si Argentina in aceasta lista, pentru ca au jucat extraordinar cu Franta.

Din cate stiu posturile care transmit in Romania, RWC sunt TVR2 si TV5.

_yang15.09.2007 13:03
RWC sunt TVR2 si TV5.

Pe TV5 cred ca vor fi doar meciurile Frantei... Uite de exemplu azi se joaca 3 meciuri si ei nu dau niciunul.

Ieri in Grupa A - Anglia-Africa de Sud 0-36

Clasamentul aici

Azi in Grupa C - Noua Zeelanda-Portugalia 108-13 (Si se anunta un meci foarte greu si pentru noi...).

Tot azi se mai joaca :

Grupa B - Tara Galilor-Australia (in direct pe TVR 2 :biggrin: sincer nu ma asteptam), la ora 16:00

Grupa D - Irlanda-Georgia, la ora 22:00

Mai multe detalii si alte stiri aici si aici.

_yang15.09.2007 23:27

Ieri in

Grupa C - Noua Zeelanda-Portugalia 108-13 (Si se anunta un meci foarte greu si pentru noi...).

Grupa B - Tara Galilor-Australia 20-32(Mie Australia mi-a lasat impresia ca nu s-a fortat, da' cu toate astea erau sa o gafeze, reusind sa se desprinda doar datorita unei erori grave in apararea galeza)

Grupa D - Irlanda-Georgia 14-10 (Se pare ca era sa se intample o surpriza chiar mai mare decat cea furnizata de Argentina)

Clasamentele aici

Azi se joaca - Fiji-Canada (Grupa B)

- Samoa-Tonga (Grupa A)

- Franta-Namibia (Grupa B)

Alte detalii aici si aici.

Scuze pentru post dublu da' n-aveam cum sa editez ca nu s-ar mai fi inteles nimic...

cristi_mold16.09.2007 09:11
Mie Australia mi-a lasat impresia ca nu s-a fortat, da' cu toate astea erau sa o gafeze, reusind sa se desprinda doar datorita unei erori grave in apararea galeza

SI mie mi s-a parut ca Australia putea sa castige mult mai detasat. Oricum au jucat destul de bine, galezii nu prea le-au pus probleme.

Bodanel17.09.2007 08:29

Lume eu sunt plin de nervi ca nu vad Noua Zeelanda la lucru in faza grupelor. In caz ca nu stiati va anunt ca TVR2 va transmite toate meciurile din fazele eliminatorii. Cat despre pronosticuri anul acesta Noua Zeelanda va rupe tot si va lua titlul. Jocul lor este PERFECT.

**alex**18.09.2007 12:13

Azi al doilea meci al nationalei, cel impotriva Scotiei la orele 22 pe TVR2. Pacat ca se suprapune cu meciul de fotbal din Champions League..

_yang18.09.2007 13:49
pe TVR 2 vor fi doar meciurile Romaniei, sferturile, semifinala si finala,

In caz ca nu stiati va anunt ca TVR2 va transmite toate meciurile din fazele eliminatorii.

Stiam...

Daca ieri a fost zi de pauza, astazi la ora 22:00 se joaca meciul Scotia-Romania

Iata si rezultatele inregistrate duminica :

Grupa B - Fiji-Canada 29-16

Grupa A - Samoa-Tonga 15-19

Grupa D - Franta-Namibia 87-10

Clasamentele aici

Din pacate meciul Romaniei se suprapune cu meciurile din Champions League, insa voi face la fel ca si la meciul cu Italia si voi incerca sa urmaresc atat meciurile din UCL cat si meciul de rugby... Probabil n-o sa inteleg mai nimic din fiecare... :(

Bineinteles ca o victorie e foarte putin probabila dar cred ca o infrangere la mai putin de 7 puncte diferenta pentru obtinerea punctelor bonus ar fi posibila.

Iata si echipele ce vor intra diseara la Edinburgh :

Scotia – Romania

18 septembrie, Murrayfield, Edinburgh

Ora 20:00 (ora locala), Ora 22:00 in Romania

TV: TVR2 – in direct

Arbitru: Nigel Owens Judecatori de margine: Craig Joubert, Christophe Berdos Arbitru TV: Mark Lawrence

Scotia: 15 Rory Lamont - 14 Sean Lamont, 13 Simon Webster, 12 Rob Dewey, 11 Chris Paterson - 10 Dan Parks, 9 Mike Blair - 8 Simon Taylor, 7 Allister Hogg, 6 Jason White - 5 Jim Hamilton, 4 Nathan Hines - 3 Euan Murray, 2 Ross Ford, 1 Gavin Kerr.

Rezerve: 16 Scott Lawson, 17 Craig Smith, 18 Scott MacLeod, 19 Kelly Brown, 20 Chris Cusiter, 21 Hugo Southwell, 22 Nikki Walker.

Romania: 15. Iulian Dumitras - 14. Catalin Fercu, 13. Csaba Gal, 12. Romeo Gontineac, 11. Gabriel Brezoianu - 10. Ionut Dimofte, 9. Lucian Sirbu - 8. Ovidiu Tonita, 7. Alexandru Manta, 6. Florin Corodeanu - 5. Cristian Petre, 4. Sorin Socol (capitan) - 3. Bogdan Balan, 2. Marius Tincu, 1. Petrisor Toderasc

Rezerve: 16. Razvan Mavrodin, 17. Silviu Florea, 18. Cosmin Ratiu, 19. Alexandru Tudori, 20. Valentin Calafeteanu, 21. Ionut Tofan, 22. Florin Vlaicu

Recoba19.09.2007 01:31

ne au spart baietii scotieni...42-0 ...e chiar...nu zic umilitor ca totusi e o foarte mare diferenta de valoare...da nu s a mai vazut ardoarea aia..eh..in fine...inca simt regretul din meciul cu italia...acolo se putea mult mai mult...

Bodanel19.09.2007 10:31
ne au spart baietii scotieni...42-0 ...e chiar...nu zic umilitor ca totusi e o foarte mare diferenta de valoare...da nu s a mai vazut ardoarea aia..eh..in fine...inca simt regretul din meciul cu italia...acolo se putea mult mai mult...

Crunt, foarte crunt am furat-o aseara. Deja cand am vazut 5-0 in minutul 2 am dat pe meciul de CL. Cand am dat inapoi era vreo douazeci si ceva la 0 asa ca m-am lasat pagubas si m-am culcat.

_yang20.09.2007 20:06

Suparare mare dupa cele 2 infrangeri (Steaua si STEjarii)...

19 septembrie - Grupa C - Scotia-Romania 42-0

Din pacate ne-au batut mult mai tare decat ne asteptam si ne-au si dezmembrat echipa... Urmatorul meci al Romaniei e pe 25 septembrie impotriva Portugaliei. Meci pe care speram sa-l castigam caci cu Noua Zeelanda cu siguranta nu facem puncte.

Ieri tot in Grupa C - Italia-Portugalia 31-5

Clasamentul grupei C si a celorlalte aici

La aceasta ora se joaca in Grupa B - Tara Galilor-Japonia... Scorul e 29-11 in momentul in care scriu...

Maine se joaca :

Grupa D - Franta-Irlanda - ora 22:00

**alex**21.09.2007 19:10

Un meci crucial pentru francezi, sper ca va fi un meci frumos.

P.S. Fantastic acest jucator francez Emanuel Chabal.. ce look, ce privire, ce forta ! :biggrin:

cristi_mold22.09.2007 09:28

Ce bine au jucat francezii aseara. Nu credeam ca isi vor reveni asa repede dupa infrangerea cu Argentina. Oricum meciul a fost frumos, pacat ca irlandezii nu au reusit niciun eseu, sa sporeasca putin din dramatismul meciului.

_yang22.09.2007 10:54

20 septembrie - Grupa B - Tara Galilor-Japonia 72-18

Ieri in Grupa D - Franta-Irlanda 25-3 (si Franta e prima echipa calificata in sferturi, si data viitoare spuneti si voi cand se transmite meciul daca stiti)

Azi se joaca :

Grupa A - Africa de Sud-Tonga (15:00) si Anglia-Samoa (17:00)

Grupa D - Argentina-Namibia (22:00)

Stefan Ciuntu de la echipa Universitatea Cluj a fost convocat vineri la nationala de rugby a Romaniei,dupa ce Ionut Tofan a suferit o ruptura de biceps in meciul cu Scotia, scor 0-42, din cadrul Cupei Mondiale, si va absenta aproximativ trei luni, informeaza Federatia Romana de Rugby.

Se pare ca avem si probleme de lot ca nu ne mai merge nimic bine de la meciul cu Italia...

I.N.Money22.09.2007 21:18
Stefan Ciuntu de la echipa Universitatea Cluj a fost convocat vineri la nationala de rugby a Romaniei dupa ce Ionut Tofan a suferit o ruptura de biceps in meciul cu Scotia, scor 0-42, din cadrul Cupei Mondiale, si va absenta aproximativ trei luni, informeaza Federatia Romana de Rugby

Aici cred ca federatia a facut o greseala.Romania are un jucator care este liderul nationalei de rugby,numele sau este Petre Mitu.La inceputul anului s-a iscat un conflict intre el si FRR din cauza faptului ca el a refuzat sa joace intr-un amical cu Georgia daca nu ma insel.

Chiar daca l-au suspendat , conflictul trebuia rezolvat pentru ca nu ne permitem sa lasam un jucator de talia sa acasa.

_yang23.09.2007 16:02

Ieri s-au jucat :

- in Grupa A - Africa de Sud-Tonga 30-25(daca si Africa de Sud are probleme la mondialul asta...) si

- Anglia-Samoa 44-22 (si vom avea un meci foarte interesant pe 28 sept intre Anglia si Tonga pentru a afla a doua calificata din sferturile de finala)

iar in Grupa D - Argentina-Namibia 63-3 (Si Argentina poate lasa acasa ori Franta, ori Irlanda)

Astazi in grupa B - Australia-Fiji 55-12 (si Tara Galilor-Fiji va fi decisiv pentru locul 2)

iar in Grupa C (a Romaniei) - Noua Zeelanda-Scotia 20-0 la pauza (Oare ce ne asteapta...???)

@I.N.Money

Nu stiu nimic despre ceea ce vorbesti tu... E posibil sa ai dreptate

**alex**23.09.2007 17:43

40-0 final Noua Zeelanda-Scotia. Ne asteapta o infrangere usturatoare.

cristi_mold25.09.2007 08:07

In seara asta de la ora 21:00, in direct pe TVR2, Nationala Romaniei, joaca cu nationala similara a Portugaliei, cel mai accesibil adversar din grupa noastra. Speram sa obtine si noi in sfarsit o victorie.

_yang27.09.2007 14:11
Speram sa obtine si noi in sfarsit o victorie.

Am obtinut-o dar intr-un mod "rusinos"... :angry:

«123»